Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kiinalaisesta horoskoopista  (Luettu 3775 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Annekka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« : 23.04.2006 00:50:40 »

Voisiko joku kertoa mitä tarkoittaa nuo kiinalaisen horoskoopin "maa, vesi, puu ja metalli" esim minä olen metalli-koira ja poikaystäväni on maa-hevonen. Mitä se tarkoittaa?
tallennettu

Nousumerkki Rapu
Aurinko Oinaassa
Kuu Vaa'assa
Merkurius Härässä
Venus Härässä
Mars Kaksosissa
*Nikita*
Vieras
« Vastaus #1 : 23.04.2006 01:19:09 »

Iltaa!  Smiley

Satun myös itse olemaan Koira, tosin vesi sellainen, mutta kirjassani sanotaan Metalli-Koirasta seuraavaa ( olet siis syntynyt 1970)

Temppelin Koira

Elät hartaudenharjoituspaikassa. Pahaksi onneksi jotkut haluavat häpäistä tuon pyhän paikan ja temppelin koiran tehtävä on varjella sitä kaikin keinoin.

Sinuun liitetään kahden esineen piteleminen yhtä aikaa ja se merkitsee kahden ristiriitaisen ulottuvuuden pitämistä tasapainossa. Siispä elämäsi on todennäköisesti onnellinen, mutta sinun on oltava aina valmis voittamaan tiettyjä vaikeuksia.

Nuo vaikeudet johtuvat ennen kaikkea persoonallisuudestasi ja ilmaantuvat todennäköisesti jo varhain elämässäsi. Olet luonnostasi suorapuheinen ja peloton etenkin puolustaessasi sellaista mitä kunnioitat ja arvostat. Valitettavasti voit tällä käyttäytymisellä saattaa itsesi tilanteisiin, joista sinun on hankala irrottautua. Joskus ne tilanteet näyttävät suorastaan vyöryvän ylitsesi. Mutta jos pysyt uskollisena itsellesi löydät voimaa pinnistellä niistä eroon hengissä. Joka tapauksessa nämä vaikeudet viisastuttavat kypsyttävät sinua. ehkä ne pitäisi ottaa siunauksena sillä ne auttavat sinua lopulta kasvamaan paremmaksi ihmiseksi. älä suotta huolestu sellaisista koiran tyypillisistä piirteistä kuten äreydestä. sinun on paras vain oppia elämään sen kanssa. kiukku on heikkous vain silloin kun se tekee sinut turhaan epävarmaksi.

Tyynnyttävän ja tasaavan jin-vaikutuksen tähden saat (naisena) osaksesi paljon helpomman elämän kuin miespuolinen temppelin koira, vaikka joudutkin kohtaamaan monenlaisia ongelmia elämästäsi tulee kaiken kaikkiaan sangen antoisa. 

Kaikki temppelin koirat tarvitsevat kosolti kypsyyttä ja viisautta sillä he joutuvat jossakin elämänsä vaiheessa kohtaamaan tärkeän haasteen. Et voi välttää sitä, mutta toki voit valmistautua siihen.

Niin vaikealta kuin se saattaakin tuntua varo jotakuta, johon luotat ja joka vaikuttaa kaikin puolin rauhalliselta ja vaarattomalta. Hän voi äkkiä aiheuttaa elämässäsi valtavia ongelmia. Jos onnistut hoitamaan tilanteen ymmärtävästi ja päättävästi selviydyt suuritta tappioitta.  Mutta joka tapauksessa kypsyytesi siinä koetellaan.

Sovinnaisuus on sinulle aina tyhjä sana ja seuraelämä voi siksi olla sinulle rasite. yritä hillitä arvostelusi, mutta opettele myös rentoutumaan aina kun voit. Älä ole liian ankara itsellesi sinun ei tarvitse taistella sellaisia asioita vastaan, jotka eivät ole taistelun arvoisia.

***************************************

Periaatteessa Koiran ja Hevosen pitäisi olla oikein sopiva pari. Maa elementtinä kuitenkin aina hiukan hillitsee hevosen laukkaa, mutta muuten varmasti eloisa tapaus.  Smiley

Elementit siis antavat aina merkkiin oman leimansa... paljon tärkeämpi kuin länsimaisessa tulkinnassa sanoisin.
tallennettu
Annekka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #2 : 23.04.2006 14:43:30 »

Kiitos Smiley
sehän oli, kuin minä  Grin

Voitko kertoa vielä tarkemmin maa-hevosesta, olisi kiva tietää  smitten  :Smiley
tallennettu

Nousumerkki Rapu
Aurinko Oinaassa
Kuu Vaa'assa
Merkurius Härässä
Venus Härässä
Mars Kaksosissa
Jinx
Vieras
« Vastaus #3 : 23.04.2006 15:12:30 »

Hei *Nikita*!!!!

Olisikohan tässä sinun kirjassasi mitään tuli- tiikeristä?   Smiley

Olisi aika kiinnostavaa tietää...
 
  :Smiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #4 : 23.04.2006 15:31:07 »

jos jaksat kirjoitella, kysyisin myös mitä sanotaan maakäärmeestä..  Smiley
tallennettu
*Nikita*
Vieras
« Vastaus #5 : 23.04.2006 19:20:33 »

Annekka, kieltämättä nämä kiinalaiset kuvaukset olen itsekin kokenut aikas kuvaavina... ei ainakaan ylettömästi kaunistella asioita...  :Smiley  Grin

Jinx ja Ave ja Annekka myös mitä tuohon Hevoseen tulee. Valitettavasti kirjani käsittää vain Koiran kuvaukset viidessä eri elementissään. Eikä siinä siis ole muita merkkejä.

Kaikista kirjastoista ei välttämättä löydy -olen havainnut- mutta jos jaksatte olla sinnikkäitä niin etsikää sellaista sarjaa kuin

Kiinalainen horoskooppikirjasto tekijä Kwok Man-Ho

Se käsittää kaikki merkit. Kaikissa kirjastoissa ei välttämättä ole jokaista merkkiä, joka oli mielestäni aika outoa, mutta jos ei muuten niin kirjakaupasta kannattaa kysellä. Sen oman kuvauksen voi sielläkin vilkaista, jos ei halua omaksi ostaa.  Wink

Pieni kirjanen, jossa kaunis kuvitus ja kuten edellä näette kuvaukset aikas mielenkiintoisia.

Terveisin Perheen Koira.  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: