Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
106  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / TÄSSÄ ON KAIKKI MITÄ ELÄMÄÄSI TARVITSET : 08.04.2018 19:41:08
ERITTÄIN TÄRKEÄN KETJU:

YLÖSNOUSSEET MESTARIT ~ Sanada ~: Koti Jumalan sydämessä
« : 30.05.2008 12:49:35 »
Ylösnousseet mestarit puhuvat
Sananda 23.5.08: Koti Jumalan sydämessä

Sananda/Jeshuaa kanavoinut Dhyana Markely ( www.ascendedmastersspeak.com)
23.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Ylösnousseet mestarit puhuvat" on viestisarja, jonka ylösnousseet mestarit - nais- ja miespuoliset - antavat ajan ja paikan tuolla puolen kertoakseen oman näkökulmansa itse valitsemistaan aiheista. Liity heidän seuraansa koska tahansa suoremman kokemuksen saadaksesi lukemalla seuraava esitys.

***********

Olen Sananda, jonka monet tuntevat myös Jeshuana. Tänään haluaisin puhua kodista - en asuinpaikasta, jossa elätte fyysisessä kehossanne tai edes Äiti Maasta, vaan todellisesta kodistanne Jumalan sydämessä.

Koti on tunne, joka on kenties voimakkain tunne, mitä teillä koskaan on. Se saa teidät siirtymään eteenpäin, kun näette edessänne vain sen pimeyttä ja tuntemattomuutta, joka on vasta tulossa.

Koti on siellä, missä kaikista sieluista tehtiin osa Jumalaa ja jonne kaikki sielut palaavat, kun heidän seikkailunsa on lopussa.

Aloitetaanpa alusta. Alussa Sugmad, jonka jotkut tuntevat Kaikkeutena tai Jumalana, päätti tehdä vapaan valinnan kokeilun - rajattoman vapaan valinnan. Tätä ei ollut koskaan aiemmin tehty aivan samalla tavalla.

Kun sitä oli kokeiltu aiemmin, olennot monissa maailmoissa olivat päätyneet tuhoamaan itsensä ja maailmansa, koska he kadottivat yhteytensä omaan sieluvaloonsa alaspäin suuntautuvassa spiraalissaan, eivätkä he pystyneet enää löytämään sitä itsestään niin, että he olisivat voineet pelastaa itsensä tuholta. Tuloksena vapaata valintaa rajoitettiin vähän, niin etteivät asiat pääsisi hallinnasta - ettei niistä tulisi niin tuhoavia eikä aionien työ tuhoutuisi.

Kun jonkin planeetta, aurinkokunta tai galaksi menetettiin pimeydelle ja hävitykselle, tämä tuntui lukuisten maailmankaikkeuksien Sugmadista suurelta epäonnistumiselta. Hän ei ollut vielä keksinyt ratkaisua tähän ongelmaan.

TÄSSÄ maailmankaikkeudessa Sugmadimme tunsi kuitenkin suurta luottamusta luomuksiinsa ja varmisti sen, että oltiin hyvin valmistautuneita, ennen kuin laskeuduttiin alempiin maailmoihin työstämään tätä uutta haastetta… rajatonta vapaata tahtoa.

Sugmadimme kutsui myös monia korkeampia olentoja työskentelemään suoremmin niiden kanssa, joiden oli määrä "unohtaa" se, keitä he todella ovat, ja antoi näille suuren osan sielustaan - kaikki tämä sitä haastetta varten, että saadaan suurempaa tietoa kaksinaisuuden puolista sekä valon ja pimeyden voimien yksityiskohdista.

Tätä uutta maailmankaikkeutta - numeroltaan seitsemän tässä monikaikkeudessa - suunniteltiin paljon.

Sugmad (Kaikkeus tai Jumala), Luojalähde (Sat Nam) ja Luojajumala (Kristus Mikael) työskentelivät yhdessä ajan, jota voitaisiin pitää aioneina, aikakausina tai jopa ikuisuutena, kunnes heistä tuntui, että he olivat ajatelleet KAIKKIA mahdollisuuksia ja KAIKKIA yksityiskohtia tässä yhteishankkeessaan - tunnettu maailmankaikkeutemme ja laskeutumisemme rajattomaan vapaaseen tahtoon.

Mahtavia ja kokeneita sieluja muista maailmankaikkeuksista kutsuttiin mukaan tähän suureen ja koskaan kokemattomaan seikkailuun. Kyllä, jokainen tiesi, että olisi suuria haasteita, suuria vaaroja, tuskaa ja ahdistusta, mutta suuria määriä sankarillisia sieluja ilmoittautui vapaaehtoisina palvelemaan tämän projektin perustana. Myöhemmin tuli joukoittain lisää yksilöitä vapaaehtoisina tai Kristus Mikael loi heitä ja jokaiselle annettiin kipinä Sugmadista.

Sielut toisista maailmankaikkeuksista tulivat Sugmadin ohi ja ottivat itselleen sen sielusirpaleen, niin että ne olisivat yhteydessä perimmäiseen Jumalaamme koko kokeilun ajan.

Kaikille Kristus Mikaelin luomille kehoille annettiin sielusirpale Sugmadista. Joillekin kehoille jotka elävät lähempänä Sugmadia ja joilla on suurempi vastuu, annettiin suurempi sielusirpale. Jotkut niistä myös alkoivat valvoa yksilöryhmiä, jotka tunnetaan eläiminä, kasveina ja vastaavina. Näissä jokainen yksilö ei tarvinnut henkilökohtaista sielusirpaletta täyttääkseen luomistarkoituksensa.

Luojalähde tai Sat Nam oli myös aktiivisesti osallisena tässä prosessin osassa. Se astui alas sielusirpaleiden värähtelyyn siinä määrin, että nämä sopisivat yhteen Luojajumalan tai Kristus Mikaelin kykyjen kanssa, voidakseen luoda loppuluomuksia maailmoihin tai ulottuvuuksiin viidennen tason alapuolella.

Sat Nam on vastuussa maailmoista tai ulottuvuuksista 6-12. Sen yläpuolella Sugmad (seitsemän) on vastuussa.

Kristus Mikaelinne on merkittävä olento. Mikaelia pidetään tavallisesti miehen nimenä. Hän on kuitenkin mies- tai naispuolisuuden yläpuolella ja vain ottaa jommankumman ulkomuodon halunsa ja tehtävänsä suorittamistarpeen mukaisesti.

Monilla planeetoilla ja monissa maailmoissa ei ole paljon moninaisuutta. Ne luotiin antamaan mahdollisuuksia kokemiseen, mikä on hyvin erilaista kuin maapallollanne, Äiti Maassanne.

Lady Gaia tunnetaan siemenplaneettana. Tämä merkitsee sitä, että sen päällä ja sisällä on suurta monimuotoisuutta, joka voi antaa ja antaa "siemenyksilöitä" - ovat ne sitten ihmisiä, eläimiä, kasveja, kiviä, vettä, ilmaa, maata tai tulta. Täällä on myös hyvin harvinaisia mikro-organismeja. Ne eivät voisi elää useimmilla muilla planeetoilla. Tämä on yksi merkittävä syy siihen, ettei Äiti Maan annetta kuolla, vaan sitä autetaan parantumaan, jotta se voi tulla taas paratiisiksi, mikä on sen kohtalo.

Kun pystytte todistamaan itsellenne ja Kristus Mikaelille, että teistä voi tulla hyviä planeettanne hoitajia, niin teidän sallitaan ja teitä jopa rohkaistaan jakamaan kaikki täällä oppimanne tieto koko maailmankaikkeuden kanssa.

Kohoatte kaikki tietoisuudeltanne - jos se on valintanne - ja se on paljon lähempänä kotianne Jumalan sydämessä.

Koti on vielä vähän ulottumattomissanne, ennen kuin yhdistytte kaksoisliekkinne ja sitten kaksoissäteenne kanssa. Kun se tapahtuu, olette taas valmiita Sugmadin "imaistavaksi" ja voitte pysyä sen kanssa toisessa vastuuasemassa, siirtyä toiseen maailmankaikkeuteen ja toisen Sugmagin tarpeisiin tai tulla yhdeksi itseksenne. Kaikissa asioissa on aina mahdollisuus valita.

Eri kirjoituksissa on esimerkkejä siitä, millaista on levätä Jumalan sydämessä, Sugmadin sydämessä ja myös Sugmadin, Sat Namin ja Kristus Mikaelin yhdistyneessä sydämessä. Minulle se on AUTUUTTA - puhdasta autuutta, eräänlainen hurmiotila, josta on vaikeaa lähteä mistään syystä.

Jokainen sielu on kuitenkin motivoitunut palvelemaan rakkaudesta Kaikkeutta kohtaan, joten parasta mitä kukaan voi tehdä, on tuoda jokapäiväiseen elämään noita rakkauden ja autuuden tunteita, jotka löytyvät Jumalan sydämestä.

Korkeammissa maailmoissa joita monet teistä kutsuvat taivaaksi, asukkaat pystyvät tähän aina vain suuremmassa määrin, kun myös he jatkavat nousemistaan aina vain korkeammalla värähteleviin maailmoihin.

Pyydän Dhyanaa luomaan teille tänään tekniikan nimeltään "Jumalan sydämessä lepääminen", niin että voisitte kokea tämän rakkauden ja autuuden, jos ette ole jo sitä kokeneet.

Tapaan teidät kotona. Olen Sananda.

***********

JUMALAN SYDÄMESSÄ LEPÄÄMINEN

Tämä Sananda/Jeshuan pyytämä tekniikka toimii yksinään tai yhdessä hänen Koti-esityksensä kanssa.

Uskoakseni ensimmäinen ja tärkein asia, jonka voin sanoa tästä tekniikasta, on, että PYSTYT TEKEMÄÄN TÄMÄN. Sinun ei tarvitse olla pappi, shamaani tai henkinen guru, köyhä tai myöskään ylinöyrä tämän tekniikan toimimiseksi. Ja hyvänen aika, älä jää kiinni tuohon "olen arvoton -ansaan"!

Useimmat sielut tässä maailmankaikkeudessa tekevät tätä päivittäin tavalla tai toisella. JOKAINEN voi tehdä tämän tekniikan, jos hänen sydämensä on avoin ja täynnä rakkautta JA hän on vilpitön ja kiitollinen tilaisuudesta palata kotiin Jumalan sydämeen.

Kuvailen tänään kaksi päätekniikkaa. Vaikka ne ovat samanlaisia, toinen on tarkoitettu käymiseen Jumalan sydämessä yksin ja toinen rakastettusi tai rakkaidesi kanssa.

Yksi palaa kotiin

Ilmaise ensin tahtosi vierailla Jumalan sydämessä. Pyydä sitten Jumalan lupaa sen tekemiseen. Saat jonkinlaisen vastauksen: telepaattisen "kyllä", hyväksyvän tunteen tai kenties rakkauden aallon, joka virtaa koko kehosi läpi. Tämä vastaus voi tulla tuhansilla tavoilla, mutta TIEDÄ, että vastaus on aina "kyllä". Isä/Äiti Jumala rakastaa aina sitä, että sen lapset käyvät kotona… aina!

Asetu seuraavaksi rauhalliseen, mukavaan ja ystävälliseen ympäristöön - kuten makaamaan sängyllesi, istumaan mukavaan nojatuoliin, makaamaan huovalle solisevan puron viereen… ymmärrät tarkoituksen. On parasta olla käsivarret ja jalat levitettynä niin, ettei veri- tai energiavirtaus esty. Mitä vähemmän häiriötekijöitä ja mitä miellyttävämpi ympäristö, sitä parempi.

Vedä useita kertoja syvään henkeä, kunnes tunnet, että kehosi lihakset rentoutuvat ja kaikki jännitys lähtee kehostasi.

KUVITTELE kulta-timantti-valkoisen valopilarin virtaavan päälaellesi, kruunuchakraasi. Herkistä aistejasi ja TUNNE lämpimän ja lohduttavan autuuden virtaavan jokaiseen kehosi soluun, kun TULET YHDEKSI sänkysi, tuolisi tai maaperän kanssa. YHDISTY sitten tietoisesti tahtosi ilmaisten YHDEKSI kaiken kanssa ympärilläsi.

KESKITY seuraavaksi sydänalaasi. TAHDO sydämesi avautuvan kuin lootuskukka… hitaasti, lempeästi, kauniisti. TIEDÄ, että avautuessaan se lähettää kaunista kulta-timantti-valkoista valoa maailmankaikkeuteen.

Joko ajattele tai sano ääneen seuraavat sanat: "YHDISTYN KAIKEEN, MITÄ ON JUMALAN SYDÄMESSÄ."

TIEDÄ, että tämä todella tapahtuu. HUOMAA, miltä kehosi tuntuu, miten jokaisessa solussa alkaa kihelmöidä, miten lämmin ja upea tunne leviää jokaiseen osaasi. Kylve tässä rakkaudessa ja autuudessa.

NAUTI näistä tunteista niin pitkään kuin haluat. TUO siten mahdollisimman paljon noita tunteita normaaliin, arkipäiväiseen elämääsi.

ILMAISE lopuksi kiitollisuutesi Jumalalle siitä, että sait käydä vierailulla.

- Suosittelen tämän tekniikan tekemistä vähintään päivittäin.

Kaksi tai useampi palaa kotiin yhtenä

Yhdistykää ensin rakastettusi tai rakkaidesi kanssa ja ilmaiskaa yhdessä tahtonne vierailla Jumalan sydämessä. Kukin pyytää sitten hiljaa Jumalan lupaa. Yksi, molemmat tai kaikki saavat jonkinlaisen vastauksen: telepaattisen "kyllä", hyväksyvän tunteen tai kenties rakkauden aallon, joka virtaa koko kehonne läpi. Tämä vastaus voi tulla tuhansilla tavoilla, mutta TIETÄKÄÄ, että vastaus on aina "kyllä". Isä/Äiti Jumala rakastaa aina sitä, että sen lapset käyvät kotona… aina!

Asettukaa seuraavaksi rauhalliseen ja mukavaan ympäristöön - kuten makaamaan sängylle tai huovalle takapihalle, puistoon tai johonkin luonnon helmaan… ymmärrätte tarkoituksen. On parasta maata käsivarret ja jalat levitettynä niin, ettei veri- tai energiavirtaus esty. Mitä vähemmän häiriötekijöitä ja mitä miellyttävämpi ympäristö, sitä parempi.

Jotkut parit ehkä päättävät rakastella lempeästi jonkin aikaa avatakseen sydämensä. Toiset ehkä haluavat vain halata sydän sydäntä vasten tai "lusikkana". Vielä toiset ehkä päättävät pitää lasta sylissään tai halata lapsia välissään, niin että he muodostavat rakastavan perheryhmän. Minkä asennon valitsettekin, se on hyvä, kunhan jokainen teistä tuntee olonsa mukavaksi kenties melko pitkänkin ajan.

On tärkeää, että kaikkien teidän välillä kulkee rakkauden virta sekä teillä on yhteinen halu vierailla Jumalan sydämessä yhtenä. Isä ja äiti voivat vuorotellen antaa ohjeita lapsilleen siitä, mitä halutaan tehdä seuraavaksi. Pari ehkä haluaa harjoittaa telepatiaa keskenään, niin että heidän ajatuksensa ja tekonsa virtaavat yhdessä samaa päämäärää kohti samanaikaisesti.

Vetäkää syvään henkeä useita kertoja, kunnes jokainen tuntee kaikkien kehonsa lihasten rentoutuvan ja kaiken jännityksen lähtevän kehostaan.

KUVITELKAA kulta-timantti-valkoisen valopilarin virtaavan päälaelle, kruunuchakraan. Herkistäkää aistejanne ja TUNTEKAA lämpimän ja lohduttavan autuuden virtaavan jokaiseen kehonne soluun, kun yksi teistä sanoo ääneen: "YHDISTYKÄÄMME NYT JA TULKAAMME YHDEKSI"

Sallikaa jokaisen yksilön tulkita, mitä yhdistyminen on, miltä se tuntuu - tehkää se kukin omalla tavallanne.

KESKITTYKÄÄ seuraavaksi sydänalaanne. TAHTOKAA sydämenne avautuvan kuin lootuskukka… hitaasti, lempeästi, kauniisti. TIETÄKÄÄ, että avautuessaan se lähettää kaunista kulta-timantti-valkoista valoa maailmankaikkeuteen.

Joko ajatelkaa tai sanokaa ääneen seuraavat sanat: "YHDISTYN KAIKEEN, MITÄ ON JUMALAN SYDÄMESSÄ."

TIETÄKÄÄ, että tämä todella tapahtuu. HUOMATKAA, miltä kehonne tuntuu, miten jokaisessa solussa alkaa kihelmöidä, miten lämmin ja upea tunne leviää jokaiseen osaanne. Tuntekaa autuus. Tuntekaa rakkaus. Kylpekää näissä tunteissa.

NAUTIKAA näistä tunteista niin pitkään kuin haluatte. Palatkaa jokainen tietoisesti maalliseen ympäristöönne ja TUOKAA siten mahdollisimman paljon noita tunteita normaaliin, arkipäiväiseen elämäänne.

ILMAISKAA lopuksi kiitollisuutenne Jumalalle siitä, että saitte käydä vierailulla kotona.

- Käyttäkää vapaasti tätä tekniikkaa koska tahansa, mutta erityisesti se on hyvä tehdä silloin, kun tarvitaan tai halutaan suurempaa harmoniaa osallistujien välille.

https://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25344.0

107  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttavat kasvit : 08.04.2018 16:11:30
Minulla ei ole juuri nyt aikaa perehdyttää luettelemani luonnontuotteiden hoitaviin, parantaviin, taspainottaviin, soluja uudistaviin, hermostoon ja elinvoimaa tuoviin vaikutuksiin, voin sen tehdä myöhemmin.

Ruusujuuri
Lääkesalvia
Kokapensaan lehti (laiton)
Valeriana
Koiruoho
Sheabutter
Persilja
Nokkonen (Kannattaa itse kerätä)
Vihreä Tee

Lisää löytyy todella paljon, ja laittomien puolella on tehokkaimmat.
Laittomien kasvien käyttäminen ei ole väärin, mutten myöskään voi suositella esilain rikkomista. Jokainen tehköön valintansa.

Luonto  smitten
108  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 08.04.2018 15:13:47
https://www.youtube.com/watch?v=pKh312GTZgI
¤Lumi Suli Runo Puro Sanoi Puli Puli - Nyt Loppuu PainajaisUni Suomi¤
-----
Lumi Suli, Tulee Tili Vesituli Transformaatio Tili Tulivesi
109  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.04.2018 15:07:22
En muista tänään herättyäni unesta, muuta kuin lopun:
Olin ihmisten seurassa, joilla tuntui olevan minua hiukan rasittava energia. Yritin kävellä pois heidän luotaan, mutta he seurasivat ja puhuivat sekavia tai sellaisia, jota en halunnut/jaksanut kuunnella. Annoin heidän puhua rauhassa vaikka olinkin hiukan rasittunut ja kävelin kokoajan heistä poispäin.
Lopulta aloin ymmärtämään heidän puheistaan jotain, huomasin heistä jotain ja sanoin unen viimeiseen lauseeseen: Tajuan, välittömästi heräsin ja puhdas energia valtasi kehoni hetkeksi.  smitten
Muutoksen aika  smitten

 angel
110  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 08.04.2018 10:48:10
Emotional Music: WE ARE ENERGY
https://www.youtube.com/watch?v=Wz3ehuesx9U
111  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Kristallisoituminen : 08.04.2018 09:30:37
Monella meistä on aivot ja sydän, chakroiksi kutsuttuja energiakeskuksia, elimiä, lihaksia, luita, "infrastruktuuri" ja tämä kaikki yhdistyy "putkijärjestelmällä" - valtimot, suonet, imusuonet ja hermojärjestelmä. Ulkopuolisten ärsykkeiden oli helppoa vaikuttaa chakroihin ja ne tarvitsivat säännöllistä säätöä tai uudelleenkalibrointia. Vanha järjestelmä ei voi vastaanottaa kovin hyvin valoa.

Nyt kun maa on sytyttänyt yhteyden smaragdikristallisuoniin ja seleniittikristalliverkkoihin, energiaa sykkii suoraan Gaiaan, kultakristallin läpi kaikkiin verkon energiapisteisiin. Tämä johtaa energiakiertoon takaisin Keskusaurinkoon. Tämä sykkiminen on ääretön tie ja se kiertää tai sykkii sydämenlyöntinä lähteeseen. Tämä yhdistää meidät suoraan Lähteen ehdottomaan rakkauteen. Tätä rakkautta sykkii maan päälle. Tämän Lähteen rakkautta tulee suurina annoksina suoraan meille ja se transformoi kaikki luomukset maan päällä. Kaikkeen vaikutetaan solurakennetasolle saakka.

Kehomme saa korkeaa energiaa myös suoraan Keskusauringosta. Tämä saa kehomme muuntumaan. Keskusauringon energia aiheuttaa atomiytimen hajoamisen/fission soluissamme. Tämä fissio on miniydinmuutos. Se mikä kerran oli natriumia, kaliumia, kalsiumia, kloridia ja muuta, vaihtuu muunmuassa halogeeni - ja jalokaasuiksi. Perusaineksemme ovat kehittyviä elementtejä. Kehomme muodostavat atomit on nyt tehty toisista elementeistä. Kosmiset säteet jotka pommittavat planeettaa ja kehoamme, on myös tehty näistä uusista elementeistä. Uudelleenmuodostuminen muuttaa kehon nestemäiseksi valoksi. Nestemäinen valo ei kanna sairautta. Nestemäinen valo ei kuole, se on kuolematonta. Nestemäinen valo värähtelee nopeammin ja on olemassa korkeammissa ulottuvuuksissa.

Infrastruktuuri on tehty puhtaasta kultavalosta, missä kaikki värit ovat mahdollisia. Kristalliatomirakenne muuntaa valon keholle, kehon ympärillä ja takaisin ydinkuiluun. Se sykkii energiakeskusten kautta kuten aiemmin, mutta nyt jalostunutta valoa. Tämän valon vektori on rakkaus ja siihen viittaamme Lähteenä tai Voimana. Tämä on valo-rakkausenergia, mikä yhdistää kaiken Kaikkeuteen. Tässä mallissa ei ole enää sairautta. Tässä mallissa kehoa ei voi enää kontrolloida implanteilla, kemiallisella mielenhallinnalla tai muilla keinoilla niin kuin menneisyydessä. Leikkaukset kehittyvät valoleikkauksiksi.

Keho kykenee nyt enempään. Siinä mitä voimme tehdä, on vähemmän rajoituksia. Meillä on taitavia kykyjä, joista olemme tähän saakka vain uneksineet. Telekinesia, levitointi, teleportaatio, kaikutelepatia. Kaikki tämä on valosiirtotasolla. Meillä on nyt keho suorittamassa näitä - ja enemmän. Verkon jokainen piste, joihin akupunktio pääsee neuloin, on energiavaihtopiste. Valo-rakkausvoimaenergia sykkii näiden pisteiden, näiden portaalien, kautta kehoon. Parantaminen merkitsee nyt pääsemistä näihin valoverkkoihin ja niiden pitämistä harmonisessa virtauksessa kaiken muun kanssa. Valoparannustekniikat tulevat vallitseviksi.

Aivoilla ei uudessa kristallirakenteessa ole mitään rajoituksia vuorovaikutuksessa Kaikkeuden älykkyyden kanssa. Uudet kristalliaivot ovat positroniset ja eteeriset. Antimateriavalosiirto yhdistyy portaalienergiapisteissä kehomme aineosiin holograafisessa esitysmuodossa, mikä näyttää edelleen kiinteältä, muttei millään muotoa ole sitä. Se on kuin valon verkkoristikko/hila ja jokaisessa yhteyskohdassa on portaali, mikä siirtää valoa aineesta antiaineeseen hetkessä.

On supertietoinen yhteys kristalliaivoista, kosmisen valokehon, kristallikehorakenteen kautta. On edelleen tunnekeho, mentaalikeho, aurakeho, eetterikeho ja Jumalan suunnitelmakeho. Maadoitumme maan ytimeen sekä Linnunradan ytimeen. Maadoitumme maan verkkojen ja universaalien verkkojen kautta. Sitten kun yksi elämänkokemus on valmis, emme kuole. Karistamme kehon aineosan ja matkustamme valokehona toiseen paikkaan verkossa. Taitavia kykyjä käytetään kehon aine- ja antiaineosien koordinoinnin avulla.

Kristallimallin omaksumiselle on kriittinen massa. Se on saavutettu. Kaikille tulee nyt kristallimalli, kaikille jotka ovat päättäneet jäädä ylösnousseelle maapallolle. On olemassa energiapuskuri ja jokainen ihminen saa itsensä kannalta täydelliseen aikaan, oman henkilökohtaisen valintansa mukaan sen, miten paljon ja mitä he vastaanottavat. Tämä palaa universaaliin lakiin: on pyydettävä, on sallittava.

Keho kykenee nyt enempään. Siinä mitä voimme tehdä, on vähemmän rajoituksia. Meillä on taitavia kykyjä, joista olemme tähän saakka vain uneksineet. Telekinesia, levitointi, teleportaatio, kaikutelepatia. Kaikki tämä on valosiirtotasolla. Meillä on nyt keho suorittamassa näitä - ja enemmän. Verkon jokainen piste, joihin akupunktio pääsee neuloin, on energiavaihtopiste. Valo-rakkausvoimaenergia sykkii näiden pisteiden, näiden portaalien, kautta kehoon. Parantaminen merkitsee nyt pääsemistä näihin valoverkkoihin ja niiden pitämistä harmonisessa virtauksessa kaiken muun kanssa. Valoparannustekniikat tulevat vallitseviksi.

universaali laki: on pyydettävä, on sallittava.

Kristalliseksi muuttunut keho näyttää erilaiselta ja toimii eri tavalla kuin vanha kehomallimme.
Kirjoittanut: -Beth Trutwin
Suomennos: Pirjo Laine
Yksityiskohtien hionta & tiivistys: Tulivesi

Voit itse nopeuttaa kehon kristallisoitumista melko yksinkertaisilla asioilla.
Ja kun me "erittäin" tietoisesti värähtelevät olennot alamme yhdistyä, niin voimamme, ymmärryksemme ja kristallisoituminen tulee kasvamaan räjähdysmäisesti ja meissä tulee olemaan voima muuttaa koko maailmaa, missä tahansa liikummekin. Tähän tulee kyllä ohjausta jossain vaiheessa väistämättä, mutta mielestäni meidän kuuluisi tässä vaiheessa tehdä itsekin sen eteen, että kaikki ne jotka joutuvat olemaan yksin näiden asioiden kanssa löytävät meidät.

Kyse on kokonaan puhdistautumisesta.
Itse olen ollut 70 vuorokautta kristallisoitumassa, ja voin kertoa että kovia kipuja ja särkyjä tulee jos lähtee liian nopeasti kristallisoimaan itseään, tuskaa. Tiedän kuitenkin suhteellisen paljon nyt, mitä asioita kannattaa tehdä ja mitä ei, ja miten asioita voi helpottaa ja kipuja parantaa.
Jos on oikeat välineet, voi kristallisoitua hyvin nopeasti ilman kipuja, vaan nimenomaan voin ja voimme auttaa kaikkia, että kristallisoituminen olisi:suurta euforiaa.

Perusasioita, joihin aivan jokainen voi vaikuttaa:

Hakekaa vetenne luostarista, luomutilalta tai jostain jossa on puhdasta kaivovettä, jos mahdollista.
Alkakaa käyttämään enemmän yrttejä, erityismaininnat:

Ruusujuuri: Klassinen Adaptogeeni ja älylääke, viikingit käyttänyt elinvoimaa tuomaan ja astronauttien käytössä.
Salvia Officinalis: Yksi vanhimmista tunnetuista lääkekasveista.

Liikkukaa enemmän, opetelkaa käyttämään molempia puolia kehosta yhtä taidokkaasti, ottakaa venyttelystä personaallinen ja luova elämäntapa, ja välttäkää kaikkea epäpuhdasta.
Väyliä kristallisoitumiseen on vielä todella paljon enemmän, ja ne on mielestäni upeampia, muttenmene niihin nyt.
Niihin uskallan ohjeistaa vasta, kun tiedän että ohjeistus menee tasapainoiselle itsetietoiselle olennolle. Ihmiset aika usein siitä melko kaukana.
112  Astro special / Yleistä / Vs: Ovatko syntymäpäivät ennalta määrätty kirous? : 07.04.2018 23:43:52
Ja jos käy niin että tulevaisuudessa kumppani hakkaa mulle aivovamman tai aivoverenvuodon... niin sitten vaan kärsitään lisää, lisää ja lisää, perkele!

Koska kai sekin parempi on että saat rakastaa täysillä ja aidosti vaikka 4v, sitten suhde päättyy aivovammaan/aivoverenvuotoon. Kuin se ettet ois ikinä rakastanut ollenkaan.  smitten

Ymmärrän mitä tarkoitan, mutta huomaan ettei suhteesi rakkauteen ole balanssissa universumin kanssa.
Ei ole hyväksyttävää, että joutuisit alistumaan hakatuksi sen vuoksi että saisit rakkautta.

Ja jos henkilö johon olet rakastunut vahingoittaa sinua toistuvasti ja hyväksyt sen, ei hän sinua oikeasti Rakasta. Ethän Rakkaani sekoita Rakkautta ja Rakkauden tunnetta, joka sekin jo itsessään hyvin voimakas ihmisolennolle.
Siunausta.
113  Astro special / Yleistä / Vs: Ovatko syntymäpäivät ennalta määrätty kirous? : 07.04.2018 23:40:05
Ja jos käy niin että tulevaisuudessa kumppani hakkaa mulle aivovamman tai aivoverenvuodon... niin sitten vaan kärsitään lisää, lisää ja lisää, perkele!

Koska kai sekin parempi on että saat rakastaa täysillä ja aidosti vaikka 4v, sitten suhde päättyy aivovammaan/aivoverenvuotoon. Kuin se ettet ois ikinä rakastanut ollenkaan.  smitten

Ymmärrän mitä tarkoitan, mutta huomaan ettei suhteesi rakkauteen ole balanssissa universumin kanssa.
Ei ole hyväksyttävää, että joutuisit alistumaan hakatuksi sen vuoksi että saisit rakkautta.
114  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Totuudensanat : 07.04.2018 23:26:10
Tuli vastaan hyvää tekstiä:

Jumalan sodat

"Väitetään, että Raamattu ei voi olla eettinen kirja koska siinä Jumala tappaa ja esim. käski Abrahamin uhrata poikansa. Tämä väite kuitenkin perustuu siihen olettamukseen, että etiikka on vain idea. Hyvyys kuitenkin perustuu sekä Jeesuksen persoonaan että Jumalan universaaliin hyvyyteen ja uhriin Jeesuksessa (aiheesta enemmän: Myytit ja totuus artikkelissa). Jeesuksessa sekä Vanha- että Uusi testamentti täydentävät toisiaan.

Etiikka perustuu suhteeseen Jumalan kanssa, ei ainoastaan moraalisääntöjen noudattamiseen. Vain Jumala on vanhurskas ja pystyy täyttämään moraalin mittapuut. Siksi todellinen moraali perustuu Jumalalta tulevaan Henkeen, joka pääsee ihmiseen vain jos tämä myöntyy siihen, vain jos ihminen vastaa Jumalan kutsuun suostumalla omasta puolestaan suhteeseen Jumalan kanssa. Jumala tunsi Abrahamin. Hänen käskynsä perustui erittäin läheiseen suhteeseen Hänen ja Abrahamin välillä; niin läheiseen suhteeseen, että Jumala koetteli Abrahamia koska tiesi ennalta kuinka tämä toimisi. Kaikkinäkevänä Jumala näkee lopun alusta. Lopulta, Jumala ei uhrauttanutkaan Iisakia. Koettelemalla Abrahamia, Jumala tahtoi osoittaa koko maailmankaikkeudelle että Abraham on Hänen ystävänsä. Abraham osoitti Jumalalta tulleen uskon, oikeanlaisen jumalsuhteen, järkähtämättömyyttä ja syvyyttä, sekä oikeanlaista suhdetta joka tuntee Hänet joka pitää sanansa ja ei hylkää niitä jotka ovat ottaneet Hänen antamansa pelastusliiton vastaan.

On kyllä totta, että Jumala määräsi muinaisen Israelin hävittämään naapurikansoja. Usein ei kuitenkaan oteta huomioon sitä, että Vanhan liiton aikana ihmiset todella elivät kansana, yhtenä tiiviinä yksikkönä. Henkilökohtaisen jumalsuhteen lisäksi oli myös yhteisöllinen suhde Jumalaan; siksi Israelin kansalla oli erinäisiä lakeja ja säädöksiä. Kun puolestaan yhtenäisen pakanakansan epäjumalanpalvelusmuodot sisälsivät kauhistuttavia ja epäsiveellisiä toimia, nämä palvontamuodot vaikuttivat myös jokapäiväiseen elämään. Sitä kautta sekä epäjumalanpalvelus että siveettömyys olisivat levinneet myös Israelin keskuuteen jos Israel olisi yhtynyt näihin kansoihin (4.Moos. 31:14-16; 5.Moos. 20:18). Näin ikävä kyllä kävikin. Palestiinassa ja Syyriassa tehdyistä arkeologisista kaivauksista on löytynyt tietoa muinaisista epäjumalanpalvontamenoista (SDA Bible Commentary, volume 1, 1953, s. 126-129). Ras Shamran taulut osoittavat, että ennen sen tuhoa (1400-luvulla eaa.) oli yleistä uhrata eri jumalille. Kaivauksista on löytynyt kuvauksia Baal, Anath, El, Dagon ja usean muun jumalan palvontaan liittyvistä menoista, joiden järkyttävyys moraalisessa mielessä voi antaa osviittaa vastaukselle kysymykseen: miksi hyvä Jumala tuhoaisi kansoja?"

Jiouopp'

https://totuudensanat.com/

Lainaamani teksti:
https://totuudensanat.com/category/sodat-ja-havityskaskyt-raamatussa/

Todella paljon tutkittavaa materiaalia löytyy tuolta, en ole sitä montaa aikaa sitä tutkinut, joten muistakaa:
21.  Koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on
115  Astro special / Ennustava astrologia / Numerologia : 07.04.2018 22:39:18
Johdonmukaisten kaavojen (poistettu 20.4) kautta olen saanut luvun 37

Lainaus
37 on kaikkien 111:n monikertojen alkutekijä.

Lainaus
37 on kahdestoista alkuluku[1] ja pienin epäsäännöllinen alkuluku.
Luku 37 on neljäs keskitetty kuusikulmioluku, sillä 37 täplästä voidaan muodostaa kuusikulmion muotoinen kuvio. Lisäksi se on tähtiluku, sillä 37 pistettä tai täplää voidaan järjestää myös heksagrammin eli kuusisakaraisen tähden mukaiseksi kuvioksi.

Lainaus
Luku 37 on siinä mielessä erikoinen, että kerrottuna luvun 3 kerrannaisella se muodostaa luvun jossa kaikki numerot ovat samoja: 3 x 37 = 111, 6 x 37 = 222, 9 x 37 = 333, ... Sanojen 'Jumalan kuva' lukuarvo on 1 369 = 37 x 37 Kol 1:16. Ilmausten 'alussa Jumala' ja 'loi taivaan' lukuarvot ovat 999

Tajuntani on monta kertaa laajentunut, kun olen kohdannut numerot: 999

                                      999                                                                                 999
                                                                        smitten   smitten smitten
116  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Toora Jumalan Laki : 07.04.2018 21:14:57
Ennen Jeesuksen syntymää olleista teksteistä;
(Tiedustele, jos haluat yksityisviestillä suuren määrän vastaavia)

Onko Jumalan lailla eli Tooralla merkitystä tänään?

Vastaus on että haluamme tai emme, sillä on todella paljon merkitystä, koska se määrittelee synnin: "Jokainen, joka tekee synnin, rikkoo myös Tooraa vastaan, synti on Tooran rikkomus" (1.Joh.3:4 hepr.

Jeshuan mukaan Toorassa on tärkeintä oikeus, laupeus ja uskollisuus (Matt.23:23), näissä käskyissä on siis tärkeitä periaatteita liittyen näihin teemoihin.

Rakkaus Ja Veljeys


    Rakastaa kaikkia liiton ihmisiä (3.Moos. 19:18)
    Ei seistä sivussa kun ihmisen henki on vaarassa (3.Moos. 19:16)
    Ei vääristää ketään puheessa (3.Moos. 25:17)
    Ei levittää huhuja (3.Moos. 19:16)
    Ei vaalia vihaa sydämessä (3.Moos. 19:17)
    Ei kostaa (3.Moos. 19:18)
    Ei kantaa kaunaa (3.Moos. 19:18)
    Ei laittaa ketään israelilaista häpeään (3.Moos. 19:17)
    Ei kirota muita israelilaisia (3.Moos. 19:14) (seurauksena: jos et voi kirota niitä jotka eivät voi kuulla, et varmasti voi kirota niitä jotka voivat)
    Ei antaa yksinkertaiselle tilaisuutta kompastua tiellä (3.Moos. 19:14) (tämä sisältää sen ettei tee mitään, joka saattaa toisen syntiin)
    Nuhdella syntistä (3.Moos. 19:17)
    Helpottaa naapurin (tai vihollisen) kuormaa ja auttaa purkamaan hänen kuormajuhta (2.Moos. 23:5)
    Auttaa panemaan takaisin naapurin kuormajuhdan kaatunut lasti (5.Moos. 22:4)
    Ei jättää auttamatta kuormajuhtaa joka on romahtanut kuormansa alle (5.Moos. 22:4)

Pakanoiden kohtelu


    Rakastaa muukalaista (5.Moos. 10:19).
    Ei puhua pahaa muukalaisesta (2.Moos. 22:20).
    Ei kohdella muukalaista epäreilusti kaupankäynnissä (2.Moos. 22:20).
    Ei mennä naimisiin pakanan kanssa (5.Moos. 7:3)
    Velkoa ulkomaalaisen laina (5.Moos. 15:3) (positiivinen).
    Lainata muukalaiselle korolla (5.Moos. 23:20) Perimätiedon mukaan tämä on pakollista (positiivinen).

Satunnaisesti poimittuja:

Vasta naimisiin mennyt mies saa olla vuoden vapaa jotta voi iloita vaimonsa kanssa (5.Moos. 24:5).

Että uusi kuukausi tulee julistaa juhlallisesti pyhäksi, ja vain Korkein Oikeus voi laskea kuukaudet ja vuodet (2.Moos. 12:2)

Asua majoissa seitsemän päivää Lehtimajanjuhlan aikana (3.Moos. 23:42).  Grin

Tutkia karja-eläimiä (jotta erottaa puhtaan epäpuhtaasta) (3.Moos. 11:2).
Ei syödä epäpuhtaiden eläinten lihaa (3.Moos. 11:4).
Tutkia kaloja (jotta erottaa puhtaan epäpuhtaasta) (3.Moos. 11:9).
Ei syödä epäpuhdasta kalaa (3.Moos. 11:11).
Tutkia riista-lintuja, jotta erottaa puhtaan epäpuhtaasta (5.Moos. 14:11).
Ei syödä epäpuhtaita lintuja (3.Moos. 11:13).
Tutkia heinäsirkkoja, jotta erottaa puhtaan epäpuhtaasta (3.Moos. 11:21).
etc

Ei tehdä vääryyttä ostossa ja myynnissä (3.Moos. 25:14).
Ei lainata korolla Israelilaiselle (3.Moos. 25:37).

Palkattu työntekijä saa syödä sadosta jota hän kerää (5.Moos. 23:25-26).

Ihmisen tulisi täyttää sanansa (5.Moos. 23:24).


117  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: sydän vuotaa verta : 07.04.2018 20:06:51
Psalmi 34

16. Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän huutoansa.
17. Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan, hävittääksensä maasta heidän muistonsa.
18. Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistansa.
19. Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli.
20. Monta on vanhurskaalla kärsimystä, mutta Herra vapahtaa hänet niistä kaikista.
21. Hän varjelee kaikki hänen luunsa: ei yksikään niistä murru.
118  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Mietelmiä : 07.04.2018 20:03:14
Tämän ketjun tarkoituksena on julkaista omia ajatuksiaan ja mietelmiään, oikeastaan mistä tahansa mitä mieleen tulee. Pidetään tämä ketju kuitenkin puhtaana siitä väittelystä, kenen mielipide on kaikista lähimpänä totisinta todellisuutta: Se vie vain taaksepäin. Tässä ketjussa älkäämme puuttuko edes haitalliseen dataan hyökkäämällä sitä vastaan, raportoidaan se vain moderaattorille ja vastataan siihen rakkaudellisesti ja toista kunniottaen.

Koetan hahmotella, mitä on aika:
"Aika on astraali-illuusio, jonka nykyhetken käytön, tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden mukaan luomme itsellemme seuraavaa hetkeä. Seuraavassa sekunnissa voi tapahtua koko loppuelämän määritykselle jotain olennaista, jota kutsumme kohtaloksi"


119  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Auttajan Avunpyyntö : 07.04.2018 14:20:47
Joidenkin kehitysvaiheelle voi olla haitallista alkaa tutkimaan "Mestareita" Pitäkää yksi:
 
Kuninkaiden Kuningas, Yeshua Hamashiach
120  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Kuka ikinä löytää näiden sanojen selityksen, hän ei tule maistamaan kuolemaa. : 07.04.2018 13:50:52
Tuomaan evankeliumi on kanonisista evankeliumeista riippumaton Jeesuksen puhekokoelma, jonka vanhimmat tunnetut käsikirjoituskopiot ovat toiselta vuosisadalta. Tekstin ulkoasusta ja sanavalinnoista on päätelty, että tämä voi olla kirjoitettu ennen Markuksen evankeliumia ja Matteuksen kirjoittamaa Heprealaisevankeliumia, jotka ovat ’virallisesti’ vanhimmat evankeliumit. Kokonainen koptinkielinen käännös on vuodelta 340, ja se löydettiin Nag Hammadista, Egyptistä 1945. Perimätietojen mukaan tämä on kirjoitettu Syyriassa alunperin kreikankielisenä. Kristinuskon alkuaikoina pyrittiin hävittämään tämän lisäksi kaikki kopiot Filippuksen evankeliumista ja Totuuden evankeliumista. Tämä on suomennettu englanninkielisestä ’kirjanoppineiden käännöksestä’. Tämän lisäksi olen tehnyt Novum-tyylisen ’sanasta sanaan’-suomennoksen tuosta koptinkielisestä tekstistä. Laitan sen nettin kunhan fonttiyhteensopivuusongelmat selviävät ja aikaa löytyy.


Nämä ovat ne salatut sanat, jotka elävä Jeesus puhui ja Didymos Juudas Tuomas tallensi.

1. Ja hän sanoi, ”Kuka ikinä löytää näiden sanojen selityksen, hän ei tule maistamaan kuolemaa.”

2. Jeesus sanoi, ”Ne jotka etsivät, eivät saisi lopettaa etsimistä ennen kuin löytävät. Kun he löytävät, he muuttuvat. Kun he muuttuvat, he tekevät ihmeitä, ja hallitsevat kaiken.”

Kiinnostuitko?
Jatka: http://www.apokryfikirjat.com/tuomev.htm
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10