Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voimakas Venus kartalla  (Luettu 3284 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« : 05.07.2010 19:31:36 »

 Eli, eikös Venus ole melko vahvana kartallani, kun nousumerkkini on Vaaka ja Venus on 1. huoneessa yhtymässä aurinkoon skorpionin merkissä?Lisäksi muita aspekteja tuon Auringon yhtymän lisäksi ei ole kun kolmio Saturnukselle, mutta eikö tälläkin perusteella voi sanoa Venusta voimakkaaksi tekijäksi kartallani?  :Smiley Mitenköhän tuo voimakas Venus voisi vaikuttaa luonteeseeni?
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #1 : 05.07.2010 21:00:07 »

Vastaan nyt omasta puolestani, koska omalla kartallani Venus on toiseksi vahvin planeetta. Eli jos tuo nyt yhtään samaan tapaan toimii, niin ainakin hedonismia ja sellaista ns. good lifen ja luksuksen arvostusta tuollaisen pitäisi tuoda muassaan. Sekä erityisesti ulkonäkökeskeisyyttä. Venus/Vaaka korostaa tyylitajua, bling kuuluu asiaan, mutta toisaalta tyyli menee helposti överiksi. Vahva Venus vetää puoleensa rahaa, joka tosin lähtee yhtä helposti johtuen Venuksen hedonismista.
(Tulee äkkiseltään mieleen useampikin Vaaka, jotka elävät tyyliin puurolla voidakseen käyttää enemmän rahaa merkkivaatteisiin ja kalliiseen kosmetiikkaan, että tuollaista se Venus saattaa teettää.)
Lisäksi vahva Venus välttelee epämiellyttäviä tai raskaita asioita sen sijaan että ottaisi härkää sarvista. Tietysti mikä on vielä ikävämpää, niin sen seurauksena asiat vaikeutuvat.

Positiivisena ilmiönä on sitten vahvan Venuksen tuoma luovuus, miten se sitten ilmeneekään.

Oikeastaan aika kliseistä tavaraa mielestäni. :Smiley
tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #2 : 06.07.2010 13:16:24 »

No juuri tätä ihmettelen, kun tuon venuksen pitäisi olla vahvin planeetta kartallani, mutta kun en omasta mielestäni ole mitenkään ulkonäkökeskeinen, ja tärkein puoli elämässäni on se henkinen puoli, ei niinkään raha ja materia.Pikemminkin taistelen materialismia vastaan.Kyllä tietysti kiinnitän jonkin verran huomiota ulkonäkööni ja haluan näyttää hyvältä, mutta en mitenkään neuroottisesti.
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: