Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 708388 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
die Niina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18


Profiili
« Vastaus #195 : 09.07.2007 22:07:29 »

Hei AthaMaarit,

vielä kerran SUUREN SUURI KIITOS vastauksestasi. Siitä oli apua huomattavasti. Tiesinkin jo ettei kova business -maailma sovi minulle, mutta en ole vielä keksinyt miten voisin olla avuksi työssäni, ja mitä se sitten voisikaan olla. Monia ajatuksia pyörii päässä, mutta helppoahan alan vaihtaminen ei ole vuosien koulutuksen jälkeen  Sad
Mutta kiitos kaikesta, olet enkeli  Smiley

terkuin,
Niina
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #196 : 09.07.2007 23:25:16 »

Lämmin sydämellinen kiitos sinulle athamaarit korteistasi!!! Miten ne pystyivätkin niin oikeassa olemaan? Nyt rauhoitun ja odotan, mitä tuleman pitää. Jadeaniakin kevään tulkinnassa hevosten asioiden järjestyvän sanoi, mutta sitä alkaa epäilemään, kun hyvät ystävätkin sanovat, että myy hepat, myy hepat, lapset tärkeämpiä ym. Ja sydän sanoo, että suuri elämän ilo menee hevosten myötä ja onko se oikein kaiken tämän kokemani jälkeen, ei voi olla...Ja oliko niiden tosiaan vain tarkoitus käydä elämässäni. Nämä hepat ovat paljon enemmän kuin jotain suoritusvälineitä...Tällä hetkellä ovat ystävälläni, mutta ehkä paikka talven yli järjestyy...

Limoviikuna, kohtalotovereita jollain lailla ehkä lienemme, lämpimiä ajatuksia sinulle. Minulla mies 10V heitti kaivoon ja kuin riivattu vaihtoi minut ja pienet lapset toiseen naiseen ja lapsiinsa. Kaikkeni yritin. Eivät onneksi vielä saman katon alla asu, mutta exä jo peliä pelasi ennenkuin lasten kanssa muuttaa pois ehdin. Että kehtaisikin...Uskomatonta, nyt n. 3 kk jälkeen on saanut oppirahoja asiasta saanut alkaa maksamaan.Ja minä jo itseänikin epäilin ihmistuntemukseni ja sisäisen ääneni suhteen kyseisestä ihmisestä. Nainen on taitava manipuloimaan ja juttelemaan, mutta negatiivista energiaa mukanaan kantaa. Omilla säännöillään peliä pelaa. Itse jo toisen kerran muutin tähän aikaan ja jo eri paikkakunnalle, että pääsisin kauemmas. Mutta valitettavasti lasten tapaamisten takia joudun exäni kautta tekemisissä olemaan. Joten anteeksianto tosiaan kova paikka minulle kaiken tämän jälkeen...Ja niin vaikea välillä hyvää tästä kaikesta löytää, kun he tosiaan porskuttelevat menemään ja tämä nainen on hevosensakin mun heppojen tilalle laitumelle tuonut...Ei meinaa ymmärrys riittää....Ja hänen exää saa ehkä oikeastikin varoa, ei ole suhdetta hyväksynyt myöskään ja päälle alkoholi ja väkivaltaongelmaa...Olivat hekin yhdessä vielä, kun tämä homma alkoi...Mutta itse soppansa keittivät ja sitä nyt nauttivat... Parempi tosiaan, että keskityn omaan elämääni parhaani mukaan...Kaipaan tosiaan positiivisempaa energiaa elämääni. Exän kans ei tarvi kuin puhelimessa puhua, niin energiat meinaa loppua...Mutta kiitos kun sain vuodattaa taas tuntemuksiani...Voimia kohtalotovereille ja kiitos athamaaritille ja muille ihanille auttajille! Korttien viestistä sain paljon taas lohtua ja uskoa tulevaan..
tallennettu
Usvametsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188



Profiili
« Vastaus #197 : 10.07.2007 19:04:15 »

" Oli miten oli, riimu kehottaa sinua töiden ja työpaikan vaihtamisen ja sen miettimisen sijaan keskittymään nyt ihmissuhteisiin, sillä näkemykseni mukaan ongelmat töissä johtuvat ihmissuhteista, eivät itse työstä tai työpaikasta. Jos sinua kohtaan ollaan hankalia töissä, näe ne mahdollisuuksina kasvattaa itseäsi henkisesti ja opetella tyyneyttä. Vaihtoehtoisesti tällainen kiusaaminen voi opettaa sinua laittamaan omat rajat elämääsi ja puolustamaan itsenäisyyttäsi.  "

No tämä osui ja uppos ihan satasella !  Törmään tämän tästä ihmisiin, jotka jollain tapaa ahdistavat minua. Tiedän ja tiedostan, että näillä ihmisillä on tarkoituksensa ja sanomansa minulle. Olkoonkin, että sitä sanomaa on ollut todella vaikea oivaltaa. On vähän sellainen olo, että aina kun luulen oivaltaneeni jotain, ja että nyt ymmärsin ja tajusin, niin melkein sillä siunaamalla hetkellä tunnen olevani taas aivan usvassa.
Mutta kiitos AthaMaarit. Minä jatkan opiskelua.... 
  idiot2
tallennettu

Nousumerkki - Skorpioni , Aurinko -Vaa´assa, Kuu -Jousimiehessä, Mars Skorpion
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #198 : 10.07.2007 21:53:15 »

Hei AM, heitäppä minullekin jotakin näkemystä tämänhetkisestä elämäntilanteestani, kun muutoksia on tulossa, sen tunnen, mutta millaisia ja miten laajoja?

Lisäksi tuo Rakkauselämä on nyt hiukan kummallisessa vaiheessa...


Oliko se niin, että kuvia sulle yv:nä kun laittaa, niin saa menneetkin elämät katsantoa...?

Kiitos ja kumarrus jo etukäteen smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #199 : 10.07.2007 22:18:26 »

Heippa Ikitosi!

Minulle voi laittaa kuvia joko YV:hen tai sähköpostiini, osoite löytyy profiilistani.

Jatkan vastaamista tuossa huomenna, nyt on niin oksettavan paha olo (ilmeisesti suklaasta, ei pitäisi syödä maitotuotteita, joissa on vielä sokeria buck2), että en uskalla ryhtyä korttien tai riimujen katsomiseen. Tiedä miten oma TÖÖT!-olo vaikuttaisi vastauksiin ja omiin tulkintoihini.

Mutta, jatkamme huomenna! Ametha oletkin seuraavaksi vuorossa täällä ketjussa ja YV:n ja mailin puolelle kirjoittaneet, teillekin lähtee huomisesta lähtien tulemaan vastauksia. ^________^

Nyt taidan ottaa avataarastani mallia ja mennä pitkäkseni....lähelle vessaa....
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #200 : 11.07.2007 16:18:49 »

pakko kysästä kun taian ite olla sekasin kuin seinäkello..elämääni ilmesyt mies kuin puun takaa...vaikka parisuhteessa en koskaan oo ees muita miähiä nähnyt..ja nyt sitte ihmeissäni että wtf...josko olisit niin kiltti ja kurkkaisit korteista misä mää ny meen  idiot2
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #201 : 11.07.2007 16:50:55 »

No niin, Athema! Tässä tulee sinulle tarotia. Ensimmäinen vastaus on kysymykseesi nykyisestä suhteesta ja toinen ex-aviomiehesi suhteelle.

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu – paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaansa tempaamana. Pienen ”minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen yhteyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoitukset pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita – jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kumissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. ”Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmä: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle ja jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuun saamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa

Nykyinen suhde on vapauttanut sinut paljosta vanhasta, myös sellaisesta, jota olet itse asettanut itsellesi. Olet kuin uudestisyntynyt! Nykyinen suhteesi tukee matkaasi todelliseen Itseesi, toisin sanoen voit sen avulla tutustua jälleen siihen kuka Oikeasti Olet ja ilmentää Itseäsi vapaasti. Mies tukee sinua tässä erittäin hyvin ja olette toisillenne juuri tällä hetkellä erittäin sopiva pari. Ehkäpä sinäkin osaltasi olet auttanut (ja autat yhä) miestäsi vapautumaan omista menneisyyden kahleistaan ja rajoituksistaan.
Jos sinulla on vielä asioita, joita haluaisit selvittää nykyisen miehesi kanssa (esim. pelkoja jotka kumpuavat menneestä suhteesta), kortti kehottaa sinua olemaan avoin miehellesi. Hän ymmärtää varmasti ja tukee sinua matkallasi kohti vapautumista.


MIEKKOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Kortti kertoo voimakkaasti siitä, että sekä sinä että entinen aviomiehesi olette päästämässä yhtä aikaa irti rooleistanne. Enää ette ole mies ja vaimo, vaan ex-mies ja ex-vaimo – kaikkein parasta olisi, että olisitte toisillenne vain oman nimen omaavia henkilöitä, koska määritelmään ”ex-kumppani” liittyy niin paljon erilaisia tunteita, jotka eivät edesauta tilannetta. Jos Pia ja Tarmo eroavat, olisi kaikkein parasta että ”es-vaimo Pian” ja ”ex-mies Tarmon” sijaan he olisivat toisillaan jälleen vain Pia ja Tarmo – ei muuta. Tällöin riisutaan sekä omat naamiot että meidän itsemme toisten kasvoille asettamat naamiot.
Kortti kehottaa sinua olemaan puolueeton ja luopumaan nykyisistä puolustusmekanismeistasi. Minulle tulee olo, että kortti pyytäisi sinua istumaan ex-miehesi kanssa kahden jonnekin ja keskustelemaan kaikki asiat halki, tällä tavoin potilas (mies) ja terapeutti (sinä) tilanteena. Miehellesi on ilmeisesti jäänyt joitakin asioita kalvamaan niin, että ne purkautuvat ulos epäkorrektina käytöksenä. Muista tällaisessa keskustelutilanteessa pysyä täysin tyynenä ja rauhallisena menemättä mukaan miehen tunteisiin ja provosoimiseen ja korostamalla koko ajan, että kuuntelet ja ymmärrät. ”Minä ymmärrän tuon, mutta minusta tuntuu, että” ”Aivan, tiedän mitä ajat takaa” , ”Olet oikeassa, ero on aina vaikea paikka”. sellaista veden myötäilyä, ei marttyyriutta.
Jos voitte, suosittelen kortin pohjalta, että istutte neljästään keskustelemaan asiat halki aikuisten oikeesti hermostumatta, täysin puolueettomina. Kukaan ei puolusta ketään, kukaan ei hyökkää kenenkään kimppuun, kukaan ei esitä mitään – jokainen puhuu vain omasta puolestaan rehellisenä.
Miekkojen Kuningatar kertoo, että on tarkastettava, miten itse vaikuttaa tilanteiden syntymiseen. Eihän kukaan tappele yksikseen, jos toinen ei lähde mukaan taistoon. Vihainen osapuoli saattaa kokeilla ja hyökätä täydelläkin voimalla kimppuun, mutta kun vastustaja ei hievahdakaan, ei suutu eikä käy vastaiskuun, hyökkääjän mielenkiinto hiipuu ja hän kokee hyökkäyksensä turhiksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #202 : 11.07.2007 18:34:17 »

Annaelen, nostin sinullekin tarotin tuohon opintokysymykseen. Menneitä elämiä katselen sitten myöhemmin.

NARRI
Avainsanat: Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen

Narria kuvaa kevään jumala Dionysos. Vihreä väri muistuttaa kevään valtavasta luomisvoimasta. Krokotiili – muinaisen Egyptin Luovuuden Jumala – on niin ikään suurimman luovuuden haltia.
Pitkä napanuora – yhteys kosmiseen ykseyteen – on kiertynyt narrin ympäri neljä kertaa. Tämä kuvaa lupausta uudelleensyntymisen mahdollisuudesta kaikilla neljällä olemassaolon tasolla; henkisellä, älyllisellä, fyysisellä sekä tunne-elämän tasolla. Ehtona tälle uudelleensyntymälle on valmius muutokseen kaikilla elämän osa-alueilla ja vastuun tunteminen itsensä kehittämisestä.
Narrin ympärillä olevat napanuorasta muodostuvat neljä spiraalia voidaan kuvata seuraavalla tavalla:
Ensimmäinen Spiraali on sydämen muotoinen ja myös ympäröi sydäntä. Se kuvaa tunnetason uudelleensyntymistä. Se vaatii meitä tiedostamaan, ottamaan huomioon ja hyväksymään sen, mitä todella tarvitsemme tunnetasolla.
Toisessa Spiraalissa on kolme symbolia. Kyyhkynen kuvaa haavoittuvuutta ja herkkyyttä, jotka ovat edellytyksenä sekä itsen että muiden rakastamiselle. Niin ikään tarvitaan kykyä asettaa rajoja ja sanoa ”ei” selkiintymättömissä tilanteissa ja suhteissa. Perhonen merkitsee transformaatiota – tukasta tulee perhonen. Toistensa ympärille kietoutuneet käärmeet symboloivat sitoutumista parantumiseen ja terveyteen.
Kolmannen Spiraalin päällä makaa kaksi alastonta, toisiinsa kietoutunutta lasta. He tuovat kuvaan mukaan ihmissuhteet. Sinun täytyy tarkastella ja arvioida uudelleen perhesuhteistasi, suhteistasi ystäviisi ja liikekumppaneihisi sekä myös muita suhteita, joihin olet tunnetasolla syvästi sitoutunut. Keitä todella haluat ympärillesi?
Neljättä Spiraalia hallitsevat tiikeri ja krokotiili. Krokotiili kannustaa kehittämään luovuutta työssä ja uralla. Sen pitelemä ruusu symboloi luovien voimien kehittymistä. Krokotiilin voimakkaat leuat ovat osoitus kestävyydestä ja johtajan ominaisuuksista sekä kyvystä työskennellä itsenäisesti ja muista riippumattomalla tavalla. Vanhojen, aikansa eläneiden tapojen ja ehdollistumien taakse jättäminen on mahdollista.
Tiikeri symboloi pelkoa. Se puree koko ajan Dionysosta, mutta tämän katse on silti suuntautunut eteenpäin. Narri ei kiinnitä pelkoon mitään huomiota ja näin pelolla ei ole häneen valtaa. Tiikeri ei voi vahingoittaa häntä laisinkaan. Dionysoksen vankkumaton usko olemassaoloon mahdollistaa sen, että hän voi olla tietoinen pelon tunteista olematta silti niiden uhri. Hän on vapaa ja pystyy olemaan vastaanottavainen upeille mystisille kokemuksille ja ihmisten väliselle vuorovaikutukselle. Vahvat. perustavaa laatua olevat ihmistä eteenpäin ajavat voimat ovat vapautuneet. Vyöryn kaltaista luovaa kehitysprosessia ei voida enää pidätellä.
Narri pitää oikeassa kädessään maljaa, jonka pohja on kristallia. Vasemmassa kädessä hänellä on palava soihtu. Nämä ovat alkemiaan liittyviä symboleja. Ne esittävät kahta toisilleen vastakkaista voimaa, jotka luovat suureen sisäiseen muutokseen, suureen hyppyyn tarvittavan energian.
Hedelmällisyyttä symboloivat viinirypäleet ovat kypsiä korjattaviksi. Valkoiset pisteet kultaisella taustalla kuvaavat syksyä, sadonkorjuun aikaa: putoavia lehtiä, luopumista, irtipäästämistä, antautumista. Oikealla olevat kolikot, joihin on kaiverrettu astrologisia symboleita, kuvastavat kaikilla tasoilla osaksesi tulevaa ylitsevuotavaa runsautta, kun annat luovan energiasi tulla täysillä esille ja kehittyä.
Dionysoksen sarvet kuvastavat laajentunutta havaintokykyä. Hänen päänsä päällä oleva sateenkaari kuvaa ykseyttä, kaikkeutta. Se kuvaa sisäistä ja ulkoista, siltaa maan ja taivaan välillä. Hänen jakojensa välissä on kukkaryhmittymä, joka kuvaa transformaatiotapahtumaa. Alhaalla vasemmalla olevat kolme kukkaa symboloivat ruumista, henkeä ja mieltä. Ne kuvaavat aktiivisuutta, joka yhdistyy passiivisuuteen, vastaanottavaisuuteen, haluun oppia. Kun alhaalla olevat yksinkertaiset kukat yhdistetään, ne saavat ylhäällä olevan moniteräisen kukan syntymään.
Aurinko symboloi sitä luovaa, suuria muutoksia aikaansaavaa voimaa, joka vapautuu, kun seksuaalinen perusenergia löytää luonnollisen purkautumistien.
Päätelmät: Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka palko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen.
Kysymykset: Mitä ”tiikerin pelkääminen” merkitsee sinun kohdallasi? Millaisen kuvittelet rohkean hypyn uuteen olevan? Miltä se näyttää? Mihin sydämesi neuvoo sinua menemään?
Ehdotukset: Nosta lisäkortteja yllä olevilla kysymyksille, jos vastaukset eivät selviä sinulle.
Vahvistus: Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minua kuljettaakin.

Mitään tulkintaa tämä ei kaipaa ^__________^ Sinun on aika siirtyä alalle, joka kiinnostaa. Huomasitko, että kortti kertoo sinun pystyvän itsenäiseen työhön – tutkijan ammattiin.
Eli nyt vain kohti sydämen ääntä ja hakemaan haluamillesi aloille! Se on oikea suunta.
Jos nykyiset opintosi alkavat olla ihan loppusuoralla, voit suorittaa ne ensin loppuun, mutta jos sydämesi vaatii, että täytyy nyt HETI vaihtaa suuntaa, niin menet sitten sen mukaisesti. Muussa tapauksessa voit hoitaa ensin nykyiset opinnot loppuun ja lähteä sitten jatkamaan opintoja uudella linjalla.

« Viimeksi muokattu: 11.07.2007 18:35:53 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #203 : 11.07.2007 18:48:14 »

Annaelen, päätin sitten vilkaista kuviasi Irc Galleriasta ja vitsi, sinua oli niin helppo lukea menneiden elämien tiimoilta! Cheesy Tässäpä siis tulevat menneet elämätkin. Niitä ei tarvinnut edes miettiä, sillä ne pomppivat päähän itsestään ja minulla oli kova työ ehtiä kirjoittaa ne ylös! Grin

Kuuntele ja makustele, mikä näistä kuulostaa omalle. Aina on olemassa se riski, että näen omiani.
- Taiteilijan elämiä on ollut aikaisemminkin. Ensimmäisenä mieleen tuli hienosto(musiikki)koulun elegantti, mustiinpukeutuva, hopeahiuksinen nainen. Erittäin arvostettu, tunnettu ja vaativa pianonsoiton opettaja, joka opettaa vain huippulahjakkuuksia ja antaa rikkaiden lapsille yksityistunteja. Ajankohtana ehkä 1800-luku.
- Pillin ja/tai luutun soittaja keski-eurooppalaisessa linnassa, mies. En ole varma onko kiertelevä vai paikallaanpysyvä esiintyjä. Esiintyy joko yksin tai muutaman muun soittajan kanssa.
- Maya-intiaaninainen, nuori ja kaunis. Mies ja lapsia.
- Jokin eläimiin ja niiden hoitamiseen liittyvä elämä. Tarkempaa mielikuvaa ei tullut.
- Vanha mummeli, joka häärii keittiössä. Pullantuoksuinen, lasten rakastama. Ehkä töissä yksityisen "kartanon" keittiössä. Ympärillä juoksentelee liuta lapsia. Auttaa myös talon nuoria neitoja, sekä isännän että renkien ja piikojen, naistenhuolissa, kuten rakkausasioissa ja sen sellaisessa.
- Yliopiston mies opettaja, vanha, parrakas, silmälasipäinen, harmaantunut. Ehkä 1700-luku, tulee jokin satamakaupunki mieleen.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #204 : 11.07.2007 19:30:35 »

PARAHIN ATHAMAARIT  angel TULIN VIELÄ TÄNNEKIN KYSYMÄÄN
ETTÄ MITÄ  Cry ..... tuolla toisella topicilla sain jo Jadeanialta vastauksen josta iso kiitos hänelle   smitten vaan vielä tahtoisin oikein oikein konkreettista vastausta.... sellaista "rautalankataivutusta"  tuntuu ettei muunlainen kuin oikein "kädestäpitäen ohjattu vastaus" mene nyt tajuntaani... Cry   idiot2  kun on nyt nämä  crazy2 ajat ... kiittäen aaviisuinen

Cry
NO NIIN  Shocked ....ymmällä olen itsekin - kun en millään meinannut löytää sanoja joilla kuvata SITÄ MISSÄ OLEN NYT - niin hain kuvia - ja samalla kun hain niin  löytyi jo sanojakin ... että .... crazy2

.....kyselen suurinpiirtein tällaista että... Shocked
(http://www.sacredjourneyimages.com/media/gallery/lgview/02creator.jpg)

..oikeastaan odotan tilanteeni selviämistä kuin " taivaalta putoavana vastauksena".... Shocked ...tai
(http://images.dpchallenge.com/images_portfolio/64638/print_preview/385943.jpg)
 ... kuin puuna jossa on oikeat hedelmät valmiina - ja sitten vain poimin ne sieltä....
(http://afterhoursblogat.blogs.sapo.pt/arquivo/alone.jpg)

.... JA TÄSSÄ ON YDIN ~ONKO TIENI KULKEA YKSIN ~ETTÄ....

(http://www.christianartforyou.com/posters/images/creator.jpg)
http://www.christianartforyou.com/posters/images/creator.jpg

...VAIN SILLOIN OLEN OMASSA VOIMASSANI JA LUON YMPÄRILLENI JUURI SELLAISEN MAAILMAN JOSSA VOIN HYVIN JA OLEN TASAPAINOSSA....

.... miten   eteenpäin tästä suhteellisen  Shocked jossa sisinpäni pulppuaa visioita ja ideoita - ne eivät vain löydä "tietään ulos"

..... smitten aaviisuinen
« Viimeksi muokattu: 11.07.2007 19:46:59 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #205 : 11.07.2007 19:54:51 »

Ikitosi, tässä tulee sinulle tarotia. Ensimmäinen on kysymys muutoksiin ja toinen rakkauselämän pyörteisiin.

LANTTIEN NELONEN – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, muttei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikaa koristeita.
edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä, jolla on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, on omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luotata. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaisesti.
Tämä kortti voi myös keritä lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisen periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kuin rikkaan ja inhimillisen elämän viettäminen. Luonnolliset mielenjohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä: Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla hetken kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys: Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus: Tutki voiman eri puolia
Vahvistus: Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Muutos ravistelee sinua irti perustuksiltasi hajottaen muuriasi. Jäykkyys ja itsensä esteleminen on unohdettava ja vapauduttava. Jos taas tuntuu, että et ole jäykkä mutta siitä huolimatta muutos kaataa sinua, opettele rakentamaan itsellesi suojaava muuri, jonka taakse voit mennä lepäämään ja suojautua sen kivisien seinien viereen elämän liioilta kolauksilta.

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu – paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaansa tempaamana. Pienen ”minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen yhteyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoitukset pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita – jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kumissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. ”Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmä: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle ja jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuun saamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa

Minulle tulee mieleen, että antaako nykyinen suhteesi sinun ilmaista ja olla sitä, mitä todella olet? Korttihan puhuu vahvasti yhdentymisestä, joka tässä yhteydessä voitaisiin ymmärtää itsen yhdentymisenä Itseen. Oman keskuksen löytämisenä.
Toinen voimakas tunne on karmallinen suhde, joka on päättymässä, koska sen on aika päättyä. Jos tiedät sydämessäsi, että suhteenne kestää kyllä, ei ole mitään syytä lopettaa suhdetta, kortti voi puhua sitä, että nyt meneillään oleva haasteellinen aika on kaikessa kaoottisuudessaan sopusoinnussa maailman rytmin kanssa. Nyt ravistellaan irti vanhaa, muokataan kasvualustaa uudelle.
Jos taas elelet sinkkuna ja sinulle on tarjottu mahdollisuutta uuteen suhteeseen sanoisin tämän kortin perusteella, että ota suhde vastaan avoimesti.

« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 00:38:13 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #206 : 11.07.2007 21:04:17 »

Liityn minäkin jonon päähän  Smiley  Lähetin kuvani yv:nä ja toivoisin kovasti ajatuksiasi entisistä elämistäni. Sitten, kun aika antaa vain myöten!! Meitä onkin täällä jo monta...
Lämmin kiitos vaivannäöstäsi  smitten
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #207 : 11.07.2007 21:15:08 »

Ronttu, ehdin nostaa sinullekin tänään vielä tarotin. Tässäpä tulee toivon mukaan jonkinlaista helpottavaa selkeyttä asiaan.

MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kynnenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämän ilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallista tappiota tai omaisuuden menettämistä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile oma vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä ainoastaan positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itse uudestaan
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioitta ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleiksi.

Ensimmäisenä minulle tulee mieleen, että ennen kuin keskityt nyt elämääsi ilmestyneeseen mieheen sinun tulee keskittyä itseesi, omaan ajatusmaailmaasi, käyttäytymiseesi ja tapoihisi, jotka ovat negatiivisia, tuhoavia, hidastavia tai ahdistavia. Voi olla että sinulla on vain yksi iso heikkous tai useita pieniä. Oli miten oli, ne on muutettava positiivisiksi ennen kuin mikään voi kunnolla onnistua elämässäsi ja ennen kuin voit oikeasti olla onnellinen.
Koska kyseessä on uusi, elämääsi yllättäen ilmestynyt mies, hän saattaa tiedostamattaan herättää sinussa esiin vanhat pelkosi, ajatusmallisi ja toimintatapasi – toisin sanoen hän auttaa sinua katsomaan omia tuhoavia voimiasi silmästä silmään. Kortti voi myös viitata, että kaikkein suurimmat tuhoavat voimat, jotka ovat lähtöisin sinusta tai joita ulkomaailma on ruokkinut, liittyvät juuri ihmissuhteiden alueille.
Kortissa piilee sekin varoittava mahdollisuus että juuri tavattu mies on loppujen lopuksi tuhoavaa seuraa. Olen itse kuitenkin intuitioni kanssa eniten tuon toisen vaihtoehdon kannalla, eli mies herättää sinussa esiin negaatiot, jotka täytyy nyt tuhota. Siksi hän on elämääsi ilmestynyt ja siksi olet niin kovin hämilläsi ja sekaisin.

tallennettu
pulu-81
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #208 : 11.07.2007 22:27:58 »

Kun sulla on aikaa, niin voitko katsoa mullekkin hieman. Olen erittäin paljon saanut oppia uusia voimia tämän vuoden puolella, mutta en tiedä miten tulisi käyttää niitä ja mihin suuntaan lähteä? Olen siis hieman elämässä sekaisin, tuntuu että pyörin vain paikallani.
 Embarrassed
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #209 : 12.07.2007 00:34:30 »

Heipähei,

Kun kerran lupasit, että saa kysyä enemmän kuin kerran niin kysympä sitten  Grin Mitään kiirettä vastauksella ei tietenkään ole. Näetkö minulle mitään yleistä elämänohjetta/suuntaa/neuvoa? Toiseksi, löydänkö tässä elämässä vielä uuden elämänkumppanin vai elänkö elämäni sooloillen?

Kiiitoos  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: