Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko LILLI tulkita tätä kartaa???  (Luettu 3367 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
rapu06
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 25.01.2011 16:51:15 »

Hei Lilli,

nännättäisitkö tulkitsemaan karttaani koska olotilani on niin tosi huono niin fyysisesti kuin henkisestikin, näkyykö parempia aikoja koskaan?Huh

Paljon, paljon kiitoksia etukäteen Cheesy
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 25.01.2011 17:28:24 »

Nykyisen olotilasi aiheuttaja on Pluto, joka tekee samanaikaisesti oppositiota 1. huoneesta käsin (persoona, ulkoinen olemus) Auringolle ja Kuulle. Transiitti jatkuu tämän vuoden marraskuulle asti, jonka jälkeen kuviot ovat helpommat.

Ei kannata jäädä kuitenkaan loppuvuodeksi peiton alle piiloon, vaan aloita niin henkinen kuin fyysinenkin kuntoremontti. Jos et itse siihen kykene omin avuin, etsi apua.

Pluto pistää helposti koko elämän uusiksi, ensin sisäisesti ja sitten ulkoisesti. Jotkut rimpuilevat enemmän vastaan kuin toiset. Mitä kovemmin rimpuilee, sitä kipeämpi prosessi on tiedossa, Pluto ei nimittäin kysy kohteliaasti, huvittaako sinua pistää elämäsi uuteen uskoon. Se tekee sen joka tapauksessa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
rapu06
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 25.01.2011 17:55:50 »

Kiitos Lilli, tuo auttoi hieman suhtautumaan tähän ankeuteen, mutta vielä jäi vaivaamaan se että meeneekö ihmisuhteenikin männikköön, entä työelämä, nykyisellään olen ollut sairauslomalla kohta kolmevuotta (elokuu:ssa -11) enkä ole päässyt hakemaan töitä kun jatkuvasti olen kipeä, selkä, keuhkot, lihakset, siis kaikkinainen tautirykelmä.....en talous....
Viitsisitkö vielä näihin vastata, eikä tarvitse arastella ankeitakaan vastauksia :Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 25.01.2011 18:13:52 »

Ihmissuhteet ovat eniten vaaravyöhykkeessä, koskapa Aurinkosi ja Kuusi sijaitsevat juuri ihmissuhteiden huoneissa. Mikään transiitti ei povaa yksiselitteisesti eroa, mutta melkoisen muutoksen suhde (myös muut läheiset suhteet mukaanlukien!) voi käydä lävitse ja jos jonkinlainen tasapainotilanne taas löydetään, niin se jatkuu aivan eri pohjalta mitä aikaisemmin. Pluto vaikuttaa usein taloudelliseen tilanteeseen, mutta etukäteen on vaikea sanoa, vaikuttaako se rikastuttavasti vai köyhdyttävästi - kumpikin suunta on mahdollinen. Mahdollisessa työnhakutilanteessa sinun on oltava kuitenkin huolellinen, ettet allekirjoita mitään riistosopimusta huonoilla ehdoilla.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: