Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin.  (Luettu 63794 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
epona
Vieras
« Vastaus #45 : 21.11.2009 14:40:47 »

Vai, että kuu on ontto.

Ja, että asuvat jotkut sielläkin.

Ilmastonmuutosta salaillaan?

Joo.

Hullua - tämä elämä täällä planeetalla. Edelleen - halauaisin jo pois.
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #46 : 21.11.2009 15:20:01 »

Elä nyt pois halua Shocked Elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja, draamaa pukkaa joka päivä - käsikirjoittajana elämä itse.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
epona
Vieras
« Vastaus #47 : 21.11.2009 15:32:07 »

Smiley  No joo. Vähän harkitsematon heitto minulta - mutta se on totta. Joskus (painotan  - joskus) minulle iskee valtava kaipuu pois täältä. Tämä on vaikea selittää - en itse koe, että se on itsetuhoisuutta millään muotoa (toki voihan se olla sitäkin) vaan, että se on kaipuu päästä kotiin.


Mutta voihan se olla, että kirjoitan huonosti elämäni käsikirjoitusta - enkä sittenkään viihdy siinä.

Äh. Smiley Menipä taas synkäksi puheet.

By gones.
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #48 : 30.11.2009 19:38:43 »

Samainen lääkäri, jonka aloittamaan juttuun laitoin linkin, on äänessä blogissaan.

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/29/suomalaiset-pandemrix-on-nanorokote-ja-meita-on-raskaasti-huijattu/

Keskustelu käy kuumana ja hyviä linkkejä piisaa. Pointti on se, että ihmisiltä on salattu se fakta, että nanopartikkelien käytöstä rokotteissa ei tiedetä juuri mitään. Siis myöskään mahdollisista haittavaikutuksista. THL:n luotettavuuteen vannoville muistutukseksi. GlaxoSmithKline joka on Pandemrix sikainfluenssalääkkeen valmistaja, rahoitti myös THL:n rokotetutkimusta muistaakseni summalla, joka oli 10-kertainen Suomen valtion antamaan taloudelliseen tukeen. THL valitsi sitten juuri GSK:n toimittamaan sikainfluenssalääkkeen ja taisipa mennä vielä ilman kilpailutusta. Muistutan kuitenkin, että korruptiosta ei voi olla kyse, koska Suomi on maailman vähiten korruptoituneita maita maailmassa. Kyse on sattumasta.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #49 : 30.11.2009 22:45:50 »

THL:n luotettavuuteen vannoville muistutukseksi.

...Kenenkään luotettavuutta en menisi minäkään vannomaan...
Sössitään täällä maailmassa välillä kukin vuorollaan.

Hyvä aihe keskustelullehan tuo näyttää olevan. Ja avointa keskusteluahan varmaan 2010
omalla lailla voisi peräänkuuluttaa...

Miten se meni, Pluto paljastaa ja Pluto jättää sanomatta...
Joulukuun transiiteissa ennen 16.12 Uutta kuuta on:  merkurius  aspect_con  pluto 7.12.2009.
 Uuden kuun jälkeen:  aurinko  aspect_con  pluto 24.12.2009 ja  venus  aspect_con  pluto 27.12.2009.

Harmi että taas järjestys on tämä, Itse aina toivoisin, että teot lähtisi "sydämen tunteesta" eli tuosta viimeisestä kuviosta - ja siihen sitten voima ja järki yhdistyisi. Mutta kuten edellä - järjestys on päinvastainen. Tosin ehkä jos "yritää liikaa", niin eiköhän Pimennykset huolehdi turhan lasti purkamisesta... ja se on tämän kuvion tarkoitus (  kuu Pimennys 10 astetta  rapu 31.12.2009 )
tallennettu
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #50 : 01.12.2009 13:28:10 »

THL valitsi sitten juuri GSK:n toimittamaan sikainfluenssalääkkeen ja taisipa mennä vielä ilman kilpailutusta. Muistutan kuitenkin, että korruptiosta ei voi olla kyse, koska Suomi on maailman vähiten korruptoituneita maita maailmassa. Kyse on sattumasta.


Katselin Maria! ohjelmaa ja THL:n johtava ylilääkäri tms. korkean tittelin omaava henkilö totesi, että terveysministeriö teki päätöksen ostaa ilman kilpailutusta lääkkeet kyseiseltä yhtiöltä. Perusteet: Kilpailutus veisi EU:n säädöksien mukaan toimittaessa useampia viikkoja, eikä rokottamaan oltaisi vielä päästy.

Tiedä häntä onko totuus, mutta näin on suorassa tvmediassa puhuttu.
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #51 : 01.12.2009 18:46:39 »

Epäilin myös tätä vaihtoehtoa, koska silloin kun epidemia painaa päälle, ei aina ole järkeä mennä pykälien mukaan eli hätä ei lue lakia. Minusta on tullut viime vuosina vain aikamoisen kyyninen, kun seuraan maailman menoa ja miksei myös koto-Suomen lautakasajuttuja. Joka tapauksessa ihmisiä on rokotettu uuden tyyppisellä rokotteella, jonka mahdollisista haittavaikutuksista ei tiedetä paljoakaan. Eikä meillä olisi edes pandemiaa, jos WHO ei olisi muuttanut viime toukokuussa pandemian määritelmää. Ennen taudilta vaadittiin mm. korkeaa kuolleisuutta. Tulevat vuodet näyttävät saammeko kärsiä pandemioista joka talvi. Sikainfluenssa on ollut vaisu nuha, vaikka kuolonuhreja on tullutkin. Media on pitänyt huolen siitä, että tauti on ollut esillä.

En vähättele omaisten surua enkä sairastuneiden lähiomaisten huolta, sanottakoon se nyt tässä.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #52 : 02.12.2009 14:10:03 »

Anahata - minusta täällä on niin pöhköä, että minulla on vakaa aikomus huvitella MAX paljon elämässäni, kaikkien pykälien, aikataulujen, tapaamisten jne keskellä ja muodossa. sikatautia en ole ajatellut ottaa niskoilleni, mutta mahd. paljon Ylösnousseiden voimaa..

>> bileitä, matkoja, romantiikkaa, ystäviä, hauskaa biz.. jos asioita on pakko muuttaa ohessa, niin muutetaan, muttei yksin.  coolsmiley ILOA,
« Viimeksi muokattu: 02.12.2009 14:13:21 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #53 : 05.12.2009 19:34:42 »

Olen yrittänyt miettiä mistä astrologisesta tekijästä nämä ilmasto- ja sikainfluenssaepämääräisyydet johtuvat. Yksinkertaistus on tietenkin se, että "syyllinen" on  pluto kauris. Valta ja raha näyttävät olevan nyt tiukemmin naimisissa kuin koskaan aiemmin ja näyttää siltä, että valta on myös korruptoinut. Kauris on vakiintuneiden instituutioiden ja yhteiskunnallisen arvovallan merkki ja Pluto tuo muutoksen. Siis  pluto murentaa arvovallan, kun paljastuu, että poliittinen eliitti onkin ollut ostettavissa eikä vain se vaan myös heikkoselkäisimmät tiedemiehet ja lääkäritkin. Seuraavassa pari linkkiä. Ensimmäisessä jutellaan CRU:n verkkoon ilmaantuneesta materiaalista, josta löytyi myös ohjelmakoodi, jonka merkitystä ruoditaan. Toinen linkki on Svenska Dagbladet- lehteen, jossa grafiikan avulla esitellään WHO:n asiantuntijoiden taloudelliset kytkökset lääketeollisuuteen.

http://wattsupwiththat.com/2009/12/04/climategate-the-smoking-code/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3866171.svd

7.12. tulee TV:stä taas MOT. Ilmastonmuutoksesta puhutaan.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #54 : 06.12.2009 18:23:28 »

Siis  pluto murentaa arvovallan, kun paljastuu, että poliittinen eliitti onkin ollut ostettavissa eikä vain se vaan myös heikkoselkäisimmät tiedemiehet ja lääkäritkin.

Minullahan on aika monista muista poikkeavasti aika positiivinen kuva  pluto  kauris :iin ajan mahdollisuuksista (ehkäpä siksi, että  kuu  kauris :iina jotenkaan tämän ajan henki ei niin ahdista ?).   Siksi minusta tietynlaisen korruption "paljastuminen" on vain osa isompaa, mahdollisesti hyvin positiivista kehitystä. pluto kauris vakiinnuttaa "vallankumoukselliset" filosofiset ajatukset, joita on noussut  pluto  saturnus :ksen aikaan. Esimerkkejä historiasta: 1700-luvun lopulla Yhdysvaltain itsenäistyessä alettiin ensimäistä kertaa toteuttaa instituutionaalisesti valistuksenajan ideaaleja. 1500-luvun alkupuolella taas kehitettiin Saksassa protestanttisen uskonpuhdistuksen vaikutuksesta ajatus valtionkirkosta, toisin sanoen siitä, että kansa seuraa hallitsijan uskontoa.   Suosikkini kaikista  pluto  kauris ajanjaksoista on kuitenkin "Ateenan kulta-aika" antiikin maailmasta. N. 20 vuoden jakso, jota nykyään yleisesti näin kutsutaan, ajoittuu vuosilleen yhteen  pluto  kauris sykliin.

Sen, että ihmiset ovat peloissaan ja ahdistuneita milloin mistäkin, näen liittyvän enemmänkin saturnusplutouranus aspekteihin kuin varsinaisesti  pluto kauris :iiseen. Luulen, että 2012 jälkeen olo helpottaakin sitten jo kummasti.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #55 : 06.12.2009 18:31:45 »

ai siis ensi vuonna leikkisä draama jatkuu?

noo.. entäs 2011, ja luuleeko joku että 2012 ei ole draamaa.. anyways.. matkalle, matkalle, eikä tauteja ottamaan..  
Cool
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #56 : 06.12.2009 19:43:41 »

Hei La Papessa!  :pluto:n mukanaan tuoma muutos alkaa aina hajoamisella.  pluto raivaa tieltä toimimattomat instituutiot ja rakenteet tai henkilöt, jotka edustavat toimimattomuutta. Sitten myöhemmin on niiden positiivisten juttujen aika eli olen samaa mieltä La Papessa kuin sinäkin, että nämä paljastukset voivat edeltää hyvinkin positiivista aikaa.
  Varsinaisesti en tunne olevani ahdistunut vaan pikemminkin kärsimätön Grin. Talousjärjestelmä zombipankkeineen jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta eiköhän Pluton perusteellisuus keikauta kumoon vielä senkin niin, että uutta ja toivottavasti reilumpaa systeemiä päästäisiin pystyttämään. Vaikka onhan minulla epäilykseni..
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
epona
Vieras
« Vastaus #57 : 06.12.2009 20:12:21 »

Kiitos ^^^mīla sztár^^^.

Kivasti sanottu.  smitten


tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #58 : 06.12.2009 20:40:55 »

Varsinaisesti en tunne olevani ahdistunut vaan pikemminkin kärsimätön

Samanlaiset fiilikset mullakin usein vaikka täytyy myöntää että kyllä se ahdistuskin usein tulee.
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #59 : 06.12.2009 21:09:16 »

Heips

Tämä lienee liittyy tähän keskuteluun.


http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=21617.msg256898#msg256898
Suomen valtion itsenäisyyskartta näyttää Suomelle huonoja aikoja?
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: