Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apuva :)  (Luettu 3514 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« : 08.12.2012 23:26:13 »

Hei,

olette varmaan kyllästyneet näihin pyyntöihin tulkinnoista, mutta jos jollain on energiaa auttaa, olisin siitä hyvin kiitollinen  smitten.

En nyt tiedä mitä tehdä. Olen tuntenut tämän miehen jo 5 vuotta. Aluksi oltiin vaan kavereita harrastuksen takia, silloin seurustelin. Pari vuotta oli vaan fb:n kautta viestittelyä. Nyt kesästä lähtien ollaan oltu ns. yhdessä. Suhde kuitenkin on vaikea selkoinen, en tiedä jatkaako vai ei.. Onko tämä vaan vaihe elämässäni, josta voin oppia vai onko pidempi kantoinen. Tunne on uskomaton kun ollaan yhdessä, en kenenkään kanssa oo voinut olla noin avoin/luottavainen/tuntenut turvallisuutta, tuntunut niin tutulta  Smiley. Mutta joku tässä nyt kaihertaa mieltäni, ehkä hänen elämäntilanteessa on niin erissä vaiheessa kuin minun.. Sad

Joten jos joku osaa antaa astrologisia neuvoja tms., niin nyt ovat sydämellisesti tervetulleita smitten. Oon yrittänyt tulkita karttaamme, lukenut sivustoja, foorumeita, mutta eipä tuosta oo paljon irronnut  idiot2.

Minä: 03.11.1983 klo 12:59 Kajaani
Hän: 13.09.1986 klo? Kuopio

Tiina
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 09.12.2012 14:03:17 »

Saat varmemmin vastauksia, kun liität synastriakartan viestiin mukaan. Eli tässä sinulle tehtävä:

Mene www.astro.com -sivustolle ja syötä sinne sinun ja miehen tiedot. Tee miehelle ns. puolenpäivän kartta, jos et saa ongittua hänen syntymäkellonaikaansa selville. Sitten osiosta Free horoscopes -> Extended chart selection ->Methods, haet vaihtoehdon synastry chart. Tallenna omalle koneella ja liitä viestiin.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #2 : 09.12.2012 15:16:44 »

Kiitoksia Lilli viestistä  Smiley. Oon joskust tehnyt tuon synastriakartan, mutta eipä tällä astrologiatietämyksellä oo paljo saanut selkoa  idiot2.
Laitan sen liitetiedostona (jos vaan osaan).
Tilasin äsken parisuhde-tulkinnan, paljon pitää paikkaasa  Smiley. Ahaa-elämyksiä, että näinhän se meillä menee.. Ehkä oon yrittänyt aatella asioita miten ne pitäisi mennä, kuin sitä miten se meillä toimisi. En tiiä onko selkoa selityksissäni..
tallennettu
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #3 : 09.12.2012 23:58:38 »

Kiitos viestistä ja linkistä Myelene. Pitänee tutustua huomenna tuohon sivustoon, kun ensiks on tehty päivän työt  Smiley.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: