Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Isä ja ihannemies - yhtäläisyyksiä?  (Luettu 8045 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« : 22.12.2009 12:21:58 »

Freudhan sitä jo selitteli - tytöt rakastuvat miehiin, jotka muistuttavat heidän isejään. Mitä mieltä te olette kyseisestä väittämästä? Oletteko vertailleet isänne ja rakkaitenne karttoja ja löytäneet yhtäläisyyksiä?

Äitini sanoi 1. kerran sulhaseni nähdessään: "Herranen aika, ihan kuin iskä (siis minun isäni, ei äitini isä) nuorena!" Isä on  aurinko leijona ja sulhaseni on  aurinko rapu. Huomasin, että näiden kahden elämäni miehen välillä on yhteneväisyyksiä syntymäkartoillaan:

- Kummallakin on  askendentti leijona (ja kummankin suhteen ihmettelen, miten se on mahdollista, koska en oikein näe heissä leijonan piirteitä)
- Deskedenttinä  vesimies
- Aurinko 12. huoneessa. 12. huoneessa on muutenkin ruuhkaa.
- Merkurius ravussa 12. huoneessa.
- Mars 5. huoneessa (isällä  jousimies, miehellä  skorpioni)
- 7. ja 8. huone tyhjiä.
- Lisäksi on myös joitain pikkujuttuja, enkä ole varma, ovatko ne kovin oleellisia.

Isäni on musikaalinen pitkätukkahippi. Ottipa korvakorutkin 50-vuotislahjaksi itselleen. Hän on pohdiskeleva ja henkinen ihminen, joka ei pidä turhaa melua itsestään. Kirjahylly täynnä kaikkea jännää: astrologiaa, ufologiaa, buddhalaisuutta, ihmeparannuksia... Miehenikin viihtyy usein pitkätukkaisena ja soittelee kitaraa, lisäksi on uskomattoman hyvä piirtäjä. On hillitympi tyyliltään ja erittäin syvällinen ja henkevä. Ei koe tarvetta korostaa itseään liikaa. Hyllyt meilläkin täynnä miehen henkisiä kirjoja.
 Luulenpa, että mielitymykseeni isäni kaltaisiin miehiin saattaa vaikuttaa se, että äitini usein vähätteli. Lapsena minua suututti, koska mielestäni isä oli hieno mies, eikä häntä saanut haukkua. Äitini olisi kai toivonut, että isäni olisi ollut jotenkin aktiivisempi ja aloitekykyisempi, perinteinen perheenpää. Lopulta hän kyllästyi ja hankki perinteisemmän miehen. Nykyään äitini jaksaa huomautella siitä, kuinka naisella olisi hyvä olla miehekäs mies, eikä isäni ole ikinä ollut miehekäs. Luultavasti hän pelkää, että minulle käy samalla tavalla kuin hänelle.

Tiedän myös, että jotkut naiset etsivät miehiä, jotka muistuttaisivat mahdollisimman vähän heidän isejään. Esimerkiksi, minulla on eräs ystävä, jonka isä on kelvoton alkoholisti ja hän pyrkii valitsemaan miehiä, jotka eivät tippaakaan muistuta hänen isäänsä. Kuitenkin hän lähes poikkeuksetta päätyy valitsemaan epämääräisiä miehiä, jotka paljastuvat valehtelijoiksi, narsistisiksi, alkoholisteiksi tai pahimmillaan psykopaattiseksi. Ehkä joku alitajuinen tuttuuden tunne johtaa häntä jatkuvasti väärille raiteille.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Sun73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382



Profiili
« Vastaus #1 : 23.12.2009 02:39:39 »

Isalläni kuu neitsyessä ja mieheni nousu-neitsyt,joten samoja ihan pöllöjä pilkunviilaus piirteitä löytyy  2funny
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #2 : 23.12.2009 11:15:34 »

Isalläni kuu neitsyessä ja mieheni nousu-neitsyt,joten samoja ihan pöllöjä pilkunviilaus piirteitä löytyy  2funny

Samalla tavalla minullakin, isä on kuu neitsyt ja mies nouseva neitsyt. Muita yhtäläisyyksiä heissä ei olekkaan.
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #3 : 23.12.2009 13:29:29 »

 Mulla on  uranus ja  saturnus aspekti joka saa mut kapinoimaan isäkuvaa vastaan, samalla kun  saturnus ja  venus on niin ikään hiertävä joka voisi saada mut yhtä hyvin valitsemaan hyvin isäni kaltaisen ihmisen koska isäkuva on vahvasti sidottu Venukseen ja hallitsee sitä.  uranus ja  venus välillä  aspect_opp.
 Kumpikin noista on aika vahva ja isä ollut aikamoinen auktoriteetti elämässäni mutta olen valinnut useimmiten miehiä jotka ovat pehmeämpiä kuin isäni. Arvostan isääni kuitenkin, hän on hyvin vahva mutta aika karu, etäinen sekä tukahduttava koska hänen oma persoonansa on ollut aina jotain isompaa ( askendentti ja  aurinko  leijona, 1. huoneessa  aurinko  aspect_con plutokuu kauris, MC oinas ) mutta olen nähnyt hänen huonot puolensa eikä minusta olisi elämään sellaisen ihmisen kanssa. Hänessa on paljon epäilevää mielenlaatua, luottamuksenpuutetta, vallanhalua ym.

 Olen seurustellut joskus aivan ylihaahuilevan miehen kanssa, joka oli herkkä ja tunteellinen runosielu. No se ei ylläri toiminut sekään, minulla on kuitenkin DC  kalat joten kaipaan kanssaihmisiltä herkkyyttä ja yhteydentunnetta. Tässä vaiheessa olen naimisissa miehen kanssa joka edustaa edellisiin ukkeleihin nähden viimein tasapainoista ihmistyyppiä, hän on syvästi välittävä mutta hänessä on myös sisua ja voimaa koska  kauris sekä  saturnus ovat edustettuina kartalla. Lisäksi yksi hänen karttaansa hallitsevista planeetoista on  venus joka pehmentää häntä suuresti tekemättä kuitenkaan lapatossuksi. Se vastaa myös omaan kaipaukseeni tietystä taiteellisuudesta ja estetiikantajusta. Oma isäni on myös luova.
 
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 28.12.2009 19:50:56 »

Astrologisesti isäni on  aurinko leijona kuu kalat, nousumerkistä ei tietoa. Ulkoisesti hän on klassisen komea mies, tyyliin Cary Grant, George Clooney tai Pierce Brosnan. Pienenä olin iskän tyttö ja pidän isääni suuressa arvossa.

Toivoisin, että ihastuisinkin/rakastuisin useamminkin isäni kaltaisiin miehiin, mutta miesmakuni näyttää olevan kuitenkin hieman erilainen. Erityisesti ulkoisesti isääni muistuttavat tekevät oloni jotenkin vaivaantuneeksi, jos olen moiseen sekaantunut, niin olo on kuin harrastaisi jotain insestiin viittaavaa..

Ensimmäinen avomieheni oli kovin isäni näköinen (moninkertainen Oinas), ja vaikka exääni pidettiin jopa kaupungin komeimpana miehenä, niin minusta tuntui lopulta siltä, kuin seurustelisi veljensä kanssa.

Yleensä miehet, joihin rakastun/ihastun, muistuttavat enemmän äitiäni kuin isääni.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #5 : 29.12.2009 02:42:25 »

Selkäpiitäni kylmi viime marraskuussa kun sain vuosien tonkimisen jk isäni syntymäajan käsiini, sillä:

parivuotta sitten päättynty suhde joka oli sanalla sanoen intensiivinen, henkilö edusti näitä:

 askendentti skorpioni 26 astetta
 mars aspect_con aurinko  leijona
kuu rapu
 merkurius neitsyt
 venus neitsyt

kun taas isäni

 askendentti  skorpioni 26 astetta
 aurinko  oinas
 kuu aspect_con mars kauris
 merkurius kalat
 venus kalat

AC tarkka ja oppositiotkin todella tiukkoja  buck2
Onneksi en saanut isäni syntymäaikaa suhtee ainakana, olisin varmaan järkyttynyt niin, että olisin pötkinyt pakoon.

Sitten ensimmäinen aviomieheni / äitini

ex:  aurinko kaksosetkuu  harka  askendentti  neitsyt jälleen 26  astetta
äiti:  aurinko skorpionikuu kaksoset  askendentti  neitsyt 26 astetta... ja tuo  aurinko kuu oppositio tarkkana
Oma kuuni on 26 astetta  kalat

Onneksi on ollut (lukuisia) vähemmän vanhempiani muistuttavia karttoja, mutta nämä suhteet ovat olleet voimakkaimpia...niin hyvässä kuin...
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #6 : 29.12.2009 15:16:40 »

Hmmmm... Exä ei kyllä ulkoisesti eikä ajatusmaailmaltaan ollut yhtään samanlainen kuin isäni - isäni kun on maaseutua ja luontoa rakastava ulkoilmaihminen ja exäni trendikäs, juppijuottoloissa viihtyvä nuori urbaani Grin  

Exässäni oli kyllä kaikki isäni huonot puolet, kaikkien hänen lähellään olevien ihmisten tulee olla kuten hän haluaa. Ehkä sitä exässä haki sitä isätyyppiä ja halusi käsitellä niitä asioita, joiden käsittely oli kesken isäsuhteessa. Eli suhde oli enemmän elämän- ja kasvunkoulu kuin "varsinainen" suhde. Suhteesta jäi kyllä tosi paha maku suuhun, mutta samalla jäi jotain oppiakin käteen.

Nykyinen on sitten ihan erilainen, huomattavasti hiljaisempi, sopeutuvaisempi ja nöyrempi. Miesten kartatkin ovat lähes vastakohtia toisilleen. Isäni ja nykyiseni ovat luonteeltaan aika erilaisia, mutta heillä taas kiinnostuksen kohteet ovat samoja, esim. rakkaus luontoon ja ulkona liikkumiseen. Lisäksi nykyinen harrastaa metsästystä ja haaveilee muutosta jonnekin kaupungin ulkopuolelle...

Eli exä ja isäni olivat aika samanlaisia, nykyinen ehkä muistuttaa enempi äitiä - tosin melko vähän, eli on kuitenkin ihan oma persoonansa Smiley

Tässä nyt sitten vertailuna:

Exä:
 aurinko 0o  kaksoset
 askendentti 3o  kaksoset
 kuu 15o harka
 merkurius (rx) 15o kaksoset
 venus 19o oinas
 mars 1o vaaka

Nyxä:
 aurinko 28o vaaka
 askendentti 10o neitsyt
 kuu 13o vesimies
 merkurius 17o skorpioni
 venus 7o vaaka
 mars 26o neitsyt

Isä:
 aurinko 8o skorpioni
 askendentti ei tiedossa, epäily  skorpioni n. 10o
 kuu n. 10o leijona
 merkurius 21o vaaka
 venus 4o skorpioni
 mars 29o vaaka

Äiti:
 aurinko 17o leijona
 askendentti 14o neitsyt
 kuu 6o harka
 merkurius 15o neitsyt
 venus 29o  leijona
 mars 18o neitsyt

Ja minä Grin
 aurinko 13o  jousimies
 askendentti 14o kauris
 kuu 13o leijona
 merkurius 21o jousimies
 venus 20o jousimies
 mars 26o kauris
« Viimeksi muokattu: 29.12.2009 15:25:30 kirjoittanut mc82 » tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #7 : 29.12.2009 17:34:43 »

Mä en kyllä löydä yhtäläisyyksiä...ehkä jotain pientä vois jostain löytyä, jos oikein jaksais kaivella... Ja mun ihannemies on aika pitkälti vanhempieni vastakohta; muhun vetoaa lämpimät, välittämistä huokuvat persoonat. Määrätynlainen pehmeys ja turvallisuus.
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
asboo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #8 : 04.02.2010 18:40:01 »

No molemmat on  kuu -merkiltään  neitsyt, muuta yhtäläisyyttä ei sitten löydykään, paitsi että ovat tummia.
Isäni oli urheilullinen ja sulkeutunut kotihiiri. Pitkä ja laiha.
Mies on sohvaperuna ja sosiaalinen. Lyhyt ja pulleva.
tallennettu

Aurinko Skorpioni, nouseva härkä, kuu kaksonen
mirka222
Vieras
« Vastaus #9 : 04.02.2010 19:21:31 »

Biologinen iskä  aurinko jousimies ja nykynen ukko  askendentti jousimies ...Exä oli  aurinko harka samoin kuin isäpuoleni...Biologista iskääni en muista, koska olin niin pieni kun hän "lähti"...
tallennettu
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #10 : 04.02.2010 20:01:27 »

Aiemmin olen valinnut enemmän isäni kaltaisia ihmisiä elämääni, oli aika, jolloin valitsin siipoikseni minua uhkaavia miehiä. Isäsuhteeni ei ole koskaan ollut helppo, vaan erittäin myrskyisä ja rakastavakin. Kartaltani löytyy isäsuhteeni "kapinallisuus".

Eksä:

 aurinko neitsyt
 kuu leijona
 venus vaaka
 merkurius leijona
 mars vaaka
Kartalla T-risti, pikkukolmio ja mahdollisuuksien kolmio


Toinen - soulmatekumppani, muttei enää elämänkumppani  ( edelliset syntyneet samana päivänä, mutta eri vuonna ja eri maassa)
 aurinko neitsyt
 kuu vaaka
asc  kauris
 venus vaaka
 merkurius  neitsyt
 mars rapu
Kartalla Stellium, Kehto, Jumalan sormi ja Mahdollisuuksien kolmio

Nyksä:

 askendentti skorpioni
 aurinko skorpioni
 kuu oinas
 venus jousimies
 merkurius vaaka
 mars   vaaka
Jolla myös mystinen suorakaide kartalla

Isä:
 aurinko harka
Tarkastettuani hän onkin  kuu neitsyt (Muistin aina, että kuu härkä)
asc tod.näk. leijonassa (kuten minulla) ascin lähellä 12.huoneessa pluto. (oi oi) dc:lla kuunsolmu vesimiehessä.
 venus  harka
 mars  skorpioni

Erikoiskuvioita vaikka puutteenalaisille jakaa:
Mystinen suorakaide
Kirjekuosi
Kultainen kolmio
Suuri risti
T-risti
Mahdollisuuksien kolmio

(ei ollut ihan helppoa kasvaa hänen kodissaan. tosin eihän tuo asc ole varma, kun syntymäajasta ei ole tietoa, mutta nousuleijonalta (niin kuin minä) hän vaikuttaisi.)

Huh.
Äiti:
 aurinko neitsyt
 kuu  skorpioni
 venus neitsyt
 mars skorpioni
 merkurius  neitsyt

minä alla.
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #11 : 06.02.2010 15:59:41 »

Indiima: Olipas sointuva toi sun äitis rivi! Smiley
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: