Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Parapsykologinen keskustelupiiri  (Luettu 2950 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Gamma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Parapsykologi


Profiili
« : 09.01.2008 17:51:27 »

Helsingissä aloittaa toimintansa parapsykologian keskustelu-/ opintopiiri, joka kokoontuu näillä näkymin joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Tilaisuudet järjestetään Rajatiedon Keskuksessa osoitteessa uudenmaankatu 33. Keskustelupiiri kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 4. helmikuuta klo 18 alkaen, jolloin teemana ovat paranormaalit kokemukset. Paikalle on kaikilla vapaa pääsy.

Piirin tavoitteena on tarjota eväitä henkiseen kehitykseen sekä parapsykologiaan liittyvien asioiden opiskeluun vapaan sivistystyön hengessä. Jos kiinnostusta löytyy, se saattaa tulevaisuudessa muodostaa kansainvälisen mielen voimiin ja potentiaaliin erikoistuneen IONS:n (Institute of Noetic Sciences) paikallisyhteisön.

Keskusteluja käydään erilaisten alustusten tai teosten pohjalta, käsiteltävä kirjallisuus käsittää keskeistä parapsykologian kirjallisuutta ja alustajiksi kutsutaan tarvittaessa alan asiantuntijoita. Tulevaisuudessa on tarkoitus kutsua paikalle ulkomainen parapsykologian professori vetämään alan peruskurssia. Tilaisuudet ovat tällä hetkellä maksuttomia ja ne järjestää Parapsykologian instituutti, jonka jäseneksi voi liittyä seitsemän euron jäsenmaksulla.

Keskustelupiiriä pyritään kehittämään osallistujien tason mukaan. Kirjat on tarkoitus tilata siten, että osallistujille ei koidu siitä kustannuksia. Keskustelujen teemat valikoituvat osallistujien tarpeiden ja ehdotusten perusteella. Lisätietoja kokouksista saa allekirjoittaneelta: paratutkimus@gmail.com tai 050-9255877 sekä päiväkirjastani: http://irc-galleria.net/blog.php?nick=Gamma

J. Peter Lassila
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: