Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille!  (Luettu 10575 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ihmetys
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #15 : 31.12.2014 12:25:51 »

Hei, mahdunko vielä mukaan? Kiitos kovasti!

Hei Ihmetys! Tässä sinun korttisi!

Yleinen tilanne
Ystävien ja läheisten tärkeyttä korostetaan ja sitä, että saisit heiltä nyt erityistä apua ja huolenpitoa halutessasi. Tukea ja uskollisuutta erityisesti  jostain läheisestä ystävyyssuhteesta. Vakauden kaipuuta vuoden mittaan ja sitä on myös tarjolla läheisten muodossa. Oletko muistanut pitää hyvinvoinnistasi huolta?

Työ
Ongelmia joko työn löytämisessä tai työpaikalla. Erimielisyyksiä päämäärien saavuttamisen suhteen. Olosuhteet eivät ole suosiolliset. Esteitä ja vaikeuksia. Muista pyytää apua jos tarvitset sitä. Asioista täytyy mennä läpi ja kantaa vastuuta. Potentiaalisesti menestys/ratkaisu löytyy luotettujen ystävyyssuhteiden kautta.

*Oletko töissä jossain instituutiossa, jossa on paljon ihmisiä?

Rakkaus
Jokin vaivaa sinua, huolta ja turhautumista. Jokin ongelma tulee pintaan. Mahdollisesti rakkaussuhteen päättyminen jos olet suhteessa. Tai väärä aika aloittaa uutta suhdetta. Viittaa emotionaalisesti epätasapainoisiin tai stressiin suhteen sisällä. Emotionaalinen siivous tähtäimessä ja vanhojen juttujen pureskelu pois alta. Yritä keskittyä kokonaiskuvaan, älä takerru yksityiskohtiin.

* Kysyin tuon koska en osaa vielä täysin tulkita kortteja. Viittaisi johonkin paikkaan, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Tuli mieleen oppilaitos, virasto tai vaikka seurakunta. Saatan tulkita väärinkin!

Kiitos luennasta Sydänpuu!
Minun kohdallani ei kaikki oikein osunut kohdalleen, mutta muutamat yksityiskohdat tuntuivat tutuilta.

Vakautta ei oikeastaan kaipaa - ennemmin sen vastakohtaa tällä hetkellä.

Olen vakituisessa työsuhteessa ja kaikki on mennyt hyvin, tosin toivoisin ylennystä ja mietin myös työn vaihtamista, joten siihen kuvailemasi ongelmat voivat liittyä. Aloitan uudessa projektissa suurehkossa julkisessa organisaatiossa.

Pieniä huolia on aina mutta en tunnista missä isommassa huolensa voisi olla kyse. Ehkä tämä tulee vielä jossain vaiheessa eteen, mutta tällä hetkellä ei vaikuta todennäköiseltä.

Kiitos vaivannäöstäsi ja hyvää uutta vuotta!
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: