Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkeleitten kiillottaminen  (Luettu 5146 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« : 05.10.2016 14:20:21 »

Eräs selvänäkijä sanoi, että rinnallani kulkee suojelusenkeli  ja muitakin enkeleitä ja pyysi kiillottamaan ne. Mitenköhän tuo kiillotus tapahtuu?
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #1 : 05.10.2016 15:45:21 »

En oo koskaan kyllä kuullutkaan, mutta lienee tarkoittanut sitä, että puhdista itsesi, niin nekin voivat loistaa smitten
tallennettu

Kuuntele tuulta.
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #2 : 05.10.2016 15:50:34 »

No miten tuo itsensä puhdistaminen tapahtuu?

En oo koskaan kyllä kuullutkaan, mutta lienee tarkoittanut sitä, että puhdista itsesi, niin nekin voivat loistaa smitten
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 05.10.2016 16:07:22 »

Minä näen tämän asian, kuten se on Kryon-kanavoinneissa kerrottu:

Enkelit/oppaat/auttajat - millä nimellä niitä sitten kutsuukaan - ovat rakkaita kavereita, sieluja jotka ovat luvanneet olla kanssamme läpi tämän inkarnaation fyysisellä tasolla ja siellä opas-sopassa on myös  omaa sielunenergiaamme. Koko tuo opasporukka on meidän oman DNA:mme magneettisessa osuudessa ja se on koko ajan kanssamme eikä sen kanssa yhteydessä olo vaadi mitään muuta, kuin sen että antaa opas-sopalle luvan olla läsnä, luvan auttaa jne. Ja se lupa on annettava joka kerran uudelleen, tämä siksi että opas-soppa joutuu myös noudattamaan vapaan tahdon lakia.

Mitään muuta ei tarvita, kuin että antaa luvan. Ei tarvitse puhdistaa eikä kiillottaa, käsitys siitä että olemme jotenkin epäkelpoja/likaisia/syntisiä on niitä vanhan ajan energian juttuja, ajalta ennen harmonista konvergenssia vuonna 1987.

Ja aina kun näet kellonajan 11:11 se on ikään kuin hali näiltä oppailta, se on se opas-soppa, joka muistuttaa sinua siitä että ne ovat olemassa ja että ne haluaisivat auttaa ja tukea sinua, tai ihan vain olla rakastavasti läsnä vaikka et mitään tarvitsisikaan. Se vapaan tahdon laki vain tekee sen, että ei voi sanoa 'saatte auttaa tästä eteenpäin koko ajan jokaisessa mahdollisessa asiassa' vaan se lupa niille olla läsnä tai auttaa on annettava joka kerran erikseen.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #4 : 05.10.2016 23:19:58 »

Kiitos, en ole ennen kuullutkaan tuosta kellonajansta. Täytyypä alkaa tarkkailemaan noita haleja  smitten

...Ja aina kun näet kellonajan 11:11 se on ikään kuin hali näiltä oppailta, se on se opas-soppa, joka muistuttaa sinua siitä että ne ovat olemassa ja että ne haluaisivat auttaa ja tukea sinua, tai ihan vain olla rakastavasti läsnä vaikka et mitään tarvitsisikaan. Se vapaan tahdon laki vain tekee sen, että ei voi sanoa 'saatte auttaa tästä eteenpäin koko ajan jokaisessa mahdollisessa asiassa' vaan se lupa niille olla läsnä tai auttaa on annettava joka kerran erikseen.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: