Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 12.06.2008 21:04:00
Limoviikuna. Ensin rakkaus ja sitten asunto.

KUOLEMA
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus:”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus: Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Onko rakkauselämä/parisuhde tullut tiensä päähän. Jos näin on, anna mennä. Se kuuluu nyt tähän ajanjaksoon elämässsänne ja tukee molempien kasvua.
Jos taas sinkkuaikakausi alkaa olla ohi ja sinua vähän surettaa ja pelottaa sen menettäminen, anna mennä. Suhteen alkaminenkin tukee ajanjaksoa.
Mikä tahansa vanha nyt rakkauselämässä kuolee pois, sen on myös aika kuolla.


MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys:Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Onpas vähän hankala kortti tulkittavaksi. Käänteisenähän tämä muuttuu muotoon onnettomuus. Koska päätelmässä sanotaan, ettei tätä tilaisuutta saa menettää tulkitsisin sen itse käänteisenä niin, että asunnon osto ei ainakaan vielä ole ajankohtainen. Odottele vielä ja pyri löytämään onni sisältäsi, älä ulkoisista asioista kuten asunto.


Kiitos AM  smitten
Kylläpä korttisi osuivat aika oikeaan. Minulla oli tuossa keväällä pari miestä menneisyydestäni, joista kuvittelin vielä kehkeytyvän jotain. Mutta pikkuhiljaa olen tässä päästänyt heistä irti, viimeisimmän päästin huhti-toukokuussa  Wink . Nyt olen sitten löytänyt rinnalleni ihka uuden miehen, kuukauden päivät ollaan tunnettu ja kivasti synkkaa. Saiskos sinulta korttia vielä tälle uudelle suhteelle? Asuntoasiakin on vielä vireillä, koska en ole vain kokenut sitä vielä niin tärkeäksi. Sivusilmällä asuntoja olen katsellut  Smiley
32  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 18.05.2008 02:02:32
Hei AthaMaarit  smitten

Kunhan kerkeät niin katsoisitko minullekkin mitä tuleman pitää  angel  Rakkaus ja asunnon ostoon liittyvät asiat mielenpäällä...

Kiitosta  smitten

33  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tässäkö uusi näkijä vai mikä mä olen??? : 22.04.2008 16:53:40
Todella ihanalle kuulostaa Jenima  smitten angel

Olen saanut myös kuulla, että minulla on samainen lahja olemassa, se pitäisi vain ottaa käyttöön, mutta kun en oikein osaa   Huh  Ehkä se johtunee siitä, että jollain tavoin vielä pelkään tätä asiaa, vaikka eihän siinä mitään pelättävää varmaan ole, mutta silti ajatus näkemisestä on sen verran vieras juttu vielä minulle. Tiedän, että se tulee kun sen aika on, jos on yleensä tullakseen...  angel

Kiinnostaa tuo verenpysäytys?Huh Mitä ihmettä se oikein on???
34  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 21.04.2008 22:24:33
Hei, mitäpäs minun kevät tuo tullessaan?  Cheesy angel

KKK  smitten smitten

Limoviikuna,

En ihmettelisi, jos rakkaus olisi kuuma peruna, romanssiko kytee. Toisaalta jokin suuri oivallus on alkamassa sinussa itsessäsi ja luovut vanhastakin. Eli tapahtumarikasta kevättä ainakin tunnealueellasi. Olet oppinut luontaisesti odottamaan, sillä monenlaista kautta on seurannut toistaan ennenkin. Nyt on oman päättäväisen toiminnan opettelun aika, jonka opittuasi tiedät, mitä itse tahdot ja mitkä ovat päämääräsi. "Joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään" on viisas neuvo. Pärjäät hyvin.

 smitten
Annamariia

Kiitos Paljon  smitten

Mielenkiinnolla odotan mitä tulee tapahtumaan  ja päättäväisyyttä tarvitsen, siinä  olet kyllä täysin oikeassa smitten angel
35  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Henk. koht. ennustaja (Oulu) : 18.04.2008 21:37:20
Sari Liman asui ainakin ennen Kastellissa...ja vähän sellainen kutina, et tää Aune asuu jossain Laanilassa päin.

Itse kävin n.8-9 v sittes Sari Limanin luona. Paljoa en käynnistä muista, mutta hänhän on myös meedio ja sai kyllä yhteyden edesmenneisiin läheisiini ja luotettava kuva hänestä jäi. Aunesta en osaa sanoa mitään.

En tiedä Kansankadun näkijästä mitään....olisi myös kiva kuulla Smiley ?
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tähtiporttiviestejä enkeleiltä : 09.04.2008 16:09:44
Minua kiinnostaisi rakkausasiat...miestä ei oo näkyny eikä kuulunu...olisiko jo mahdollisesti tulollaan?   Cheesy

KKK  smitten angel
37  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Testaa henkinen horoskooppisi : 27.03.2008 00:59:22
Aika hauska  Grin

Eniten Leijonaa...
mutta on myös Skorpparia...
...eikä tippaakaan vaakaa  Grin 2funny

Ihka oikeesti oon härkä  Cool
38  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 26.03.2008 12:01:05
Hei, mitäpäs minun kevät tuo tullessaan?  Cheesy angel

KKK  smitten smitten
39  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: kotisivut : 19.03.2008 00:57:25
Ihanat sivut  smitten angel
40  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kysymyksiisi vastauksia : 16.02.2008 13:12:40
Hei Coventina  smitten

Kuulisin mielelläni mitä enkeleillä olisi minulle sanottavana rakkaus- / työasioistani  Cheesy

 Kiitän  smitten smitten
41  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Matkaunia : 29.01.2008 13:41:32
Ok....hyväksytään  smitten smitten

Mutta...jälleen viime yönä minulle näyttäytyi eräs vainaja...siis oli elossa unessa. Hän oli minun luokkakaverini, miespuoleinen, jonka kuolinilmoituksen n. kk sitten näin. Hän ei puhunut minulle mitään, katsoi silmiin ja hymyili. Unessa me olimme luokkakokouksessa, joka meillä kyllä ihan oikeastikkin on parin viikon kuluttua.

Tähän luokkakaveriini en ole ollut mitenkään yhteydessä enkä sidoksissa koskaan.

Miksi ihmeessä nämä vainajat minun uniini nykyään tulevat?  Embarrassed
42  Muita keskusteluaiheita / Unet / Matkaunia : 27.01.2008 16:05:21
Olen viimeaikoina nähnyt monenlaisia matkaunia...laiva-lentokone sekä linja-auto unia...

Lentokoneuni:
Lähdin poikani kanssa kahdestaan lentokoneella Intiaan. Useamman kerran jouduimme vaihtamaan konetta päästäksemme perille. Perille päästyämme huomasin unohtaneeni jotain kotiin ja sanoin pojalleni, että odota täällä käyn "äkkiä" hakemassa kotoa unohtamani asian (en muista mikä se oli). Kotimatka minulla sujui huomattavasti nopeammin kuin matka Intiaan. Lentokentältä ajoin autolla kotiimme, joka yllättäin olikin asuntomme jossa asuimme n. 9 vuotta sitten. "Kotona" oli vastassa isäni, joka on kuollut n. 10 vuotta sitten sekä tätini, jonka kuolemasta on 2 ½ vuotta. Halasin siinä tätiäni ja sanoin, että onpa mukava nähdä pitkästä aikaa, tätini kommentoi asiaa kyllä, mutta en enää muista miten...?

Laivauni 1:
Tästä unesta en hirveästi muuta muista kuin että menimme poikani kanssa laivareissulle Tallinnaan. Meri oli tyyni....

Laivauni 2:
Olimme risteilyaluksella tässä kotikaupunkimme edustalla. Sen muistan kun menomatka oli todella myrskyinen ja aallot todella korkeat. Olisikohan se sitten ollut paluumatka, kun meri oli aivan tyyni. Tässä unessa kävimme myös maissa... kävimme mummolassani (isä vainaan äiti, joka on vielä elossa). Yllättäen jälleen isäni näyttäytyi unessa, hän oli siinä humalassa ja minua inhotti todella häntä katsella (isälläni oli eläessään alkoholiongelma)

Linja-autouni:
Tämän unen näin viime yönä. Matkustimme työporukalla linja-autolla Haaparantaan. Pysähtelimme matkan varrella. Sen muistan kun pääsimme Haaparantaan niin siellä oli jonkinlainen iso "kirppari-tyylinen" kauppakeskus tms. jossa oli paljon erilaisia käytäviä joiden varrella oli putiikkeja...putiikeissa ei ollut seiniä laisinkaan. siellä sit pyörimme. sit muistan kun yhtäkkiä aloin elvyttämään erästä miespuolista työkaveriani (olen hieman katsellut sillä silmällä häntä oikeastikkin  Wink ) siinä häntä elvyttäessäni yhtäkkiä huomasin antavan suusta suuhun elvytystä sanomalehdelle  2funny . Tämä miespuoleinen työkaverini oli unen lopussa kyllä ihan elävien kirjoissa ja makoilimme kyseisessä kauppakeskuksessa aika lähekkäin ja välillämme oli aikasen mukava "jännite"  Cheesy mutta jännitett :Dä hieman laimensi se, että tämä mies oli vakituisessa parisuhteessa....sen kummempaa ei välillämme tapahtunut....sitten matkasimme bussilla kotiin....pizzerian kautta  2funny 2funny

Että tämmöisiä unia...minua vain ihmetyttää että miksi melkein kaikki uneni ovat matkaunia ja miksi isävainaani on alkanut näyttäytyyn unissani? Sitä en muista onko hän minulle unissa puhunut mitään....varmaan on, mut muisti pätkii  Wink

*Muoks* ai niin ja vielä semmoinen lisäys, että näissä kaikissa unissani ovat olleet osallisina myös ex-miesystäväni...kukin vuorollaan  Grin
43  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 28.12.2007 01:19:34
Mooi  smitten ! Sulla urakkaa tuntuu riittävän, mutta kunhan jaksat niin täällä olisi myös yksi koekaniini kyselemässä ihmissuhde asioita  Cheesy missäs se mun unelmien rinssi luuraa   Cheesy smitten ? Niin ja onko asumiseen tulossa muutoksia?
44  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.12.2007 09:56:41
En ole aikoihin nähnyt unia, jotka olisivat jääneet mieleen. Nyt parina viime yönä on joitakin juttuja unista jäänyt mielen päälle....eli tässäpä yksi:

Kävin pitkäripaisessa (lue Alko  Wink) ostoksilla. Siellä oli myyjänä yksi ex-miesystävistäni, joka on ihan oikeastikin Alkossa myyjänä. Se mikä unestani jäi mieleen, niin kaikki mitä ostin olivat greippi-pitoisia...lonkkua, mehua, limsaa. Ja se mehupurkki, jonka ensin käteeni otin, oli melekin tyhjä...nooh sen vaihdoin sit täyteen. Niin ja ostinhan vielä pullon kirkastakin  Cheesy . Kassalle mentyäni ostoskorissani oli kaksi loppuunpalanutta viininpunaista kynttilää sekä yksi lasialunen toiselle kynttilälle...nämä olin tuonut kotoa...siinä sit exälle selittelin, että uskoohan hän etten ollut alkosta sellaisia voinut ostaa  Grin nooh, uskoihan hän   2funny . Se vielä piti sanoman ihan tästä oikeasta elämästä, että olen muutaman kerran tavannut tätä exää uudestaan ja jonkin verran yhteyksissä ollaan oltu...
45  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 17.12.2007 11:26:04
Mitä minulle olisi kerrottavana  smitten ? Lähinnä ihmissuhdeasiat kiinnostavat... ne kun eivät tunnu onnistuvan koskaan  Undecided ja kaipaisin niin kipeästi kumppania itselleni...
Muutakin saa kertoa tietenkin, jos vaikka tärkeämpää tietoa olisi...
Niin ja kuka minua sieltä ohjailee  smitten ?

Kiitos paljon  smitten smitten
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10