Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =)  (Luettu 114541 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
vaissat
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #135 : 13.09.2014 18:58:54 »

Heippa, ilmoittaudun koekaniiniksi  Smiley Erityisesti rakkauselämä kiinnostaa eli sille voisi nostaa kortin, kiitos etukäteen!
Hei sinullekin! =)
Sinulle nousikorteista johdatus sekä enkelten siunaus smitten
Näen sinut hyppimässä tasajalkaa onnesta sekaisin. Sinusta sinkoaa sydämiä...
Kaikenkaikkiaan sinulle tuli niin siunaukselliset kortit että vetää ihan sanattomaksi  Wink Olet todellakin siunattu ja tuntuu että enkelit ovat sielä luonasi hyvin tiiviisti mitä sitten teetkin.
Arkkienkeli Gabriel on tiiviisti luonasi, ja voit lohduttautua hänen läsnäolostaan. Mitä ikinä tapahtuukin, sinua autetaan ja olet turvassa.
Aivan ihanat kortit smitten smitten
Näen sinisen harmaan henkilöauton mikä ajaa  lujaa. Autoradiosta soi musiikki kovaa ja joku laulaa mukana. Tuntuu, että pitäisi olla nyt tarkkana. Varovaisuutta liikenteessä.  Onko lähipiirissäsi tapahtunut joku onnettomuus? Kaikesta selvitään kuitenkin säikähdyksellä. Kiitos enkeleiden  Smiley
Ihanaa syksyä sinulle! Kaikki tulee menemään parhainpäin. smitten

Kiitos!  smitten Kovasti olen enkeleitä pyytänytkin luokseni, ja nimenomaan pyytänyt heiltä johdatusta jotta osaisin lähteä oikeaan suuntaan. Mahtavaa että sinäkin näet että he ovat luonani, pyyntöni on siis kuultu! Ja uskomatonta: mulla on sinisenharmaa auto.. ja niin on muuten äidillänikin. Ajan kyllä aina varovasti ja pyydän aina ennen pidempää matkaa suojelusenkeliä turvaamaan matkan, pitääpä pyytää extraturvaus huomiselle mökkireissulle;) Ihanaa syksyä sinullekkin ja kiitos vielä!  smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #136 : 13.09.2014 20:40:34 »

Minullekin voisi nostaa kortin tai pari. Smiley

Ensin vaikka mitä tulisi työasiaan, löydänkö oman paikkani ja millaisen?

Toisena kysymyksenä, saanko vielä oman perheen?
Hei  smitten
Ihan heti tulee kuva koirista... niitä on useampi ja sellainen lämminsydäminen ihana naisihminen siinä niiden keskellä. Tämä nainen on hivenen pyöreä, pieni essu tms.  Tässä kuvassa on myös joukko enkeleitä  smitten Sanoisinko perheidylliä koirien kanssa parhaimmillaan Wink
Kapeakuonoinen koira lipaisee jonkun herkun/makupalan. Olisiko sekarotuinen.. sellainen vinttikoiran tapainen.
Mutta ne kortit =)
Nostin sinulle yhteys enkeleihin, luottamus ja suojelusenkeli. Näissä on oikein harras ja lämmin tunnelma. Sellaiden lohdutuksen lämmin aalto kulkee käsikkäin korttien kanssa.
Tulee tunne ,että olet hieman yksinäinen. (iso halaus)
Yhteys enkeleihin: Tämä kortti vahvistaa sen, että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten, unien, näkyjen, sisäisen äänesi tai intuitiosi kautta. kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta.
Enkelit pyytävät sinua luopumaan kaikista jumalallista johdatusta koskevista epäilyksistäsi ja huolistasi. Olet todellakin yhteydessä taivaallisten olentojen kanssa. Nauti siis yhteydestäsi heihin.
Usko itseesi ja luota siihen, että Jumala ja enkelit ovat rinnallasi. Pyydä heiltä apua niiden pelkojen poistamisessa,jotka estävät sinua luottamasta täysin elämään ja sen hyvyyteen.
Enkelisi tietävät sinun kokeneen pettymyksiä menneisyydessä. Nuo kokemukset ovat saattaneet heikentää uskoasi ja luottamustasi itseesi ja muihin,jopa Jumalaan. Enkelit haluavat nyt muistuttaa sinulle,miten tärkeää on pitää kiinni luottamuksesta elämään.
Suojelusenkelisi tahtovat sinun tietävän,miten suuresti he sinua tälläkin hetkellä rakastavat. Enkeleiden sinua kohtaan osoittama rakkaus on täysin ehdotonta ja kaikenkattavaa. <3
Sitten on joku mieshenkilö... Wink sellainen ihan tavallinen mies,joka jo on hivenen kaljuuntunut ja ehtinyt jo vanhemmalle iälle. Oikein lämminsydäminen ja rehellinen mies. teillä tuntuisi olevan hyvä ja lämmin  suhde. smitten
Näen myös jotain siivoustyötä... siivouskärrin ja vähän jo tähän väsyneen työntekijän. Tulee vähän olo, että haaveilet työrintamalla jostakin muusta kuin mitä nyt teet. Olisiko hieman arvostuksen puutetta sinua kohtaan,vai ajatteletko itse niin? Joku antaa jonkun "palkinnon" / tunnustuksen sinulle jossakin työasiassa. Ja tuntuu että se lämmittää sydäntäsi. En nyt ole varma onko tulossa uusi työpaikka, vai meneekö entisessä työssä asiat jotenkin parempaan suuntaan. Jotain ristiriitaa tuntuu olevan työpaikalla.
Onko sinulla käsi kipeä? Näen kyynärpäästä alaspäin käsivarren. Selässäkin ehkä vähän sanomista? Muista levätä, ja hoitaa itseäsi. Ihan kaikkeen ei tarvitse pystyä Wink
Näen sinut kyllä hyväntuulisena ja ihan perustyytyväisenä tulevassa =)
Lämmintä syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #137 : 13.09.2014 21:02:47 »

Hei!

Minulle saa myös nostaa muutaman kortin. Smiley
Ensiksi haluaisin saada tietoa yleisesti loppuvuodeksi ja toiseksi onko tulossa muutosta taloustilanteeseeni.
Suuri kiitos jo etukäteen! Smiley
Nostin sinulle korteista irti päästäminen, oikea hetki ja ihmeiden aika
Kävelet lumisessa kaupungissa johonkin liikkeeseen, kenkäkauppaan? En nyt tiedä miksi tämä näytetään,mutta näin teet. Se on sellainen pienempi kenkäkauppa, missä on helähtävä kello ovella kertomassa asiakkaiden tulosta. Kopsuttelet lumet ja loskat tuulikaapin mattoon ja astut sisään.
Irti päästäminen: Jos jokin elämäsi osa-alue ei toimi hyvin,ja takerrut siihen tiukasti, sillä ei ole tilaa eheytyä. Liittyypä tyytymättömyytesi sitten rakkauteen,taloudelliseen tilanteeseen,työhön, kotiin tai terveyteen,tämä kortti kehottaa päästämään irti tilanteesta. Jos tarraudut tälläiseen elämäntilanteeseen esimerkiksi siinä pelossa,ettet löydä tilalle uutta ja parempaa,asiat kääntyvät yhä huonommalle tolalle. Jos kuitenkin haluat irrottaa otteesi ja vapautua tilanteesta : edessä on jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista :toimimattomat asiat voivat ikäänkuin huuhtoutua pois elämästäsi ja niiden tilalle syntyy jotain parempaa,tai tilanne ratkeaa kuin ihmeen kautta jollain muulla tavalla. Tämän kortin myötä enkelit pyytävät,että yrittäisit luopua pyrkimyksistäsi määritellä hankalan tilanteen ratkeamistapa. Antaudu,päästä iri ja anna Jumalan auttaa itseäsi.

Oikea hetki : Ei ole pienintäkään epäilystä siitä,etteikö rukouksiisi olisi vastattu. Kaikki tapahtuva noudattaa kuitenkin jumalallisen ajoituksen lainalaisuuksia. Tiettyjen palapelien on löydettävä paikkansa ennenkuin seuraavia voidaan hyödyntää. Jos yrität jättää jotain osia pois tai toimit liian hätäisesti,suunnitelmasi eivät ole vakaalla pohjalla.
Älä pyri väkisin avaamaan ovia ,jotka näyttävät olevan suljettuja. Pyydä sen sijaan enkeleiltäsi opastusta. Etsi sellaisia ovia, jotka ovat avoinna,ja kulje niistä kiitollisena ja luottavaisena.

Ihmeiden aika: Enkelit kertovat tämän kortin kautta,että sinun on syytä odottaa ihmeitä tapahtuvaksi. Ole avoin kaikille mahdollisuuksille ja anna Jumalalle tilaisuus pelastaa sinut ennelta arvaamattomalla tavalla. Ihmeille avautuu ovi heti, kun luovutat pelkosi Jumalan huomaan.

Minulle näytetään pieni kukkaro,missä on rahaa. Ei pullollansa ,mutta sinne tipahtelee lisää kokoajan Wink
Vaikutat oikein tyytyväiseltä elämääsi tulevassa. smitten
Ihanaa syksyä!
P.S Joku kovin puhelias ,vaalea tyyppi on mukana kuvioissa.
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #138 : 13.09.2014 21:19:48 »

Haluaisin myös kortin  smitten
Hei! =)
Näen kihartuvahiuksisen (onkohan tuo sana =D ) naisen ,joku kirjapino kädessä.
Naisen mikä katselee tähtitaivasta pohtien syntyviä syviä... itseään, henkisiä asioita yms.
Nostin sinulle kortit Sisäinen lapsi, parantava energia sekä yhteys enkeleihin.

Parantava energia: Huolesi ovat pian ohi, sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu jos keskityt siihen mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta: "Kaikki on hyvin juuri nyt. Jumala pitää huolen kaikesta."
Sinulla on luontaisia parantajan ominaisuuksia. Tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala toimii kauttasi hyödyntäen noita taitojasi. Keskity rakastaviin ajatuksiin aina kun joku tilanne tuntuu kaipaavan eheytymistä, ja luo mielikuva jo korjaantuneesta tilanteesta. Kiitä sitten Jumalaa tapahtuneesta ja luovuta tilanne enkelten haltuun. Eheyttävä, parantava energiasi koskettaa vahvasti monien ihmisten elämää.

Yhteys enkeleihin: Tämä kortti vahvistaa,että saamasi viestit ovat todellakin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten,unien,näkyjen, sisäisen äänesi tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?

Sisäinen lapsi: Tiedustele sisäiseltälapseltasi miten se voi,ja mitä se haluaisi tehdä. Vie sisäinen lapsesi viettämään hauska iltapäivä sellaisen tekemisen parissa,joka nostaa esille luonteesi leikkisän puolen.Mene leikkipuistoon leikkimään keinumaan tai ota iltapäivänokoset. Piirrä katuliidulla jalkakäytävälle tai rakenna vaikka hiekkalinna Wink

Näen sinut hymyilevänä, enkeleiden ympäröimänä. He tuulettavat pyyhkeellä savua mikä tulee korvistasi kun mietit niin kovin Grin
Naurat ja olet onnellinen smitten
Ihanaa syksyä!
tallennettu
jaden
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 95



Profiili
« Vastaus #139 : 14.09.2014 15:34:50 »

Hei! Saisinko rakkauselämälleni kortin?  smitten
Hei! =)
Sinulle nousi kortti sisäinen voima, unien viestit sekä rakkauden löytäminen kortti tunki väkisin mukaan =)
Sisimpäsi on täynnä jumalallista voimaa. Jumalallinen rakkaus, viisaus ja tietoisuus asuvat sisälläsi ja ovat käytettävissä milloin vain haluat. Henkesi voimalla pystyt olemaan yhteydessä enkeleiden kanssa ja näkemään tulevaan. Tietoisuutesi voimalla voit ammentaa kosmisesta viisauden lähteestä; tunnetasolla voimasi ilmenee myötätuntona muita ihmisiä kohtaan, ja fyysiset voimasi ovat todellisuudessa rajattomat.
Jos omat voimasi aiheuttavat sinussa pelkoa tai epäilyksiä, enkelit kehottavat sinua luovuttamaan nuo pelot ja epäilykset heidän huomaansa.

Kiinnitä uniisi erityistä huomiota juuri nyt. Sinulle lähetetään unessa tärkeitä viestejä. Nukkuessa saadut viestit ja uniaikaiset kokemukset eivät todellisuudessa unohdu tai häviä. Ne kiinnittyvät osaksi alitajuntaasi ja ohjaavat toimintaasi korkeamman minäsi viisauden ja rakkauden kautta.

Enkeleiden huomia ja auttamisenhalu kohdistuvat nyt elämäsi romanttisiin puoliin. Pyydä heiltä apua rakkauselämäsi hoitamisessa ja ota saamasi apu vastaan.
Seuraa enkeleiden opastusta,niin löydät etsimäsi rakkauden. smitten

Näen sinut seisomassa vastakkain sinua pidemmän miehen kanssa. Jotenkin heijastuu hieman suru tässä kohtaamisessa. Ehkä se on vain kaipuuta toisen luo kun on taas mentävä. Ympärilläsi on pieni suojamuuri, vaikkei se sinua suojaakkaan <3 Ihan kuin et täysin rinnoin rohkenisi antaa itseäsi likoon...mutta toisaalta olet jo niin kiinni tilanteessa, että pyristelet vähän turhaan.
Näen myös toisen hahmon kauempana ,joka on ikäänkuin tulossa. Hän on jostakin syystä sielä taustalla. Ei liity mitenkään tilanteeseen tämän toisen kanssa =)
Jostain syystä sinulla on sellaiset ohuet nahkasormikkaat kädessäsi...
Sydänsurua hieman ilmassa, mutta siihen ei kannata jäädä märehtimään. Elämällä on paljon annettavaa sinulle  Wink Ja se poskia punastuttava rakkaus on ihan ulottuvillasi. Näen miten sinut autetaan astumaan muurisi ylitse ja se on sinun askeleesi kohti ihanampaa, rakkauden täyteistä elämää smitten
Hassua miten ne nahkasormikkaat ovat vahvasti mukana, korkokengät ja vähän 50-luvun tyyli =)
Ihanaa syksyä sinulle smitten smitten smitten

Kiitos! smitten Jotenki niin osuvaa teksti tuosta suojamuurista. Ei muuta kuin rakkautta odottelemaan  smitten
tallennettu
pikkuhevari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #140 : 14.09.2014 16:54:35 »

Hei! Smiley

 Nostaisitko minulle kortin rakkauteen. Tuleeko nykyinen suhteeni kestämään vai onko häitiöitä tulossa? Smiley

Kiiitos =)
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #141 : 14.09.2014 18:29:52 »

Hei,

Saisinko myös kortit, parisuhteelle ja taloudelliselle tilanteelle mahd. avioeron jälkeen.
Heipä hei! =)
Nostin sinulle kortteja ja niitä nousi neljä kappaletta: Johdatus, Juhlan aika, Kehon hyvinvointi sekä rakkauden löytyminen
Päällimmäisenä minulle kuvastuu suunnaton väsymys. Taakka on raskas ja taival pitkä. Sinun molemmilla puolillasi on enkelit pitämässä käsistäsi kiinni. smitten
Johdatus: Saat nyt vastaanottaa Jumalallista johdatusta monin eri tavoin. Sisäiset aavistukset, varma tietämisen tunne,näkemäsi näyt tai oma sisäinen äänesi yrittävät kertoa sinulle jotakin. On hyvin tärkeää,että luotat saamaasi johdatukseen ja noudatat sitä.

Juhlan aika: Enkelit haluavat sinun tietävän,että tulossa on iloinen ja valoisa ajanjakso. Olet pyrkinyt saamaan aikaan muutoksia,ja aikeesi ovat nyt saaneet konkreettisen muodon. On tullut aika täyttää sydämesi lämpimällä kiitollisuudella.

Kehon hyvinvointi: Enkelit kehottavat sinua pitämään parempaa huolta kehostasi. Sinun tulee syödä terveellisemmin, kuntoilla säännöllisesti ja välttää kaikkea sellaista,mikä vahingoittaa kehoasi ja hyvinvointiasi.

Rakkauden löytäminen: Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä, että enkelit ovat panneet merkille romanttisen rakkauden kaipuusi. he tietävät sydämesi janoavan rakkautta.. Pyyntösi on kuultu ja siihen on vastattu smitten
Sinun on tehtävä työtä rinnan enkeleiden kanssa,jotta voisit löytää rakkauden. Enkelit ohjaavat sinua tiettyyn suuntaan,jotta toiveesi voisivat käydä toteen. Seuraa tätä opastusta niin löydät etsimäsi rakkauden.

Näen sinut autiolla rannalla seisomassa ja odottamassa. Olet hieman eksyksissä, etkä tiedä suuntaa. Enkelit auttavat sinut purren kyytiin, ja seilaat kohti uutta, valoisaa tulevaisuutta. Uskalla astua kyytiin <3 Hiuksesi hulmuavat, ja ihana vapautumisen tunne täyttää sisimpäsi. Sinä olet vahva. Vastarannalla sinua jo odotetaan Wink
Ihanaa syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #142 : 14.09.2014 18:49:15 »

Hei, nostaisitko minullekin  Smiley Mikä on nyt tärkeintä rakkauselämässä? Ja mistä johtuu välillä tuleva levoton olo?
Hei Fairytiger smitten
Nostin sinulle kolme korttia, Uusi alku, Elämän taika ja Juhlan aika
Muistatko miten maagiselta maailma tuntui lapsena? Kyky ihmetellä ja ihastella on sisäisen lapsemme ominaisuus. Oletko luopunut siitä elämäsi varrella? Enkelit kehottavat sinua palauttamaan mieleesi tämän kyvyn ja näkemään, että elät todellakin keskellä elämän taikaa ja olet ihmeellisten voimien ympäröimä.

Tässä kohtaa näen miten lähdet asunnosta ja suljet oven. Sisällä on parisuhteesi. Kohta tulet takasin, avaat oven ja mietit miksi sen teet.
Kertooko tämä sinulle jotakin?

Pyydä Jumalaa ja enkeleitä auttamaan sinua jossakin asiassa, suuressa tai pienessä. Aivan arkipäiväinenkin pyyntö käy hyvin, eikä sinun tarvitse yhtään olla huolissasi siitä, että enkelit joutuisivat sen johdosta siirtämään "tärkeämpiä tehtäviä". He tahtovat vilpittömästi vapauttaa sinut kaikista huolista, pienistäkin. Voit olla kuin lapsi,joka huokuuiloa ja ihmetystä ja luottaa epäröimättä siihen että hänestä pidetään huolta.

Juhlan aika: Hyviä uutisia! Pääset nauttimaan tekemäsi työn hedelmistä. Olet pyrkinyt saamaan aikaan muutoksia, ja aikeesi ovat nyt saaneet konkreettisen muodon. On tullut aika täyttää sydämesi lämpimällä kiitollisuudella.

Tuntuu kuin olisit pieni kaunis häkkilintu. Vaatimattomasti tyydyt osaasi. Asiasi eivät ole huonostikaan, ja ehkä juuri siksi leijailet tässä olotilassa. Elämällä on sinulle hurjasti annettavaa smitten Levität vain kätesi ja pyydät. Löydät kyllä paikkasi. Ota levottomuutesi voimavaraksesi Wink tee sitä mikä houkuttelee..hyppää tuntemattomaan. Tutkiskele itseäsi ja elämääsi smitten Sinulla on itsestäsi vielä paljon opittavaa.
Näen sinut onnellisena tulevassa. Nauti elämästäsi <3
Ihanaa syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #143 : 14.09.2014 19:21:07 »

Hei! Minullekin voisi katsoa kortteja; rakkaus, terveys, talous...Kiitos  smitten
Hei sinullekin! =)
Ihan ensimmäisenä tulee mieleen säästölipas/possu. Se on jossakin lipaston tms vastaavan  päällä. Sinne kilahtelee kolikoita.
Musiikki tulee myös esille.Joku soittaa pianoa. Tuntuu, että nautit musiikista. =) Olet keskittynyt silmät kiinni kuuntelemaan.
Nostin sinulle kortit Oikea hetki, ystävyys ja tahdonvoima.
Ei ole pienintäkään epäilystä etteikö rukouksiisi olisi vastattu. Kaikki tapahtuva noudattaa kuitenkin Jumalallisen ajoituksen lainalaisuuksia. Tiettyjen palapelien osien on löydettävä paikkansa ennenkuin seuraavia voidaan hyödyntää. Jos yrität jättää jotain osia pois tai toimit liian hätäisesti,suunnitelmasi eivät ole vakaalla pohjalla.
Älä pyri väkisin avaamaan ovia,jotka näyttävät olevan suljettuja. pyydä sen sijaan enkeleiltä opastusta. Johtivatko kielteiset odotukset ovien sulkeutumiseen vai onko kysymys yksinkertaisesti siitä,että aika ei ollut oikea? Etsi sellaisia ovia jotka ovat avoinna, ja kulje niistä kiitollisena ja luottavaisena.
Ystävyysssuhteissasi on tapahtumassa muutoksia. On tärkeää että olet rakastava ja rehellinen niin itseäsi kuin ystäviäsi kohtaan. Muista pitää todellisen ystävän eheyttävää voimaa sille kuuluvassa arvossa.
Ystävyyssuhteiden muuttuminen on luonnollista. Enkelit pyytävät sinua luovuttamaan kaikki ihmissuhteesi heidän huomaansa.Voit luottaa että enkelisi pitävät huolta  niin sinusta kuin ystävistäsikin. He johdattavat sinut rakastavasti kaikkien siirtymäkausien lävitse. Tämä kortti merkitsee myös että olet valmis solmimaan uusia ystävyyssuhteita.
Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat,älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti, sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi. Merkityksettömiä ajatuksia ei olekkaan, vaan jokaisella ajatuksella on oma vaikutuksensa asioihin.

Joku tuntuu sairastavan jotakin,ja istuu sairaalan vuoteella. Olisiko joku ystäväsi? Olet hänen seuranaan ja tunnelma on hyvä. Rupattelette niitä näitä . Pöydällä on kukkia maljakossa. Näen myös miten hän pääsee pois sairaalasta. Vähän heikossa kunnossa,mutta pääsee kuitenkin. ihan kuin hänellä ei olisi hiuksia. Hänen elämänsä tuntuu jatkuvan normaaleissa merkeissä.

Työasioista en saa mitään irti.  :Smiley Toisinsanoen minulle ei näytetä mitään siihen liittyvää. Nyt ei ole oikea aika. Wink Jotain kärryjä työnnät, näyyttävät ostoskärryiltä tms metallikehikkoisilta...
Elämäsi tuntuisi soljuvaneteenpäin ihan normaaliin tapaan. Ei mitään dramaattista puoleen tai toiseen. Hymyilet. Arkkienkeli Gabriel on vahvasti luonasi...sekä oma suojelusenkelisi. smitten
Tulee sanat marraskuu ja maaliskuu. Uskoisin sen tarkoittavan aikaa näiden välissä.  ;)Ja  Kyllä sitä rakkauttakin on tiedossa.
Ihanaa syksyä!
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #144 : 14.09.2014 20:33:05 »

Haluaisin myös kortin  smitten
Hei! =)
Näen kihartuvahiuksisen (onkohan tuo sana =D ) naisen ,joku kirjapino kädessä.
Naisen mikä katselee tähtitaivasta pohtien syntyviä syviä... itseään, henkisiä asioita yms.
Nostin sinulle kortit Sisäinen lapsi, parantava energia sekä yhteys enkeleihin.

Parantava energia: Huolesi ovat pian ohi, sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu jos keskityt siihen mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta: "Kaikki on hyvin juuri nyt. Jumala pitää huolen kaikesta."
Sinulla on luontaisia parantajan ominaisuuksia. Tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala toimii kauttasi hyödyntäen noita taitojasi. Keskity rakastaviin ajatuksiin aina kun joku tilanne tuntuu kaipaavan eheytymistä, ja luo mielikuva jo korjaantuneesta tilanteesta. Kiitä sitten Jumalaa tapahtuneesta ja luovuta tilanne enkelten haltuun. Eheyttävä, parantava energiasi koskettaa vahvasti monien ihmisten elämää.

Yhteys enkeleihin: Tämä kortti vahvistaa,että saamasi viestit ovat todellakin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten,unien,näkyjen, sisäisen äänesi tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?

Sisäinen lapsi: Tiedustele sisäiseltälapseltasi miten se voi,ja mitä se haluaisi tehdä. Vie sisäinen lapsesi viettämään hauska iltapäivä sellaisen tekemisen parissa,joka nostaa esille luonteesi leikkisän puolen.Mene leikkipuistoon leikkimään keinumaan tai ota iltapäivänokoset. Piirrä katuliidulla jalkakäytävälle tai rakenna vaikka hiekkalinna Wink

Näen sinut hymyilevänä, enkeleiden ympäröimänä. He tuulettavat pyyhkeellä savua mikä tulee korvistasi kun mietit niin kovin Grin
Naurat ja olet onnellinen smitten
Ihanaa syksyä!


Kaunis kiitos sinulle  smitten
tallennettu
adec
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #145 : 15.09.2014 07:56:30 »

Hei,

Saisinko myös kortit, parisuhteelle ja taloudelliselle tilanteelle mahd. avioeron jälkeen.
Heipä hei! =)
Nostin sinulle kortteja ja niitä nousi neljä kappaletta: Johdatus, Juhlan aika, Kehon hyvinvointi sekä rakkauden löytyminen
Päällimmäisenä minulle kuvastuu suunnaton väsymys. Taakka on raskas ja taival pitkä. Sinun molemmilla puolillasi on enkelit pitämässä käsistäsi kiinni. smitten
Johdatus: Saat nyt vastaanottaa Jumalallista johdatusta monin eri tavoin. Sisäiset aavistukset, varma tietämisen tunne,näkemäsi näyt tai oma sisäinen äänesi yrittävät kertoa sinulle jotakin. On hyvin tärkeää,että luotat saamaasi johdatukseen ja noudatat sitä.

Juhlan aika: Enkelit haluavat sinun tietävän,että tulossa on iloinen ja valoisa ajanjakso. Olet pyrkinyt saamaan aikaan muutoksia,ja aikeesi ovat nyt saaneet konkreettisen muodon. On tullut aika täyttää sydämesi lämpimällä kiitollisuudella.

Kehon hyvinvointi: Enkelit kehottavat sinua pitämään parempaa huolta kehostasi. Sinun tulee syödä terveellisemmin, kuntoilla säännöllisesti ja välttää kaikkea sellaista,mikä vahingoittaa kehoasi ja hyvinvointiasi.

Rakkauden löytäminen: Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä, että enkelit ovat panneet merkille romanttisen rakkauden kaipuusi. he tietävät sydämesi janoavan rakkautta.. Pyyntösi on kuultu ja siihen on vastattu smitten
Sinun on tehtävä työtä rinnan enkeleiden kanssa,jotta voisit löytää rakkauden. Enkelit ohjaavat sinua tiettyyn suuntaan,jotta toiveesi voisivat käydä toteen. Seuraa tätä opastusta niin löydät etsimäsi rakkauden.

Näen sinut autiolla rannalla seisomassa ja odottamassa. Olet hieman eksyksissä, etkä tiedä suuntaa. Enkelit auttavat sinut purren kyytiin, ja seilaat kohti uutta, valoisaa tulevaisuutta. Uskalla astua kyytiin <3 Hiuksesi hulmuavat, ja ihana vapautumisen tunne täyttää sisimpäsi. Sinä olet vahva. Vastarannalla sinua jo odotetaan Wink
Ihanaa syksyä!

suunnaton väsymys, Kyllä ! Pitkiä päiviä takana ilman vapaata, siksi myös kuntoilu ja kunnon ruoka on jäänyt taka-alalle.
Ihanaa, että helpotusta tulossa ja enkelit mukana Smiley
Lämmin kiitos sinulle ja ihanaa syksyä  smitten
tallennettu
fairytiger
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100



Profiili
« Vastaus #146 : 15.09.2014 11:37:29 »

Hei, nostaisitko minullekin  Smiley Mikä on nyt tärkeintä rakkauselämässä? Ja mistä johtuu välillä tuleva levoton olo?
Hei Fairytiger smitten
Nostin sinulle kolme korttia, Uusi alku, Elämän taika ja Juhlan aika
Muistatko miten maagiselta maailma tuntui lapsena? Kyky ihmetellä ja ihastella on sisäisen lapsemme ominaisuus. Oletko luopunut siitä elämäsi varrella? Enkelit kehottavat sinua palauttamaan mieleesi tämän kyvyn ja näkemään, että elät todellakin keskellä elämän taikaa ja olet ihmeellisten voimien ympäröimä.

Tässä kohtaa näen miten lähdet asunnosta ja suljet oven. Sisällä on parisuhteesi. Kohta tulet takasin, avaat oven ja mietit miksi sen teet.
Kertooko tämä sinulle jotakin?

Pyydä Jumalaa ja enkeleitä auttamaan sinua jossakin asiassa, suuressa tai pienessä. Aivan arkipäiväinenkin pyyntö käy hyvin, eikä sinun tarvitse yhtään olla huolissasi siitä, että enkelit joutuisivat sen johdosta siirtämään "tärkeämpiä tehtäviä". He tahtovat vilpittömästi vapauttaa sinut kaikista huolista, pienistäkin. Voit olla kuin lapsi,joka huokuuiloa ja ihmetystä ja luottaa epäröimättä siihen että hänestä pidetään huolta.

Juhlan aika: Hyviä uutisia! Pääset nauttimaan tekemäsi työn hedelmistä. Olet pyrkinyt saamaan aikaan muutoksia, ja aikeesi ovat nyt saaneet konkreettisen muodon. On tullut aika täyttää sydämesi lämpimällä kiitollisuudella.

Tuntuu kuin olisit pieni kaunis häkkilintu. Vaatimattomasti tyydyt osaasi. Asiasi eivät ole huonostikaan, ja ehkä juuri siksi leijailet tässä olotilassa. Elämällä on sinulle hurjasti annettavaa smitten Levität vain kätesi ja pyydät. Löydät kyllä paikkasi. Ota levottomuutesi voimavaraksesi Wink tee sitä mikä houkuttelee..hyppää tuntemattomaan. Tutkiskele itseäsi ja elämääsi smitten Sinulla on itsestäsi vielä paljon opittavaa.
Näen sinut onnellisena tulevassa. Nauti elämästäsi <3
Ihanaa syksyä!

Kiitos paljon.  smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #147 : 15.09.2014 19:03:33 »

Hei,

minullekin saa nostaa kortin, kun ehdit. Rakkaushan se aina mietityttää  smitten

-kajal
Heipä hei =)
Näen miten nouset auton kyytiin. Joku mies ajaa ja hymyilette toisillenne. Menette syömään ja pöydässä on kynttilä...valkoinen liina ja romanttinen paikka. Tarjoilija tuo viiniä ja pohdit että ottaisit kumminkin vettä. =) Käytätkö ollenkaan alkoholia?
Seuraavassa hetkessä on jo kylmä ja hengitys höyryää. ..maa on jäässä mutta ei ole vielä lunta. Kävelet kengänkorot kopisten katua ja sinun on vähän vilu. Menet johonkin "baariin" /vastaavaan missä soi elävä musiikki. Joku mies nousee halaamaan sinua ja esittelee joillekin muille pyöreän pöydän ääressä. Sinulla on tumma vihertävä paksu huivi ,minkä heilautat pois.
Näen sinut myös "nojailemassa" ja pussailemassa Wink Tulee mielikuva tasapainoisesta, rehellisestä parisuhteesta.
Nostin sinulle kortteja : Tasapaino, yhteys enkeleihin, tahdonvoima ja uusi alku.  niistä seuraavaa:

Enkelit tietävät että sinulla on paljon tekemistä, ja että olet kiireinen. Monenlaiset velvollisuudet vaativat oman osan ajastasi. Enkelit haluavat auttaa sinua selviytymään niistä paremmin tasapainottamalla tilannetta. Energitaso laskee aina,kun ajankäyttö muuttuu yksipuoliseksi. Alhainen energiataso puolestaan luo mielikuvan päivään mahtuvien tuntien vähyydestä. Näin syntyy kiirettä luova noidankehä. Jos velvollisuuksien taakka tuntuu liian raskaalta, pyydä Jumalaa ja enkeleitä keventämään sitä.

Yhteys enkeleihin kortti vahvistaa sen, että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten, unien, näkyjen tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?
Nauti yhteydestäsi enkeleihin smitten
Tahdonvoima: Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti,sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi.
Arvosta kaikkea elämässäsi. Olipa kyse sitten ihmisistä, erilaisista tilaisuuksista tai hankkeista. Enkelit ympäröivät sinut nyt rakastavalla energialla, sillä he tietävät että muutosten tekeminen vaatii rohkeutta. Pyydä heiltä apua aina,kun uusien  asioiden kohtaaminen tuntuu sinusta pelottavalta. Enkelit vahvistavat itseluottamustasi ja antavat sinulle lisää energiaa,jotta voisit nauttia uuden aloittamisesta.Merkitsipä uuden alku sinulle mitä tahansa,heittäydy täysin rinnoin mukaan muutokseen. Uudet kokemukset opettavat sinulle paljon itsestäsi.

Tuntuu, että muutoksia tulee tapahtumaan ihmissuhteissasi. Tuntuu kuinka paino putoaa hartioiltasi ja voit hengittää. smitten
Ihanaa syksyä sinulle!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #148 : 15.09.2014 19:20:05 »

Täällä yksi koepupu lisää. Mitä haluaa enkelikortit kertoa? Smiley
hei koepupu Wink Grin
Näen sinut kaupan kassalla ostoksia maksamassa.. kurkku, tomaattia...joku säilykekala, tulee mieleen anjovis. yök. Grin ja sisu pastilleja...
No kuitenkin, ihanan arkiselta näyttää.
Nostin sinulle kortit suojelusenkeli, ihmeiden aika ja juhlan aika. smitten Perin juurin positiivista.
Onko sinulla ollut joku vaikea elämäntilanne/suru? Tästä olisi kuitenkin selvitty..? Näen miten kasvat henkisesti ison harppauksen.
Sen tarkemmin nyt enempää paneutumatta tähän, sinulle lähetetään terveisiä tuonpuoleisesta. smitten smitten
En tiedä onko tämä isoäitisi vai kuka,mutta joku naispuolinen henkilö haluaa sinun tietävän miten paljon sinua rakastaa. Tulet pärjäämään elämässä ja hän on "suojelusenkelinäsi" mukanasi. <3 Olet todella siunattu  Smiley Jotkut räsymatonkuteet näytetään.

Ihmeiden aika :Enkelisi kertovat tämän kortin kautta,että sinun on syytä odottaa ihmettä tapahtuvaksi. Ole avoin kaikille mahdollisuuksille ja anna Jumalalle tilaisuus pelastaa sinut pulasta ennalta arvaamattomalla tavalla. Ihmeille avautuu heti ovi,kun luovutat pelkosi Jumalan huomaan. Näe mielessäsi enkeleiden vievän huolenaiheesi pois ja tunne miten Jumalan viisaus ja luovuus kannattelevat sinua.
Juhlan aika: Enkelisi haluavat sinun tietävän,että elämässäsi on alkamassa iloinen ja valoisa ajanjakso. <3
Rakkauden täyteistä syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #149 : 15.09.2014 19:40:15 »

Hei

Minäkin voin ryhtyä koekaniiniksi... Smiley

Nousisikohan tähän tilanteeseen jotain... Perheeseen,omaan elämäntehtävään tai jotain. Smiley

 smitten
smitten Sinulle nousivat kortit Sopusointu, yhteys enkeleihin ja uuden oppiminen.
Näen sinut valkoisessa "enkelikaavussa" <3 Ympärilläsi on enkeleitä, ja yksisarvinen.
Sopusointu: Olet Jumalan luoma, ja syvin olemuksesi rakastaa rauhaa ja sopusointua. Tämän kortin valitseminen on merkki uudenlaisen sopusoinnun syntymisestä. Lakkaa tarkastelemasta tilanteita ongelmallisina, ja pyri näkemään itsesi ja toiset enkeleiden silmin. Silloin voit nähdä pintaa syvemmälle ja kykenet aistimaan jokaisesta ihmisestä säteilevän valon ja kauneuden. Riidat katoavat kun näet ihmiset ja asiat puhtaasti sellaisina kuin ne ovat.
Yhteys enkeleihin: Olet luonut syvän yhteyden enkeleihisi, ja heiltä vastaanottamasi viestit ovat hyvin todellisia. Voit luottaa niihin.
Uuden oppimine: Uuden oppiminen ja uusiin asioihin perehtyminen on nyt ajankohtaista. Sinun on nyt tärkeää oppia uusia asioita ja taitoja.Jos olet suunnitellut jollekin kurssille osallistumista,tämä kortti opastaa että asian kanssa kannattaa edetä. Jos puolestaan olet jo aloittanut opinnot jossakin, enkelit kehottavat sinua jatkamaan niitä.

Nostin sinulle myös kortin yksisarviset pakasta, ja sieltä nousi Arkkienkeli Rafael
Arkkienkeli Rafael on parantamisen ja runsauden enkeli. Myös yksisarviset tarjoavat näitä ominaisuuksia. Tämän kortin  saatuasi sinun kannattaa avata itsesi parantavalle voimalle ja runsaudelle.
 smitten
Tuntuu että olet muutoksen kynnyksellä. Tutkiskele sisintäsi ja pyydä enkeleiltäsi johdatusta smitten
Ihanaa syksyä smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: