Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oudon näköinen kartta!?  (Luettu 4363 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rachel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Profiili
« : 13.05.2006 17:53:54 »

Tutkiskelin kummilapseni karttaa ja silmät levähtivät auki kun näin sen ensimmäisen kerran. 

Te, jotka karttoja mielellänne tutkitte, voisitteko vilkaista ja kertoa, mitä (jos mitään) tarkoittaa iso neliö siinä kartan keskellä, jonka kulmat ovat 2, 4, 8, ja 10 huoneissa. Tämän neliön sisällä on iso risti, jonka päät osuvat samoihin huoneisiin... oon ihan pihalla  idiot2

Tarkat syntymätiedot ovat (äitinsä antoi luvan ne tänne laittaa): 4.11.2005 klo 04.21, Hki ko.

Kiitos, jos pienen hetken ajastanne tälle asialle annatte!  Smiley
tallennettu

Aurinko: Kalat
Kuu: Kaksoset
Nousumerkki: Neitsyt
Keltainen Solaarinen Soturi
Fiona
Vieras
« Vastaus #1 : 14.05.2006 00:51:38 »

Olen ihan noviisi tässä karttojen katsomisessa, mutta minusta se näytti ihan kirjekuorelta. Hänellä voi olla jokin viesti ihmiskunnalle, hän voisi olla viestintuoja? Undecided
tallennettu
Rachel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Profiili
« Vastaus #2 : 14.05.2006 14:27:19 »

Kiitos Fiona, kirjekuoreltahan se näyttääkin Smiley

Vaikka hän onkin vasta puolivuotias, silmistä ja reagoinnista näkee "rauhallista viisautta"... voiko noin sanoa? Kyllä kun sitä se on. Ja katse porautuu syvälle, melkein kuin lukisi ajatukset  angel
tallennettu

Aurinko: Kalat
Kuu: Kaksoset
Nousumerkki: Neitsyt
Keltainen Solaarinen Soturi
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 14.05.2006 15:20:43 »

Lapsella on siis kartallaan suurristi, joka komeili tähtitaivaalla tarkimmillaan juuri viime marraskuussa. Sen sakarat ovat muistaakseni Mars Härässä, Aurinko Skorpionissa, Saturnus Leijonassa ja Neptunus Vesimiehessä.

Suurristi ei ole helpoimpia kuvioita syntymäkartalla ja luonteessa voi olla melkoisia särmiä, joita sitten elämänkoulu tulee hiomaan enemmän tai vähemmän kovalla kädellä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 16.05.2006 18:56:25 »

Suuri ristihän se siellä kartalla näyttää lymyävän ihan niinkuin Lilli jo sanoikin. Itselläni on muuten täsmälleen samojen planeetoiden muodostama Suurristi syntymäkartallani. Merkitkin ovat samat, vain keskinäinen järjestys vaihtelee. 

Suuren ristin kantajan elämä ei varmaankaan tule olemaan kovin helppoa vaan haasteita riittää. Odotettavissa ei ehkä ole suuren suuria, näkyviä tragedioita vaan ylipäänsä arkipäivä voi tuntua vaikealta ja monet muille helpot asiat vaativat itseltä ylimääräistä panostusta. Mutta kun kummitätinä tiedostat, että kummilapsesi polku ei ehkä ole helpoimmasta päästä, tiedät olla tukena ja turvana lähistöllä käytettävissä aina tarvittaessa. Kannattaa eritoten seurata Suurelle ristille tulevia transiitteja. Kun kummilapsesi ristillä on Saturnus - kuten omallanikin - Saturnuksen 7. vuoden välein saapuminen ristille on varmasti haastavaa ja uuvuttavaa aikaa.

Ei kyllä ole mitenkään tarkoitus kuitenkaan pelotella. Suuren ristin sanotaan merkitsevän myös henkistä mestaria. Neliöiden myötä hiottavia särmiä riittää niin itsessä kuin muutenkin elämässä, mutta kehityksen tuloksena hioutumisen tuloksena voi olla melkoinen timantti (en kyllä tarkoita itseäni). Ja mm. tällä foorumilla meitä ihanilla, viisailla kirjoituksillaan ilahduttavalla Aniaralla on myös syntymäkartalla Iso risti.

Muuten, jottei menisi synkistelyksi, niin olet kai huomannut, että Ison ristin lisäksi kummilapsesi kartalta löytyy aivan upeita, rakentavia, elämää helpottavia kuvioita kuten Auringon ja Jupiter väljä yhtymä ja Auringon kolmio Uranukseen. Samoin Kuu-Merkuriuksen yhtymä idealistisessa Jouskarissa 3. viestinnän huoneessa kertoo, että omien tunteiden työstäminen sujuu ja ristin tuomien paineiden purkaminen onnistuu esim. suullisesti tai kirjallisesti. Myös ascendettiin kohdistuu neljä hyvää aspektia.

Joten: no panic! Iso risti on välillä kuin painolasti Gogatalle raahautuvan selässä, mutta myös kehittävä ja paljon antava.

Huoh, tulipa pitkä selitys. Oli niin omakohtainen aihe!  Wink
tallennettu

arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #5 : 24.05.2006 19:56:26 »

Suuri risti vaatii ehdottomasti vain omien asioiden hoitamista. Tämä vaatii ehdotonta itsenäisyyttä ja horjumatonta itsekkyyttä. Aina pitää ajatella ensin itseä ja ainoastaan seurata mitä muille tapahtuu. Vasta kun tämän tiedostaa pääsee yli elämän ongelmista. Sen jälkeen eväät elämään ovat kohdallaan ja hänestä voi tulla hyvinkin vaikutusvaltainen. Haaste on melkoinen mutta niin ovat lahjatkin kun oppii ottamaan käytöön kuvion neliöt ja oppositiot.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: