Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Afrikkalainen horoskooppi ja toteemieläin  (Luettu 34504 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 28.08.2006 20:19:15 »

TOTUUDEN LAPSI 4.11.-3.12.

Totuuden lapsella on erityinen ennustamisen taito sillä heidän silmänsä näkevät asioita mitä muut eivät näe. Totuuden lapsi merkin alla syntyneet ovat vakaita, anteliaita ja luonteeltaan moraalisesti lahjomattomia. Toiset ihmiset saattavat nähdä vakaan luonteen joskus ylpeytenä tai egoismina. Totuuden lapsen ei kuitenkaan pidä antautua näille perustunteille vaan pyrkiä ymmärtämään elämän korkeampaa tarkoitusta, koska tämän ja ennustamistaitonsa ansiosta merkin alla syntyneet voivat saavuttaa olemassa olon korkeampia tasoja.

Toteemieläin: Wapiti-hirvi (pöllö).
Klaani: Tulilintu/haukkaklaani.
Pitkä, valkoinen hiljaisuus on laskeutunut kaiken ylle, Äiti Maan pinta saa levätä rauhassa luonnon kanssa loputtomien öiden jatkuessa kuun ja tähtien valossa. On länsituulten aika, kuukauden pääelementti on tuli maan ohella ja mineraalit obsidiaani sekä pyriitti toistavat talven mahtia. Kuukauden kasvit ovat misteli ja mustakuusi, joista jälkimmäinen auttaa esimerkiksi teenä juotuna ideoiden tutkimisessa, maakontaktin luomisessa sekä löytämään oman tavan lähestyä Suurta Henkeä. Kuukauden toteemieläin Wapiti-hirvi on suurin sorkkaeläimistä, joka omaa hämmästyttävän nopeuden kokoonsa nähden. Suurimman osan vuodesta nämä intiaanien suuresti kunnioittamat eläimet asustavat samaa sukupuolta olevissa ryhmissä, poikkeuksena paritteluaika, jolloin urokset yrittävät saada mahdollisimman monta naarasta laumaansa.

Numero 6, Valkoinen Metalli Tähti

Symboli: Chien, taivas - aktiivinen
Taivaan energia on voimakastahtoista, luovaa ja dynaamista. Ihmisessä nämä ominaisuudet näkyvät innostavana johtamistaitona ja vaikutusvaltana. Valkoisella Metalli Tähdellä on kyky hankkeiden toteuttamiseen ja korkean moraalinsa, suoruutensa ja jaloutensa ansiosta hän onkin synnynnäinen johtaja. Merkin alla syntyneet ovat myös erittäin kriittisiä itseään kohtaan ja omaavat hienoista perfektionistin vikaa, ystävien ei kannata yrittää arvostella heidän tekemisiään. Hyvä neuvo Valkoiselle Metalli Tähdelle on yrittää tuoda omaa lämmintä ja hellää luonnettaan enemmän esiin ystävien keskuudessa ja eräs tapa siihen on joukkuepelien harrastaminen, joka saattaa olla harvinaista haastetta johtamaan tottuneelle Valkoiselle Metalli Tähdelle.

VALKOPYÖKKI 4.6.-13.6. & 2.12.-11.12.

Laatu: neutraali
Elementti: ilma
Valkopyökillä on erehtymätön maku ja hän pitää myös itsestään hyvää huolta niin ulkonäkönsä kuin kunnonkin puolesta. Tämän johtaa usein järkevään ja kurinalaiseen elämään, jossa saavuttamattomilla unelmilla on oma sijansa. Rakkaudessa Valkopyökki on epäitsekäs, herttainen ja ystävällinen kumppani vaikka muiden ihmisten luottamukseen uskominen on hänelle vaikeaa.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2006 20:24:58 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hannari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76


Gingerbread.


Profiili
« Vastaus #31 : 07.09.2009 16:56:42 »

Numero 2, Musta Maa Tähti
 Vuodet: 1917,1926,1935,1944,1953,1962,1971,1980,1989,1998,2007,2016
Symboli: Kun, maa - uskollinen
Maan energia on lempeää, kärsivällistä ja pehmeää. Kuin lastaan hoivaava äiti, maa on planeettamme ravitseva voima, joka synnyttää ja suojelee kaikkia elämänmuotoja täydellä tehollaan. Henkilöt, jotka ovat syntyneet tämän merkin alla, eivät ole luonteeltaan johtajia vaan työskentelevät usein hiljaisuudessa taustalla, varmistaen, että työ tulee tehtyä. He ovat luotettavia ja varmoja toimissaan, mukautuvia ja suvaitsevia ominaisuuksiltaan. Iloa elämäänsä he saavat auttaessaan muita ja tuntiessaan itsensä osaksi suurempaa kokonaisuutta, oli kyseessä sitten perhe tai työpaikka. Ilman ison yhteisön tukea he saattavat menettää helposti suuntansa elämässään. Maahenkilön onkin tärkeä muistaa ottaa aikaa ja tilaa myös itselleen tasapainottaakseen muun muassa työ ja vapaa-aika, antaminen ja ottaminen, johtaminen ja johdetuksi tuleminen. Puutarhan tai kasvimaan hoito ja pitkät kävelykenkit luonnossa lataavat sopivasti tämän merkin akkuja. 4.2.-5.3.


MERIPIHKA 4.2.-5.3.

Meripihka on luonnon salaperäinen materiaali, jonka arvo on tunnettu muinaisista ajoista lähtien. Miellyttävänä kantajansa yllä, kevyesti tuoksuvana, se matkusti Karavaanireitillä ja sillä käytiin vaihtokauppaa markkinoilla. Meripihkan monet kasvot korukivenä, tuoksuna ja valuuttana merkitsee henkilöille, jotka ovat syntyneet tämän merkin aikana, monitahoista persoonallisuutta. Heidän sisäinen olemuksensa palaa tunteiden ilmiliekeissä yllyttävästi ja alkuperäisesti. Meripihkan merkin alla syntyneillä on kuitenkin myös taito pistää aistimaailman häiriöt sivuun ja keskittyä kulloinkin työn alla olevaan tehtävään


ISOJEN TUULIEN KUU 19.2.-20.3.
Toteemieläin: Puuma (susi).
Klaani: Sammakkoklaani.
Muutoksen tuuli tuo tullessaan uuden vuodenajan ja maa herää vähitellen pitkästä talviunestaan. Keväinen aurinko lämmittää punertavia kalliota ja kuivissa oksissa alkaa näkyä elämää vihreyden muodossa. Kuukauden elementti on vesi sekä ilma ja mineraalit jade, koralli ja turkoosi. Ajankohtaan liitetään kasveista lilja, passionkukka ja piharatamo, joista jälkimmäinen on erityisessä asemassa parantajakasvina sekä puista keltakoivu, leppä ja paju. Kuukauden toteemieläin puuma on notkea kissaeläin, joka liikkuu hämärissä ja öisin saalistaen usein yllättävinkin kääntein. Puuma alias vuoristoleijona on erakkomainen otus, joka hakeutuu muiden kaltaistensa seuraan ainoastaan suvunjatkamismielessä tai nuorena ollessaan vielä riippuvainen emonsa huolenpidosta. Toteemieläimenä puuma opettaa nopeutta, herkkyyttä, hienostuneisuutta, reviirirajoja, vaanimista ja aloitekykyä.

 
MÄNTY 19.2.-28./29.2. & 24.8.-2.9.
 Laatu: maskuliininen
Elementti: tuli
Hienostunut ja tarkka Mänty tietää kuinka tehdä elämästä mukavaa ja miellyttävää hänelle itselleen. Aktiivinen Mänty arvostaa myötäilevää seuraa ja rakastuu helposti, usein polttaen siipensä intohimon palaessa nopeasti loppuun. Hän selviää kuitenkin mistä tahansa, jopa rakkaussuruista kunnialla, oppien pettymyksistään käytännöllisyytensä avulla.
tallennettu

askendentti rapu
aurinko kalat 10.huone
kuu vesimies 9.huone
merkurius kalat 10.huone
venus kauris 8.huone
mars kalat 11.huone
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: