Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Diane Cooper ; Hiljaiset kivet  (Luettu 5413 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 29.04.2008 16:04:14 »





Diane Cooper
Hiljaiset kivet

Suom. Päivi Piiroinen ja Juha Pitkänen

Kustannus Oy Taivaankaari 2005, 282 S.
http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-hiljaiseti.html

http://www.taivaankaari.fi/?p=product&id=12
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 15.06.2008 22:18:30 »

kuukausi ja seitsemäntoista päivää kului kirjan lukemiseen, kuuluu kaiketi kirjan henkeen - energiaan ettei sitä lueta yhtäpäätä , huomasin oman lukutahtini olleen suht saman kuin kirjoittajan kirjoitustahti , ensin nopeasti jonkin matkaa ja sitten pitkä tauko ... luin tässä välissä Atlantiksen myös  .... suosittelen sydämestäni - sinulle ketä kirja kutsuu  smitten

Kirjoitan tähän Dianan alkusanat;

" Tämä kirja on vienyt minut matkalle. Sitä kirjoittaessani olen käynyt Etelä-Amerikassa, Kaliforniassa ja kahdesti Intiassa. Aloitin vuonna 1996 , kun eräänä aamuna heräsin nähtyäni äärimmäisen elävää unta , jolloin tiesin, että se oli juoni kirjani ensimmäiselle puoliskolle. Kirjoitin unen muistiin ja odotin. Seuraavana vuonna matkustin intiaan tapaamaan tytärtäni, joka asui ja teki töitä Hong Kongissa. Matkustelimme yhdessä, ja jotkin osat tästä romaanista perustuvat meidän kokemuksiimme, sillä löysimme itsemme paikasta, joka näytettiin minulle tuossa unessani.
 
   Olin työskennellyt muutamia vuosia henkioppaiden kanssa - niiden edistyneiden sielujen kanssa, jotka avustavat meitä henkimaailmasta. Myöhemmin enkelit tulivat luokseni pyytäen minua esittelemään heidät maailmalleja kirjoittamaan heistä. Enkelit ovat hyvin hyvin korkeavärähteisiä valo-olentoja, jotka toimivat Alkulähteen viestinviejinä ja välittäjinä. Henkioppaani kertoi minulle, että tieto kirjan loppuosaa ( tämän tekstin kirjoittajan lisäys ~Hiljaiset Kivet )  varten välittyisi minulle jonkun kautta ...
   
   Myöhemmin poikani tuli tapaamaan minua vietettyään vuoden Etelä-Afrikassa. Mitään tämänkaltaista ei ole koskaan tapahtunut minulle tai hänelle sitä ennen tai sen jälkeen: hän istuutui sohvalleni ja yhtäkkiä hänen kauttaan alkoi tulvia valtava määrä tietoa. Hän kehotti minua ottamaan kynän ja kirjoittamaan kaiken ylös, koska hän ei kykenisi tuomaan tietoja julki sen jälkeen kun olin saanut talteen hänelle annetut tiedot. poikani kanavoi tiedot Machu Pichusta ja kertoi tunteneensa samalla enkelten läsnäolon.

   Kahden viikon kuluttua minulle kerrottiin että tulisin piakkoin käymään läpi initaation, joka kohottaisi valotasoani ja että minun tulisi kirjoittaa vasta sen jälkeen. sen jälökeen kirjoitin kirjan " Hieman Henkisistä Laeista ~a Little Light on Spiritual Laws" kuten minulle oli luvattu.

   Kun aloitin tätä kirjaa, Hiljaiset Kivet
, ASnne Vintner, henkinen taiteilija, piirsi minulle kuvan kauniista Saska-nimisestä eskimonaisesta, jonka oli määrä olla kirjoittamisoppaani henkistä romaaniani varten. "Vihdoin pääsen jatkamaan" ajattelin. sain ensimmäisen luonnoksen loppuun, jonka jälkeen hukuin muihin töihin enkä koskenutkaantekstiin moneen kuukauteen. kun jälleen tartuin siihen, omistauduin sille vielä kerran. Teksti oli miltei valmis. kahdelta eräänä yönä enkelit ympäröivät sänkyni ja herättivät minut täyttäen minut suurenmoisella ilon ja mielihyvän tunteella.

  He, enkelit halusivat minun kirjoittavan vielä toisen kirjan enkeleistä. Ihanat Enkelit ~Angel Inspiration. se tuli kirjoittaa vlittömästi. He viipyivät luonani yötä päivää kunnes sain työn päätökseen ja kyseinen kirja julkaistiin vuotta ennen Hiljaisia Kiviä.

   Sain lopulta romaanini valmiiksi. toivon, että nautit sen lukemisesta yhtä paljon kun minä sen kirjoittamisesta. Käytä ihmeessä ( kirjan , Tekstin kirjoittajan lisäys) symboleja. Ne ovat hyvin väkeviä.

Rakkaudella , Diana                "


Ja minä aaviisuinen lisään että kaiken aikaa kun tätä kirjoitan niin tunnen suuren enkeliolennon vasemmalla puolellani. Kuulostaa oppaaltani  smitten
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 03.07.2008 22:31:12 »

Jatkanpa tähän Diana Cooperin jatko-osaa tuohon kirjaan, nimittäin tuo 'Voimakoodit', jossa tehdään matkaa Australiassa aboriginaalien joukossa.

Kirjassa aika mielenkiintoisia juttuja, mm. että aboriginaalit ovat muinaisia Lemurian jälkeläisiä!

Minua vain kiusaa tuo Dianan taitamattomuus kirjoittaa, tai se ei ole sitä tyyliä josta minä tykkään.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 22.07.2008 19:11:23 »

Jatkanpa tähän Diana Cooperin jatko-osaa tuohon kirjaan, nimittäin tuo 'Voimakoodit', jossa tehdään matkaa Australiassa aboriginaalien joukossa.

Kirjassa aika mielenkiintoisia juttuja, mm. että aboriginaalit ovat muinaisia Lemurian jälkeläisiä!

Minua vain kiusaa tuo Dianan taitamattomuus kirjoittaa, tai se ei ole sitä tyyliä josta minä tykkään.


Esmiralda  smitten

.... Hiljaiset Kivet on trilogian I osa, Voimakoodit II osa ja Valoverkko III
...
ovat minullakin lukupöydällä juuri nuo II ja III osa - vaan kun tämä Eckhart Tollen " UUSI MAA " linkissähttp://www.astro.fi/forum/index.php?topic=25772.msg206190#msg206190 veti puoleensa, niin odottavat vuoroansa  Kiss angel  JA jotain samankaltaista olen minäkin hetkittäin  tunnistanut Dianaa lukiessa - siis että jokin  Sad Shocked mutta onko se  kirjoittajan taitamattomuutta   ... vai ihan jotain muuta  Shocked minä päätin olla huomioimatta sitä oloa ja lukea vain  smitten

~Aaviisuinen

http://www.taivaankaari.fi/enkelit/kirjeet.html

http://skye.ajatukseni.net/2007/04/12/diana-cooper-hiljaiset-kivet-voimakoodit-ja-valoverkko/

http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-valoverkko.html

  angel http://www.minaolen.com/lehti/diana_c.html  angel
« Viimeksi muokattu: 22.07.2008 19:23:29 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: