Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy neuvoja rakkauelämääsi liittyen, katson sinulle Rakkauden Enkelit-korteista  (Luettu 44036 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jaden
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 95



Profiili
« Vastaus #15 : 18.09.2013 21:02:19 »

Minäkin tahdon kortin... Kiitos  smitten onko tulossa miestä/rakkautta elämääni...  Smiley
tallennettu
Tuisku12
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 73



Profiili
« Vastaus #16 : 18.09.2013 21:20:40 »

Kiitosta, tänne saa nostaa kanssa. Kiitellen etukäteen.  smitten
tallennettu
VanillaHeart
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 157


Profiili
« Vastaus #17 : 18.09.2013 21:26:45 »

Pyydän korttia  angel yksi entinen heila on jäänyt kaihertamaan sydäntä

Kiitos!
tallennettu
AnnaAleksandra
Vieras
« Vastaus #18 : 18.09.2013 22:12:01 »

Liityn myös jonon jatkoksi. Saisiko korteilta jotain vihjettä siihen mihin suuntaan jatkaa  Smiley


Tässä sinun korttisi myelene: Anna suhteelle mahdollisuus
Tee töitä suhteenne puolesta. Rakkauden enkelit näkevät että suhteesi on panostamisen arvoista.  Vaikka suhteessanne voi olla pulmia ja kysymyksiä, ne voidaan työstää ja parantaa. Kun sitoudut suhteeseen varmistat sen parhaan tavan menestyä. Ainakin jos lopetat sen tiedät että teit kaikkesi. Sinä myös ymmärrät roolin jota näyttelit suhteenne dynamiikassa. Tällä tavoin opit välttemään samoin tavoin tuskallisia suhteita tulevaisuudessa. Teidän suhteellanne on silti toivoa, rakkautta on jäljellä!




Minullekin voisi nostaa kortin siihen mihin pitäisi nyt keskittyä ihmissuhderintamalla:)

Tässä sinulle kortti Sydänpuu:Vetovoima
Niinkuin hyvät ystävät, Rakkauden enkelit lähettävät tämän viestin sinulle kertoakseen totuuden: paras tapa saada enemmän rakkautta elämääsi on saada sitä vetovoiman kautta, kuin rasittavien ponnistusten myötä. Olet kaikkein viehättävimmilläsi kun  nautit täysin itsestäsi. Nautit nauramisesta, itsesi ilmaisemisesta, ja ruumiinkielesi on kaunista! Stressi luo epätasapainoa ja ryppyjä, jos olet koko ajan jännittyneessä ja rasittuneessa tilassa et voi tuntea itseäsi viehättäväksi. Joten, heitä stressi pois, mene ja ihastele kauniita ruusuja, nauti elämän viehättävyydestä. Visualisoi itsesi upeassa parisuhteessa mahtavan kumppanin kanssa. Pidä itsestäsi äärimmäisen hyvää huolta ja seuraa sisäistä ohjaustasi.



Minäkin voisin kokeilla  smitten

Tässä kortti Riisimurolle: On turvallista rakastaa
Avaa sydämmesi vastaanottamaan ja antamaan korkeinta energiaa mitä on olemassa, rakkautta.Tämä kortti kertoo että suojelet sydäntäsi tuskallisilta kokemuksilta joita olet saanut aikaisemmissa ihmissuhteissasi. Jokatapauksessa, enkelit voivat tuoda sinulle nini paljon rakkautta kun vain sallit. Jos suojaat sydäntäsi, miten rakkaus pääsee sinne? Suljettu sydän hylkii sitä tunteellista kumppania jota yrität tavoittaa. Seuraa sisäistä ohjaustasi joka suojelee sinua ja anna itsesi tuntea rakkautta ja antaa rakkautta. Luota intuitiivisiin vaistoihisi ja kunnioita toisten ihmisten luotettavuutta, ja avaa sydämmesi niille ketkä ovat ystävällisitä ja lempeitä. Pyydä enkeleitä tuomaan luotettava kumppani elämääsi, ja niin he tekevätkin jos kuuntelet heitä ja seuraat heidän opastustaan.



löydänkö koskaan miestä tai saanko enää koskaan edes miestä 2funny

Kortti skipidowaylle: Vapauta exäsi
Nyt on tullut aika puhdistaa energianne. Sait tämän kortin koska rakkauelämäsi tulee paranemaan kun emotionaalisesti ja henkisesti vapautat exäsi elämästäsi. Kun olet näin tehnyt, sen hyötyjä ovat vapaudentunne, onnellisuus, ja mahdollisuus uuten rakkauteen (joka voisi toisessa tapauksessa tuntea exäsi läsnä-olon aurassasi). Se hetki kun teet päätöksen antaa exäsi mennä, on tehty. Joten aloita exäsi vapauttaminen kaikesta vanhasta. Voit kutsua Rakkauden enkeleitä puhdistamaan sinun ja exäsi välisiä energioita, jotta voisit kokonaan päästää irti, ja toivottaa uuden rakastavan parisuhteen elämääsi.



Mjaa, lusikka soppaan:

Onko tässä lähiaikoina tiedossa mulle suhdetta/kumppania/whatever? Vai chillaanko sinkkuna?  Smiley

Kiitos Smiley


Kortti Hamalille:Vapautta itsellesi
On aika ottaa taas kontrolli itsellesi. Saatat tuntea olevasi loukussa, aivan kuin olisit luovuttanut elämäsi hallinnan jollekkulle muulle.
Tämä kortti tulee sinun luoksesi koska Rakkauden enkelit  ovat kuulleet rukouksesi suuresta rakkaudesta. Jotta voisit kokea intohimoa, sinun täytyy ensin sallia itsesi kokea syviä tunteita. Kun sitoudut ottamaan takaisin kontrollin elämäsi hallintaan, sinun tunteesi luonnollisesti sulavat ja heräävät eloon. Tämä johtaa ominaisuuteen rakastaa itseäsi ja kokemuksiasi.







tallennettu
Tummasilmä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #19 : 18.09.2013 23:16:21 »

Nostahan mullekin mitäs mun rakkauselämälle tulee  Smiley
tallennettu

valonkukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #20 : 18.09.2013 23:36:52 »


Kivaa kun jaksat nostella kortteja. Smiley Nostaisitko minullekin, kiitos. angel

Tässä kortti sinulle Valonkukka: Entisen-elämän ihmissuhde
Rakkauden enkelit ovat antaneet tämän kortin sinulle siksi että olet miettinyt jotakin ihmissuhdettasi paljon viimeaikoina. Sinulla on jotain keskenjääneitä asioita tämän sielunkumppanisi kanssa edellisestä elämästäsi. Sielunkumppanit tunnistavat toisensa välittömästi  romanttisesta ja seksuaalisesta vetovoimasta. Tämä magnetismi joka tuo kaksi ihmistä yhteen voi ylittää logiigan, koska tämän ihmissuhteen tarkoitus on paraneminen ja oppiminen. Onko sielunkumppanisi tulossa kumppaniksesi tässä elämässä riippuu sinun persoonallisisten ja henkisten oppituntien sekä kasvamisen tuloksesta. smitten


Kaunis kiitos AnnaAleksandra, kortti oli osuva.  smitten

Taitaa olla tämä sielunkumppanini jo elämässäni, pidempään olemme olleet yhdessä ja jo heti alusta lähtien oli tuttu ja turvallinen olo toisen kanssa. Olemme siis kohdanneet varmasti aiemmissakin elämissä.Todellakin tämä suhde on kasvattanut monella tapaa ja kasvattaa vieläkin.
tallennettu
skipidoway
Vieras
« Vastaus #21 : 19.09.2013 07:39:33 »

Hyvän kortin nostit minulle,kiitos smitten
tallennettu
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #22 : 19.09.2013 08:04:41 »

näkyykö rakkautta lähitulevaisuudessa smitten
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #23 : 19.09.2013 11:27:02 »

Minäkin olisin kiitollinen kortista uuden ihastuksen suhteen... Saako suhde tuulta alleen  smitten
« Viimeksi muokattu: 19.09.2013 13:07:29 kirjoittanut Brida » tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Kyllikki6
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #24 : 19.09.2013 11:59:38 »

Mullekkin saa nostaa; koska routa porsaan kotiin ajaa Wink
tallennettu
annu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 171


Profiili
« Vastaus #25 : 19.09.2013 12:58:32 »

Hei,

Olisin kiitollinen kortista- mitä luvassa lähitulevaisuudessa?
tallennettu
cci63
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #26 : 19.09.2013 15:41:23 »

Elikkäs intutio-pohjaisesti nostan sinulle vastauksia ja neuvoja kysymyksiisi näistä Doreen Virtuen  ihanista"Romance Angels" oraakkelikorteista, olen 'työskennellyt' näiden korttien kanssa n. vuoden, ja ajattelin että tämä toimisi hyvänä lisäharjoituksena  Smiley
Kysymyksiä vaan tulemaan  smitten smitten
Hei!Nostaisitko minullekkin vastauksia! smitten..Kuinka käy minun ja rakkaani suhde,nyt jonkinlainen breikki menossa tyttöystäväni puolelta..Onko mitään toivoa yhteisestä tulevaisuudesta?Jos suhde palaa ennalleen,niin miten pitkään tämä"yksinäisyys"kestää?
tallennettu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #27 : 19.09.2013 18:22:57 »

Tämä kortti on Eleanorille: Intohimo
Rukouksesi suuresta rakkaudesta on kuultu ja vastaus annettu, ja enään kaikki riippuu sinusta. Sinussa on voimaa palauttaa intohimo elämääsi. Itse asiassa, kukaan muu ei voi tuoda sitä sinulle kuin sinä itse! Tämä kortti ohjaa sinua etsimään asioita jotka tuottavat sinulle varmimman ilon elämässäsi, oli sitten kyse harrastuksesta, tai muusta ainutlaatuisesta aktiviteetista. Kaikki mikä saa sydämmesi iloitsemaan tuo positiivista tuulta rakkauselämääsi. Kun tunnet intohimoa elämässäsi, niin tulet löytämään intohimon myös rakkauselämässäsi. Seuraa sydäntäsi ja sieluasi nautintoon! Smiley

Kiitos paljon!  smitten
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
zalim
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« Vastaus #28 : 19.09.2013 18:32:00 »


Tervehdys!

Mullekin saa nostaa kortin  Smiley, näkyiskö etenemistä ihastuksen kanssa tai romantiikkaa ylipäätään?

--Zalim--
tallennettu
AnnaAleksandra
Vieras
« Vastaus #29 : 19.09.2013 21:57:49 »

Tässä siiliemon kortti Smiley: Nähdä vaivaa
Suuri rakkaus on vaivan näön arvoista, askel askeleelta joita sinua ohjataan ottamaan.
Sait tämän kortin koska jotkut askeleet matkallasi ovat ehdottoman tärkeitä jotta rukouksiisi rakkauselämässäsi vastattaisiin. Enkelit ovat avanneet ovet sinulle, ja nyt on sinun aikasi kävellä heidän mukanaan. Ensimmäinen asia joka tulee mieleesi toimeen ryhtymisen kunnioituksen ohella on hyvä lähtökohta sinulle. Aina kun pyydät henkistä ohjausta, saat sitä. Usein tämä tulee sinulle intuitiivisena ohjauksena, mikä koostuu toistuvista tunteista ja ajatuksista. Voit ottaa tämän kortin kuin tuuppauksena ryhtyä toimeen. Voit pyytää rakkauden enkeleitä tuomaan sinulle motivaatiota, rohkaisua, aikaa ja energiaa ottaa nämä askeleet.  Tiedä että jokainen näistä askeleista tuo sinut lähemmäksi suurta rakkautta.


Tämä kortti nousi Jadalle:Sitoutuminen
Rakkauselämäsi on nousemassa korkeammalle tasolle sitoutumisen kautta. Onnittelut! Tämä kortti antaa signaaleja odotettavissa olevista häistä , romanttisen sitoutumisen alkamisesta. Vaikka et olisikaan nyt parisuhteessa, rakkauden enkelit näkevät sen olevan tulossa. Tämä kortti tulee sinulle varmistuksena-erityisesti jos olet epävarma siitä menetkö koskaan naimisiin... koska tulet menemään. Syvä romanttinen rakkaus, jonka koet tärkeäksi sinulle näkyy korteista. Tämän kortin syvempi merkitys käsittää sitoutumista. Ensinnäkin sinun on sitouduttava pitämään huolta itsestäsi. Sinä määrität rajat siinä mitä hyväksyt ja mitä et hyväksy parisuhteessasi ja muilla elämänalueilla,  kuten kotona ja urallasi. Toiseksi sinä kunnioitat itseäsi ryhtymällä ratkaiseviin toimenpiteisiin  kertomalla ihmisille sinun todenmukaiset ajatuksesi heidän käyttäytymisestään. Kun sitoudut itseesi, maailmankaikkeus lähettää sinulle uusia kokemuksia, mukaanlukien lupauksen häistä ja avioliitosta.


Tämä kortti tuli Neptunalialle: Intohimo
Rukouksesi suuresta rakkaudesta on kuultu ja vastaus annettu, ja enään kaikki riippuu sinusta. Sinussa on voimaa palauttaa intohimo elämääsi. Itse asiassa, kukaan muu ei voi tuoda sitä sinulle kuin sinä itse! Tämä kortti ohjaa sinua etsimään asioita jotka tuottavat sinulle varmimman ilon elämässäsi, oli sitten kyse harrastuksesta, tai muusta ainutlaatuisesta aktiviteetista. Kaikki mikä saa sydämmesi iloitsemaan tuo positiivista tuulta rakkauselämääsi. Kun tunnet intohimoa elämässäsi, niin tulet löytämään intohimon myös rakkauselämässäsi. Seuraa sydäntäsi ja sieluasi nautintoon!




Tässä on kortti Tuisku12:lle: Parannettavat perhe-asiat
Rakkauselämäsi hyötyy kun annat anteeksi vanhemmillesi. Vastauksena rukouksiisi rakkauselämäsi perustuu tunteisiisi isästä ja äidistäsi. Rakkauden enkelit näkevät että sinä hyödyt vapauttamalla vanhan katkeruuden ja vihan heitä kohtaan. Sinun kannattaa tehdä näin koska tunteesi vanhempasi vaikuttavat kumppanisi valintaan, ja tapaan jolla toimit ihmissuhteissasi. Voit pyytää enkeleitä auttamaan sinua laittamaan anteeksiantoa heille. Anteeksiantaminen jollekkin ei tarkoita että hyväksyt jonkun huonoa käyttäytymistä.  Enkelit kertovat sinulle pikemmiten että näin tekemällä pannut syvältä tunteistasi käsin. Se tarkoittaa että "En enään aio kantaa myrkyllistä negatiivista energiaa mielessäni ja ruumissani". Kun löydät sisäisen rauhan vanhempiesi suhteen,  sinun ei tarvitse enään kantaa epäterveitä ihmissuhteita matkassasi. Kaikki ihmissuhteesi, erityisesti rakkausuhteesi eheytyvät.



tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: