Sivuja: 1 ... 107 108 [109] 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 711164 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rihanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #1620 : 27.09.2008 14:54:49 »

Hei AlthaMaarit. Oletpa suosittu Wink
Liityn myös jatkoksi monien kysyjien joukkoon.
Eli...Katsoisitko miten elämäni tulee muuttumaan jatkossa,niin parisuhteen tiimoilta kuin myös oman elämäni tiimoilta.
Sitten...Tyttäreni aloitti ylä-asteen,ja katsoisitko kuinka opiskelu tässä uudessa isommassa koulussa  lähtee käymään,ja kuinka muuten hällä menee.
Tyttäreni on horoskoopiltaan Neitsyt  syntynyt 01.09.95, Ja minä itse Skorppioni  syntynyt 13.11.64.Kumppanini on myös skorppioni syntynyt 11.11.70.
Kiitos vastauksestasi jo näin etukäteisesti.
tallennettu
susaq
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #1621 : 28.09.2008 09:42:32 »

 ;)olen raivannut ison osan elämästäni.
mutta olen alaknut huomata ympärilläni aika kyseen-alaisia ilmiöitä.
varsinkin muutamat naiset ja myöskin miehet ovat ottaneet minut hyökkäystensä kohteeksi.
olen hiukan ymmälläni,mitä tämä tarkoittaa ja mitä tehdä

terveisin susa kalanainen
tallennettu
hyasint
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1622 : 30.09.2008 08:15:09 »

Hei Athamaarit!

Olen uusi jäsen Astron foorumilla, vaikka tieni löysi foorumin jo vähän aikaa sitten  Smiley

Aikaisemmin on käyty keskustelua sielujen eri ikävaiheista. Saatko vastausta minulle koskien kaksoisliekkiäni, onko hän tässä elämässä lähellä? Olemmeko eri kehitysvaiheissa nykyisen elämänkumppanini kanssa?

Olen 80.vuonna syntynyt. Sukulaiseni pois mentyä minussa voimistui henkinen puoli; näen unissa tulevia asioita ja joskus näen selvästi kuvan kun joku kysyy minulta apua.

Vastauksen voi lähettää YV:nä jos onnistuu!

Kiitos kovasti avustasi! Lämpöä ja Iloa Elämääsi!

T:Hyasint
tallennettu
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #1623 : 30.09.2008 16:55:45 »

Ensinnäkin Aurinkoisen värikästä syksyä AthaMaarit Smiley

Pitkästä aikaa poikkesin foorumille ja mielessäni pyyntö tähän ketjuusi :Smiley
Kovasti on henkisen tien kulkuni edennyt ja pääasiassa asiat/ajatukset on pyörineet niissä merkeissä viime ajat. Nyt tuntuu kuin olisin aivan pysähdyksissä ja on tunne että jotain tarvitsisi tehdä. Työasiat mietityttää ja sitä kautta rahatilanne. Mitäpä tähän kauttasi annettaisiin?
Parisuhde myös takkuaa ja suurimmalta osalta minun itseni vuoksi. Eräs ihminen menneisyydestä sai ajatukseni sekaisin ja selkeästi sillä on vaikutusta tähän. Mikä on tämän kohtaamisen tarkoitus ja seuraus?
Vastaanottavainen olen sille mitä tähän hetkeen nousee smitten

Halauksin Lilah
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1624 : 05.10.2008 20:26:42 »

Avaa1. Kortiksi tuli

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Loppuvuosi pyydetään ottamaan rauhassa. Jos nyt vastaan tulee tilanteita, joissa tekisi mieli puhua suunsa puhtaaksi ja antaa toisen kuulla kunniaksi, sinua pyydetään pitämään mölyt mahassasi ja rauhoittumaan. Ilmeisesti sinulla saattaa olla vielä tekemistä itseilmaisun kanssa ja siihen pyydetään kiinnittämään huomiota. Tahdikkuutta!
Muista levätä ja rentoilla!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1625 : 05.10.2008 20:33:18 »

Assi. Sinulle tulee kortit järjestyksessä opinnot ja talous.

KUOLEMA
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus:”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus: Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Jos vanhan on aika kuolla, jotta uusi voisi tulla elämään, anna mennä. Jos joudut luopumaan jostakin opintojen vuoksi, älä ole huolissasi. Aika on  siihen otollinen.

MAAILMANKAIKKEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu – paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaansa tempaamana. Pienen ”minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen yhteyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoitukset pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita – jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kumissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. ”Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmä: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle ja jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuun saamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa

Käänteisenä kortti antaa ymmärtää, että rahaan liittyvä oppiläksy on vielä sisäistämättä ja siksi talouteen ei ole tulossa muutoksia. Opiskelu ja talous eivät kuulu kuitenkaan yhteen, sillä jos sisimpäsi kutsuu sinua aloittamaan opinnot ja valmistumaan tietylle alalle, rahalla ei sinänsä ole hengen tasolla tähän merkitystä. Raha on oma asiansa.
Yritä katsoa taloudellista tilannetta uudesta näkökulmasta. Kortti kertoo, että jokin asia on jäänyt huomaamatta, joka muuttaa suhtautumisesi taloudelliseen tilanteeseesi helpommaksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1626 : 05.10.2008 20:35:09 »

Muumimamma. sinulle tuli vielä

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Sanoisin kortin tullessa käänteisenä, että anna mennä, mitä ikinä oletkin suunnitellut tekeväsi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1627 : 05.10.2008 20:38:34 »

Marutska. Tämmöstä lupailtiin

TORNI
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Muutoksia näyttäisi siis olevan tulossa, joko materian tai hengen tasolla. Yleisesti tämä on kortti, jossa vanha kuolee pois ja syntyy tyhjä tila, josta kasvu lähtee uuteen suuntaan. En osaa tarkalleen sanoa, mitä tämä kortti haluaa sanoa. Se muistuttaa ainakin, että jos samanlainen tilanne toistuu uudestaan ja uudestaan elämässäsi jokin asia siitä on vielä oppimatta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1628 : 05.10.2008 20:42:08 »

Memmy. Sinulle tuli

LANTTIEN YHDEKSIKKÖ – SAAVUTUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Neitsyessä, kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan.

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauteen (vaaleanpunainen), viisauteen (sininen) ja luovuuteen (vihreä) yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaaleanpunainen väri näkyy kahden muun värin läpi.
Tässä maalauksessa Frieda Harris kuvasi kolmen ihmisen välistä suhdetta – hänen itsensä, Crowleyn (jonka tarotit ovat – AthaMaarit Huom-) ja tämän ystävän Israel Regardien välistä suhdetta. Kortissa olevissa kuudessa planeettasymbolissa on kaikkien kolmen kasvot.
Crowleyn kasvot näkyvät Saturnuksen ja Jupiterin symboleissa. Saturnus, karman planeetta, vaikutti Crowleyn elämään voimakkaasti ja sai hänet toteuttamaan suunnitelmansa hyvin huolellisesti, vähitellen. Regardien kutsui häntä ”Kuninkaaksi”.
Regardien pää on Marsin ja Merkuriuksen symboleissa. Tällä viitataan hänen kunnianhimoonsa ja kommunikaatiokykyynsä. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekivät hänestä lahjakkaan johtajan.
Kuuhun ja Venukseen Harris maalasi omat kasvonsa. Venuksella hän kuvaa täydellistä omistautumistaan taiteelle samoin kuin syvää rakkauttaan Crowleya kohtaan. Kuu kuvaa sitä, kuinka tämä rakkaus vei hänet olemuksensa syviin syövereihin.
Tähän kolmiosuhteeseen liittyvästä jännitteestä huolimatta nuo kolme tiedostivat unelmansa ja suhde oli kaikille kolmelle suureksi iloksi ja hyödyksi.
Suurin elämän meillä antama tehtävä on se, että oivallamme, mitä ja keitä todella olemme. Tämä toteutuu siten, että suoritamme meille kullekin asetetut tehtävät. Elämän sinulle asettamien tehtävien väisteleminen joko siksi, että pelkäät tai että olet mukavuudenhaluinen, merkitsee itsesi kieltämistä. Se, että saat itsellesi jotain, tulee sinulle, koska haluat antaa vapaasta tahdostasi ja rakkaudella.
Antaminen tässä yhteydessä merkitsee myös sitä, että antaudut maailmankaikkeudelle, annat itsesi Elämälle. Siinä toteutuu yltäkylläisyyden kosminen laki: ”Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan”
Päätelmät: Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikista elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.
Kysymys: Tiedätkö, mikä on korkein päämääräsi?
Ehdotus: Mieti tarkoin, onko se, mitä pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?
Vahvistus: Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Käänteisenä kortti neuvoo sinua olematta antamatta liikaa. Jos tunnet, ettet saa mitään takaisin, vaan sinut imetään kuiviin jonkun hyväksikäyttäjän toimesta, pistä sille stoppi. Loppuvuosi saattaa muuten olla rauhallista, melkein seisahtunutta aikaa, mutta ei se mitään. Ei luontokaan kasva talvella vaan lepää.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1629 : 05.10.2008 20:53:02 »

Tiipoo. Tässäpä sulle rakkauteen ja työhön korttia tätä vuotta ajatellen. Loppuun vielä enkelikortti siihen, mihin kannattaisi kiinnittää huomiota.


MIEKKOJEN PRINSSI
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman elementti, intuitio, luova ajattelu, kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen, rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen, selkeä havaintokyky.

Miekkojen Prinssi päällä on vihreä, tiukka, kudottu haarniska. Hän hallitsee luovan ajattelun, ideoinnin ja suunnittelun. Luovan ajattelun edellytys on rajoittamaton vapaus – se ei siedä minkäänlaisia rajoituksia. Prinssi onkin heilauttanut kätensä kauas taakseen pystyäkseen katkaisemaan siteet vaunuista roikkuviin hahmoihin. Nämä hahmot symboloivat rajoittavia ajatuksia, tunteita tai suhteita, jotka saattavat hidastaa vaunujen etenemistä.
Vaunuissa oleva kristalli on kaksoispyramidin muotoinen. Se symboloi kristallisoitunutta käsitys- ja havaintokykyä. Nyt on hyvä aika toteuttaa ideat.
Joskus ongelmat tuntuvat meistä ylitsepääsemättömiltä. Vanhat, rajoittavat uskomukset ja vakaumukset saattavat meidät tuntemaan niin. Voimme esimerkiksi ajatella ”Olen heikko ja toisista riippuvainen ” tai ”Jos vaadin itselleni oikeuksia, minua rangaistaan ” tai ”Olen pohjimmiltani kömpelö”. Jossain tilanteessa, ehkä lapsuudessa, noissa tuntemuksissa on saattanut olla jotain perää, mutta niillä ei ole mitään yhteyttä nykytodellisuuteemme. Raahaamme jatkuvasti noita uskomuksia mukanamme ja kerta toisensa jälkeen olemme tilanteessa, jotka vain vahvistavat niitä. Sanomme itsellemme esimerkiksi ”Se, että olemme pohjimmiltamme kömpelöitä saa meidät pudottelemaan ja rikkomaan esineitä.”
Todellisuus on kuitenkin hieman erilainen. Me emme vain sattumalta törmää tiettyihin tilanteisiin, vaan luomme ne itse ympärillemme todellisuudesta luomiemme uskomusten pohjalta. ”Kauhean” kömpelyytensä vuoksia itsensä vaivautuneeksi tunteva mies esimerkiksi rajoittaa liikkeittään pelätessään olevansa kömpelö. Niinpä hänen liikkeensä todella ovat kömpelöitä. Vaikka hän luonnostaan olisi kuinka viehättävä hyvänsä, se jää huomaamatta ja kehittymättä, koska joskus joku sai hänet vakuuttuneeksi kömpelyydestään.
Huomaamme, että jokaisessa epämiellyttävässä tai mahdottomassa tilanteessa voimme vain paremmin tajuta väärät asenteemme ja itsestämme luomamme virheelliset käsitykset. Kun huomaamme, mitä ne todella ovat, voimme korjata tilanteen ja päästä irti vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit kuitenkin sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että ne voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään!
Kysymys: Millaisten uskomusten, tunteiden, suhteiden tai valmiiksi ohjelmoitujen ideoiden annat rajoittaa itseäsi?
Ehdotus: Opettele luovaa mielikuvittelua. Lue Shakti Gawainin kirja ”Creative Visualization”
Vahvistus: Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat.

Rakkauteen pyydetään maltillisuutta ja rajojen asettamista sekä itselle että kumppaneille. Ketä tahansa ei pidä ottaa viereensä pelkästä halusta saada joku siihen lähelle. On pidettävä yllä jonkinlaista vaatimuslistaa, sillä siinä ei ole mitään väärää - se kertoo vain, että meillä on niin paljon itsekunnioitusta, ettemme juokse kenen tahansa perässä. Yritä löytää uusia ajatustapoja ja näkemyksiä parisuhteeseen ja eteenkin sinkkuuteen, jos olet sinkku ja kärsit siitä.

TAIKURI
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius, kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin, joustavuus, loistava älykkyys

Taikuria esittää kreikkalainen jumala Merkurius, sanansaattaja, jonka siivet ovat puhdasta henkisyyttä. Merkuriuksessa on voimaa, joka säteilee hänestä ja leviää hänen ympärilleen. Kortti kuvaa Tahtoa, Viisautta ja Sanaa, joiden avulla maailma luotiin.
Merkurius tasapainottelee todella taitavasti purjelaudan muotoisen alustansa kärjellä ja tekee taikatemppuja erilaisilla viestintävälineillä. Hän on nero, joka käyttää kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia.
Kaksinaisuudessaan Merkurius edustaa niin totuutta kuin valheellisuuttakin. Hän asettaa kyseenalaisiksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arviot. Tämä usein asettaa hänet kyseenalaiseen valoon. Luovana olentona hän ei tunne sanaa ”omatunto”. Taikuri käyttää kaikkia välineitä, kaikkia keinoja, saavuttaakseen päämääränsä. Hänellä on suuri kiusaus käyttää väärin lahjojaan. Hänen kykynsä ja taitonsa antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Taikuri liikkuu valkoisen ja mustan magian välisellä kapealla raja-alueella. Tämä merkitsee, että hänen on lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.
Tässä kortissa taikuri leikittelee eri mahdollisuuksilla välittäen tietoa. Hän hymyilee, mikä tarkoittaa, että hän välittää tietoa humoristisesti. Humoristisuus ja leikillisyys leimaavat hänen tapaansa käyttää kykyjään. Se osoittaa, että hänen on mahdollista käyttää kykyjään positiivisella tavalla. Apina on egyptiläisen viisauden jumalan Tothin seuralainen. Se valaisee sitä tosiasiaa, ettei viisautta voi koskaan määritellä ennakolta. Mikä tahansa ulkoinen ilmaisumuoto, esimerkiksi sanat, sisältävät aina jonkin verran harhaa ja kuviteltua.
Ne välineet, joilla Merkurius tekee taikatemppuja, kuvaavat kommunikaation eri muotoja. Esimerkiksi:
1.   Kolikko: Keho, materiaaliset asiat, raha-asiat
2.   Tuli: inspiraatio, transformaatio, eteenpäin meneminen
3.   Sauva: filosofia, uskonto, henkisyys
4.   Nuoli: suorasukaisuus, rehellisyys, tarkoituksenmukaisuus
5.   Pergamenttikäärö: kirjoittaminen, julkaiseminen
6.   Siivekäs muna: yliaistilliset havainnot, telepatia
7.   Malja, jossa on käärme: tunteet, suhteet, seksuaalisuus
8.   Miekka: älykkyys, loogisuus, erottelukyky
Taikurin päässä olevat kaksi käärmettä ovat muinaisen parantamisen ja uudelleensyntymisen symboleita. Tässä yhteydessä ne viittaavat ajatusten uudelleensyntymiseen. Niiden yläpuolella on Horuksen silmä, jossa on kyyhkysen symboli kuvaamassa hengen valtiasta. Taikuri saa inspiraationsa kaikkeuden sielulta, jonka sanomaa hän levittää maan päällä. Tätä kuvaa vielä voimakkaammin sinikeltainen energiasäde, joka ikään kuin menee sisään Taikurin päästä, kulkee koko kehon läpi ja tulee jälleen ulos jalkateristä.
Taikuri ei voi täyttää tehtäväänsä olematta jatkuvasti yhteydessä kaikkeuden henkivoimiin. Hän on aina itsensä yläpuolella olevan lain palveluksessa. Kun hän tiedostaa ja hyväksyy tämän todelliseksi tehtäväkseen, hän pystyy tuomaan kirkasta valoa tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden pimeyteen.
Päätelmät: Sinulla on hienoja kykyjä, joita sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää ja luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet
Kysymykset: Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Ehdotukset: Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Vahvistus: Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.

Jos työssä on nyt menossa tiukka jakso, älä sure. Se kuuluu tähän. Kommunikaatio ei välttämättä pelaa ja saatat tuntea olevasi väärässä paikassa. Jos kommunikaatio ei pelaa, sitä ei pidä lähteä väkisin vääntämään. Antaa sitten olla vaan.
Jos taas tuntuu, että otat työt tai työttömyyden liian kevyesti, kortti kehottaa ryhdistäytymään. Ei jäykistymään, vaan ottamaan itseään nyt niskasta kiinni, niin asiat saadaan hoidettua eivätkä ne jää roikkumaan.


ARKKIENKELI URIEL
Arkkienkeli Uriel työskentelee viisauden ja henkisyyden rubiininvärisen säteen alaisena, joka koostuu purppurasta ja kullasta.
Sinut on siunattu saadessasi tämän kortin sillä Uriel tuo sinulle levollisuutta, rakkautta, tyyneyttä ja rauhaa. Sinua puolestaan pyydetään jakamaan hienoja hyveitä muillekin.
Kun olet yhteydessä Urieliin sinun on mahdollista pyrkiä ykseyteen koko ihmiskunnan kanssa. Tuo ykseys on suuren armon tila, joka tuo sinulle vapautta ja iloa.
Kuvittele mielessäsi harteillesi purppuran ja kullanvärinen viitta ja pyydä Urielia avuksesi avartaaksesi tietoisuuttasi.
VOIMALAUSE: Olen yhtä kaikkien kanssa rauhan ja levollisuuden hengessä.

tallennettu
Kati
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #1630 : 05.10.2008 20:55:17 »

Kiitos vastauksestasi. Antoi ajattelemisen aihetta.


Katsoisitko vielä korteista millaiselta näyttää avioliittoni tulevaisuus. Kiitos etukäteen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1631 : 05.10.2008 21:03:33 »

Rihanna. Kortit järjestyksessä parisuhde, oma elämä ja tyttären koulunkäynti. Katsotaan onko muutoksia luvassa ainakaan lähiaikoina!

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Parisuhteessa voi olla nuivakkaa, kuollutta aikaa, joka kaipaa rohkeaa repäisyä irti arkirutiineista. Nyt ei ole herkän ja varovaisen kasvun aika. Kenties suhde on vähän nukahtanut jollain tasolla ja nyt tuo nukahtanut osa-alue suhteesta kaipaa piristysruisketta. Sitä kohti siis. Tämä kortti kehottaa tekoihin.

YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus.

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Hyvin kaunis kortti omalle elämälle! Vaali omaa naiseuttasi, sisäistä ääntäsi joka ilmenee hyvin vahvasti "äidin vaistona" ja pidä huolta omasta itsenäisyydestäsi. Siitä, että saat olla se kuka olet, elää omaa elämääsi suhteen ja äitinä olemisen lisäksi. Jokainen meistä kaipaa myös omaa aikaa ja omaa persoonaa. Niitä ei toki tarvitse menettää parisuhteen myötä, vaikka usein näin ajatellaan hiljaa sisimmässämme. Henkilö, joka pitää itsenäisyytensä myös suhteessa on monien mielestä itsekäs, mutta kun jaksamme pitää huolta itsestämme ja nauttia omasta ajasta, jaksamme olla parempia kumppaneita rakkailemme.

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit.. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät; Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella.

ah, kuten intuitioni sanoikin ennen kortin nostoa, ei tyttärelläsi ole huolta uudessa koulussa. Ilmeisesti hän on mukavan puhelias, joka löytää kyllä samanhenkisiä juttukavereita. Jos hänelle tulee ja KUN hänelle tulee haasteita sinun äitinä täytyy muistaa, että vaikka hän on tyttäresi, on hän samalla iätön sielu, jolla on menneet elämät takana. Haasteiden on tarkoitus tulla hänelle menneiden elämien päätösten ja tekojen mukaan ja ne on vain käytävä läpi. Kukaan ei voi käydä oppituntejamme läpi puolestamme, mutta voimme tukea toinen toistamme niiden aikana.
Ei huolta, tämä on hyvä kortti! uskon, että uusi kouluympäristö tulee olemaan antoisa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1632 : 05.10.2008 21:09:24 »

Lilah. Sinulle kortit eli mitä tartteis nyt tehdä ja tavattu mies.

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Nyt on kompromissien aika, sillä ilmeisesti ajankohta ei töiden ja talouden kannalta ole sopiva suuriin tiukkiin päätöksiin. Siitä kertoisi myös tuo sinun tunne siitä, että asiat ikään kuin seisovat paikallaan - ne ottavat vielä muotoaan. Asioita ei pidä vatvoa nyt liikaa sisimäässään, vaan jättää ne kasvamaan rauhassa. Sitten myöhemmin on päätöksien aika, eli älä sure seisahtunutta olotilaasi.

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Skorpionissa, himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen

Maljojen Viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiina nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.
Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia keltaoransseja värejä. Maljat o tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloivasta metallista. Käärmeet kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä.
Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan tunteittesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jännittynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisessa on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen.
Päätelmät Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osittaa kiitollisuuttasi
Kysymys: Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksista, jotka estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteesta?
Ehdotus: Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa ne kumppanisi kanssa
Vahvistus: Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot.

Tapaamisen tarkoitus on nostaa sinussa esiin ne tyytymättömyyden tunteet rakkauselämääsi ja jos olet suhteessa niin nykyistä kumppaniasi kohtaan. Tapaaminen on siis silmiä avaava kokemus ja päätös siitä, mitä asioille teet, heitetään sinulle. Tavattu mies ei kuitenkaan tule olemaan ihastuttava loppuelämän rakastettu. Hän vain heijastaa todellisen suhteesi tilanteen ja toiveesi suhteen tilasta sinulle, jotta näkisit ja tietäisit mitä sinun tulee tehdä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1633 : 05.10.2008 21:12:44 »

Ametha. Sinulle tuli mieskuvioihin neuvoksi

VAUNUT
Käänteisenä
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, paluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Nyt ei ole tulossa parisuhdekuvioihin muutoksia, vaan sinkkuus jatkuu. Ei ole sopiva aika lähteä vaunuilla huristelemaan suhteeseen, joten jätä miehet sikseen. Ihastumiset ovat mukava suola elämään ja niistä saa nauttia, mutta tiettyyn rajaan asti, jotta vältytään väärinkäsityksiltä, särkyneiltä sydämiltä ja turhilta haaveilta. Parisuhde tulee ajallaan ja nyt ei vielä ole sen aika.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1634 : 05.10.2008 21:20:28 »

HUOMIO KAIKKI!!

Koska minulla on aikataulillisesti erittäin kiireistä ja toisekseen koska opintoni ovat osoittautuneet arvattua hintavimmiksi, joudun tekemään tästä tarotpalvelusta maksullisen. Ainakin opintojen ajaksi, sillä opinnot kiskaisivat minut niin PA:ksi, että kauhulla saan odotella mistä tulisi ruokaa jääkaappiin.

Pohdiskelin asiaa pitkään ja kyselin neuvoa korkeimmilta ennen päätöksen tekemistä, joten egoistisesta ahneudesta ei tässä ole kyse. Pahoittelen, jos maksullisuus loukkaa jotakuta. Astrollemme jää kuitenkin vielä osaavia ilmaisia selvännäkijöitä, enkä aio pitää taksoja kovinkaan suurina, koska olen tehnyt tätä pitkään ilmaiseksi ja nautin tästä.

Jätän ketjun auki, jolloin siihen voi edelleen esittää kysymyksiä ja saada vastauksia, mutta koska kaupustelu on kielletty Astrolla toivon mieluummin kysymyksiä yksityisviestillä tai sähköpostilla. Osoitteeni löydätte profiilistani.
Jos laitat kysymyksen tähän ketjun jatkoksi, otan sinuun yhteyttä vielä yksityisviestillä.

LISÄÄ INFORMAATIOTA ASTRON BLOGISTANI (lokakuu 2008)

www.astro.fi/blog/readBlog/user_name/AthaMaarit
« Viimeksi muokattu: 05.10.2008 21:36:08 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: 1 ... 107 108 [109] 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: