Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ryhti kuntoon! : 08.08.2011 19:50:25
seistessä tai istuessas, työnnä lantioluitasi eteenpäi. samalla ryhti paranee ja anna käsien vaan rentoina roikkua alas. työnnä yläniskaa taaksepäi, kuvittele et siinä on naru kiinni joka vetää sitä ylöspäin. koita löytää rento asento, niin siinä asento mikä on paras ihmiselle.
32  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 08.08.2011 18:27:23
Osasin joskus penikkana. En ole vuosiin ollut mäessä.

Kummalla puolen sänkyä nukut, oikealla vai vasemmalla?
33  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Värisilmä testi : 07.08.2011 18:43:06
mie sain 3. iha tyytyväinen tuloksee Smiley
34  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Historiaa : 07.08.2011 18:26:33
miks aina rahan pitää puhua, eikä kulttuuriperintöä suojella??

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=797

suututtaa aina tälläset uutiset.
35  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Ihmeellisiä unia! : 05.08.2011 22:54:32
itsensä kanssa tappeleminen on hieno asia, sillo löytää kaikkea uutta. mutta pelko tulevaisuutta kohtaa ei. älä pelkää menneisyyttä, sillo se on ohi ja se on historiaa. Keskitys itseesi ja lähemmäisiisi sillä tulet kokemaan vielä rankkoja asioita. Muista myös itsesi, sä et pysty muita auttaan jos olet puhki. hemmottele välillä itseäsi. rakasta itseäsi.
36  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Aukealla istuminen : 05.08.2011 22:51:29
minkälainen olo sulle tuli kun huomasit miesten naureskelevan. tuo nainen oli vahva ja tiesi mitä teki. oliko sinun minäkuva. onko sinulla käsittelemättömiä asioita, jotka aiheuttavat sinussa epävarmaa ja pelkäät muiden nauravan? nainen halus kertoa, raksta itesäsi sellaisena kuin olet ja mieti vähä syvemmältä mitä haluat. älä lakkaa uskomasta itseesi.
37  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.08.2011 22:46:00
Viime yönä tapoin koppakuoriaisia. Liiskasin ne yököttävät otukset ja rikoin sitten jonkun leikkiautonkin.

 Cheesy

onks sul sisarus tai joku sukulais suhteen kans tullu kärhämää? josson on selvitä se.
38  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mitä taide sinulle on? : 05.08.2011 18:36:16
Olen aivan samaa mieltä kanssasi SanctAstra!! Mä en ymmärrä hölkäsen pöläystäkää nykytaiteesta. Kultakauden ja sitä aikasemmat aikakaudet tuo sitä normaalia elämää ja niis se siveltimen jälkiki on niin herkkää ja kaunista. Välillä niistä näkee elämän raadollisuuden ja kaihon ja kaikki ne ajatukset ja tunteet mitä ihminen nykypäivänäkin käsittelee itsessään.

Nykytaide on mielestäni niin kovaa ja hengetöntä ja niin yksinkertaisen tyhjää ja  niistä ei saa  itselleen mitään. tulee vaan sellainen olo niitä katsoessa "aijaha, vai tälläistä, voin minäkin maalatan cocacolan-logon kuvia taideteoksiin tai maalata potretteja niin rumalla ja raskaalla siveltimen vedoin." Tai sitten ne video installaatiot jossa joku tyyppi istuu nurkassa ilme värähtämättä yöpaitasillaan. sit taiteilija kertoo, että "tää kertoo nyky-yhteiskunnasta ku joutuu olemaan niin tyhjän päällä, korruptuneisuus lisääntyy ja ihmisyys on elotonta". Joskus tekis mieli huutaa ja itkee näitte teosten takia kun ovat niin huonoja ja eikä oo tarttenut edes mielikuvitustakaan käyttää. Taikka sit kuvattu ku puut havisee ja heiluu ja huojuu. sit selostuksena on vain "metsä". DAAAAAA!!  idiot2 uglystupid2 Cheesy Grin
Tai sit Teemu Mäen tavoin kuvataan videokameralla ku tapetaan kissa. Johan ponppas. Sit vielä ihmetellään, miks suomessa ei pärjätä taiteella Cheesy

joo, nyt hilejnnyn tai rupee tulee esitelmiä eri aikakausista tai taiteilijoista ja niiden näkemyksistään Cheesy  idiot2 laugh Cheesy uglystupid2
39  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / ärsyttävää : 04.08.2011 00:55:05
mua sitte ärsyttää ku näkee muiden suhtee, onnistuuko ne vai ei. ja kauanko niis kestää. mikse mä  nää itelleni? sit ärysttää ku näkee muitaki asioita. jotenki tympääntynyt tähä näkemiseen.
40  Astro special / Yleistä / Vs: ***** Nosta itsellesi Tarotkortti***** : 27.07.2011 19:42:09
Tuomio (käänteinen)

Olet menettämässä mahdollisuutesi tärkeän päätöksen itsenäiseen ratkaisemiseen, koska olosuhteet tulevat muuttumaan kannaltasi epäedullisiksi. Varo vaipumasta tällaiseen synkkään itsepetokseen tämän kortin nostettuasi, sillä juuri nyt olosuhteet palvelevat sinua, eikä päinvastoin. Sinun on uskallettava töräyttää tuomion pasuunaa omaa valintaa tehdessäsi.


Lanttien seitsemän

Kaikki tähänastinen toimintasi on nyt kriittisen tarkastelun alaisena. Tavalla tai toisella tulet näkemään tekemäsi virheet ja niistä tulee ottaa opikseen seuraavaa kertaa silmällä pitäen. Ajankäyttösi ei sittenkään ole ollut turhaa, sillä jatkossa tulet varmasti onnistumaan paremmin kokemuksesi ansiosta.


Miekkojen kuningas

Sinulla on käytössäsi kyky hallita ja käyttää tiedon miekkaa tehokkaasti hyväksesi. Vaikka haasteet vaikuttavat nyt suurilta ja mahdollinen vihollinen pelottavalta, niin sinun ei kannata väistyä valitsemaltasi tieltä. Elämäsi hallitsijana sinulla on myös voimakkaita ystäviä, jotka ovat nyt valmiita auttamaan.



hmm.... kuinkahan paljon vois yhdistää näitä uniin... voi hyvä tavato.
41  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 25.07.2011 22:46:30
Mulla on ihana uus lemmikki!  smitten
Oi! Mikä? smitten

Kilpikonna  smitten smitten smitten smitten
42  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 25.07.2011 21:35:41
Mulla on ihana uus lemmikki!  smitten
43  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: valopallot eli orbit : 25.07.2011 21:08:19
Täältä löytyy aivan upeita "kärpäsenpaskoja"

http://www.dianacooper.com/orbs/orbs-gallery.php

No just joo Cheesy Suurin osa noista on auringon paisteessa kuvattuja silloin auringon säteet heijastuvat kameran linssiin erikulmissa jolloinka tulee teidän mainitsemia orbeja Cheesy  ja ku liikutat sitä kameraa niin toisessa kulmassa otettaessa kuvaa, ei näitä orbeja tuu, mut ku palaat samaan asentoon niin orbit tulee takas, jolloinka auringon säteet taas tulevat linssiin heijastumaan Cheesy sama tapahtuu sisätiloissa jos valo osuu tarpeeks hyvin linssiin Cheesy
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / hmmm : 25.07.2011 20:11:51
Mulla on sellaiset vipat et nyt kuukauden parin sisällä pohjoismaissa taas jytisee....  Undecided  2kk sit sanoin et pian jytisee norjassa.  katsotaan mitä tuleman pitää.  Embarrassed
45  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ufohavainto Helsingissä(?) : 25.07.2011 14:37:00
Ei ne minusta oo niitä thaimalaaisia lyhtyjä ainakaa ole, ku menevät aika lujaa kumminkin.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5