Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ASTRAALIPORTIT  (Luettu 3620 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jinx
Vieras
« : 10.08.2006 17:15:59 »

ASTRAALIPORTIT

Yksi monista menetelmistä, joita Kultaisen sarastuksen hermeettinen veljeskunta kehitti yliaistillisten kykyjen tehostamiseen ja näkymättömien maailmojen tutkimiseen, olivat Tattwa- symbolit, sarja yksinkertaisia värikkäitä kuvioita, jotka ovat peräisin itämaisesta esoteerisesta perinteestä. Viisi tärkeintä symbolia ovat keltainen neliö, sininen ympyrä, punainen kolmio, hopeanvärinen selällään lepäävä kuunsirppi ja musta tai indigonsininen soikio, jotka edustavat neljää elementtiä – maata, ilmaa, tulta ja vettä - sekä hengen valtakuntaa. Käyttämällä meditoinnissa joko jotain yksittäistä kuviota tai joitakin kuvioita yhdessä ihminen pääsee väittämän mukaan heti toiseen ulottuvuuteen joko >>aktiivisen kuvittelun>> avulla, kuten Jung sitä nimitti, tai ruumiistairtautumiskokemuksessa.
Menetelmä on yksinkertainen ja kuka tahansa voi kokeilla sitä omin päin.

Tattwa- korttien teko

Leikkaa valkoisesta kartongista viisi suurin piirtein tavallisen pelikortin kokoista suorakulmiota, joiden tausta jätetään tyhjäksi.
Maalaa symbolit voimakkailla kirkkailla väreillä, ja lakkaa kuvioiden pinta niiden kuivuttua tai peitä läpinäkyvällä kalvolla.

Korttien käyttö

Kortteja voi käyttää kahdella tavalla. Paina kortti otsaa vasten, sulje silmät ja anna kuvion  nousta spontaanisti mieleen. Tätä menetelmää käytettäessä kortit toimivat melko lailla samoin kuin Carl Jungin kehittämässä >>aktiivisen kuvittelun>> harjoituksissa. Jung itse käytti esoteerisia menetelmiä, muun muassa I Chingiä ja kabbalan maagisia menetelmiä.
Toinen tapa on asettua makaamaan tai istumaan ja rentouttaa koko ruumis niin, että pääset meditointitilaan. Kun tunnet olosi tarpeeksi rennoksi, tuijota valitsemaasi symbolia noin puoli minuuttia, kunnes kuva jää verkkokalvolle. Käännä sitten kortti ja tuijota tyhjää puolta. Siihen ilmestyy kuvio, jonka väri on kuvion komplementti väri. Paina mieleesi tämä kuva. Sulje silmät ja kuvittele, että kuva hehkuu kuin kynttilänliekin jälkiloisteessa tai kirkkaassa valossa.
Kuvittele mielessäsi, että symboli, joka hehkuu yhä, suurenee, kunnes sen ääriviivat katoavat näkyvistä. Kuvittele kulkevasi kuvion sisään aivan kuin menisit sisään portista. Kuvittele, että portti jää taaksesi ja aloita tutkimusmatka. Aluksi näet todennäköisesti joko symbolin tai maiseman, johon ehkä ilmestyy spontaanisti symboleja, joiden merkitykset löytyvät hyvästä symboli kirjasta.
Kun haluat palata valvetilaan, tiedosta vähitellen ruumiisi ja ympäristösi laskien hitaasti kymmenestä yhteen.

Alitajunnan viestejä

Korttien avulla oli alun perin tarkoitus tutkia sattumanvaraisesti alitajunnan salaisia syvyyksiä ja hengen näkymättömiä maailmoja, mutta voit myös muotoilla tietyn kysymyksen ja valita sopivan kortin intuitiivisesti. Näkemäsi symboli voi olla merkityksellinen kysymyksesi kannalta.


(New Age -käsikirja - Paul Roland)
« Viimeksi muokattu: 10.08.2006 20:58:33 kirjoittanut Jinx » tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #1 : 10.08.2006 17:16:35 »

Onko kukaan tietoinen tällaisesta asiasta?
Onko kukaan kokeillut Tattwa-kortteja?
Onko kenelläkään Tattwa-kortteja?


tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: