Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: voihan epilaattori  (Luettu 15873 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #15 : 12.05.2008 14:17:51 »

Mutta minäpä kun olen jo käyttänytkin miesten höylää,(kallista ja hyvää sellaista) mutta ei silti pysy täysin poissa nuo tulehdukset ja sisäänkasvut.  knuppel2 Ehkä pitää vielä kokeilla vaihtaa tuo naisten vaahto miesten vaahtoon, sekä kuoria ja rasvailla ihoa tehokkaammin.  :Smiley Onneksi minulla on naisellinen tuoksu suihkusaippuassa joka sitten peittää tuon partavaahdon miehisen tuoksun.  Grin  Niin ja Tigrinum, minulla ei ainakaan atooppinen iho vaikka kärsinkin tästä "ongelmasta"...
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #16 : 12.05.2008 19:34:54 »

Sokeri kuulostaa melkeinpä liian hyvältä konstilta ollakseen totta... Sitä en tiedä, voiko säärensä sokeroida kotona.. Tässä lainaus erään kauneushoitolan sivuilta.


VARTALOSOKEROINTI

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti -mutta tehokkaasti- myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho.

Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla. Iho ei punoita ja se tuntuu todella sileältä.
Hoito sopii niin miehille kuin naisille. 
Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote.
Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Paras poistopituus karvalle on kuitenkin 3-5mm.
Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Se tarttuu ainoastaan kuolleisiin soluihin ja karvoihin. Tämä tekee sokeroinnista hellävaraisemman ja kivuttomamman.
Sokeri ei katkaise karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja.
Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä sokeria käytetään huoneenlämpöisenä.
Sokeri ei sotke. Sokeroinnissa asiakas ei tunne oloaan tahmeaksi hoidon jälkeen, vaan hoito tuntuu siistiltä ja miellyttävältä.
Sokeri on hygieenistä.
Sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvoitusta.
Sokerointi sallii hellemmän karvanpoiston myös kaikkein intiimeimmille alueillekin.
Sokeroinnin avulla voimme poistaa karvat niiden kasvun suuntaan, jolloin karvanpoisto aiheuttaa vähemmän ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua, kuin perinteinen vahausmenetelmä tai epilaattorin käyttö. 
Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkiltä. Sokeri saa karvan "pullahtamaan" ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.


Makeita ihokarvanpoistoja toivotellen,
May

PS. Paikallinen kodinkoneliike mainosti äitienpäiväksi: Äidille hius- ja karvalaitteet   Wink Noh, kai tässä on jo liiankin pikkutarkka. Karvalaitteitahan ne epilaattorit käytännössä ovat, mutta jotenkin edes äitienpäivälahjan mainoksen yhteydessä toivoisi hieman somempaa kieltä. Grin
« Viimeksi muokattu: 12.05.2008 19:39:27 kirjoittanut May » tallennettu

Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #17 : 13.05.2008 09:04:35 »

Etsin lisää tietoa tuosta vartalosokerista. Ilmeisesti sitä ei voi tehdä kotona, koska se sisältää sokeria, arabikumia  ja sitruunamehun kaltaista happoa... Tässä jokatapauksessa teksti jonka löysin. (Osa on Mayn laittaman tekstin kertausta, mutta muutakin tietoa)

Karvanpoisto kauneushoitolassa: Sokerointi
Miltä tuntuu, kun ihokarvat poistetaan sokerimassalla?


Sokerointitekniikka on vähitellen saavuttanut myös suuren yleisön tietoisuuden. Miten sokerointi sitten eroaa esimerkiksi vahauksesta? Varasin Helsingin VIP Clinicalta ajan bikinialueen sokerointiin.

Hoitopöydälle mentäessä omat alushousut vaihdetaan hullunkurisiin paperin ja muovin sekoitteisiin isohkoihin stringeihin. Aluksi sokeroitava alue puhdistetaan antiseptisella nesteellä. Tämän jälkeen iholle levitetään karvan karhentajaa, joka edesauttaa sokerin tarttumista ja samalla myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Viimeiseksi ennen varsinaista käsittelyä iholle levitetään talkkia. Sitten hoitaja ottaa käteensä lumipallon kokoisen sokerimöykyn, joka on kuin notkeaa muovailuvahaa. Sokerilla painellaan ihoa ja ”vipataan” karva pois.

HELLÄVARAISTA KÄSITTELYÄ
Erotuksena vahaukseen, sokeroinnissa karva poistetaan sen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, jolloin karva ei katkeile. Vahauksessa karva usein katkeaa juuri heikoimmalta kohdalta eli karvatupen yläpuolelta, jolloin juuri jää ihon sisälle.  Sokeroinnilla vältetään  karvatupentulehduksia, jotka ovat varsinkin bikinialueella yleisiä.

Vesiliukoinen sokeri tarttuu ainoastaan ihon kuolleisiin soluihin, joten menetelmä ei ole kovin kivulias. Toki sokerointi tuntuu varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta sitä voi kuvailla hiukan voimakkaammaksi kuin hyttysen pisto. Sokerointi tekee samalla myös kevyen kuorinnan iholle.

Samalta alueelta voidaan poistaa useamman kerran karvoja, kun taas vahauksella alue käsitellään vain yhden kerran. Huoneenlämpöinen vartalosokeri sisältää sokeria, arabikumia  ja sitruunamehun kaltaista happoa. Se on siis ihan syötävää! Samalla sokeripallolla voi käsitellä vaikka koko kehon.

UUSI KÄSITTELY 2 VIIKON PÄÄSTÄ
Noin puolen tunnin jälkeen karvat on poistettu bikinialueelta ja sokeri pyyhitään vedellä pois. Sen jälkeen iholle levitetään kosteusvoidetta ja rauhoittavaa voidetta. Ihoni on erittäin herkkä, joten käsittelyn jälkeen se on punakka ja vielä seuraavana päivänäkin hiukan.  Ensimmäinen kerta on aina kivuliain, kunnes iho tottuu käsittelyyn.

Seuraava sokerointi pitäisi tehdä kahden viikon päästä. Vähitellen karvankasvu hidastuu, karva ohenee ja poistoväli pitenee. Parasta on se, että alue on siisti, eikä mitään höylän ajelemia karvan sänkiä näy.

Sokeroinnin jäljiltä iho tuntuu luonnolliselta ja pehmeältä. Käsittelyn jälkeen pitäisi välttää 12 tunnin ajan saunomista ja hikoilua sekä suoraa auringon paahdetta.

VAIHTOEHTO VAHAUKSELLE
Sokerointikäsittelyn hinnat riippuvat karvan määrästä ja käsiteltävän alueen koosta.  Karkeasti voidaan sanoa, että hinnat vaihtelevat 20–80 euron välillä.  Sokerointia voidaan tehostaa myös valoimpulssihoidolla. Nykyään  monessa kauneushoitolassa kulmien nyppimisessäkin on siirrytty sokerointiin.  Lisäksi sillä on kätevä poistaa ei-toivotut huuli- ja leukakarvat sekä poskinukat.

Etuna sokeroinnissa on myös kaiken lisäksi se, että sillä voidaan poistaa jopa 2 mm:n pituisia karvoja, kun vahatessa karvan on oltava noin 5 mm:n pituista.

Teksti Kirsi Pitkäranta | Kuvat Skoy

P.S. Sokerointi on karvanpoistotekniikkana lähtöisin muinaisilta egyptiläisiltä. Viimeisten 15 vuoden aikana tätä tekniikkaa on modernisoitu ja tehty paremmin nykyaikaan sopivaksi.  Cheesy  Cool


(Poistin yhteystiedot, terv. May)
« Viimeksi muokattu: 13.05.2008 15:12:10 kirjoittanut May » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #18 : 24.05.2008 21:36:52 »

Tämmösiä vinkkejä bikinirajoille Iltalehden verkkosivuilta:

Näin höyläät bikinirajat
1. Käy ensin saunassa, jossa iho pehmenee ja lämpiää.
2. Tarkista, että höylä on varmasti terävä.
3. Leikkaa pitkät karvat ensin lyhyemmiksi saksilla.
4. Käytä hygieniasyistä bikinirajan höyläämiseen vain siihen tarkoitukseen varaamaasi välinettä.
5. Älä hinkkaa. Terävä höylä leikkaa karvat kertavedolla.
6. Käsittele iho desinfioivalla nesteellä tai lapuilla.
7. Levitä seuraavana päivänä alueelle neutraalia kosteusvoidetta.

Brasilialainen poistaa kaiken

Brasilialaisessa vahauksessa eli L.A.-karvanpoistossa karvoitus poistetaan vahalla tai sokeroinnilla intiimialueelta kokonaan. Brasilialaista karvanpoistoa tehdään kauneushoitoloissa. Hoidon asiakkaina on nykyään myös jonkin verran miehiä. Paras tulos saadaan, jos karva on enemmän kuin sänkipituinen.
Vahauksessa ja sokeroinnissa karva irtoaa juuritupestaan. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6 viikkoa, joka vielä harvenee ajan myötä, kun karvat poiston vuoksi tulevat hennommiksi ja harvenevat.
Älä yritä tehdä brasilialaista karvanpoistoa kotioloissa!

Depilointi: karvan poistaminen juurineen. Joko kylmä- tai lämminvahalla tai sokeroimalla. Käynti uusittava noin kuukauden välein.

Valoimpulssihoito:
kallis, mutta kivuton. Vaatii useinta käyntejä hoitolassa, koska karvat käsitellään yksitellen. Vaikutus melkoisen pysyvä.

Diatermia: jokainen karva poltetaan sähköisesti neulan avulla. Hieman kivulias, kallis.

Jos iho punoittaa
Naistentautien ja synnytyksen erikoislääkäri Jukka Rossi suosittelee epäonnistuneen höyläyksen jälkeiseen bikinialueen ihon punoituksen ja näppylöiden kotihoitoon mietoa hydrokortisonivoidetta, jota saa apteekista ilman reseptiä.

Jos voiteet eivät lievitä oireita muutamassa päivässä, on syytä mennä lääkäriin.
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #19 : 15.07.2008 22:48:03 »

Kannattaa kokeilla selluliittigeeliä näppylöitten ehkäisyyn, mulla ainaki toimii!
Marketin halppisversio käy vallan mainiosti... Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: