Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kengät  (Luettu 12166 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ardith
Vieras
« : 23.09.2007 20:17:07 »

Yritin etsiä kenkien merkitystä unessa, mutta mikään tähän mennessä ei täsmännyt.

Minä nimittäin laitoin kokoa 47 (tai suuremmat, en tarkalleen muista mikä numero oli) olevat katkaistut  (ei vartta) maiharit jalkaani. Ne olivat mustat ja niin suuret, että sidoin ne nauhoilla sääriini kiinni. Minulla oli päällä joku kevyt mekko, ja yritin lähteä juhliin ja kengät lonksuivat jaloissani. Ystäväni näki kengät ja sanoi, etten voi niillä lähteä kun ne olivat niin isot. Sitten katsoin peiliin ja tajusin itsekin että näytin naurettavalta ja otin kengät pois.
tallennettu
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #1 : 28.09.2007 13:15:22 »


  Unikirjan mukaan jalan työntäminen kenkään tarkoittaa seksuaaliaktia,-

  halua yhtyä toiseen ihmiseen, jos kengät eivät jalkaan tai hiertävät,- jokin

  painaa sieluasi. Korjauksen tarpeessa olevat kengät, viittaavat luonteen

  heikkouteen, josta olet ollut jo kauan selvillä.  Smiley smitten
tallennettu
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #2 : 28.09.2007 13:58:26 »


  Kyllä vaan.  Freudin tulkinta. smitten

 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 28.09.2007 17:09:07 »

Dreammood´sin sanakirja sanoo tällaista kengistä:

Kengät
Yleisesti kengät edustavat suuntaasi kohti elämää. Se kertoo, että olet hyvin maadoittunut tai maanläheinen. Kengät edustavat myös varmuuttasi omista uskomuksistasi.
Jos vaihdat kenkiä, silloin uni kertoo siitä, että vaihdat roolia. Otat uuden näkökulman elämään. Jos unohdat kenkäsi, jätät huolet taaksesi. Kieltäydyt hyväksymästä jotain ideaa tai asennetta.
Jos unen kengät ovat vanhat ja kuluneet, menestys löytyy kyllä, mutta se vaatii kovaa työtä. Uni saattaa myös vihjata, että olet viimein hyväksynyt itsesi.
Uudet kengät puyolestaan varoitattavat, että uskot omaan menestykseesi ihan liikaa. Vaihtoehtoisesti uni voi kertoa sinulle elämäsi polusta, joka on vielä tällä hetkellä tuntematon.
Jos pidät kenkiä, jotka eivät sovellu unen tilanteeseen (esim. tennarit hienoissa juhlissa), edistymisesi tulee olemaan uuvuttavaa ja sairastuttavaa. Uni voi kertoa myös siitä, että menet väärään suuntaan ja sinun pitää arvioida tavoitteesi uudelleen.
Jos olet ilman kenkiä, kärsit itseluottamuksen puutteesta ja itsesi morkkaamisesta. Saatat käsitellä parhaillaan asioita, jotka liittyvät identiteettiisi. Niinpä jos hukkaat unessa kenkäsi uni voi paljastaa, että etsit itseäsi ja todellista minuuttasi.
Lapsenkengät unessa symboloivat puhtautta, viattomuutta, haavoittuvuutta, hellyyttä ja halua olla rakastettu. Jos suunnittelet lasten hankintaan tai jos sinulla on jo lapsi, uni kertoo, että lapsi kiintyy tai on kovin kiintynyt sinuun.

Musta
Alitajunta, pyörre, vanhan kuoleminen pois.

Koska unessa laitoit kengät omiin jalkoihin, heitän tähän vielä tulkinnan jaloista

Jalat
Omat jalat unessasi kertovat lähteestä, tasaisuudesta ja ymmärryksestä. Se kertoo, että sinun täytyy olla käytännöllisempi ja järkevämpi. Pidä jalkasi maassa.
vaihtoehtoisesti uni edustaa liikettä, itsenäisyyttä ja vapautta. Ehkäpä olet ottanut askeleen oikeaan suuntaan ja saavutat tavoitteesi seuraavalla askeleellä.
Jos peset jalkojasi kertoo se siitä, että toiset polkevat sinut maahan helpolla.
Intiassa jalat kuvaavat ihmisille pyhiä ominaisuuksia, koska jalkoja pidetään siellä ruumiin pyhimpänä osana.

Molemmat näistä tulkinnoista löytyivät tämän osion "Unisymboleiden pieni ABC"-ketjusta eli kannattaa vilkaista sieltä, löytyisikö oman unen teemoihin tulkintoja Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 28.09.2007 17:10:38 »

Ai niin! Ja  jos lasketaan kengien kooksi numerologisesta tuo 47, niin sehän on 4+7 = 11 ja 1+1 = 2

2 = Tasapaino, maskuliisen/feminiinisen energiatasapainon tarve tai saanti."Sinä ja minä", ihmissuhteet, seuran ja läheisyyden tarve, levottomuus, ylitunteellisuus, uhrautuvaisuus, omistushaluisuus.

11 - "Opettaja", mestariluku. On sukua numerolle 2. Opettaa tunteella ja intuitiivisesti. Vastuunottaja ja sanansaattaja.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: