Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
91  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 23.03.2008 20:27:28
Kuu on siis taas täydempi ja täälläkin ollaan vielä hengissä, vaikka tunnelmat on pitäneet kovassa vauhdissa ja vastavuoroisesti maan raossa. Pitkäperjantai meni perinteen mukaan paastotessa ja tuntui pitkältä (oksutauti   Smiley ja ihan noita-akkana ). Jos pieniä onnettomuuksia lasketaan niin ei paljon kahdestakymmenestä uuvu. Toiset ei niin pieniäkään. Haastetta riittää ja luultavasti jotain hienoa uutta on tulossa tilalle.
Viime yönä oli 'ohjelmassa' hiusten lähtöä valkosina tupsuina ja olin jonkunlaisessa mielen hämärässä ottanut isot punertavasävyiset tatuoinnit lantion molemmin puolin (huomasin ne peilistä, enkä muka muistanut, miten olin ne käynyt ottamassa  Shocked ). Etupuolella oli valtavasta koosta huolimatta ihan taiteellinen luomus pienine kukkaripotelmineen, mutta takapuolen teoksesta en olisi välittänyt (hallitseva suuri sydämenkuva ylösalaisin  Grin ). En päässyt niitä vielä miehelleni 'esittelemään', kun oli porukkaa liikaa paikalla. Koko tatuointi ei tuntunut isolta asialta, mutta kaljuuntuminen vaati vähän psyykkausta jo unessa.

Annaliljan kudontakommentista tuli ihan fiilis, että se kattoo meidän ylätasanteelle. Siellä on käyny juuri tämä mainittu huvituksen hiipuminen. 6 poljinta odottaa, mutta alettuna on enää kolmen polkimen helppo malli ja loimet olisi saatava loppuun ennen kesän remonttikautta.

Täällä myös  merkurius venus aspect_opp pluto ja vielä  uranus  Voipi olla edelleen hankala hahmottaa se harmonisin tie, mutta ainahan on toivoa.

Uskon kyllä vahvasti hyvään lopputulokseen, vaikka selvästi sitä epäröintiä on ollut ilmassa. Antaudun taas kerran Nostrankin neuvon mukaan täydellisesti.
92  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tervehdys! : 11.03.2008 21:58:01
Tervetuloa etsimään flowermoon! Samoissa puuhissa. Välillä hys hys, niinkuin Lari  smitten , mutta tänne palaa aina takaisin tiedonrippuja hakemaan.


¤mondo¤
93  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä kiehtova Lilith on kartallasi? : 11.03.2008 21:53:04
Nyt ei jaksa suomentaa, mutta vähän eri tekstiä mukaan eli mulla Musta Kuu Lilith huoneessa 2.  vesimies

Kai tässä jotain perääkin on. Kartalla toistuu tämä vapaus vastaan sitoutuminen ihmisiin muuallakin. Haluan pitää vapauteni, jos koen, että minuun ripustaudutaan. Vahvat todelliset ystävät ovat ja pysyvät. Heille olen uskollinen. Rojun kanssa olen huomaavinani ongelman. Sitä on kertynyt kuin salaa. Todellakin haen harmoniaa ja yksinkertaisuutta.

LILITH IN AQUARIUS
Lets you misjudge your friends easily. Probably you have completely wrong conceptions of them or of what your friends think about you. You strive for autonomy with manipulative methods and psychological tricks, reject all too tight interpersonal relations and consider partnerships and relations rather as friendships. You surely hardly tend to commit yourself, although you want to express any certain inner urge. Your fairness, tolerance, global thinking and humanity are noticeable, and you may argue with degenerated art or queer music styles. Though your intuitivity is remarkable, you could tend to a nonperception of the mentioned things.


LILITH IN THE 2nd HOUSE
Directs efforts on hedonistic activities and the acquisition of property. Quickly you succumb to material temptations, and you accumulate properties. You probably don't recognize the problems coming along with that, or you don't want to admit them at all, you don't react, but look for harmony and have a sense of art. Perhaps you regret it soon, if you commit yourself in a partnership, especially if you went into financial dependence.
94  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 11.03.2008 21:12:37
Ihanalta kuulostaa diamondin Nostradamus. Eikö tuo ole italiaa...mitä kaikkia kieliä oikein osaat =). *Nauttii tiedonhalusta ja kielistä myös ja Nostrasta* Hyvinkin sinulla taipuu runous, kun venus ja merkurius paistattelee ja tunteet/syvälliset voimat muotoilee.

Sympatiat kärsiville ja haasteita kokeville. Itse alan nousta kuopasta, mutta läheinen on telonut kinttunsa (toivottavasti nikki ei ole kovilla nyt). Toivottavasti SatuT:lle selviää, mistä johtuu.

Myrkkyyn löytyi ehkä syy. Kevään ensimmäinen hiiri ehti 'lusia' loukussa ja hajun haiku toi viestiä myrkystä ainakin ilmassa. Talvi oli myös tässä mielessä harmiteltavan lyhyt.
95  Muita keskusteluaiheita / Unet / Voi myrkky : 09.03.2008 10:08:23
Yhden tutun ihmisen poika oli ottanut laaman ja se oli niillä linnatyylisen kivinavetan yhdessä pilttuussa. Käytiin sitä katsomassa. Äitini puhui tutun kanssa sillä aikaa ja tuli myöhemmin kertomaan, että tutun mielestä minä voisin ottaa laaman hoitaakseni, kun se oli saanut jäniksiltä kirppujakin heillä. Pikkasen suutuin, että olipa sydämetön ajatus.  tickedoff Kunhan itse pääsee eroon helkkarin vaikeasta ongelmasta. Sanoin äidille, että vaikka saisin kymppitonnin päivässä, en ottaisi elukkaa riesakseni. Seurasin ilmeitä, että oliko mahdollisesti ajatellut, että voisin ottaakin.

Toisessa pätkässä kuljin ihmisjoukossa ikään kuin työhön jossain kaupungissa. Edellä meni pariskunta niin kalliisti juhliin puettuna, että sellaisia ei juuri näe jalkaisin kulkevan missään. Limusiinilla tai taksilla vähintään mennään. Matka oli pitkä ja pariskunta hölkkäsi loppumatkaa niin, että nuorella miehellä kasvotkin kiilsivät hiestä. Mietin, että onpa heillä hyvä kunto ja mahtaa olla tukalan hikinen olo perillä. Oikein kiinnostuin, mihin ovat menossa ja tavallaan seurasin heitä. Lopulta ravattiin rappuja alas jonkin hotellikeskuskompleksin juurelle ja kivijalassa oli jotain metalliovisia kapeita postikaappeja, joista mies nopeasti avasi yhden. Se oli tilava ja valistu, mutta tyhjä. Odotin rapuilla, että näin tilanteen ja perässäni oleva mies ja lapsi joutuivat myös seisahtumaan hetkeksi. Menin pariskunnan perässä hotellin aulaan, mutta jatkoin heti eteenpäin oikealle kosmetiikkaosastoa kohti (itselläni oli normaali pitkä talvitakki, eikä juhlatamineita), kun hisseillä oli paljon juhlavieraita, joita hissipoikien vaatteisiin pukeutuneet naiset ohjasivat hisseihin. Päädyin vahingossa johonkin jonoon ja ystävällinen nainen ilahtui, että minäkin olin kiinnostunut heidän tilaisuudestaan. Kosmetiikkatiskillä yksi henkilö haastatteli jonon ensimmäistä. Kyse oli kuulemma suun kunnosta. Mietin, että onko tämä nyt yleensä asia, joka minua kiinnostaa, mutta ehkä sillä on joku positiivinen tarkoitus, kun olin paikalle eksynyt. Olihan moni tullut suorastaan jonottamaan. Nainen ohjasi minua jonossa ja hetken kuluttua huomasin, että hän oli kiilannut minut ainakin puolen kymmentä ihmisen edelle jonon väärään reunaan. Sanoin tästä jonossa oleville ja yksi ystävällinen nuori nainen totesi huomanneensa tilanteen ja että paikkani on hänen edellään, ettei tarvitse mennä taas kasvaneen jonon aivan hännille. Pohdin, mahtaako millään sellainen ihmismäärä keritä haastateltavaksi sillä kertaa.

Kolmannessa pätkässä olin maalaamassa pieni peili kädessäni kapealla siveltimellä silmän ympärille egyptiläistyylistä korostusta. Väri oli neonkimaltelevan vihreää ja joku selitti, että se on arseenia, mitä ei nykyään saa pitää silmässä kuin korkeintaan 3 tuntia. Ennen oltiin surutta koko päivä sen kanssa. Väriä laitettiin silmän ympärille ja hännäksi ulkokulmasta, mutta oudosti osin myös silmän valkuaisen päälle. Sain toisen silmän valmiiksi ja katsoin eteenpäin. Harrison Ford   Smiley oli samoissa puuhissa ja katsoi hyväksyvästi aikaansaannostani. (Olikohan kyseessä jotkut elokuvamaskit.) Oudointa oli, että väri otettiin omasta suusta ikenen rajaan kertyneestä väriraidasta.  Shocked

Mietin eilen illalla annaliljan unia ja tämä viimeinen myrkkyosuus vähän ihmetyttää. Piti katsoa Wikipediasta, mikä arseeni on. Olen sen kuullut, mutta yllätyin kaikesta lukemastani. En ole tajunnut, että se on sama kuin arseniikki, että sitä voi olla vihreää ja että sitä esiintyy Tampereella ja Pirkanmaalla eniten maaperässä. Jopa tuo elohopeamainen värin olemus täsmää. Melkein alkoi kiinnostaa, olisiko egyptin silmämeikissä arseenia….  Hyvinkin suoraviivainen vinkki itselleni voisi olla tutkia viimein onko meidän kaivovesi juotavaa. Suun kuntoon on nyt melkein pakko puuttua, kun kahdessa pätkässä siihen viitattiin!
96  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 26.02.2008 22:46:07
No niin. Esmiraldahan tiesi. Uskovaistenkin pastillilt ja kaikki.  smitten
Eli näitä on vieläkin kaupassa - onhan kiva todeta, ettei ole karkkihylly enää tuttu. Nyt tulee kyllä yksi nostalgiakäynti.

Eikä tästä sänkyyn käynnistä tulee mitään. Pitäskö parit vaihteet sentään kattoa Transiitista. Mulla näyttäis noi  merkurius venus olevan Mc:llä, joten puhuminen kannattais parin tulevan päivän aikana, mutta mitenhän se henkisesti onnistuu näillä kuun 'vaihteilla'. Mielenkiintoista.

 

97  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 26.02.2008 21:18:56
Unelmatorttua, hillomunkkia ja mitä vaan makeeta menis. Kasvualustaa lisää taudin muhia. Nyt tuli pakkomielle niistä (pipar)minttukarkeistakin, kun en muista nimeä. Löisin vetoa, että karkin kyljessä luki Fazer vaan  suorakaiteen muotosessa syvennyksessä kohokirjaimin. Kohoviirut oli pitkittäissuunnassa. Minkähänlaisia ne Mintellat oli?

Mun harrastukset on hyvin tiedossa, kun kysytään: "Mites ne Transiitin vaihteet jaksaa?" Ei nyt jaksa kattoa, kun 'tuperkkeli' jaksaa toistaseksi paremmin vielä kun minä. Menen maata.
98  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 25.02.2008 17:54:34
Papalla oli minttukarkkipussi aina tyynyn alla. Valkoisi soikeita, jotka suli jauhoksi suussa tai sitten niitä kovia neliskanttisia, kohoraitasia ja nimi pienellä kyljessä. Kiltti otus. Ei koskaan kieltänyt ottamasta.

Taitaa tämä flunssa tosiaan viedä pari viikkoa. Ei paljon olo kuurista parantunut. Elektran jutuista tuli mieleen, etten ole muistanut ottaa omatekoista kuusenkerkkäyskänlääkettä. No ei yskitä tarpeeksi. Kyllä vielä alavireen puolella pitää, vaikka sentään vaihdettiin jo taas järjestystä (pieni hässäkkä, räjähdys) ja tavaraa lensi. Kevätaurinko saa puhdistusvietin toimimaan. Täytyy nyt varoa kuitenkin ton Pluto Mars opposition kanssa, ettei tule ylilyöntejä. Yhtä väliseinää kyllä katoin sillä silmällä, mutta onneksi ihan kaikki ei mene läpi, mitä mieleen tulee.   
99  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 22.02.2008 18:15:17
Mulla on luultavasti toivoa paineistuksen hellittämisestä. Täysikuulla oli tietoa...siis varsinkin nimimerkillä. Lääkekuuri tuli ja elämäni ensimmäinen poskiontelontulehdus. Heti alkoi aurinko paistaa! Vähän 'sairasta' ilostua lääketehtaan kuurista, mutta kyllä se tässä olotilassa tuo toivoa paremmasta.
Millä vaan saadaan tuo Mateve takaisin omaan mittaansa?  Smiley   
Koita vaikka roikkua jossain välillä, että tulee tilaa nikamien väliin  Wink Aih! Heti vihlasi päästä. Ei parane irvailla.
100  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 21.02.2008 20:06:48
Onnea Kauris asunnosta!! Kunnon pläjäys...tuli vaan semmonen olo  Smiley

Toivottavasti ei 'keripukki' enteile mitään poskiontelojuttua. Ei ole taipumusta ainakaan, mutta tää homma pitkittyy kyllä uhkaavasti.

Kuu tai mikä lie vaikutti, että minä nukahdin vasta silloin 4 jälkeen  Sad . Alitajusesti vahdin tietty sen mörköajan yli  Smiley .
101  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 21.02.2008 17:42:19
Kyllä täällä (siis minulla) nyt korostuu itsekeskeinen, itseensä käpertyvä energia. Tulinpa silti sanomaan, että Nikki sun jutut osuu aina kohdilleen. Olen sitä ihmetellyt monet kerrat. En pidä uteliaana, mutta hyvänä tekemään johtopäätöksiä. Utelias minusta tenttaa ja haluaa tietää toisten asiat.

Itsekkäästi vielä, että tein merisuolajalkakylpyä ja sitten luin siitä täältä foorumilta. Hirvee flunssa päällä, aamulla luulin viimesen päivän tulleen, jopa hampaita kolottaa (mietin juuri keripukkia ja kokeilin heiluuko ne  Grin ). Psyyken rakenne kovilla, kun unessakin jo viisas kysyi, miltä tuntuu, kun kohta kuolet (tää 'esi-äiti' kävi jo muutaman päivän ennen pimennystä =)).

Mulla osuu   saturnus aspect_con  aurinko ja  aspect_sex mars. Omia projekteja kannattais takoa eteenpäin, mutta ei oikeen irtoo.
102  Astro special / Astro special / Vs: Pluto ja Mercurius syntymäkartalla : 03.02.2008 15:13:16
Siellä tulee annaliljan pihassa pelottavan siistiä jälkeä  Grin

Nythän ne asteroidit sitten unohdin jo tyystin. Huomasin vasta nyt, että allekirjotuksessani oli  merkurius sekä neitsyessä, että leijonassa  Cheesy .

Astraea  aspect_squ  pluto
Tapa umpioida asioita sisäänsä ja kiehuttaa niitä. Pitäs varoa ajatuksiaan, kun niillä on tapana kasvaa ja toteutua. Haasteet olis hyvä kaivaa sisältä parantavaan valoon.

Proserpina puolineliö  merkurius
Taipumus ajautua unelmiin ja uskoa ohimeneviin oikkuihin jumalallisina ilmestyksinä (huomattu on). Pitäs opetella intohimon ja irrotautumisen sopivaa suhdetta, että tulis harkittua enneku hyökkää liikkeelle. Huijareista varotellaan (olenko sinisilmäinen?).
103  Astro special / Astro special / Vs: Pluto ja Mercurius syntymäkartalla : 03.02.2008 12:42:33
 pluto neitsyt 9.Tekopyhyys  buck2. Synnyt syvät nam.
 merkurius leijona 8. Punnittu puhe ei ainakaan vielä ole väistynyt tekojen tieltä. No, onhan se puhekin teko   :Smiley

 pluto  aspect_con aurinko uranus
 pluto aspect_sex neptunus
 pluto aspect_opp chiron saturnus
 merkurius aspect_squ neptunus

 pluto= merkurius/ keskitaivas
Johtopäätösten teko, looginen ajattelu, muutosajatukset. Toisiin vaikuttaminen. Kommunikointitavan muutos. Ammatillisesti kyky käsitellä isoja rahasummia  Wink .
104  Astro special / Yleistä / Vs: L i i k u n t a k a l e n t e r i - millaista liikuntaa tänään - : 02.02.2008 19:33:52
Tämän päivän saldo: tein lumiukon. Muuten on mennyt yhdellä kuntosalikerralla viikossa. Tässä on parantamisen varaa  Smiley .
105  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Esko Jalkanen + Luonnon salatut voimat : 30.01.2008 21:50:58
Lämmöllä Eskoa ajattelen. Hän on katsonut nykyisen asuinpaikkani kaivot, maalinjat, luonnonhenget sun muun. Ihana ihminen. Olen lukenut kirjat. Tavallaan hän elää edelleen Smiley .
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8