Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
106  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 26.01.2008 16:34:06
Juu Kiitos Faust! Otin silloin heti keskipistekeskustelustasi vinkin talteen. Tein exceliin oikein projektin, johon tuon ohjeen mukaisesta listauksesta liitin kuvaruudun, hain cafeastrologysta ne vastaavat lyhenteet kirjaimin ja viereen tulkinnat. Lisäksi liitin tuon Pullen gridchart kuvan. Listasin myös AstroWin ohjelmalla kaiken, mitä osasin ottaa ja ilahduin transiittien aspekteista nataalille tai tälle hetkelle. Iloinen löytö oli myös astro.com Pullen valikon viimeinen kohta: Siple chart delineation by Walter Pullen, koska siinä on selitykset keskipisteille sanallisina. Sitten tilasin vielä sen tulkinnan, että oppisin löytämään noista järjestelmistä samat asiat. Ihan kaikkia en ole vielä kerennyt katsoa toistensa kanssa yksiin, mutta aina jostain puuttuu jotain, mitä toinen tarjoaa ja sitten olen ihmetellyt, että joitain en löydä (tätä tapahtuu transiittien kanssa). Voi johtua eri järjestelmien orbitarkkuuseroista. Esim tilaamassani tulkinnassa voi näkyä joku keskipiste tälle päivälle, mutta en löydä sitä AstroWin listauksesta (siellä pienet orbit, ehkä määriteltävissä). Edelleenkään näistä ei silti saa asteroideja (tosin Pullenilla oli niitäkin <3 selitettyinä).

edit simble =)
107  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mitä mieltä olette tästä henkilöstä? : 25.01.2008 00:12:40
Kyllä mä toivon, että se on sit mies.
108  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sosiaalisuus ja epäsosiaalisuus : 24.01.2008 21:35:51
Sosiaalisuus voisi olla herkästi osallistuvaa hyväntahtoisuutta. Perusluonteessa tämä piirre voi olla, mutta aika inhimillistä, että näissä tapahtuu vaihtelua (joko osallistumisherkkyydessä, hyväntahtoisuudessa tai molemmissa). Uskon myös, että terveellä omanarvontunnolla ja -itsetunnolla on helpompi olla sosiaalinen. Monet pitävät kyllä pelkästään äänessä ja ihmisten joukossa viihtyvää sosiaalisena...."se on vaan niin sosiaalinen  :Smiley "

Äänestäminen olikin sitten hankalaa, kun olen pienestä yritänyt pysyä taustalla ja hyväntahtoisuuskin oli välillä tosi paljon hakusessa. Pikkuhiljaa kehitystä on tapahtunut. Puuskittain olen vieläkin epäsosiaalinen ja se ilmenee vetäytymisenä. Kiukuttelen itseni kanssa. Uskalsin kuitenkin ajatella, että nyt olen jo kaikkineen enemmän sosiaalisen kirjoissa. Äänestin sosiaalista. Tjaa - olinkohan liian optimistinen. Tunnen monia paljon itseäni sosiaalisempia ihmisiä...

Tulin takasin tunnustamaan, että nyt vasta luin ketjun muita kirjoituksia. Olisin voinut sanoa vaan, että samat sanat. Alkukysymyksiin vastaan vielä, että sosiaalisuus on tavoittelemisen arvoinen taito ja vaikuttaa kaikilla elämän osa-alueilla. Täällä toimitaan kuitenkin lopulta yhdessä. Rankkaan korkealle arvo-asteikossa ja halu on kehittyä sosiaalisemmaksi.
109  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 24.01.2008 17:06:16
Joo toi on siisti, kun niin pieneen tilaan on saatu kaikki tärkeimmät. Haastavina koen nämä asteroidit ja niiden väliset kuviot tai jonkun uuden kiinnostuksenkohteen niinkuin tämän uranian keskipisteet. Olen niin mahdoton, että melkein vaatisin tommosen Pullen midpoint grid chartin kaikesta, mitä mieleen tulee hakea. Transiittitilanne kans  Smiley . Ei vaan, mutta epäilen monesti tekeväni ihan turhaa työtä, kun selaan Ephemeris-listausta ja haen tän päivän osumia asteroidien kesken. En monia tunnekaan, mutta yhdessä turhaumassa tilasin Iris-asteroideista tulkinnan ja ne nyt sitten kiinnostaa jatkuvasti. Toisen hermojen menetyksen jälkeen tuli tilattua keskipistetulkinta. Nyt siis etsin Uranialle keskipisteet kaikkien planeettojen kanssa laskurin avulla. http://www.noendpress.com/pvachier/midpoints/index.php
110  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mitä mieltä olette tästä henkilöstä? : 23.01.2008 20:52:52
Nikki on hyvä. Kunnon penkoja. Tästä saa vaikka minkälaisia profiileja. Mitä jos onkin löytäny kaikkien haasteiden suhteen tasapainon ja ammentaa opeistaan. Vähä kismittää merkkuriuksen sijainti. Toivottavasti se ei ole kaksosissa.
111  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 23.01.2008 18:50:39
Urania  neitsyt 9. huone aspect_con uranus pluto Uudistukset on ihan parasta ja vaikeina hetkinä selitykset löytyy helposti muka numeroista, astrologiasta jne. Musiikilla pääsee purkamaan patoja.

 aspect_opp  saturnus No juu tämä tekee sitten omat temppunsa edellisille.

 aspect_squ Astraea Neitsytmäisyyttä riittää, että mitähän tämä. No ne on varmaan ne puuttuvat kirjaimet tekstissä, kun oikeen puurtaa (tai alkava dementia).

  jupiter/ askendentti = urania  Aika hieno juttu
 mars/urania =  venus  ja Mc  Nämä "astrologiset hyökkäykset on viehkoja"  Cheesy
 chiron/urania =  kuunsolmu Parantelen itseäni uranian keinoilla ja ohessa ehkä joku muukin saa jotain.

Näitä keskipisteitä ja asteroidien kuvioita en osaa ottaa mistään kovin helpolla ja se rieppoo tämmöstä kärsimätöntä ihmistä. Noita keskipisteitäkin arvoin jollain nettilaskurilla. Toivottavasti ei iskeny just silloin uranian näppisvirhe.
112  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 22.01.2008 23:13:53
Numeroilla on varmaan joku merkitys, mutta sama asia toistuu niin monta kertaa, ettei voi olla totta. Huomaat keinojen/menetelmien olevan riittämättömiä siihen nähden, mitä tuotetaan/käsitellään. Etkä oikein näe siinä mieltä.

monta pentua ja vain vaivanen laiha aikuinen
kippo ei riitä maidolle, ylijäämä ei mene tarvitseville
yksi muija ei riitä miehelle
puolet muka vaan kerätään munista
ei riitä kädet, kun munat putoilee ja rikkuu
tarvitaan jo kottikärrit
traktorilla liikaa lastia
113  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mitä mieltä olette tästä henkilöstä? : 22.01.2008 21:19:02
Katson nikin jutun vasta jälkeenpäin. Se pistää kuitenkin aivot ihan uusille urille  Smiley .

Yritin etsiä jotain hyvää kuvioista ja katsoa sillä silmällä, että millä kriteereillä voisi olla enkeli. Jos kyseessä on nainen, niin aika haastavalta näyttää. Millä se äkkipikasesti selittää roolinsa, kun kotipohja on haahuilua ja ehkä herkästi jupiterin kanssa vapaudenkaipuista. Synkät ja kipinöivät jutut tulee marsin voimalla ja vastassa on joka puolelta haastetta. Minkälaista vatkaava lilith tai skorpparin hoito saati rehevä kotiinpäin tyyli ulospäin.

No entäs miehenä. Kummasti kaikki näyttää melko selitettävissä olevalta. Tekee mieli auttaa. Sehän tarvii jonku hoitamaan kotia, joka kestää kaikki noi haasteet ja sen räiskyvän luonteen. Voisko se olla kauheen kiltti ja hiljanen...ei. Nyt painetaan lähetä ja katotaan, mitä nikki sano.
114  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hautajaiset : 22.01.2008 20:42:47
Arvokas tuollainen ns. Vanha viisas, tupakkasetä  smitten Mukavaa, että oli iloa ajatuksista.
115  Astro special / Yleistä / Vs: Huomaatko mihin olet sopeutunut? : 22.01.2008 20:25:44
Juu. Mulla oli lapsuudessa kaveri, jonka isä oli tv-korjaaja. Olen sopeutunut. Onko koko ammattia enää olemassakaan. Aurinko on polttavampaa. Myönnän. On täytynyt sopeutua vetäytymään jopa varjoon välillä ja jotain on oltava päässä. Ei ennen mitään.
Huomasin juuri, että olen saanut etuoikeuden sopeutua helppoon perhe-elämään. Miehen ja naisen rooli on muuttunut aika paljon ja tyrkyllä oli aluksi kaikenlaista. Yli parikymmentä vuotta takana nautintoa, jossa molemmat on tehneet kaikkea ristiin ja pystyy yksin hoitamaan tarvittaessa koko 'butiikin'. Onhan tietty olosuhteet ja välineetkin parantuneet paljon lapsuuteni ajoista.
116  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hautajaiset : 22.01.2008 18:11:16
Samoin ajattelen kuin diamond. Tuli vielä yksityiskohdista mieleen, että viittaavat ehkä kyseessä olevaan asiaan.
Se on ehkä jotain, mikä oli kummisedälläsi lähellä sydäntä (tummempi ruusu) ja nyt sinulla. Kehitysvammaisen perheessä on ehkä tätä piirrettä. Kummisedän sisaren asenne luopumiseen myös antamassa esimerkkiä. Asia on hyvin tärkeän oloinen (kultaiset symbolit) ja siinä on aikataulu (puhe olisi hyvä alkaa), mutta uni lohduttaa, pojan olemuksella ja tunnelmalla.
117  Astro special / Yleistä / Vs: Huomaatko mihin olet sopeutunut? : 22.01.2008 08:48:11
Joissakin asioissa olen sopeutunut 'kertakäyttöelämään'. Pikkuhiljaa kaikilla on kaikkea paljon ja mitään ei edes valmisteta kestämään. Välillä mietin uskallanko laittaa uutta vaatetta pesukoneeseen ollenkaan. On ollut vähän pakko sopeutua, että varsin ihmeelliset laitteetkin uusitaan muutaman vuoden välein. Moni asia on jo ostaessa vanhentunut. Toinen on ehkä asiointikulttuurin muutos. On olemassa jo paljon ihmisiä, jotka haluavat hankkia kaiken ruutuun näpyttämällä. Se menestyy, joka osaa tarjota kaiken ovelle tuotuna yhtä nappia painamalla.
 mars skorpioni tekee kyllä sen, että itsekin helposti heitän huonon seinään ja olen kärsimätön, että tykkään minäkin siitä toimivien nettisivujen tekijästä. Mutta kokonaisuutena on tullut sopeuduttua ehkä vähän liikaa. Monta päivää menee, ettei näitä enää edes kyseenalaista.
Ilmastonmuutokseen talvien suhteen olen minäkin sopeutunut mielelläni. Suksia ja luistimia en ole kaivannut vuosiin.
118  Astro special / Astro special / Vs: Säänvaihteluiden merkitys ja astrologiset merkit : 21.01.2008 22:49:41
 aurinko kuu neitsyt, askendentti skorpioni ja syntynyt päivällä.

Tämä kipittää mieluiten keskipäivän kuumassa kuivalla maalla.
Säänvaihtelut ei haittaa, kunhan ei tule kylmä tai liika kosteus. Ilmaa pitää olla, ei tukkosta. Ihan rehellisesti vesielementti ei ole kovin mieluinen. Sinne osuu  mars  neptunus  chiron saturnus ja vesta. Reippaasti, voimalla ja nopeasti sekä mieluusti parantava, puhdistava vaikutus mielessä se menettelee. Oli sitten kyse terveellisen veden juomisesta, muista nautittavista nesteistä, uinnista, peseytymisestä tai niistä virkistävistä ukkosrankkasateista. Saturnus pistää kapuloita, että harkitse nyt kuitenkin vielä. Tunteet ja 'elämän vesi' kai samaa rataa - hoituu paremminkin veneestä käsin  Wink .
119  Astro special / Yleistä / Vs: Missä tapasit nykyisen, entisen tai tulevan kumppanin? : 20.01.2008 23:42:51
Ensimmäisen mieheni työssä....
Toisen ensimmäinen pyysi meille työhön....

Nebralle Onnea! Menköön kaikki hyvin järjestelyjen suhteen.
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]