Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy neuvoa, harjoittelen korteilla ja heilurilla!  (Luettu 64148 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tummasilmä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #15 : 10.09.2013 16:48:39 »

Mitäs mulle talouteen, parisuhteeseen ja perheeseen
tallennettu

Indium
Vieras
« Vastaus #16 : 10.09.2013 17:10:30 »

Heippa!

Kannattaako jatkaa samassa työpaikassa vuodenvaihteen jälkeen?

Mikä on paras etenemistapa rakkauselämän saralla?

kiitosh!

Hei Sydänpuu!

Heiluri antoi KYLLÄn tuohon samassa työpaikassa jatkamiseen vuodenvaihteen jälkeen, noin niinkus tällä tietoa ainakin. Muista, että jos jotain ikäviä yllätyksiä tulee, on toimittava sitten tilanteen mukaan. Päätä ei saa hakata seinään vain koska heiluri sanoi niin. Smiley

Toinen kysymyksesi oli oikein sopiva narripakalleni.  Smiley
Sait Sentimentaalisen narrin (oikeinpäin). Hän haikailee sekä menneitä että tulevia liioitellen ja monenlaista runoillen, mutta nykyhetkessä hän ei ole läsnä, eikä varsinkaan iloitse siitä. Kortin kuvassa hän tuijottaa vanhaa valokuvaa poissaolevan oloisena.
Tämä taitaa olla ennen kaikkea sellainen varoitus, että äläs lähde tälle Sentimentaalisen narrin tielle ollenkaan! Elämä on tässä ja nyt, arvosta nykyhetkeä. Päästä menneestä irti, ja luota että tulevaisuus kyllä pitää huolen itsestään.

Tässä kysymyksiä joita voit kysyä itseltäsi tilanteesi selkiyttämiseksi:
Mitä rakastat juuri nyt, ja kuinka näytät sen?
Mistä puhut toisille?
Mistä olet kiitollinen tänään?
Mitä aiot tehdä tänään?
Mitä mahdat olla oppimassa juuri nyt?

Älä uppoudu tunteiluun. Ole realistinen. Pistä itse rattaat pyörimään ja ota ohjat. Älä tuhlaa aikaa toivoen asioita, joihin et voi vaikuttaa. Muistuta sisäiselle Sentimentaaliselle narrillesi, että hänen luovuutensa voi olla mahtava voimavara, mutta hänen on keskityttävä todellisuuteen ja nykyhetkeen, ei menneeseen tai tulevaan. Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #17 : 10.09.2013 17:30:24 »

Hei!
Minullekkin voisit katsoa vinkkiä tähän elämäntilanteeseen. Miten työasiat? Parisuhde asia mietityttää, onko mies tulossa elämääni?
Kiitos smitten

Hei Mari_Anne!

En tiedä oletko nyt töissä vai mihin oikeastaan halusit vinkkiä, mutta otin narripakkani käteen joka tapauksessa, uskoen että kuulet mitä sinun tarvitsee.

Sinulle nousi Stressaantunut narri.
Hän pelmahtaa paikalle ja huikkaa, että hei, sinullahan on kamala stressi! Huomaatko paljonko se verottaa sinua? Toivota tämä narri tervetulleeksi kohtaamalla ahdistus, jonka kanssa nyt painit, ja miten se vaikuttaa sinuun. Hän on hyvä viestintuoja kun paineita alkaa olla liikaa, mutta varo ettei hän jää luoksesi asumaan.

Onko tämä stressi fyysistä, vai tuleeko se paineista miellyttää jotain toista, etenkin sellaista ihmistä jolla on valtaa sinuun? Tällaisia ovat vaativat työnantajat, ahdistuneet vanhemmat, onnettomat lapset ja turhautuneet puolisot. Ihmissuhdestressiin auttavat kuuntelutaitojen kehittäminen ja terveiden rajojen määrittäminen. Huomaa myös hiljentyä rukoilemaan ja tiedostamaan, mistä olet vastuussa ja mistä et ole. Stressitasosi laskee jo näillä pienillä asioilla.

Myös huomisen pelosta voi tulla stressiä. Muista, että et voi tehdä huomisen hyväksi mitään muuta kuin sen, että teet parhaasi tänään. Tee selväksi, mihin voit vaikuttaa ja mihin et voi, ja sen jälkeen keskitä voimia siihen, että vaikutat asioihin positiivisella tavalla.
Stressitasosi nousee siitäkin, jos välttelet tekemästä asioita, jotka vaatisivat nyt huomiotasi. Ei se ole sen arvoista! Tee pieniä päätöksiä ja pysyttele niissä. Jos tuntuu pahalta, pysähdy hengittelemään ihan rauhassa vaikka pitkin päivää.

Älä anna elämän paineiden hallita sinua. Sinä olet elämäsi johtaja, ja stressin ei pidä viedä sinulta sitä valtaa. Tee mitä pitää tehdä, ja asiat hoituvat. Hengitä, rentoudu, ja huomaat sen.  smitten


Ettäkö onko mies tulossa elämääsi? Tuota ei oikein voi kysyä heilurilla, sillä työikäisenä sinulla luultavasti on niin paljon elinaikaa, että vastaus olisi aivan väistämättä KYLLÄ - johan nyt toki niitä miehiä vielä elämässäsi pörrää. :Smiley
Yleisesti ottaen, ihan ilman mitään sen kummempia välineitä, sanon tämän että jos haluat elämääsi rakkautta, ensinnäkin asennoidu niin, että ansaitset sen ihan täysin, mutta toisaalta et tarvitse miestä vaan tunnet itsesi rakastetuksi ilmankin. Smiley Jos näitä ajatuksia on vaikeata ajatella niihin uskoen, niin siihen voi sitten kysyä lisäneuvoja vaikka nyt näiltä narreilta.

Sitten määrittele, minkälaisen miehen haluaisit oikein sydämestäsi, ja ala kutsua häntä luo. Tämän jälkeen sinun on vielä mentävä paikkoihin ja oltava avoimin mielin kun tutustut ihmisiin, koska et välttämättä suinkaan tunnista kutsumaasi miestä ensi silmäyksellä tai vielä toisellakaan!  Smiley
Rohkeutta!  smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #18 : 10.09.2013 18:11:13 »

Minullekin voisi katsoa, mitä nousisi mun ja miehen suhteelle? smitten

Moi basilika, minusta tuntuu, että nyt tarvitaan kaksi korttia. Ensimmäinen kuvastaa tilannetta, toinen neuvoa että tilanne koituisi korkeimmaksi parhaaksesi. 

No niin, tilanteelle nousi Kaunis narri käänteisenä. Narrilla on sylissään valtava kukkaseppele ja suussaan iso sininen kukka.  Grin

Mutta koska kortti oli käänteinen, niin onko Kaunis narri vangittu? Kauneuden näkeminen ja arvostaminen on ihana lahja, mutta jos se rajoittuu pinnallisuuteen, se ei enää ole kauneudesta inspiroitumista vaan ulkonäön orjaksi suostumista.

Nyt on aika tehdä selväksi itsellesi, mikä sinusta on kauneutta. Sisällytkö itse kauneuden määritelmääsi? Sisältääkö se myös sielun kauneuden, joka hautautuu pinnan alle? On aika juhlistaa kauneutta, joka on sinussa ja ympärilläsi. Etsi sitä syvältä ja kauan jos on pakko, mutta älä lopeta ennenkuin olet tunnistanut sen - sitä on pimeissäkin paikoissa! Ja kun olet löytänyt sen, voit huomata että siellähän se on aina ollut, ja se kutsuu sinua mukaan, että siitä tulisi yhä vahvempi voima.

Toiseksi kortiksi nousi Hullu narri käänteisenä. Tämä on voimakas kortti, ja käänteisenä se viittaa johonkin lisähankaluuteen tämän kortin sanomassa. Kuvassa narri seisoo jyrkänteellä yhdellä jalalla! Teksti on pitkä, otan siitä nyt aika paljon tähän koska asia tuntuu hyvin vahvalta.

Onkos siis vähän pöljä olo? No, ei mikään ihme. Hullu narri on livahtanut sisään, ja ajatuksesi, tunteesi, käytöksesi ja arvostelukykysi taitavat heittää häränpyllyä. Menneen parantumattomat haavat ovat törmänneet johonkin, mikä tulee ulkomaailmasta juuri nyt.

Hullu narri pöllähtää jokaisen luo silloin tällöin. Hän on läsnä, kun elämän käänteet käyvät liian nopeiksi sinulle, ja olosi on epävarma ja uhattu. Asiat voivat pamahtaa vääriin mittasuhteisiin ja näkökykysi kieroutua paljonkin. Tunteet ovat ylivaihteella ja sinusta tulee dramaattinen ja vahvasti reagoiva, ja mahdollisesti jopa tuhoisa, koska pelkäät. Kuulostaa pahalta, ja varmasti tuntuukin siltä juuri nyt.

Hullun narrin saa kyllä aisoihin ja tasapainoon. Se on yksinkertaista: Tunnista haavoittuvuutesi, opi myötätuntoa itseäsi kohtaan, ja ihan tiedostaen pyri pois epävakaista tilanteista, että ahdistunut sisäinen lapsesi (joka itse asiassa on Hullu narri valepuvussa) pääsee rauhoittumaan. Parasta mitä voit tehdä on pitää pieni tauko. Katso sisäänpäin, hengitä syvään, hiljenny, rentoudu. Vaikka se on vaikeaa, on hyvin tärkeää että suhtaudut itseesi myötätuntoisen aikuisen lailla. Ole rakastava, hyvä ja kärsivällinen, kunnes rauhoittuminen tapahtuu.

Tärkeintä nyt on, että et anna tunteidesi vallata sinua ja pitää sinua ylikierroksilla. Kiinnitä erityisesti huomiota siihen, jos haluat työntää ihmisiä kauemmas, huutaa heille tai hyökätä päin, tehdä vääriä syytöksiä, tuntea olosi arvottomaksi, paeta jonkin päihteen kautta, tai ylipäänsä kadota kokonaan. Nämä kaikki ovat sisäisen lapsesi tinttailuja. Ne eivät ole toimineet aikaisemmin, eivätkä ne toimi nytkään. Sen sijaan että antaisit näiden vahingollisten asioiden tapahtua, käytä rakastavaa sisäistä aikuistasi ja tule tietoiseksi siitä, mitä haluat ja tarvitset toisilta ihmisiltä.

On tärkeää huomata, että Hullun narrin visiitti on itse asiassa haavoittuneen puolesi esiintulo. Tämä on nyt tilaisuus parantaa haavojasi, että voit elää elämääsi täydemmin, vapaammin, ja enemmän hetkessä läsnä. Tätä narria ei tarvitse ajaa pois; hän on kadonnut pala sinua, joka tahtoisi tulla takaisin ja yhdistyä kanssasi nykyhetkeen. Oli hän sitten tullut valtavan draaman saattelemana tai jotenkin hienovaraisemmin, hän tarvitsee apuasi. Ja sinä voit auttaa, tosin se vaatii työtä.

Aloita ottamalla selvää, mitä voit tehdä että sisäinen lapsesi paranee kerralla ja kunnolla. Tutki mitä voit opiskella, keneltä pyytää apua, ja niin edelleen. Tämä on erittäin tärkeä askel matkallasi. Rakasta itseäsi niin paljon, että teet mitä vain, että tämä osa sinusta tervehtyy. Olet valmis siihen, ja usko vain, että sinä pystyt siihen! Mitä teetkin asian hyväksi, se tulee tuomaan sinulle sisäistä rauhaa ja lisää henkilökohtaista voimaa. Ja siinähän ei ole enää mitään hullua.  smitten

---

No, tämä korttipari miessuhteeseen taitaa kertoa siitä, että on ensinnäkin katsottava pintaa syvemmälle - ja mitäs siellä onkaan, kun katsotaan sinua? Toisaalta kauneutta joka sinun on erittäin tärkeää nähdä itsessäsi, mutta taitaapa myrskytä aika kovastikin! Tämä tilanne on tullut elämääsi, että pääset näkemään itsesi paremmin ja kasvamaan parempaan vointiin. Voimia ja rohkeutta sinulle!
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #19 : 10.09.2013 18:41:55 »

Heippa! Katsotkos minullekin  minkälaisia muutoksia on työelämään tulossa ja työelämän ihmissuhteisiin.

Moi Rohana,

En kysy narrikorteiltani, että mitä tapahtuu (eli en ole ennustaja), vaan pyydän neuvoja, jotka auttavat kohti korkeimmaksi parhaaksesi koituvaa lopputulosta. Sanot itse, että sinulle on tulossa muutoksia, ja tähän muuttuvaan tilanteeseen voin kyllä narreilta neuvoja pyytää. Smiley

Ensiksi ihan yleisesti sinne työelämään nousi Voiman narri.
Se muistuttaa sinua, että mahtavin voima ei suinkaan ole valtataisteluissa ja toisten pelottelussa, vaan siinä, että voitat toisten sydämet olemalla heille hyvä ja hellä. Tässä sinua auttaa taivaallinen voima, jonka voit antaa virrata lävitsesi toisille. Pääset siihen kiinni avautumalla rakastavalle hyvyydelle, joka maailmankaikkeudella on aivan jokaista asukastaan kohtaan, niin ystäville kuin vihollisille, ja sinulle.

Käytä tuota voimaa kaikkeen hyvään, mitä haluat lisää. Mitä enemmän tuo hyvä energia virtaa kauttasi, sitä enemmän sinulla on vaikutusta kaikkeen, mikä ei rakasta elämää. Jumala voi myös ihmeellisellä tavalla poistaa esteitä tieltäsi. Rakkauden valo häivyttää maailman varjot, ja tasapainottaa asioita kohti kaunista harmoniaa.

Tämän voiman avulla sinusta tulee voittamaton. Rentoudu.  Smiley

Sitten sinne työelämän ihmissuhdepuolelle:
Jotenkin samaan henkeen edellisen kortin kanssa (no, kuinkas muutenkaan, kun samoilla alueilla liikutaan Smiley ) nousi Antimien narri. Hän siis istuu kuvassa hymyillen sellaisen pöydän ääressä, jolle on katettu aivan valtava ateria.

Tämä narri tuo sinulle kuin lahjakorin aivan täynnä siunauksia ja runsautta. Elämäsi näyttää nyt kirkkaalta, ja aiemmin tekemäsi uuras työ ja neuvokkaat päätökset kantavat nyt hyvää hedelmää. Ei ole syytä huoleen eikä murheeseen. Vaikka monella on hankaluuksia elämänsä oppiläksyjen kanssa, sinua suojaa tarkkuutesi, kova työsi, ja hyvä arvostelukykysi.

Huomaa, että pelkkä lahjojen ja siunausten ottaminen vastaan ei riitä täysin tyytyväisyyteesi. On tärkeää jakaa hyvästään, koska anteliaisuutesi opettaa toisillekin maailmankaikkeuden hyväntahtoisuutta. Tämä ei tokikaan tarkoita että päättömästi nakkelet omaisuuttasi, vaan lähinnä tämä on suositus, että kun sinulla on yltäkylläinen hetki, on hyvä jakaa siitä eikä vain pitää kaikkea itsellään. Sydämesi ja sielusi hyvyys saa toisetkin pääsemään yli kateudestaan sinua kohtaan.

Ansaitset sen hyvän minkä saat, mutta huomaa myös, että elämä kulkee sykleissä. Laita osa omaisuudestasi varastoon sellaista aikaa varten, kun vähemmän yltäkylläinen hetki koittaa. Tällä tavalla pääset paremmin tasapainoon.

---

Olipas positiivisia kortteja  Smiley Kannustustahan nuo ovat, ei hätää, sinulla menee vallan hyvin!  smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #20 : 10.09.2013 18:44:30 »

Kiitos paljon tulkinnasta, tuli kyllä niin osuvat ja hyvin kuvaavat kortit, tuota sisäistä lasta olen miettinyt kovasti ja pienen tauon ottamista kaikesta, että näkee asiat sitten paremmin. Iso Kiitos Sulle  smitten smitten

Hui! Meni oikein kylmät väreet. Kiitos palautteesta ja kaikkea hyvää!  smitten
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #21 : 10.09.2013 18:56:33 »

Ihan eka tuli juu semmonen olo, että no joo, kyllä mä tän tiän, emmä ny tätä tietoa tarvinnu.
Mutta se on just niin, että tiän, mutta se on jotenkin väärinpäin. Se on hyvin väärinpäin.

Mietinpä siis, miksi se oli tämä asia kun tuolta nousi?
tallennettu
siiliemo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69


Profiili
« Vastaus #22 : 10.09.2013 20:46:39 »

Mihin suuntaan pitäisi mennä?
Mikä neuvoksi parisuhteessa?
Kiitos jo etukäteen.
-siiliemo-
tallennettu
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #23 : 10.09.2013 21:26:50 »

ind1 ,, minulle jotain Huh .. kiitos !
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Indium
Vieras
« Vastaus #24 : 11.09.2013 08:55:36 »

Hei!
Ei ole kyllä stressiä, enkä yleensäkään stressaannu helposti. Tuo miesasiahan on tietenkin niin että kaikki on aina mahdollista. Kiitos smitten

Moi,

Jaa, miksiköhän sitten juuri tuo Stressaantunut narri nousi?  Huh
Hei oisko se sitten niin, että se kysyy "onkos näin, kuulostaako tutulta, oletko stressaantunut tuosta asiastasi?", ja vastaat itse että ethän sinä ole?  :Smiley Joskus nämä eivät nimittäin puhu aivan suoraan!  Grin

Kiitos palautteesta!  smitten


Ja muut: Jatkelen ketjuun vastailua tänään Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #25 : 11.09.2013 09:54:24 »

Hei! Kiitos vastauksesta!
Tulkitsen tämän siis niin, että asian maton alle lakaisu ei kannata. Tätä on tehty työpaikan puolesta, minä olen yrittänyt puhua, mutta minut on vaiennettu. Ilmeisesti on siis otettava asia esille. Kiitos.  angel


Kiitos muuten sinullekin palautteesta!  smitten

Jos sitä puhumista on aiemminkin suorastaan yritetty estää, niin siellä sitten tosiaan on jotain, mikä pitäisi käsitellä. Tosin kuka tietää, riittääkö tämäkään kerta siihen, että iso pyörä lähtee pyörimään, mutta rohkeutta ja voimia sinne sinulle kumminkin ja toivon että menee hyvin!
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #26 : 11.09.2013 10:29:56 »

Hei! Mitä minulle näkyy työelämässä ja työelämän ihmissuhteet...  kiitos  Kiss

Hei lunttura! Kiva nimimerkki  Grin

Töihin vinkiksi sinulle nousi Taiteilijanarri. Hänellä on paletti ja sivellin kädessä, mallina istuu pieni söötti koira, ja maalauksessa koiralle on maalattu narrin hattu.  Cheesy

Taiteilijanarri taitaa yllättää sinut! Käytä luovuuttasi, koska se tuo sinulle suuren tyydytyksen. Ilman luovaa itseilmaisua, sielullasi ei ole ääntä jolla puhua, ja voit hukkua steriiliin, järkeilyn hallitsemaan maailmaan. Mikä on sinun taiteesi? Kirjoittaminen, maalaaminen, puhuminen, puutarhanhoito? Jokaiselle on jokin tapa ilmaista itseään, varmistu siis omastasi ja käytä sitä.  Smiley

Älä huoli siitä, mitä toiset ajattelevat. Joku tulee tykkäämään, joku taas ei innostu, joku ei tajua ollenkaan mitä touhuat. Mutta sehän ei tarkoitus olekaan, vaan se, että taiteesi kautta sinun sielusi pääsee kommunikoimaan sinulle ja auttamaan sinua eteenpäin. Luovuutta käyttämällä pääset yhteyteen sielusi ja todellisen itsesi kanssa. Ja mitä enemmän omistaudut, sitä paremmaksi yhteytesi muodostuu.

Sen sijaan että kyselisit toisilta osviittaa, niin ota itse työkalut käteen. Soittele sitä kitaraasi ja ompele vaatteesi, sisusta paikkasi, laula, istuta kukkia. Ja kuuntele itseäsi kun luot. On hölmöä ajatella, että taide on jonkinlainen tarpeeton nautiskelutapa, koska se todella on portti totuuteesi.


Työelämän ihmissuhteisiin nousi pienen etsinnän jälkeen ehkä yllättävänkin samansävyinen kortti, Maisterinarri.

Vaikka maisterit ovat kirjaviisaita ja älykkäitä, niin tämä Maisterinarri tuli tänne kutsumaan sinua luottamaan siihen, minkä sydämesi ja sielusi tietää oikeaksi. Toisin sanoen, luota intuitioosi ja anna sen johtaa sinua. Se ei pätkähdä eteesi tyhjästä, vaan se on sisäinen heijastuksesi ympäröivistä energioista. Tämä herkkä tapa havainnoida kulkee eri polkuja kuin tietoinen mielesi, mutta siltä ei jää huomaamatta mitään oikeasti tärkeää. Joku voisi sanoa, että on vaarallista luottaa tämän narrin ohjeeseen, mutta ei se ole - kuuntelet vain tarkasti sisäistä ääntäsi, ja ole aidosti rehellinen itsellesi siitä, mikä sinulle on tärkeää.

Tämä selkeä ja itsevarma tapa elää voi olla joidenkin mielestä typerä, mutta älä huoli siitä, koska intuitiosi ei jätä faktatietoja huomiotta. Se vain menee itsestäänselvyyksiä syvemmälle. Se on taitava kuin maisteri, jonka ei enää tarvitse loogisesti ajatella jokaista työnsä askelta.

Onko jokin asia, jonka tavallaan tiedät, mutta et kuitenkaan täysin tiedosta ja toteuta sitä? Jätä epäröinti taakse. Luota oivalluksiisi ja pidä niistä kiinni. Tämä vapauttaa sinut siitä, että ulkopuolisilla olisi valta sinun ihan omaan kohtaloosi.

---

Nuohan olivat tosi samanlaiset kortit. Työpaikalla voi olla kyllä aika vaikeaa olla oma itsensä ja päästää luovuutta irti, työstä riippuen tietenkin - mutta nämä kortit kyllä rohkaisevat sinua kovasti toimimaan tavoilla, jotka ovat juuri sinulle sopivimpia, vaikka kaikki eivät sitä sulattaisi. Työpaikan ihmissuhteissa älä toimi itseäsi vastaan.  smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #27 : 11.09.2013 11:11:49 »

Mitäs mulle talouteen, parisuhteeseen ja perheeseen

Hei Tummasilmä Smiley
Mitenhän minulla aina alkaa soida päässä kappale "Orvokkini tummasilmä, kultasydän pieni" kun näen nimimerkkisi? Siitäkö olet sen ottanut?  Smiley

Otetaanpa sitten kortti kaikille noille asioille.

Talousasioihin nousi Hengästynyt narri. Hän juoksee vuorenrinnettä ylös läähättäen. Jotenkin tätä nostaessa alkoi soida päässä eräs erittäin nopea, hermostunut, äristen laulettu kappalekin, joka ei keskittymällä mennyt pois vaan soi kovempaa, joten mainitaan nyt sitten sekin. 

Onkos nyt niin, että sisällesi on pinkaissut tällainen Hengästynyt narri, joka imaisee sinusta ilmat pihalle, saa veresi kohisemaan, puolustuksesi valmiuteen? Kuin olisi sisäistä hälytysnappulaa painettu, ja juokset ympäriinsä odottaen, että kohta kengätkin putoavat jalasta?

Pahinta on, että stressi syö herkän kehosi terveyttä, kun hermosi ovat ylikuormitetut. Tämä narri on varsinainen ongelmalapsi, draamakuningatar, hän ylireagoi ja jokainen pieni hetkellinen ongelma paisuu paloharjoitukseksi. Eikä siinä mitään, jos ongelma olisi todellinen, mutta kun yleensä tilanne ei ole noin paha. Itse asiassa useimmiten on niin, että suurimmat uhat ovat ihan omassa päässä luotuja. Ja ihan oikeassakin kriisin paikassa tämä narri saa asiat näyttämään pahemmilta, joten älä päästä häntä ohjaimiin!

Huomaa, miten Hengästynyt narri toimii. Hän ei kuuntele, koska se on vaikeaa, jos hyperventiloi. Hän ei pysty tekemään päätöksiä, ei tietenkään, koska hän ei hengitä, mutta hänen tekee mieli syytellä toisia päätösten tekemisestä ilman häntä. Hän ei kommunikoi - no kuinka puhua selkeästi hengittämättä?! - mutta hänestä tuntuu, että toiset eivät huomioi häntä. Hänellä on yksi jalka yhdessä paikassa ja toinen jalka toisessa, eikä hän tiedä kumpaan on menossa.

Vaikka tästä narrista on paljon harmia, niin oikeasti hänen tarvitsisi vain hengähtää. Itse asiassa hänen tarvitsisi hengitellä pitkään, hänelle pitää muistuttaa että hei, nyt, hidasta, hengitä nyt syvään. Ja sinä pystyt siihen. Sinä voit päättää, ettei tämä narri vie pois mielenrauhaasi. Jos hän pääsee voitolle, se on sinun häviösi, joten huomaa hänen läsnäolonsa ennenkuin hän valtaa sinut. Kun tunnet ahdistusta, pelkoa, jännitystä, kärsimättömyyttä, ärsytystä, kiihtyneisyyttä ja vihaa, niin huomaa että narrihan se siinä, valmiina puskemaan sinut taistelemaan tai pinkomaan karkuun. Mutta älä hätäänny. Tämä on silti loppujen lopuksi tilanne, joka vaatii vain paljon ilmaa, tervettä järkeä, suoraa kommunikaatiota, ja ehkä pikkuisen tiedonhakua.

Tätä narria ei tarvitse yrittää häätää, vaan kutsua hänet hiljenemään ja rauhoittumaan. Hän lakkaa aiheuttamasta harmia, kun säännöllisesti keskityt auttamaan häntä hengittämään. Tämä on hyvä uutinen sinulle ja läheisillesi. Kun tämä on tehty, pystyt nimittäin kohtaamaan tulevat ongelmat arvokkuudella ja tehokkaasti.  smitten


Hups, nostan kohta lisää kortteja sinulle Tummasilmä! Ei pitäisi jättää mitään kanavia auki toisten ottaa yhteyttä, kun tekee näitä. Näin sitä opitaan.  crazy2
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #28 : 11.09.2013 12:29:26 »

Tummasilmä, nyt jatkan sinulle nostelua.  smitten

Nostin kortin parisuhteellesi. Pakka oikein hehkui hellää lämpöä  smitten
Sinulle nousi Armon narri.

Tämä narri tulee hiljaa luo, myötätuntoisena ja halukkaana vapauttamaan sinut kivuistasi kaikin tavoin. Avaa sydämesi tälle narrille ja ota avosylin vastaan hänen hyväntahtoinen lähestymisensä. Elämä voi olla vakavaa, ja mieli tuomitsee joskus sellaisella kovuudella, ettei jää tilaa tuntea oloaan turvalliseksi ja parantua. Käytä herkkyyttäsi nyt siihen, että löydät tavan olla hellä itseäsi kohtaan, ja muistat että olet tullut tänne oppimaan asioita. Kukaan ei ole täydellinen. Päästä ajatuksistasi irti eilisen virheet, kuuntele sydäntäsi, ja löydät anteeksiannon ja jopa pientä huumoria aiemmista kömmähdyksistä.

On turha rankaista tai tuomita itseään siitä, miten jotkut asiat ovat kehittyneet. Jätä myös itsekritiikki siitä, jos et ole täyttänyt epärealistisia vaatimuksia - omiasi tai toisten. Myönnä toki virheesi ja opi niistä, mutta älä jatka itserankaisua, se ei palvele sinua. Pettymyksen ja nolostuksen tunteet ovat aivan tarpeeksi kovia rangaistuksia, ei tarvitse heittää perään vielä kiviäkin kun olet jo mustelmilla. Ole armollinen. Sinä olet vain ihminen. Anna menneen mennä.

Lääkitse haavojasi, niin ruumiin kuin mielen ja sielun, empatialla ja hellyydellä. Jos joku muistuttaa sinua asiasta jonka tahtoisit unohtaa, naura ja sano, "Voi, niin, onneksi olen siitäkin jotain oppinut!", ja vaihda puheenaihetta. Jumalakin antaa anteeksi, ja sinäkin voit. Sinun työsi ei ole jakaa rangaistuksia itsellesi tai toisille, se on Luojan hommaa. Sinun työsi on anteeksianto ja myötätunto. smitten


Perheesi kanssa toimimiseen neuvoksi nousi Voiman narri, käänteisenä.

Onko voiman narri heikennetty? Sinun äänelläsi on mahtava voima, ja jos käytät sitä ilmaisemaan jatkuvaa pelkoa ja ahdistusta, luovutat voimasi vahingollisille asioille. Rauhoita äänesi ja itsesi keskittymällä täysin Alkuenergiaan, Luojan rakkauteen.

Ethän käytä Luojan antamaa lahjaa itseäsi vastaan. Puhu rakkaudella ja itsevarmuudella niin itsellesi kuin muille, ja kaikelle mikä elää. Tämähän ei ole heikkoutta, vaan päinvastoin, tämän voiman avulla voit nousta niin sisäisten kuin ulkoisten vihollisten yläpuolelle. Hengitä ennenkuin puhut, ja keskitä huomiosi sydämeesi. Muista että Luojan rakkaus on ainoa voima, mitä oikeasti tarvitset. Ulkoiset asiat voivat alistaa sinut vain, jos itse uskot että ne ovat todellisempia ja vahvempia kuin ikuinen, pyhä Henki.

Puhu aidolla äänelläsi ja sydämestäsi. Älä keskity tai tiedosta mitään tyhjiä uhkauksia. Luota Suureen Suunnitelmaan, ja muista että sinun ei tarvitse voittaa ketään valtapelissä, tai pelätä että joku tekisi sen sinulle. Asiat kääntyvät kyllä vielä parhain päin, luota siihen ja niin tapahtuu.

---

Oih. Ihan liikutuin näistä kahdesta viimeisestä kortista. Halauksia ja paljon jaksamista sinne sinulle.
tallennettu
Heart
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #29 : 11.09.2013 14:06:50 »

Hei! Kiitos vastauksesta!
Tulkitsen tämän siis niin, että asian maton alle lakaisu ei kannata. Tätä on tehty työpaikan puolesta, minä olen yrittänyt puhua, mutta minut on vaiennettu. Ilmeisesti on siis otettava asia esille. Kiitos.  angel


Kiitos muuten sinullekin palautteesta!  smitten

Jos sitä puhumista on aiemminkin suorastaan yritetty estää, niin siellä sitten tosiaan on jotain, mikä pitäisi käsitellä. Tosin kuka tietää, riittääkö tämäkään kerta siihen, että iso pyörä lähtee pyörimään, mutta rohkeutta ja voimia sinne sinulle kumminkin ja toivon että menee hyvin!

Hei ind! Kiitos Smiley Työpaikalla on pari henkilöä jotka yrittävät painaa minua alaspäin kohottaakseen itseään. Ihmettelen tosiaan onko johto niin pätemätöntä hoitamaan asioita vai mistä on kyse. Ihan hyvähän se on ainakin muistuttaa asiasta. Ehtisitkö vielä katsoa korttia perheellemme, siis lapsuudenperheelle? t. Heart
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: