Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vielä kerran aijon kokeilla  (Luettu 4803 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
piia72
Vieras
« : 27.01.2006 13:24:40 »

Joo, tosiaan vielä kerran haluan yrittää,  että jos joku ystävällinen ihminen voi kokeilla tulkita karttaani. Tiedän että se on vähän vaikeanlainen. Mutta jos joku jaksaisi olisin iloinen. 2funny Embarrassed Olen kovasti yrittänyt itse tulkita sitä mutta on jäännyt vain yritykseksi. Lips Sealed idiot2
12.10.1972    Porvoo  23:02
Kiitos ja kaunis kumarrus! smitten Wink Wink
tallennettu
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #1 : 27.01.2006 14:17:55 »

Hei,

ystävällisyydestäni en tiedä kun en nyt juuri ehdi laittaa mitään kovin erityistä kartastasi. Karttasi selkein kuvio on "mystinen suorakaide", joiden oppositiot vaativat mieltämistä ja käsittelyä, jotta kuvion valmiudet alkavat tuottaa tulosta ja elämä pyöriä mielekkäänä. Kuvio on se laatikko, jonka nurkkaplaneetat ovat oppositiossa (tavallaan riidoissa) keskenään ja toisaalta sekstiilien ja kolmioiden avulla sovussa.

Lisäksi Venuksen ja Neptunuksen neliö tuottanee tunne-elämän tuskia, mutta muuten kartallasi on hyviä lahjoista ja valmiuksista kertovia kolmioita ja sekstiilejä. Ei se siis pahalta näyttänyt.

Koetetaan aloittaa tästä ja kehitellä jossakin vaiheessa lisää. Karttapankin pikatulkinta- ja tutkiskeluosioista saat vähän kättä pidempää avuksi, mikä saattaa tietysti herättää lisäkysymyksiä. Ehkä oletkin käynyt jo tutkimassa niitä kohtia. Jos et ole, aloita sieltä...
tallennettu
piia72
Vieras
« Vastaus #2 : 27.01.2006 14:41:36 »

Kiitoksia Tonde. Joo olen yrittänyt tosiaankin kovasti perehtyä karttaani mutta on niin hirmu vaikeaa.Oikeen mukavaa päivää sinulle! Aurinko paistaa ainakin täällä Helsingissä. smitten Cheesy angel
tallennettu
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #3 : 29.01.2006 17:25:57 »

Hei Piia,

tässä vähän enemmän kartastasi. Persoonallisten planeettojen kuvaukset kartaltasi löytänet Oman astron syntymäkartan pikatulkinta-osioista, en sen vuoksi laita niistä sen enempää. Kannattaa lukea myös Tietopaketti-osa, näin pääset jyvälle astrologiasta yleensä.

Aurinkomerkki kuvastaa ihmisen tietoista minää ja identiteettiä. Aurinkomerkkisi on Vaaka. Vaa’at ovat usein lämpimiä ja seurallisia ihmisiä. Pidät kaikesta kauniista, taiteista jne. Päätöksenteko vaa’alle voi olla vaikeaa, usein siksi, että vaaka näkee asioista molemmat puolet. Vaa’at ovat yhteistyökykyisiä ja hyviä sovittelijoita.

Kuumerkki kuvastaa ihmisen sielua, tunteita ja alitajuisia toimia. Kuumerkkisi on Jousimies. Olet perusluonteeltasi iloinen, sosiaalinen, optimistinen, vaihtelunhaluinen ja sopeutuvainen. Toisinaan kuu Jousimiehessä aiheuttaa levottomuutta, mikä voi ilmetä esim. vaikeutena saattaa asiat loppuun asti. Joskus liiallinen avoimuus ja halu jakaa kokemukset kaikkien kanssa voi tuottaa pettymyksiä mm. ihmissuhteissa.

Nouseva merkki eli askendentti kuvaa sitä, millaisen ensivaikutelman luot itsestäsi ja minkälaista käyttäytymismallia toteutat. Nouseva merkkisi on Leijona. Pidät huomion keskellä olemisesta ja esiinnyt vahvasti sekä itsevarmasti. Leijonanousuisen persoonasta huokuu tahdonvoima. Useat pitävät leijonanousuista ylpeänä, joskin kunnioitettavana. Nouseva Leijona on vahva, arvovaltainen, yksilöllinen ja luova. Nousevan Leijonan vastamerkki on Vesimies. Vesimies deskendenttinä avaa monesti liiallisen yksilöllisyyden keskellä hyörivän Leijonan silmät ulkopuoliselle maailmalle. Hyvät ihmissuhteet löytyvätkin usein sosiaalisten, taiteellisten ja kulttuuristen asioiden ympäriltä.

Laitan tässä nyt jotakin karttasi haasteellisista aspekteista. Kolmiot ja sekstiilit kertovat niistä valmiuksista ja lahjoista, joita sinulla on. Esimerkiksi Venuksen kolmio Jupiterille kertoo lojaalista ja oikeudenmukaisesta ihmisestä, jolla on taitoa käsitellä ihmisiä. Tuossa suorakaidekuviossa, johon aiemmin viittasin, on tärkeää ensin mieltää kuvion oppositioiden sanoma.

Aurinko yhtymä Uranus: Oma vapaus ja yksilöllisyys ovat sinulle hyvin tärkeitä. Ilmaiset itseäsi omaperäisesti ja suhtaudut uusiin asioihin ennakkoluulottomasti.

Aurinko oppositio Chiron: Oman itsensä löytäminen ja oman minän tilanteen tajuaminen tuottaa tuskaa tuonne n. 42:een ikävuoteen asti. Kun oma minä on tiedostettu, Chironin energioita voi suunnata toisten auttamiseen ja uusien ideoiden esille tuomiseen omien kokemusten kautta. Ideoita sinulle varmaankin kehittyy tuon auringon ja Uranuksen yhtymän myötä.

Kuu oppositio Saturnus: Tämä on mielestäni ikävimpiä aspekteja kartallasi. Saturnus rajojen asettajana tässä aspektissa voi saada ihmisen jopa kieltämään itsensä ja tunteensa. Se voi tehdä ihmisestä turhaan epävarman ja ahdistuvan. Sinulla on paljon onneksi sosiaalista painotusta kartallasi, joten kovin syrjäänvetäytyvää se ei oletettavasti sinusta tee mutta voisin kuvitella, että se laimentaa nousumerkkisi sekä auringon ja Uranuksen yhtymän vaikutusta. Hyvänä puolena tässä aspektissa voi olla taloudellisuus, rehtiys, ahkeruus ja uskollisuus; uskollisuus myös esim. tietylle pukeutumistyylille.

Venus neliö Neptunus: Venuksen ja Neptunuksen välinen aspekti kertoo hienotunteisesta ihmisestä. Kova aspekti voi kyllä haitata ihmissuhteiden kehittymistä. Toisinaan hienotunteisuuttasi ja uhrautuvuuttasi saatetaan käyttää hyväksi. Henkiset ihanteesi, toiveesi ja odotuksesi ovat todennäköisesti suuria. Näkisit kumppanisi mieluiten sellaisina, kuin haluaisit nähdä, etkä sellaisina, kuin he todellisuudessa ovat. Totuuden tullessa esiin tyytymättömyys ja pettymys kalvavat sitten sisintäsi. Tämä mielestäni korostuu myös siksi, että Venus sijaitsee kartallasi Neitsyen merkissä. Saatat aliarvioida ja syyttää itseäsi ja kuvitella ihmisten pitävän sinusta enemmän tekojesi kuin oman itsesi perusteella.

Mikäli sinua kovasti nämä jutut kiinnostavat, suosittelen laajempien tulkintojen tilaamista Sepolta astrokaupan puolelta. Itse olen vain vähän sinua vanhempi, joten en koe yleensäkään olevani valmis antamaan sen kummempia elämänohjeita. Muutenkin vasta harjoittelen tulkintojen tekemistä, joten palaute on tervetullutta. Kovin paljoa ylimääräistä aikaa ei minulla valitettavasti ole, vaikka mielenkiintoista tämä onkin. Toki saat kysellä lisää; kun nyt kerran tulin karttaasi tutkineeksi.

Terv. Tonde
tallennettu
piia72
Vieras
« Vastaus #4 : 31.01.2006 19:38:51 »

Kiitoksia vaan Tonde taas tulkinnasta. Yritän tässä myöhemmin lukea tulkintasi oikeen ajatusten kanssa. Nyt en pysty keskittymään kun noin lapsukaiset tossa vieressä möykkäävät. Kyselen sit lisää kun ehdin. Kaunis kiitos sinulle ja hyvää illan jatkoa.   smitten
tallennettu
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #5 : 31.01.2006 23:00:28 »

Toivottavasti menee edes vähän oikeaan suuntaan. Minullakin möykkäävät lapset toisinaan rajoittavat tänne foorumille kirjoittelua ja karttojen syynäämistä noin harjoitusmielessä...
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: