Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Leijonat unessa??  (Luettu 10831 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Venku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94



Profiili
« : 23.06.2012 12:18:57 »

Näin viime yönä voimakkaan unen leijonista, taistelevista leijonista. Osaisko joku tulkita mitä yrittää unia viestiä?

Kiitos jo etukäteen  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 23.06.2012 22:22:35 »

Leijonasta voimaeläimenä sanotaan muun muassa näin:

Kun kuljet, kulje kuin leijona. Ole ylpeä siitä kuka olet, juuri sellaisena kuin olet. Pidä pääsi pystyssä. Katso jokaista ihmistä silmiin ja sano hiljaa mielessäsi: Minä olen leijona.

Leojona täyttää sinut rohkeudella, jonka turvin voit olla juuri sitä mitä olet ja näyttää sen maailmalle.. Leijona opettaa sinut karjumaan, tuomaan kykysi esiin ja ilmentämään läsnäoloasi voimakkaammin. Hän opettaa miten uskallat olla juuri Sinä sekä ymmärtämään, että olet joka hetkessä juuri täydellisesti sellainen kuin voit olla. Olethan sinä leijona!

Leijona on voimakas, mutta sen voima on hallittua. Hän opettaa hiljaisten käskyjen voimaa. Hän opettaa kuinka pidät yllä sellaista läsnäolon voimaa, että pelkkä seurassasi oleminen täyttää muut kunnioituksella ja ihailulla.

Toimi hiljaisen voiman itsevarmuuden mukaisesti. Puhu rauhallisesti ja johtavasti. Vietä aikaa hiljaisuudessa ja tiedä, että viestit ja neuvot tulevat sisälläsi elävästä viisaudesta. Leijona on siitä aina tietoinen. Ole yhteydessä kaikkeen olemassaolevaan hiljaisuudestasi käsin.
 
Kävele uljaasti ja voimakaasti. Pidä pääsi pystyssä. Karjaise välillä energisoiva, iso karjahdus.
 


Eli, onko kaksi kovaa leijonaa ottaneet tosielämässä yhteen? Taistelevatko esimerkiksi arki ja toiveet keskenään, tai onko elämässä napit vastakkain jonkun yhtä kovapäisen henkilön kanssa?

Kiinnitä huomiota taistelevatko feminiinisyys ja feminiinisyys keskenään (naarasleijonat): Jos näin on, tulkitsisin, että kaksi erilaista feminiinisyyden puolta ottavat yhteen. Jos urokset ottavat yhteen, maskuliiisuuden kaksi puolta taistelevat. Naaras vs Uros ottelussa taas feminiinisyys ja maskuliinisuus vääntävät kättä - tämä voi viitata suoraan päivätietoisuudessa naisen ja miehen väliseen kiistaan.

Tällaisia heittoja! Wink
tallennettu
Venku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94



Profiili
« Vastaus #2 : 09.07.2012 21:43:22 »

Oih ja voih, selvishän se tämäkin uni nyt sitten viikonloppuna, ois kyllä voinu jäädä toteutumatta.. Lauantai menikin sitten sairaalassa. Ois varmaan pitänyt tosiaan olla enemmän varuillaan, kun nimenomaan tosi aggressiivisista leijonista oli unessa kyse.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: