Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pekka Sauri  (Luettu 2708 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sala-astroilija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70


Profiili
« : 22.10.2007 01:27:19 »

Haluaisin viritellä keskustelua tästä suurelle yleisölle Yölinjalla-ohjelman juontajana tutuksi tulleesta psykologi-poliitikosta. Onko syntymäkartalla viitteitä siitä, mikä on ohjannut hänet tähän ihmisläheiseen sielutohtorin ammattiin? Entä mikä on herättänyt tämän nykyisen Helsingin apulaiskaupunginjohtajan poliittisen kunnianhimon?

Syntymäaika on Wikipedian mukaan 31.5.1954 ja kellonajasta sekä paikasta ei ole tietoa. Eräs toinen lähde taas antaa 30.5.1954 Helsingissä. Aurinkokaksonen siis joka tapauksessa, eikä tuo päivän heitto vaikuta muihinkaan merkkeihin erityisemmin. Kaksosta pitäisin hieman etäisenä merkkinä psykologin ammattiin, mutta toisaalta työssähän täytyy pitää tietty väli potilaaseen / asiakkaaseen. Kaksosta pidetään myös suhteellisen älyllisenä merkkinä, joten se auttanee puntaroimaan ihmisten ongelmia objektiivisesti. Psykologin ammattiin liitettyä Skorpionia ei Saurin kartalla liiemmin ole, mitä nyt Saturnus Skorpionissa.
tallennettu

askendentti jousimiesaurinko skorpionikuu oinasmerkurius skorpionivenus neitsytmars jousimies
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 22.10.2007 09:37:41 »

Muistan kun k.o ohjelmaa pyöritti Teppo Turkki. Ihmettelin minäkin miten hänestä apulaiskaup joht tuli. Ilmeisesti radio on vankka media, en edes muista / tiedä mitä hän teki radio-ohjelman ja politiikan välissä. Moni mediajulkkis vaan hakee poliittista paikkaa? Oli kerran jossain kemuissa.. se "tiedoistani.." 

Kaksonen - radiopuheet - poliittiset puheet? Wink
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: