Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Ikuinen liike : 24.04.2012 15:05:01
Mitä jos, -uskaltaisiko kukaan, -asettaa kaiken wikipedian tiedon, kaiken jo valmiiksi ajatellun ja meille totena kerrotun epäilyksen alle?

Meillä on paljon asioita, joita emme tiedä maailmankaikkeudesta.

Tietoisuuden tasomme erottaa meidät muusta ikuisesta energiasta, siis energia tiivistymistä.

Kapasiteetti, joka tietoisuudestamme on käyttämättä, lienee rajaton.

Jos joku uskaltaa ajatella ja kyseenalaistaa nyky ajattelua, asioita joita tiede ei aukottomasti pysty todistamaan todeksi vaan ovat vain yleisesti hyväksyttyjä olettamuksia, niin miksi vääntää rautalangasta ja lainata wikistä tietoa, koska se ei kuitenkaan käännä tuon ajattelijan mieltä pois omasta totuudestaan. Joka sattuu olemaan poikkeava yleisistä totuuksista.

Mutta onko se väärä totuus? Onko väärin kyseenalaistaa ja miettiä, haastaa muitakin miettimään?
Entä jos, -ihan vain jos, tuo sattuisikin olemaan ajattelemisen arvoinen asia.
Me kaikki luomme omaa todellisuuttamme jatkuvasti. Mitä jos alkaisimme myös epäilemään ja ajattelemaan, tutkimaan ja luottamaan intuitioon?
Mikäli planeettojen kiertoradat, ohitukset ja aspektit vaikuttavat meihin astrologisesti ennustettavalla tavalla, niin mistä se johtuu? Voisiko kyseessä olla kuitenkin vaikkapa jonkinlainen energia joka "työntyy" tänne meidän pikku palloomme eri kulmista vaikuttaen eri tavoin yhdessä kaikkien muiden planeettojen kanssa. Ehkä ne vaikka vahvistavat tai heikentävät avaruuden kosmista säteilyä tai energian virtaamista tai jotain? Ehkä se sama asia voisi vaikuttaa vaikkapa tsunamiinkin jollain tavoin? Vaikuttaahan kuukin vuoroveteen. Ja moneen ihmiseen erittäin havaittavasti.

Ajatelkaa vapaasti, ilman ennakko asenteita tai kangistuneita kaavoja, ja antakaa muillekin mahdollisuus ajatella.

Kysykää,- ehkä opitte.
Maailma on ihmeellinen, avaruus suuri ja maailmankaikkeus käsittämätön.
Sivuja: [1]