Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kaksosnainen ja leijonamies  (Luettu 8173 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lover_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 09.06.2010 16:36:30 »

Heips! Olen ihastunut leijonamieheen, en tunne häntä kovin paljon, mutta voisiko joku teistä ihmisistä kertoa että kuinka yhteensopivia me olemme toisillemme, horoskooppeina? Kiitos sille joka vaivautuu! Smiley
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #1 : 09.06.2010 18:21:01 »

Pelkät aurinkomerkit kai ei kerro paljoakaan, ei teistä kummastakaan ihmisenä, eikä siitä miten sovitte toisillenne.

Tee teidän molempien kartat vaikka täällä Astro.fi:ssä tai Astro.com:ssa, niin täällä varmaan sitten joku osaa niitä tulkita.
Onnea suhteellenne joka tapauksessa.  Eihän se yhteensopivuus aina ole astrologiastakaan kiinni! smitten
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 09.06.2010 18:34:11 »

Näin tuosta yhteensopivuudesta kirjoittaa Nancy Fenn:

Leijonamies ja Kaksosnainen yhdessä voi olla yhtä hullunhauska yhdistelmä kuin tynnyrillinen apinoita. Pidätte molemmat hauskanpidosta ja tämä voi olla se seikka, joka vetää teitä kohti toisianne. Kaksonen saa esiin Leijonasta tämän hauskan puolen. Leijona on tunnetusti perso huomion keskipisteenä olemiselle, mutta itse asiassa leijonat osaavat olla mitä mahtavinta yleisöä ja he nauttivat suuresti kaikista tempuista ja seikkailuista, joita Kaksonen heille tarjoilee.

Kuinka Kaksosnainen saa Leijonamiehen huomion: Käytä luontaista täsmällisyyttäsi houkutellaksesi Leijonasta esiin tämän kiinnostuksen ja halun tuntemukset. Älä esitä tai leiki tyhmää. Tiedät vallan hyvin mitä tarkoitan.

Romanssi
Romanssi voi olla yksi antoisimmista. Heti alusta saakka molemmista saattaa tuntua kuin he olisivat astumassa osaksi romanttista komediaa.

Intohimo
Leijona on intohimoinen merkki, kun taas Kaksonen on tyynen viileä ja älyllinen. Älä Kaksosnaisena siis naura tai pelästy, jos Leijona osoittaa sinua kohtaan suurtakin intohimoa. Leijonamaiseen tapaan sitä on nimittäin maustettu pienellä pullistelulla.

Ystävyys
Tämä merkkipari voi muodostaa hyvin ystävyyssuhteen. On aika yleistä, että merkkipari ei suhtaudu parisuhteen mahdollisuuteen (avioliitto, lasten hankinta jne.) lainkaan vakavasti, vaan mieluummin he kuluttavat aikaa tapailemiseen. Kaksosnainen ja Leijonamies voivat parhaimmillaan olla paita ja peppu, jotka nauttivat niin paljon toistensa leikkisestä seurasta, etteivät he välttämättä pysty kasvamaan ja kypsymään toistensa seurassa.

Avioliitto
Suurimmaksi ongelmaksi avioliiton saralla voi nousta se, että Leijonamies haluaa liudan lapsia, kun taas Kaksosnaista asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Jos pari löytää avioliittoon yhteisen päämäärän, se toimii hyvin, koska Kaksonen piristää Leijonaa ja Leijona rauhoittaa Kaksosta. Kaikenlisäksi heidän keskinen kommunikaatio toimii yleensä hyvin. Leijonamiehillä on tapana mököttää ja vetäytyä omiin oloihin. Kaksonen sen sijaan jatkaa Leijonalle puhumista, kunnes tämä lakkaa möksöttämästä ja palaa takaisin hauskan pitoon. Kaksonen on mestari harhauttamaan kenet tahansa pois ankeasta mielentilasta.

Suhteen eteneminen
Leijonan on saatava olla johtohahmona. Hänen vauhtinsa suhteessa voi käydä aktiiviselle "kaikki mulle heti nyt"-Kaksoselle tylsäksi ja hitaaksi. Jos he oppivat tekemään kompromisseja, molemmat pystyvät nostamaan toisistaan esiin heidän parhaan puolensa. Leijonamies on yleensä vanhanaikainen herrasmies, joka nauttii ovien avaamisesta, maksaa ravintolalaskun ja järjestää upean illan. Tämä voi tuntua Kaksosesta hivenen oudolta, mutta sisäisesti Kaksoset ovat persoja ihailulle ja nauttivat sisäisesti Leijonan huomionosoituksista.  

Seksi
Kaksosnaisen ja Leijonamiehen kemiat ovat upeat! Leijona on ulospäin suuntautunut ja päättäväinen, kun taas Kaksonen tuo suhteeseen vaihtelua ja uusia ideoita. Heidän mottonsa makuuhuoneessa on "Ei koskaan tylsää hetkeä". Ongelmille nauretaan yhdessä. Molempien välillä on tunne ikuisesta nuoruudesta, josta johtuen seksielämä voi säilyä hyvinkin aktiivisena aina myöhälle iälle saakka.


Muistathan kuitenkin, että pelkillä aurinkomerkeillä ei suhteen laadun tietämisessä pitkälle pötkitä, vaan jokaisen henkilön karttaa täytyy tutkia yksilöllisesti sekä molempien osapuolien karttoja yhdessä Smiley
tallennettu
unknown
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35



Profiili
« Vastaus #3 : 05.07.2011 01:35:58 »

Päätin herätellä tämmöisen keskustelun yli vuoden takaa. Onko ihmisillä uusia kokemuksia moisesta yhdistelmästä? Olisi kiva kuulla mielipiteitä Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: