Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitkä transiitit tekevät arkipäivästä tällaista :)?  (Luettu 3547 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« : 15.04.2006 15:59:05 »

Viikon kooste: kaksi hylkäävää päätöstä jo varmaksi luvatuissa hakemuksissa (liittyen rahaan), palkka ei tullut, vaikka piti. Lääkärin aika peruuntui (seurauksena ainakin 300 euron tappiot). Pesukone hajosi, ei edes vanha. Suhteelisen uudesta autosta tänään (klo. 11.00) etutukivarsi poikki (vauhtia onneksi ei paljoa, kokenut kuski, ei vastaan tulevia, eikä henkilövahinkoa, ainoastaan mittavat korjauskulut ja hinauskustannukset tiedossa). Matalalentoa jo pitkään muutenkin...


Kiitokset etukäteen näkemyksistänne.. Smiley

Rauhallista pääsiäistä Wink!
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 15.04.2006 16:59:53 »

No olisivatko nuo tarkkana olevat Marsin paluu ja pakittava Saturnus AC:lla asialla?
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #2 : 21.04.2006 09:21:12 »

Juu varmaankin osaltaan itselläni nuo transiitit.. (Heh, vähän helpottaa jo Wink).

Miehellä oli tuona autopäivänä kuun tr.  kuu  aspect_con  kuunsolmu  aspect_con  uranus skorppionissa nämä siis ja huoneessa kaksi (neliöivät marsiin leijonassa).. tuo uranus on aika löyhällä ko. ketjuun vajaa yhdeksän asteen orbi. Muutoin melkein minuuttitarkat kuviot.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
xantippa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35



Profiili
« Vastaus #3 : 27.04.2006 17:17:55 »

HUH! Voisinpa tulla tähän samaan jonoon ihmettelemään...Tuntuu että kaikki mihin kosken hajoo,sekoo ym. Saan jatkuvasti sähköiskuja niin että siniset kipinät iskee sormenpäistä, koneet sekoo/leviää. mm uusi puhelin soittelee ihan omiaan, pesukone pumppailee vesiä pesuhuoneen täyteen, astianpesukone ei pese ollenkaan,uuninluukku ei aukee ja ruoka palaa, erään tavarantoimittajani varastoon murtaudutaan ja juuri minun tilaukseni tavarat häviävät, terveys krakaa yhdenäkin ja sydänystävän kanssa tooodella paha riita-suhde katkolla.... Shocked Kaikki parin päivän sisään.
Katselin tossa karttaani ja lähimmät transiitit: 24.4 oli  mars aspect_inc venus 1.5.  mars aspect_squ MC ja 1.5.  uranus  aspect_inc askendentti  Ei siis mitään maatakaatavaa. Tuo Uranuskohan se jo tekee kiusaa? idiot2  Mistä muualta kartalla kannattaisi etsiä selitystä? Kun ei näistä transiiteista oikein mitään irtoa, ainakaan meikäläisen taidoilla.
tallennettu

Aurinko-> Kalat
Kuu-> Leijona
Nouseva merkki-> Leijona
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #4 : 03.05.2006 20:21:57 »

Maksuihin ja laitteisiin liittyvät jutut ovat jotain Merkuriuksen oppositiota tms. Mulla oli varmaan aamulla joku sellainen transiitti, kun sekä netti että lankapuhelin olivat seis asennusten takia, sitten tuli asentaja. Kännyyn ei meinannut löytyä akkua kaupungilta ihan heti, ja fillarissa kumi puhki jo kauemmin mutta sain korjaamoon.  Kiss

Sitten taas kaikki skulaa paitsi ap kone..

JA toden totta! Siellä oli Merkurius oppositiossa Askendenttiin, joka kumma kyllä vaikutti sitten myöhemmin niin että oli hyvä keskustelu juristin kanssa! Onpa outoa! Samoin kun sanoin uudessa duunissa että aloittaisin torstaina, se oli juuri nuoren pomon mielessä. Joskus tuntuu että jokin natsaa..

This is a good time for consulting any kind of expert for advice, such as a lawyer, doctor, psychologist or an expert in some branch of business. It is also a good time to negotiate with others for contract settlements or business deals. Your mind is reasonably clear, and you are attracted to people who are similarly inclined. This makes it possible for you and another person to make things very clear between you without leaving a lot of matters unsettled and unspoken. It is also a good time to get something off your chest that you have had trouble expressing recently.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mercury Opposition Ascendant MercuryOppositionAscendant exact at 02:14
« Viimeksi muokattu: 03.05.2006 20:24:23 kirjoittanut JupiterGirl » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: