Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Venus vesimiehessä  (Luettu 4179 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« : 28.01.2016 10:37:04 »

Onko täällä muita, joilla venus vesimiehessä? Entä koetteko olevanne parisuhdemäärittelyn suhteen jotenkin "ei niin perinteisiä"? Omalla kohdallani olen enenevissä määrin sillä kannalla, että olisin mieluummin vastakkaisen sukupuolen kanssa ystävä ("laaja-laisesti"  coolsmiley ) kuin perinteisessä parisuhteessa. "Olla suhteessa" on alkanut kuulostaa omissa korvissani jotenkin todella ahdistavalta, liitän siihen enemmän negatiivisia kuin positiivisia seikkoja - rajoitteita, sääntöjä, odotuksia, jne. Ystävänä taas voi olla vapaasti onnellinen ja iloinen toisen elämästä, antaa sen ihan vapaasti kulkea suuntaan mihin kulkee, jakaa hyviä hetkiä. Mutta siinä ei laisin ole sellaista omistavuutta ja mustasukkaisuutta, ohjailemista.
No, hieman hämmentyneenä olen seurannut tällaisen ajattelutavan vahvistumista itselläni, ennen olen ollut tunneasioissa hyvinkin ehdoton. Vaan näemmä voi asiat ja periaatteet elossa mennä aivan päälaelleen elämänkokemuksen myötä. Jännä juttu. Vaan niin, josko jollakulla venus vesimiehessä, olisi kiva kuulla kuis teillä?

 Smiley Jiallana

 aurinko  kalat
 askendentti  harka
 kuu  skorpioni
 kuunsolmu  skorpioni
 venus  vesimies
 mars  kaksoset
tallennettu

Elämä on.
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #1 : 29.01.2016 11:09:01 »

Tosiaankin Ossukka, henkinen vapaus ehdottomasti! Tuohon takertuvuuteen liittyy jännä juttu - olen varmaankin itse ollut sellainen aikoinaan. Jonkinsortin läheisriippuvuutta tai jotain. Vaan olisikohan ollut  noususolmu skorpionissa luonnehdinnan kohdalla toteamus riippuvuuksien muuttamisesta riippumattomuudeksi - sen jotenkin tunnistan kyllä tapahtuvan enenevissä määrin. Hmm... aivankuin noususolmun skorpionissa  "edetessä" venus vesimiehessä tulisi yhä enemmän minussa esiin. Kuun paja - en oikein ole noihin transiitti/muutoskarttoihin pahemmin tutustunut. Muutosten aktivoitumiseen voisi toki löytyä selitystä sieltäkin. Itse jotenkin olen ajatellut vaan syntymäkarttaa kuvauksena, joka sisältää erinäisiä haasteita, jotka elämänsä aikana kohdata ja voittaa. Ja että kyllä sen sitten sisäisesti tuntee, milloin mikäkin asia on ajankohtaista. Mentävä vaan virrassa mukana, mahdollisimman rohkeasti ja rehellisenä itselleen.
tallennettu

Elämä on.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: