Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Raaka liha unisymbolina : 14.11.2016 00:23:49
Sanoisin, että sinulla on siis osaamisesi kanssa vielä parannettavaa, jotta voisit saada työn/ töitä joita haet tai sinulta halutaan enemmän kuin nyt voit antaa vaikka kaikkesi tekisit.


 
Toisin sanoen kyseessä vois olla samanlainen tapaus, kuin aikaisemman uneni ja työni suhteen (ja sitä aiempien...). Tuossa kuvailemassani aiemmassa tapauksessa onnistuin lopulta täyttämään ja ylittämään pomoni vaatimukset. Oon alallani itseoppinut, joten tällaiset kuviot ja tilanteet tavallaan kuuluvat polulle. Tätä menoa olenkin sitten wanhana piinkova mestari, jota ei hetkauta enää yhtään mikään – siis jos elän vanhaksi saakka, heh.

Kiitos arviostasi. Kiinnostavaa nähdä, miten käy, vai käykö mitenkään.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Henkiparannus-/meediokoulutus? : 14.11.2016 00:09:45
Jos ei ole valmiuksia puuhaan muuten, niin en vilkaisikaa noihi juttuhin päin.


Niin – valitettavasti mediumismin ja henkiparannuksen parissa käsittääkseni toimii sellaisiakin, joilla ei ole ”valmiuksia puuhaan” (esimerkiksi meediot, jotka lukevat vain auraa, eivätkä itse asiassa ole yhteydessä henkimaailmaan). Mutta mikä on ”valmiuden” määritelmä, ja kuinka valmiuksistaan voi varmistua, jollei asioista ota selvää? Asioihin päin vilkaiseminen tai niihin syventyminen, erityisesti kokeneiden ohjaajien opastuksella, mitä luultavimmin antaa osvittaa siihen. Niillä avuin voi hahmottaa ja arvioida omaa sopivuuttaan tai sopimattomuuttaan.

3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Raaka liha unisymbolina : 10.11.2016 21:32:25
Olisiko täällä kenelläkään näkemystä tai kokemusta siitä, mitä raaka liha ja sen syöminen unessa symboloi?

Valmistin unessa lihaa, ehkä sisäfileetä, paistoin hiukan pannulla ja tarjosin tätä lihaa sitten syötäväksi tuntemattomalle naiselle, jonka piirteet näin unessa harvinaisen selvästi ja muistankin ne edelleen hyvin. Söimme molemmat tätä lihaa, kumpikin omaa palastamme ja katsoin kädessäni olevaa, sisältä raakaa pihviä. Nainen katsoi minua jotenkin kai pälyillen, mutta söi silti.

Näin kerran hyvin samankaltaisen unen, jossa valmistin hyviä lättyjä ja tarjosin niitä tuntemattomalle naiselle. Näin hänen piirteensä unessa selvästi. Lätyt ei kelvanneet hänelle vaan nainen palautti lautasen minulle maistettuaan vain pikkuisen. Muutaman viikon kuluttua unesta sain puhelinsoiton naiselta, joka halusi minut itselleen töihin sillä oli saanut minusta suositukset. En ollut tiennyt tästä naisesta mitään sitä ennen. Työhaastatteluun mennessäni totesin ensinäkemältä, että tämä nainen oli se sama, jonka näin unessa ja jolle tekemäni lätyt ei kelvanneet. Osasin ounastella ongelmia hänen kanssaan, mutta tein työsopimuksen siitä huolimatta. Hän todella oli vaativa pomo, joka usein palautti työni joiden eteen olin kovasti puurtanut, ja halusi että teen vielä paremmin. Selvisin määräaikaisesta työstäni kuitenkin lopulta hienosti ja meistä tuli pomoni kanssa ystävät, hänen karkeasta luonteestaan huolimatta.

Nyt pohdin, olisiko jälleen kyseessä samantyyppinen juttu tuon lihauneni suhteen. Työsuhde, josta en vielä tiedä, mutta joka on tulossa (haen töitä par'aikaa). Tulee mieleen, että jos saan uuden työn, olenko liian raakile siihen vaikka päällisin puolin olenkin "kypsä" ja pätevän oloinen? Että pomo vähän epäilee mutta antaa minun tehdä töitä hänelle silti (pälyili minua pihviä syödessään vähän kuin, että voiko tätä syödä). Olisiko jollakulla näkemystä tähän unisymboliikkaan?
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Henkiparannus-/meediokoulutus? : 10.11.2016 21:16:02
Kiitos vastauksesta, Evea. Olenkin joskus nähny opistotarjonnassa hyvin huokealla reikikursseja. Ovatkin sitten niin suosittuja, että täyttyvät hetkessä. Koska minua kiinnostaa juuri henkiparannus, päädyin nyt sitten lopulta Spiritualistisen seuran tarjontaan. Täällä Helsingissä koulutus näyttää olevan laadukasta, joten varmaankin tämä sitten on rahansa väärti.
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Henkiparannus-/meediokoulutus? : 16.08.2016 00:12:26
Osaisiko teistä joku ohjeistaa, missä voi pk-seudulla opiskella henkiparannusta ja/tai mediaalisuutta? Spiritualistisen seuran kursseja olen ajatellut mutta huomasin, että pakollisen "henkisen tietouden kurssin" jälkeen valittavat henkiparannus- ja mediaalisuuskurssit ovat sangen arvokkaita, siis minun kukkarolleni. Kurssipäivät ovat 80 e/pv -hintaluokkaa. Löytyisiköhän huokeampia vaihtoehtoja vähätuloiselle opiskelijalle/freelance-työläiselle, vai onko tämä yleinen hintataso? Terveisin tietämätön, mutta hyvin kiinnostunut...
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 29.09.2014 21:12:15
Kommentoin vielä, että tänään lähti ikävä pahanolonvyyhti purkautumaan ja työpaikkakiusaamiseen puututtiin, kun uskaltauduin puhumaan. Smiley Sydämeni tuntuu tänään rohkeammalta Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 28.09.2014 23:39:11
Suurenmoinen kiitos sinulle, unelmassa. Reilusti ennen kello kymmentä havahduin valtavaan lämmön ja pehmeän rakkauden tunteeseen, joka tuntui sydämessäni. Kiitos, tämä oli tärkeää!
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 28.09.2014 21:34:16
Jos vain ehtii... Niin yksi masentunut ja stressaantunut pieni nainen kaipaisi apua. Vaativa työ ja vaikeat työkaverit - sydän kovilla, verenpaine liian korkealla. Koetan jotenkin rämpiä eteenpäin ja selviytyä, lannistavasta ilmapiiristä huolimatta. Kannan kivireppua. Elämäntarkoitus hakoteillä.

Kiitos, jos ehdit. Pyytäjiä on monia ja ymmärrän kyllä, jos en sovi tällä kertaa mukaan.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: jupiterin transiitit : 09.05.2013 23:56:09
Kiitos kommentoinneista... Olen ollut niin uuvuksissa, etten ole jaksanut tänne foorumillekaan tulla. Näköjään kirjotusvirhekki tullu tonne aikasemman kommenttini loppuun; "Ahdistaa kauheasti, tuntuu että nyt on kesä pilalla, kun tuo jupiterin neliö venukselle jähii kartallani aina heinäkuulle saakka" -- tossahan pitäs lukea että "jupiterin neliö kuulle", eikä suinkaan venukselle.

Esim. Cafe Astrology ja Tanhuan Astrokalenteri antoivat niin kurjan kuvauksen näistä transiiteista, että  yhteisvaikutus tuntui jo kuin joltain ankaralta tuomiolta. Lilli ja Ave^^, luettuani teidän kommenttinne oloni helpottui ja sain sanoistanne voimia. Outoa, vaikka koko kevät on ollut mulle yhtä Jupiteria, on koko ajan ollut plutomainen fiilis. Onnenpotkujakin on mahtunut matkaan, mutta enempi kipeitä juttuja. Tai sitten se on se Jupiterin liioitteluvoima, joka saa nuo ikävät sattumukset tuntumaan niin suurilta. Miten lienee. Nähtäväksi nyt jää, millainen kesä minulle näillä transiiteilla muovautuu ja kariutuuko suhde vai mitä tässä tapahtuu. Ave^^, esitit tärkeitä ajatuksia kommenttisi lopussa. Hyvin todennäköiseltä tuntuu, että näitä asioita tulen pohtimaan...

Ps. ghede, lieneekin ihan fiksua olla seurailematta niin silmä kovana jatkuvasti noita transiitteja. Kyllä tässä voi saada aikamoisen paniikin itelleen aikaiseksi, jos rupeaa kovin stressailemaan etukäteen, heh.
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: jupiterin transiitit : 07.05.2013 21:50:47
En tiedä mikä käytäntö täällä foorumilla on kun en ole tänne kauheasti kirjoitellut - onko tarkoitus nitoa kaikki saman aiheen asiat samaan topikkiin, vaikka keskustelua kyseisessä topicissa ei olis ollut pitkiin aikoihin. Kirjoitan nyt kuitenkin asiani tämän vanhan jatkoksi, josko sen joku näkisi.

Olen aikamoisessa kuristusotteessa tällä hetkellä. Olen yrittäny tonkia netistä tietoa parista transiitista. Kyseessä siis  jupiter aspect_opp venus ja jupiter aspect_squ kuu. Kuinka te olette kokeneet kyseiset transiitit? Viittaavatko nämä suhteen päättymiseen?

Edellämainitut transiitit pukkaavat minulla päälle tässä kuussa. Olen juuri muuttanut uuteen, outoon kaupunkiin -- täällä on mies jota rakastan ja oman alani töitä todennäköisemmin kuin aiemmassa asuinkaupungissani. Kuitenkin mies nyt veti vesimiesmäisin elkein aikalisän koska ei yhtäkkiä tunnekaan minua kohtaan mitään, ja kokee, ettei muutenkaan pysty parisuhteeseen. Annoin hänelle nyt omaa aikaa ja tilaa miettiä ja tunnustella rauhassa. Melko pahalta vaan vaikuttivat hänen puheensa ja minusta tuntuu, että suhde tulee tiensä päähän. Miehellä tällä hetkellä päällä transiitti  saturnus aspect_squ merkurius. Ajat ovat olleet vaikeita, mies ei osaa päättää mitä haluaa, olen joutunut sietämään kaikenlaisia puheita. Loppukuusta hänellä alkaa  jupiter aspect_con kuu ja  pluto aspect_sex jupiter. Hänellä oli tuo sama Pluto-transiitti päällä kun hän erosi edellisestä naisystävästään, ja samaan aikaan hän tapasi minut.

Onkohan tässä siis eron aineksia astrologiselta kannalta nähtävissä? Ahdistaa kauheasti, tuntuu että nyt on kesä pilalla, kun tuo jupiterin neliö venukselle jähii kartallani aina heinäkuulle saakka... Cry
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Helsingin selvänäkijät : 24.11.2012 21:15:11
Kiitti Gisella. Koetinki jo kahlailla läpi tätä foorumia, pitääpä tsekata tuo mainitsemasi ketju kenties uudelleen. Täällä on niin paljon infoa ja mielipiteitä tarjolla, että menee pää pyörälle. Joo, varoitusaika on tosiaan melko lyhyt, mutta josko jonkun onnistuisin löytämään!
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Helsingin selvänäkijät : 23.11.2012 18:20:37
Suositelkaahan tyttörukalle selvänäkijää Helsingistä, jonka voi tavata kasvokkain. Tehen ens viikolla päiväreissun Helsinkiin - kirologille käyn käpäläni näyttämässä ja samalla reissulla olis hienoa käydä myös selevänäkijällä. Kaukaa kun matkani teen.
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Viehätysvoiman salaisuus? : 14.11.2012 22:50:42
Ronjanrenttu, ihan yksinkertaisena ajatuksena asc-aur-kuu yhdistelmästäsi tulee mieleen: että noususkopu luo olemukseen voimakkuutta, johon monet tarraavat kiinni ja uskovat tällöin sinua niin vahvaksi, ettei sinua voi kaataa, jolloin hyvällä omalla tunnolla voivat tarrata kiinni. Kuukala heijastuu välillä välistä tuoden lämpöä ja empatiaa, mutta aurinkovesimies ei ole mikään empatian lähettiläs, vaan yllättävä toimija, joka voi yhtenä päivänä olla lämmin ja toisena kylmä, jolloin näiden kahden ristiriita voi hämmentää ihmisiä, ja saada ehkä siten vielä enemmän tarraamaan sinuun kiinni ja menemään pitkälle asioissa, sillä annat heille syytä myös vihata sinua. Nopeana ajatuksena näin tulee mieleen.

Allekirjoitan tämän. Ja myös sen, mitä kerroit isäsi kertoneen. Luulenpa, että noista asioista näissä jutuissa mun kohdalla on hyvin pitkälti kysymys. Että tällaista vetovoimaa minulla. On vielä sanottava, että herkimmät ihmiset eivät kestä minua ja heistä nousee pintaan kaikenlaista pimeää, kun raastavat hermonsa takertumalla minuun. Niin ja vetovoimani ulottuu myös omaisuuteeni - esim. joku tuntematon mies käy kusemassa autoni oveen talvipakkasella ja sen sellaista. Noita ureoita pestessäni mietin, karmako se minulle kostelee niiden puolesta, jotka menettävät järkensä minuun tarrautumalla, vaikka en itse antaisi tietoisesti mitään aihetta tarrautumiseen. Nytkin olen ollut varkauksien uhrina samaan aikaan, kun olen kaikin voimin työntänyt erästä ahdistelijaa ulos elämästäni.

Nojoo, nyt livahdin sivupoluille. Mutta kiitos Ave^^, tämä syvensi näkökulmaani asioihin ja siellä syvyyksissä joku lamppu taisi syttyä.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Viehätysvoiman salaisuus? : 14.11.2012 22:30:58
Kuuhilda, kovan työn kuulostatkin tehneesi. Onnittelen sinua.

Kyllä minusta tuota kuvailemaasi ajattelua löytyy, että "minä teen mitä tahansa, minä korjaan kaiken, jos vain rakastat", mikä on kyllä ollut useammin turhaa kuin palkitsevaa uhrautumista ihmissuhteissa. En kuitenkaan ole hullaantunut hulluista, MUTTA minut on kahdesti kiristetty suhteeseen vetoamalla mm. sellaiseen, että "jos mua ei rakasteta ja jos mä jään yksin, mä otan hengen itseltäni". Molemmat olivat päihdeongelmaisia ja masentuneita ihmisiä. Toinen tahtoi niin kovasti omistaa minut, että kun ilmoitin jatkavani nyt matkaa eri suuntaan, sain häneltä selkääni. Ja toinen yritti vastaavasti hypätä parvekkeelta. (Siis nämä olivat kaksi ihan eri ihmistä ja eri aikaan, tämä täsmennyksenä mikäli kirjoitukseni on epäselvää.) Kyllä minä heidän vuokseen jouduin tosiaan uhrautumaan, vaikken - inhottavaa sanoa - kumpaakaan heistä koskaan rakastanut, auch!

En oikeastaan koe menettäneeni noissa taisteluissa mitään. Olihan ne tietysti siihen aikaan vaikeita asioita, joista piti käydä puhumassa psykiatrian alan ihmisten kanssa vuosien ajan, mutta nykyään... Nykyään ymmärrän, että ne kokemukset oli kaikesta huolimatta mulle hyödyksi. Viha ja katkeruus ovat laimenneet vienoksi kiitollisuudeksi siitä, että kokemusten ansiosta uskallan nykyään seistä omien oikeuksieni edessä, arvostaa itseäni. Vastikään mielessäni kiitin pahoinpitelijäni sielua, sillä ilman sitä kokemusta olisin luultavasti edelleen sinisilmäinen ja uhrautuvainen tyttö, jota kuka tahansa voi pyöritellä ja kiristää. Noiden juttujen ansiosta olen muuttunut tyystin ihmisenä ja uskoakseni juuri siihen suuntaan, kuin on tarkoitus.

Kyllä munkin elämääni saapuu myös lämpimiä, hyväntahtoisia ihmisiä, mutta samaan aikaan edelleen noita ei-toivottuja ihmisiä tulee kutsumatta kuvioihin... Pitkän taistelun olen jo tähän mennessä ehtinyt taistella ja alkaa tuntua siltä, että eikö tämä voisi jo riittää.

Ehkä joku sormi voisi osoittaa Plutonkin suuntaan, sillä mikäli oikein olen osannut tulkita, on se nouseva planeettani (ja jollei ole, Pluto silti pääsee minuun käsiksi nousumerkkini kautta) ja ehkä juuri siksi hullut jäljestävät minua... Jospa kaikki heistä haluavat antaa minulle mokomalle jonkin oppiläksyn! Nahkaa tässä ainakin on saanut luoda urakalla.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Viehätysvoiman salaisuus? : 14.11.2012 20:55:07
Kuuhilda. Tuo vetovoiman laki on kyllä käväissyt mulla mielessä. Ehkä tulen vetäneeksi hulluja puoleeni juuri siksi, että minä en halua heitä elämääni? Sillä ainakaan en usko ansaitsevani tai saavani heidänlaisiaan. Pitäisiköhän lakata kokonaan ajattelemasta koko asiaa, niin hekin lakkaisivat kiinnittämästä huomiota minuun. Oletko sinä löytänyt omalla kohdallasi jonkin ratkaisun asiaan?

Kartallani on  neptunus aspect_squ kuu sekä  pluto aspect_sex neptunus. Eivät taida kauheasti liittyä yllä käsiteltyyn asiaan, vaan muihin seikkoihin. (Joku voisi tosin ilkeyksissään nyt heittää, että tuo ensimmäinen aspekti tarkoittaa sitä, että minä todellisuuspakoinen vain kuvittelen kaiken voimakkaalla mielikuvituksellani, joo-o...) Niin, kiitos vinkkauksesta ketjun suhteen, koetan tonkia sitä täältä foorumiviidakosta.

mii-i. Kun sanot laittavasi suojaukset päälle, kuinka teet sen?
Sivuja: [1] 2