Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Skolioosi ja sen hoitaminen  (Luettu 3858 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nimble
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 96


Profiili WWW
« : 04.06.2013 13:11:29 »

Olen jo vuosien ajan hoitanut erilaisia lantionseudun ongelmia Kuopion seudulla. Olen huomannut sen kuinka tunteet sekä epämiellyttävät asiat vaikuttavat lantionseudun virheasentoihin. Tässä kirjoituksessa haluan vähän avata teille tätä vyyhtiä ja antaa uudenlaista ajateltavaa fyysisistä ongelmista, jotka voivat juontaa tunnepuolen asioista.

Mitkä asiat vaikuttavat lantionseudun virheasentoihin?
Jos lähestymme asiaa "energeettisellä näkökulmalla"(hörhöjen silmin), niin lantion seudun alueella sijaitsee peruschakra, peruschakraan vaikuttaa perusturvaan liittyvät tunnepuolen asiat. Tallaisia asioita ovat mm: raha, asuminen, työ sekä turvallisuus. Jos näillä osa-alueilla on jotain ongelmaa, niin seurauksena on peruschakran energiakierron heikkeneminen ja täten lantio ei "jaksa" enää pitää itseään kasassa. Tästä seuraa yleensä ensimmäisenä SI-nivelen dislokaatio. Olen myös huomannut sen, että 100% masentuneista kärsii SI-nivelen dislokaatiosta. Liekkö perusturvassa jotain hämminkiä?

Miten lantionseudun virheasentoja voi hoitaa?
Mielestäni ei ole yhtä oikeaa tapaa hoitaa lantionseudun virheasentoja. Mielestäni menetelmä voi olla mikä vain, tosin pysyvyyden kannalta kannattaisi syventyä myös tunnepuolen ongelmiinkin.

Esimerkki: Reinolla on selkäkipeänä ja hän hakeutuu perinteiselle jäsenkorjaajalle. Jäsenkorjaaja toteaa SI-nivelen dislokaation, jonka jälkeen hän saa helposti laitettua SI-nivelen paikalleen ja selkä tuntuu heti paremmalta. Myös Reinon mieli tuntuu heti paljon paremmalta, kun selkä ei enää tunnu vaivaavan. Kotiin mennessä Reinolla muistuukin mieleen asiat jotka häntä ovat painaneet ja ahdistaneet, työtilanne on vaakalaudalla ja rahatilanne on tiukka. Samalla Reinon selkään alkaa koskea, koska nämä tunteet lyövät lukkoon lantionseudun energiankierron. Reino soittaa uuden ajan jäsenkorjaajalla, oravanpyörä on valmis...

Miten voit itse testata tämän väitteen todeksi?
Jos kärsit Reinon tyyppisistä ongelmista, niin testaaminen on hyvin helppoa. Mielestäni paras paikka tämän testaamiseen on silloin, kun olet juuri oikaistu jonkun toimesta. Tämän jälkeen alat miettimään kaikkea stressaavaa ja ahdistavaa. Ja simsala pim, keho on taas vinossa!

Jos väitteeni on tosi, niin voitte heittää jotain kommenttia viestiketjuun?

Ei muuta, kuin testaamaan. Wink

Artikkeli:
Skolioosi ja sen hoitaminen
tallennettu

pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« Vastaus #1 : 10.07.2013 01:03:24 »

Lantion seudun ongelmia ei edes tule (ellei rakenteellisia ongelmii) jos ihminen venyttelee joka päivä ja rakastelee tarpeeksi usein. Jooga ja seksi
Syvähengitys ja hyvä ryhti
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #2 : 10.07.2013 09:44:21 »

Mulla on lantio kiero ku korkkiruuvi, ollu ihan kersasta saakka, ja juuri perusturvallisuudessa ollu koko ikäni kaikki vinksallaan.
Kävin Kaustislaisella "niksauttajalla" vuosia sitten, ja hän naksautti selän kuntoon, mutta eihän se kestänyt kun ei ollu mahdollisuutta muuhun kun jatkaa elämäänsä samaa rataa mitä se menikin.
Eli menen heti hoidattamaan selkääni, kun perusturvallisuus elämässä paranee, niin se sitten jo ihan kannattaakin?  :Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: