Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Käärmeen nieleminen unessa : 29.07.2019 11:34:18
Mitä voisi tarkoittaa seuraava uni. Olin paikassa, jossa vierailen usen unessa. En ole koskaan oikeasti siellä käynyt... liekö edes olemassa koko paikkaa. Viimeyönä seikkailin taas tässä " tutussa ympäristössä", kun kohtasin naisen jolla oli pienehkö käärme mukanaan. Väriltään luikero oli mustan ja kirkkaan vihreän sekoitus. Nainen ojensi minulle käärmeen joka yllättäen yritti luikerrella suuhuni. Yritin vähän hampailla estellä, koska käärmeiden syöminen ei tuntunut fiksulta. Heräsin, kun puoli käärmettä oli jo nielussa. Löysin käärmeelle vaikka mitä selityksiä, mutta eniten jä mietityttämään miksi se halusi suuhun ja tulla syödyksi. Osaisiko joku selittää?
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Tungosta 10. huoneessa : 27.11.2018 18:15:09
Olen aika noviisi astrologian saralla ja netistäkään en ole löytänyt kovin selkeää tietoa aiheesta. Joten kysäisempä täälät, jos joku viisaampana osaisi jeesata. Syntymäkartallani planeetat ovat pakkautuneet loppupään huoneisiin. Huoneet 2,3,4,7 ovat tyhjiä ja 6. huoneessa on ainoastaan Chiron.
10. huoneessa on tosiaan eniten tavaraa, Jupiter, Pluto, Saturnus ja Pallas. Eikös 10. huone ole uran ja ammatin huone? En koe olevani mitenkään uraorjentoitunut, päin vastoin. En haikaile rahan, statuksen ym perään. Muutenkin kuvaukset ko planeetoista 10. huoneessa eivät tunnu "omilta". Auktoriteettikammoinen olen, mikä kai sopii kuvioon ja se, että näin vanhemmiten en todellakaan ole valmis tekemään mitä tahansa työtä. Voiko karttaa tulkita muuten kuin, että uran "pitäisi" ola tärkeässä asemassa? Vai olenko käsittänyt kaiken vääri  idiot2
Sivuja: [1]