Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisitko nähdä ja auttaa?  (Luettu 3151 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« : 26.05.2007 21:45:10 »

Löytyisikö teistä ystävällistä avointa sielua, joka voisi katsoa miten elämä tästä eteenpäin menee? Alkuvuoden onnellisuus on kääntynyt kesän ja syksyn epämääräiseksi odotukseksi ja sydämiemme tuskaksi. Sielunkumppani jonka kanssa rakastuimme marraskuussa on "pakotettu" yrittämään vielä entisessä elämässä. Miten pitkään hänen tulee kärsiä sydämessään ennen kuin hän pääsee vapaaksi entisestä tai voittaako syyllisyydentunto rakkauden? Tuleeko hän palauttamaan piakkoin minulle ne paperit,jotka ovat vahva yhdyssiteemme välillämme ja jotka palautuessaan tarkoittavat luopumista rakkaudesta sekä minusta.
Elämän kolhima jo ennestäänkin....
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 27.05.2007 04:06:38 »

Katselin sinulle enkelikorteilla, mitä mahtaisi olla tulossa. Heitän omat analyysit mukaan, mutta kuuntele kortteja lukiessasi sydäntäsi. Se tietää vastauksen jo kaikkeen kysymääsi!

Sydänten tuskalle nousi kortti
Toivo
Toivo ennakoi että aurinko on nousemassa elämänalueellasi.
Universumi haluaa sinun saavan sen, mitä sydämesi haluaa. Se vain odottaa sinun uskovan että ansaitset sen, ennenkuin enkelit tuovat sen sinulle. Tee osasi päättämällä mitä todella haluat.
Lähetä sitten positiivisia ajatuksia muutoksiin joita haluat toiveittesi täyttymiseksi.
Ole positiivinen.

Turha murehtiminen ja negatiivissa värähtelyissä/mielentiloissa seilaaminen ei tee hyvää kellekään. Ikävät tunteet on käsiteltävä pois, mutta loppupelissä nuo negaatiot voittavat meidät 6-0 jos antaudumme niille ja niiden pompoteltaviksi menettäen toivomme.
Kiinnitä huomiota lauseeseen, jossa todetaan universumin haluavan sitä, mitä sinäkin haluat. Tärkeintä on päättää mitä haluaa ja pysyä sitten tuossa päätöksessä. Haluamasi asia ei välttämättä tule elämääsi juuri sellaisena kuin toivoit ja sen odottaminen voi kestää, mutta tämä on ehdottoman kannattavaa. Kokemusta tällaisesta on itsellänikin paljon - asiat vain järjestyvät, kunhan tietää, mitä haluaa tai tarvitsee, ennemmin tai myöhemmin Wink
Muista pysyä positiivisena, sillä iloisuus, onnellisuus ja toivo ovat suuria voimalähteitä, jotka kasvavat sitä mukaa kun niitä kulutetaan. Tosin samoin kasvavat myös huoli, suru ja epätoivo - minkä lähetät maailmalle, saat sen takaisin. Kannattaa siis mieluummin lähettää sinne iloisia kuin surullisia asioita, vai mitä? Wink


Rakastettusi menneen selvittämiselle nousi kortti
Kiitollisuus
Ohjauksesi on laskea siunauksesi.
Kun kiität universumia sen lahjoista, se vastaa sinulle runsaskätisesti.
Enkelit muistuttavat kiittämään kaikesta mitä sinulla on: aineellisesta sekä ei-aineellisesta.
Kiitollisuus on avain universumin runsaudelle. Osoita kiitollisuutta ja avaa itsesi
vastaanottamaan rakkautta.
Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi.

Kiinnittäkää molemmat huomiota tämän kortin viimeiseen lauseeseen - OLE KIITOLLINEN KAIKESTA ELÄMÄSSÄSI. Ja tämä todellakin tarkoittaa AIVAN kaikkea, myös niitä negatiivisia asioita, sillä ne ovat suuria opettajiamme ja usein myös suuria siunauksia, joita saamme elämiimme. Jos jaksat, toivoisin, että lukaiset täältä muutama viesti takaperin erään toisen henkilön tulkinnan kiitollisuudesta, jonka hänelle kirjoitin. Siellä on tarina miehestä, jonka toivoisin sinun lukevan läpi.
Itsellesi voisin sanoa, että sen sijaan, että murehdit kumppanisi mukana ole kiitollinen siitä, että elämääsi on tullut hänen kaltaisensa hieno ihminen. Ole kiitollinen siitä, että voitte tarjota toisillenne niin paljon. Ja vaikka suhde ei jatkuisikaan, ole kiitollinen kaikesta siitä, mitä se toi tullessaan ja mitä se piti sisällään niin kauan kuin sitä kesti. Kaikelle on tarkoituksensa.
Tämä on ehkä yksi kovimmista läksyistä, mutta mitä enemmän opimme kiittämään ja näkemään asiat enemmänkin siunauksina ja haasteita, kuin ongelmina ja vääryyksinä, sitä helpompaa elämästämme tulee, koska emme enää kohtaa ongelmia tai vääryyksiä - vain siunauksia ja haasteita. Se, onko asia huono vai hyvä, riippuu siitä, miten asian näemme ja ajattelemme.


Sitten nousi vielä kortti
Nauru
Nauru on paras parantaja. Se poistaa pelon, tehden sinut iloisemmaksi,
onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi.
Opettele nauramaan myös itsellesi, ja opeta muitakin niin tekemään.
Nauru poistaa pimeyden.
Näe huumori kaikkialla.

Sinua kehotetaan nyt näköjään ihan kunnolla olemaan positiivisella mielellä ja keskittymään ikävien asioiden sijaan niiden positiivisiin puoliin Wink Otamme asiat yleensä aivan liian vakavasti, niin hyvässä kuin pahassakin. Jos nyt leikitään jossittelu leikkiä, niin mitä tapahtuu, jos mies palauttaakin paperit ja suhde loppuu? Kuoletko siihen? Epäilen, mutta tiedän ihan saletisti, että olet yhtä mahtavampaa kokemusta rikkaampi ja sinulle on syntynyt sydämeen muisto, jonka muistat vielä kuolinvuoteellasikin Wink

Se, miten paljon elämä kolhii tai miten kovaa se lyö riippuu ihan siitä, miten kovaa annamme sen kolhia ja lyödä meitä. Jos suhtaudumme asioihin huumorilla ja iloisin mielin, ottaen ne hirveätkin koitoksen enemminkin haasteita kuin ikävyyksinä, elämän tuomat kolhut ja lyönnit pehmenevät huomattavasti. On yllättävän paljon kiinni omasta asenteesta ja korvien välistä se, miten paljon elämä kuluttaa! Ajattelepa vaikka keskitysleiriä. Yleensä he, jotka selvisivät elossa voittajina koettelemuksistaan olivat henkilöitä, jotka onnistuivat pitämään positiivisuutta ja huumoria yllä noissa epäinhimillisissä oloissa. Jos me luovutamme elämän suhteen, se luovuttaa meidän suhteemme, sillä se mitä lähetämme maailmalle palaa luoksemme.

Yhdyssiteet ihmisten välillä, ne todelliset, eivät ole koskaan ulkoisia, eivätkä ne lähde tai muodostu ulkoisista seikoista. Ne lähtevät sydämestä ja sielusta. Se, joka lunastaa paikkansa sydämessämme, kulkee mukanamme hamaan loppuun saakka, vaikka emme näkisikään tuota henkilö enää ikinä.

tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #2 : 28.05.2007 21:42:35 »

Kiitos Sinulle! Enkeleitä tarvitsenkin ja sitä kaikkea mitä kirjoiti, sillä aiemmin minulla oli nuo kaikki hyvin hallinnassa.Nyt koen olevani kuin zombi täysin vieras itsellenikin. Kaikki tuo positiivisuus,toivo, ilo ja nauru (joka on ollut aina valttikortti elämässäni,josta olen ollut "tunnettu") on kadoksissa ja nyt yritän palauttaa niitä takaisin...onnistumisesta en vielä tiedä. Tänään jouduin katselemaan kaukaa, Hänen tietämättään, kuinka hänen olemuksensa on kumara ja "lyöty". Miksi ihmeessä meillä ihmisillä on tarve kokea asioita kurjuuden kautta...vaikka asiat ovat edessämme niin selvinä ja kirkkaina...
Kiitos Sinulle ja enkeleita matakallesi sekä Hyvää kesää!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: