Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vesimiehen aika - mitä veskareille kuuluu?  (Luettu 7329 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 27.01.2009 14:33:13 »

tämä on sitten huumorilla tehty - ohessa 3 napsittua mielipidettä Vesimiehen ajasta. nyt pitäisi Veskareilla mennä lujaa, Jupiter Vesimiehessä siis. onko näin?

http://www.minaolen.com/lehti/diana_c.html
   

Lehti • Artikkelit
   
Diana Cooper Suomen vierailulla:
”Elämme maaplaneetan historian
merkittävintä siirtymävaihetta”
Marjo-Kaisu Niinikoski

Elämme yhtä maailmanhistorian ihmeellisintä aikakautta. Koskaan koko universumin historiassa maaplaneetta ei ole ollut näin suuressa siirtymävaiheessa. Näin sanoo englantilainen kirjailija ja enkelilähettiläs Diana Cooper ja viittaa planeettamme ylösnousemukseen eli kohoamiseen kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen.

Diana Cooper ottaa minut vastaan ystävällinen hymy kasvoillaan ja ohjaa meidät pöydän ääreen. Hän on juuri saapunut toiselle Suomen vierailulleen ja huokuu tietoa, jonka hän on tullut jakamaan kanssamme.
- Olemme kaikki siunattuja saadessamme olla täällä maan päällä juuri tänä aikana. Meillä on nyt upea mahdollisuus henkiseen harppaukseen, mikäli itse näin haluamme. Se ei luonnollisestikaan tule meille ilmaiseksi, sillä kyetäksemme siihen meidän täytyy käydä läpi totaalinen puhdistautumisprosessi. Tosin ne, jotka ovat siihen valmiita, tietävät sen jo sisimmässään ja ovat jo lähteneet tuolle polulle, Diana kuvaa.
Diana on ympäri maailmaa tunnettu ”enkelilähettiläs” ja kirjailija, joka on kirjoittanut jo toistakymmentä henkiseen kasvua ja tietoisuuden kohottamista käsittelevää kirjaa. Hänen kirjojaan on käännetty lukuisille kielille ja hän kiertää eri puolilla maailmaa luennoimassa ja pitämässä worshopeja.
Suomessa Diana on opittu tuntemaan ensisijaisesti hänen teoksestaan ”Ihanat enkelit”(Taivaankaari Oy), joka on avannut monen lukijan silmät ja sydämet ottamaan vastaan tietoa siitä, että meille on lähetetty iloksi suuri joukko enkeleitä, jotka suorastaan odottavat, että me ”työllistämme” heitä pyytämällä heitä avuksemme.
Helmikuun (05) Minä Olen –messuilla ilmestyi suomenkielinen painos Dianan kirjasta ”The Silent Stones”(Hodder Mobius). ”Hiljaiset kivet”(Taivaankaari Oy) on ensimmäinen osa hänen kolmiosaisesta henkisestä romaanisarjastaan. Sarjan kaksi muuta osaa, ”The Codes of Power” ja ”The Web of Light” odottavat myös julkaisuaan suomen kielelle.

Päämääränä vapautuminen

Romaanisarja, kuten Dianan enkelikirjat ja henkiseen kasvuun keskittyvät kirjat, tähtää yhteen päämäärään: ihmisen henkilökohtaiseen henkiseen vapautumiseen ja sitä kautta koko planeetan vapautumiseen.
- Ylösnousemus tarkoittaa sitä, että me nostamme värähtelytasomme valon tasolle. Koska jokainen ajatuksemme, sanamme, tunteemme ja tekomme ovat aurassamme olevaa värähtelyä, ylösnousemus edellyttää sitä, että meidän tulee puhdistaa ajatuksemme ja tunteemme ja tehdä rakkaudellisia tekoja, jotka palvelevat korkeinta parasta. Vasta silloin säteilemme korkeammalla tasolla ja elämme ilossa ja vapaudessa, Diana kuvaa prosessia.
- Kun hyväksymme, että olemme ensisijaisesti henkeä ja osa Jumalallista Ykseyttä, otamme kohtalon omiin käsiimme. Tiedostaessamme olevamme Jumalan kanssa yhteistyössä toimivia kanssaluojia ja ottaessamme siihen liittyvän voiman ja vastuun käyttöömme vaihdamme viidennen vaihteen päälle eli alamme matkata kohti viidettä ulottuvuutta, hän jatkaa.
Oivallus mahdollistaa Dianan mukaan sen, että matkantekomme helpottuu ja voimme alkaa auttaa myös muita heidän tiellään. Päästämme irti alemmasta tahdostamme ja omistamme matkamme korkeampaa tarkoitusta varten.
”Kun päätämme rentoutua ja nauttia matkasta, rullaamme avoauton kuomun ylös päästääksemme valon sisään. Se on Vapautumista”, Diana tiivistää prosessin kirjassaan ”Hieman Vapautumisen tiestä” (Taivaankaari Oy).
Diana listaa asioita, jotka nostattavat meidän valon määräämme. Niitä ovat mm. anteliaisuus, runsauden jakaminen, laulaminen, nauraminen, ajan viettäminen kauneuden ja luonnon keskellä, seesteisyys, rakkaus, hyväntekeväisyys, halaaminen sydämen pohjasta, meditaatio, ilo, päätöksen teko ja muista hyvää ajatteleminen.
Eli onko se siis tiivistettynä sitä, että me opimme elämään ”ihmisittäin” eli tavalla, jollaiseksi meidät alun perin luotiin?
- Kyllä, vastaa Diana.

Väärinkäsityksiä
ylösnousemuksesta

Diana haluaa korjata muutamia väärinkäsityksiä ja poistaa pelkoja, joita ihmisillä liittyy käsitteeseen ylösnousemus. Jotkut luulevat, että se tarkoittaa sitä, että kohotessa korkeammille tasoille otetaan mukaan fyysinen keho. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa.
On tosin ollut aikoja, jolloin maaplaneetalle inkarnoituneessa kehossa ei ollut mahdollista nousta valoon ja jäädä yhtä aikaa fyysiseen kehoon.

- 2000 vuotta sitten ihmisten värähtelytaso oli niin alhaalla, etteivät silloiset kehot olisi kestäneet ylösnousemukseen tarvittavaa valomäärää. Tuolloin ylösnoustiin niin, että otettiin fyysinen keho mukaan. Nyt tilanne on toinen, koska olemme ihmisinä ja ihmiskuntana kehittyneitä noista ajoista, Diana toteaa.

”Älä siis murehdi perheesi jättämistä. Kukaan ei pyydä sinua leijumaan ulos avoimesta katosta. Vapautumisen tielläsi pysyt lujasti ja onnellisesti ratin takana ja sinua ohjaa Alkulähde, Jumala, Luoja tai miksi ikinä haluatkin kutsua maailmankaikkeuden Voimaa”, Diana kirjoittaa.
”Jos päätät jäädä fyysiseen kehoosi Vapautuessasi, elät kuten aiemminkin mutta hehkut, loistat ja säteilet korkeamman värähtelytason valoa. Kun tunnet iloa, pyyteetöntä rakkautta ja ykseyttä kaikkien kanssa, luot itsellesi taivaan maan päälle”, hän jatkaa teoksessaan ”Hieman Vapautumisen tiestä”.

Vapauduttuaan ihminen elää jatkuvasti viidennessä ulottuvuudessa. Käytännössä hän toimii tuolloin planetaarisen palvelun ”leivissä”. Dianan mukaan suurin osa Vapautumiseen juuri valmistautuvista sieluista on valinnut jäädä maaplaneetalle palvelemaan ihmiskuntaa. Nyt on heräämisen aika, ja valotyöläiset ottavat yhä enemmän paikkansa päästämällä irti väärästä egostaan.
- Henkilökohtaisilla tarpeilla ja haluilla ei ole enää samanlaista merkitystä, sillä silloin ihmisen tahto on palvella Kaikkea mikä on, hän kuvaa.

Polttoaineena pyyteetön rakkaus

Diana sanoo, että pääsylippu Korkeimman ”palveluskuntaan” on pyyteettömän rakkauden sisäistäminen ja sen todeksi eläminen.
- Kun rakastamme ehtoja asettaen meillä on tarve kontrolloida toisia vaatimalla heiltä sellaista käyttäytymistä, joka miellyttää meitä. Tämä sitoo meitä omiin haluihimme ja tukahduttaa etenemisemme. Pyyteetön rakkaus tarkoittaa rakastamista ilman ehtoja. Tämä tuo mukanaan sen, että alamme hyväksyä kaikki tuomitsematta ja kritisoimatta. Annamme heille luvan kulkea heidän polkuaan.
Dianan mukaan Vapautuminen tapahtuu Kristus-tietoisuuden kautta. Meillä on rajoittunut inhimillinen käsitys Kristuksesta, mutta todellisuudessa Kristus-tietoisuus on kosmista energiaa, joka on puhdasta pyyteetöntä rakkautta.
- Se on uskomaton energia, joka ylittää täysin meidän käsityskykymme, Diana toteaa.
- Eräs mies saapui tänne 2000 vuotta sitten ja kävi läpi monia vihkimyksiä eri vihkimyskouluissa. Häntä valmisteltiin henkilökohtaisen koulutusprosessin kautta siihen, että hän kykeni olemaan ”kulkuvälineenä” tuolle Kristus-energialle.
Diana sanoo, että Jeesus on ainoa ihminen, joka on maaplaneetalla ihmiskehossa kyennyt kantamaan täydellisesti Kristus-tietoisuutta ja välittämään sitä muille.
- Saatamme ajatella, että hän oli vain ihminen, jonka läpi energia kulki. Voi, hän oli mitä uskomattomin olento, joka näytti meille täydellisintä esimerkkiä tietoisesta ylösnousemuksesta, Diana sanoo.
- Jeesus Kristus sanoi: ”On vain yksi tie.” Hän tarkoitti, että ainoa tie takaisin Lähteen luo kulkee Kristus-tietoisuuden kautta. Tämä tapahtuu sydämen avaamisen kautta niin, että elämme pyyteetöntä rakkautta todeksi ja hyväksymme koko ihmisluonnon. Kristus-tietoisuus on tie. Jollemme elä Kristus-tietoisuudessa, emme kykene ylösnousemaan, Diana kuvaa.
Diana kirjoittaa: ”Tullaksesi täydelliseksi ylösnousseeksi mestariksi sinun täytyy tulla mieleltäsi valaistuneeksi Buddhaksi ja sydämeltäsi Kristukseksi. Rakkaus ja viisaus ovat sisarenergioita. Vesimiehen aika on elämistä Kristus-tietoisuudessa.”

Jokainen voi ylösnousta

Diana korostaa, että meistä jokainen voi halutessaan astua ylösnousemuspolulle. Ensiaskel on avata sydän antamalla anteeksi itselle ja kaikille muille, jotka ovat loukanneet tai tehneet meille vääryyttä. On myös tärkeää ottaa vastuu omista päätöksistä ja jokaisesta elämänalueesta.

Voiko jokainen polulle lähtenyt myös saavuttaa Vapautumisen eli ylösnousemuksen?
- Kyllä, mikäli hänellä on oikea pyrkimys ja hän on halukas antautumaan korkeammalle tavalle elää, Diana vastaa.
Millainen sitten on Dianan mielestä maailma sen jälkeen, kun planeettamme on noussut viidenteen ulottuvuuteen?
- Olettaen, että tarpeeksi moni ihminen keskittyy positiiviseen ajatteluun ja valoon me voimme kaikki nostaa värähtelyämme ja Vapautua. Silloin maailmassamme tulee vallitsemaan rauha. Ihmiset tulevat ilmentämään toisiaan kohtaan hyvää tahtoa, ja jokainen työskentelee mielessään korkeinta parasta palveleva visio. Maailmastamme tulee huolenpidon ja jakamisen paikka, jossa me arvostamme ja pidämme huolta planeetastamme, toisistamme ja kaikista eläimistä, Diana vastaa.
Planetaariseen ylösnousemukseen liittyy Dianan mukaan myös se, että planeettaamme hallitsevassa Henkisessä Hierarkiassa on tapahtunut muutoksia. Myös aiemman seitsemän säteen lisäksi maaplaneetallemme on palannut viisi mestarisädettä, joten tällä hetkellä Dianan mukaan planeetallamme vaikuttaa 12 eri sädettä.
Diana sanoo itse saavansa tietoa Valon Mestarilta Kumekalta, joka toimii hänen oppaanaan.
- Kumeka on tullut tänne toisesta universumista auttamaan meitä kohoamaan. Hän toimii kahdeksannen säteen sädemestarina ja on vastuussa planeettamme syvästä transformaatiosta, hän kuvaa.
Dianan mukaan Henkisen Hierarkian muodostaa joukko Ylösnousseita Mestareita, jotka ovat meidän vanhempia veljiämme, korkealle kehittyneitä sieluja, jotka tunnetaan myös nimellä Valaistuneet tai Valitut. He työskentelevät yhteistyössä, ja nyt, kun olemme siirtyneet kunnolla Vesimiehen aikaan, Hierarkia on lopullisesti muotoutunut.
- Hierarkiassa ja säteissä tapahtuneiden muutosten tarkoitus on tuoda uutta energiaa planeetallemme. Koska planeetan tietoisuus on kohonnut, meillä on nyt käytössämme kaikkiaan 12 sädettä, jotka edustavat meille säteileviä Jumalan eri aspekteja. Osa sädemestareista on pysynyt ennallaan ja osa on vaihtunut, hän lisää.

Hierarkiaan lisää
naisenergiaa

Dianan mukaan yksi merkittävimmistä muutoksista hierarkiassa on naisenergian lisääntyminen.
- Juuri päättynyttä Kalojen aikakautta hallitsi maskuliininen energia. Nyt Vesimiehen aikakaudella pääpaino on siirtynyt maskuliinisen ja feminiinisen tasapainottamiseen. On tärkeä ymmärtää, että vaikka ne ovat erilaista energiaa, ne ovat samanarvoisia. Tämän vuoksi Hierarkia on nimittänyt joukkoonsa uusia mestareita, jotka kaikki elivät viimeisen maaelämänsä naisen kehossa, Diana selvittää.
- Näitä ovat sellaiset Mestarit kuten Siennan Pyhä Katariina, Maria Magdaleena, Lady Nada, Assisin Pyhä Clare, Avilan Pyhä Teresa, Äiti Maria ja Lady Quan Yin, jota pidetään Äiti Marian itämaisena vastineena. Heidän tehtävänään on varmistaa, että vanhat dogmit kuolevat ja esiin pääsee uusi henki, joka pohjautuu ykseyteen Lähteen tai Luojan kanssa.
Henkisessä vapautumisprosessissa myös jokaisen yksilön on tasapainotettava oma maskuliininen ja feminiininen puolensa. Naisia ohjataan ottamaan oma voimansa ja vastuunsa käyttöön, kun taas miehiä rohkaistaan näyttämään haavoittuvaisuutta ja avautumaan heissä olevalle herkkyydelle ja luovuudelle.
- Jokainen voi tehdä itselleen listan maskuliinisista ja feminiinisistä ominaisuuksista ja kehittää niitä tietoisesti itsessään. Luoda näin tasapainoa, Diana vinkkaa.
Yksi keskeinen muutos Hierarkiassa on myös se, että Dianan tietojen mukaan planeettamme ylin johto on vaihtunut. Planeettaa pitkään hallinnut Mestari Sanat Kumara on nyt palannut takaisin Venukselle, josta Hän on kotoisin.
- Monet ovat harmitelleet minulle sitä, koska ovat kokeneet jo vuosia olevansa yhteydessä Sanat Kumaraan. Ei kannata olla harmissaan, sillä eihän yhteys Häneen tarvitse tietenkään katketa, Diana naurahtaa.

Lord Maitreya
ohjaa prosessia

Dianan mukaan Maailman Herran asemaan on nyt noussut Lord Maitreya, joka toimii myös planetaarisena Kristuksena. Herra Maitreya on myös Valkoisen Veljeskunnan ja Melchizedek-veljeskunnan johdossa.
- Hänen tehtävänään on valvoa, että planeettamme ylösnousee kunnolla. Hän seuraa myös henkilökohtaisesti jokaista ihmistä, joka on ilmoittanut halukkuutensa astua ylösnousemuspolulle. Toisin sanoen hän auttaa niitä, jotka haluavat työskennellä itsensä kanssa nostaakseen nopeasti Valon määrää itsessään, Diana toteaa.
Jos joku lukijoista nyt tuntee sisällään halua päästä tuohon joukkoon, mitä hänen on tehtävä?
- Voit alkaa meditoida ja ottaa yhteyttä Lord Maitreyaan sanomalla hänelle: ”Haluan päästä mukaan ylösnousemuspolulle. Omistan itseni ja elämäni ylösnousemusprosessille.” Löydät varmasti tapasi edetä tarkoittipa se sitten kehosi puhdistamista, päivittäistä meditaatiota tai enkeleiden kanssa työskentelemistä, Diana kannustaa.
- Sanotaanhan, että opettaja tulee, kun oppilas on valmis.
Etenemme siis hyvin järjestetyn ohjauksen alaisuudessa. Silti meillä ihmisillä on edelleen vapaa tahto, joten meillä on edelleen myös pallo ja vastuu hallussamme. Jokaisella hetkellä ja jokaisella valinnalla on merkityksensä. Kuten myös sillä, että jonkinlaisena takarajana pidetty vuosi 2012 lähestyy. Miten Diana näkee sen?

- Henkioppaani Kumeka muistuttaa, että vuosi 2012 on ennustettu olevan suuren muutoksen aikaa. Tuolloin sekä Azteekki- että Maya-kalenterit loppuvat. Hindujen mukaan tuo vuosi merkitsee taukoa Luoja-jumala Brahmanin sisään- ja uloshengityksen välillä. Tuolloin aika pysähtyy hetkeksi ja se mahdollistaa poikkeavien asioiden tapahtumisen. Mitä lähemmäksi kuljemme tuota hetkeä, sitä tärkeämpää on valmistella itseämme ottamaan vastaan energiaa, joka tulee tuolloin virtaamaan tänne, Diana vastaa.
Ilmassa on kahdenlaisia puheita siitä, mitä vuonna 2012 tulee tapahtumaan. Toiset ennakoivat hirveitä onnettomuuksia ja ”maailmanloppua”, kun taas toiset näkevät suuria henkisiä muutoksia ja Valon läpimurtoa. Kumpi visio on totta?
- Kumeka sanoo, että kumpikin vaihtoehto on mahdollinen. Tällä hetkellä maapallon vaaka keikkuu positiivisen ja negatiivisen välillä. Meitä pyydetään kasvattamaan koko ajan enemmän ja enemmän positiivista puolta, jolloin vaaka heilahtaa selkeästi Valon, rakkauden ja harmonian puolelle. Jokainen meistä voi ja jokaisen meistä tulee vaikuttaa siihen nyt, kun meillä on siihen mahdollisuus, Diana vastaa.
- Jokaista yksilöä pyydetään aktiivisesti sitoutumaan nostamaan omaa värähtelyään, joka puolestaan nostaa planeetan kokonaisenergiatasoa. Tämä tukee sitä, että lopputulos vuonna 2012 olisi mahdollisimman positiivinen ja voisimme lopultakin kohota viidenteen ulottuvuuteen muiden Valoplaneettojen joukkoon.

Lisää Diana Cooperista, Ylösnousseista Mestareista, säteistä ja niiden uusista sädemestareista
Dianan nettisivuilla osoitteessa www.dianacooper.com

    * Dr. Helena Steiner-Hornsteynin
      Kolme pirinää herätyskellossa
    * Mutta suurin niistä on Pyyteetön Rakkaus...
    * Työkavereina Ylösnousseet Mestarit
    * "Maailmankaikkeus ajattelee kauttamme"
    * "Luojan käsiala on täydellinen"
    * Feminiinisen Jumaluuden laskeutuminen
    * Jeesuksen elämän salatut vaiheet
    * Ihmeiden mies Joao de Deus: Elämäntarina
    * ”Ayurveda ei ole vain intialaisille”
    * ”Tietoisuus on valovuosien päässä aineesta”
    * Steven Halpern ja sisäisen rauhan sävelet
    * ”Elämme maaplaneetan historian merkittävintä siirtymävaihetta”
    * Peltokuvioilmiön virstanpylväitä
    * Maailma on pyhäkkö
    * Speltti -paluu parempaan ruokaan
    * Vesi ja Suola
    * Intiaanisokeri
    * Kuolleet lääkärit eivät valehtele
    * Onko maailmanopettaja jo keskuudessamme?
    * Uusi tiede lähestyy henkisyyttä
    * Sokeriton, älä edes ajattele sitä!
    * Tachyanisoidut lasilinssit
    * Green 8 -suoja kännykän säteilylle (1/2001)

http://www.koomikot.com/modules/wordpress/2009/01/01/vuosi-vaihtui-vesimiehen-aika-alkoi-obama-tulossa-ja-ulkomainen-naiskoomikko/


Vuosi vaihtui, vesimiehen aika alkoi, Obama tulossa ja ulkomainen naiskoomikko
01.01.2009 — Anitta Ahonen (Views: 37)

Luin aamusta horoskooppini luotettavalta astro.fi-sivustolta ja hengähdin. Meille vesimiehille, Obamalle ja mulle, on tulossa hyvät ajat. En ole tarkistanut mistään faktatietoa siitä, onko Obama vesimies vai ei, mutta näinä gonzojournalismin kulta-aikoina pikku faktavirheet ovat vain mukava mauste elämän piristämiseksi. Meille luvattiin 12 vuodeksi eteenpäin noususuhdannetta. Hyvä jos molemmat elämme niin pitkään. Minua uhkaavat vain keski-ikäisyys ja lihavuus, mutta Mister O:lla taitaa kohta olla enemmän vihamiehiä kuin minä ehdin elinikänäni edes hankkia.

Stand upillisesti viime vuoteni sujui hyvin eli kiireisesti. Tänäkin vuonna ajattelin riemastuttaa olemassaolollani monia katsojia heidän lukuisista toiveistaan huolimatta. Viime vuoden satoa oli sooloni lisäksi Joni Koivuniemen kuuluisan koomikoiden tappelulistan kärkeen kipuaminen. Olen luullut tähän asti olevani vain pelottava sekä ruma, mutta kiltti lapsille. Nyt tiedän, että olen myös kova tappelemaan. Hyvä. Eipä tarvitse ostaa paitaa, jossa on teksti minulle ei vittuilla. Ilmankos en vieläkään ole päässyt niille klubeille esiintymään, joille haluaisin, koska olen niin kova tappelemaan. Vetäisin kaikkia turpaan esim. Seisomapaikkaklubilla tai Ookkonäänauranu-klubilla, jos pääsen sinne ikinä.







Vesimiehen aika
Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Vesimiehen astrologinen symboli.

Vesimiehen aika on astrologinen ajanjakso, jolloin Aurinko on kevätpäiväntasauksen aikana Vesimiehen tähdistössä. Ajanjaksot aiheutuvat Maapallon prekessiosta eli pyörimisakselin kiertymisestä yhden kierroksen 25 800-25 920:n vuoden aikana, jona aikana kevättasauspiste ehtii sijaita kaikissa eläinradan 12 tähdistössä. Vesimiehen aikaa edelsi Kalojen aika, ja sitä seuraa Kauriin aika. Jokainen ajanjakso kestää 2150-2160 vuotta, joka vastaa eläinradalla 30 astetta.

Käsitettä teki tunnetuksi 1900-luvun alussa Levi H. Dowling kirjoituksellaan "The Aquarian Age Gospel of Jesus, the Christ of the Piscean Age". Toisen maailmansodan jälkeen käsitettä "New Age" alkoi käyttää Alice Baileyn The Lucis Trust. Lopullisesti käsite tuli suuren yleisön käyttöön vuoden 1968 Hair-musikaalin myötä. Yhdysvalloissa termi vakiintui käyttöön 1970-luvulla Kaliforniassa.

Koska ei voida täysin yksiselitteisesti määrittää, missä eläinradan eri tähdistöjen rajat menevät, on vesimiehen ajan alkamiskohdasta esitetty erilaisia mielipiteitä. Varhaisin ehdotus on vuosi 1880 [1] (Johannes Trithemius), ja myöhäisin 2654 (Max Heindel). Professori Hermann Haupt on päätynyt vuoteen 2595, ja Pekka Ervast vuoteen 1898[2] Astrologien mukaan mitään tarkkaa rajaa ei kuitenkaan käytännössä ole, vaan siirtyminen merkistä toiseen tapahtuu huomaamatta. Esimerkiksi viiden asteen siirtymä eläinradalla vastaa jo noin 360 vuotta.

Astrologian mukaan Vesimiehen aika on solidaarisuuden ja yksilöllisyyden aikaa. Myös teknologia liittyy vahvasti Vesimieheen. Ilmaelementin merkkinä Vesimies edustaa korkeutta sekä henkisesti että fyysisesti. Maallinen työ ja sidonnaisuus tiettyyn maaperään vähenevät.

Vesimiehen merkkiä hallitsee planeetta Uranus.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2009 14:46:38 kirjoittanut ~~Sac Xib Chac~~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 27.01.2009 14:35:59 »

 vesimies vesimies vesimies eräs tärkeä tuttavani onkin veskari, ja joukkarillakin pitäisi nyt.. edetä

Yleisnäkymät:
Jupiter, Chiron ja Neptunus vaikuttavat merkissäsi tammikuusta joulukuuhun 2009 ja siksi sinulla on käytössäsi hurja määrä kosmista oivallusta ja näkemystä niin omaan elämääsi kuin monien läheistesi elämään liittyen. Alitajuntasi toimii tehokkaasti ja ajaudut vuoden mittaan moniin mehukkaisiin tilanteisiin, joissa sinulla on mahdollisuus käynnistää yksi tai useampia menestyksellisiä aloituksia elämässäsi. Usko siihen, että kaikella mitä tapahtuu, on tarkoituksensa ja heitä kaikki ennakkoluulosi niin kauas kuin mahdollista. Jos sinulle tarjotaan jotain, joka herättää mielenkiintosi tai innostuksesi, niin älä jää epäröimään, vaan tartu kiinni ja anna itsellesi lupa heittäytyä menestyksen voimien kuljetettavaksi. Sisäinen tietoisuutesi kasvaa tämän vuoden aikana uusiin mittoihin ja kaikki itsetuntemukseen tai henkiseen kehitykseen liittyvä tieto ja koulutus kannattaa ottaa avosylin vastaan.

Menestys:
Jupiterin vaikuttaessa merkissäsi, olet nyt käynnistämässä pelkän aurinkomerkkisi perusteella uutta 12 vuoden menestysjaksoa elämässäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluneen 12 vuoden rupeama on nyt loppuun kaluttu ja sinun on aika siirtyä kokonaan uusille urille elämässäsi. Useimmiten tällainen aika toteutuu nimenomaan työelämän kuvioissa, mutta parhaimmillaan vaikutukset näkyvät kaikilla elämäsi alueilla. Koko vuosi on sinulle huippuhyvää aikaa, mutta astrologisesti on erotettavissa kaikkein suotuisimmat aikajaksot: Helmikuun puoliväli, touko-kesäkuun vaihde, heinäkuu ja joulukuu 2009. Nyt ei pidä pelätä muutoksen riskejä. On päätöksenteon aika.

Rakkaus:
Venus ei vaikuta suoraan merkissäsi lainkaan tänä vuonna, mutta pariin otteeseen saat osaksesi Venuksen kolmiojakson, joita et voi olla huomaamatta. Ensimmäinen jakso osuu mahtavasti heinäkuulle ja toinen loka-marraskuun vaihteeseen jolloin Venus samalla tekee kolmiota Jupiteriin merkissäsi molempina ajankohtina. Vetovoimasi on näinä aikoina korkeimmillaan, mutta ilman omaa panostasi juhlat jäävät puolitiehen. Muista etenkin näiden Venus-jaksojen aikana nauttia elämästäsi joka ainoana päivänä niin paljon kuin mahdollista. Tee kaikista hetkistä juhlahetkiä ja hemmottele itseäsi ihanilla hoidoilla ja tavaroilla. Silloin hehkusi kasvaa helposti kymmenkertaiseksi.





Sami Mattila, 2.7.2003 Uusi aikakausi.htm

UUSI AIKAKAUSI TAI VESIMIEHEN AIKA

Mitä se pitää sisällään?

Se on Luciferin alullepanema salaliitto, joka työntyy esiin erittäin salakavalalla, mutta varmaotteisella tavalla. UA –nimikkeen taakse kätkeytyy Lusiferin pyrkimys muovata sille itselleen maan päälle oma valtakunta sen omilla ehdoilla. Pyydystäessään verkkoonsa ihmisiä Lusifer esiintyy valon, rauhan ja rakkauden nimissä. Näillä hyvillä aatteilla se aivopesee ja pettää puolellensa vilpittömiä, pahaa-aavistamattomia ihmisiä. Siksi UA –liike on hyvin petollinen, sillä noiden valhenaamioiden taakse kätkeytyy pimeyden ruhtinas demoneineen!

Tässä yhteisössä paha esittäytyy hyvänä, ja Lusifer todella käyttää kaikki keinot hyväkseen pukeutuessaan pettävään valkeuden kaapuun (2 Kor. 11: 14).

Lusifer tekee työtään maan päällä niin poliittisella kuin uskonnollisella alueella.

 

Miten Uusi aikakausi-liike suhtautuu kristinuskoon?

Texe Marrs, joka on perehtynyt UA-liikkeeseen kirjassaan Uhattu uusi sukupolvi, kirjoittaa: "Lyhyesti mutta tarkasti sanottuna Uusi aikakausi on mitä tahansa muuta kuin Jeesus -uskontoa.," ja toisaalla: "Uuden aikakauden vilppi on keskittynyt Jeesuksen kieltämiseen" (Huom. 1 Joh 4: 3).

Kuka tai mikä sitten on UA -liikkeen Jumala?

Se on Lusifer (2. Kor. 4: 4), joka itse esittäytyy Valona ja Voimana. Näin Texe Marrs: "Uusi aikakausi ja okkultiikka tekee väsymättömästi työtä vakuuttaakseen ihmiskunnalle, ettei ole persoonallista Jumalaa, joka rakastaa meitä. Kaikki olemassa oleva on tätä persoonatonta Voimaa. Siten ihminen on itse luomakunnan korkein saavutus. Jeesus Kristus on sen tähden vain yksi ihminen - osa Voimaa".

Eräs UA -liikkeen räikeimmistä valheopetuksista on opetus, että ihminen itse on jumala ja voi täten itse pelastaa itsensä. Opetuksillaan tuo yhteisö pyrkii tuomaan esiin ihmisjumalarodun. Tämä on Raamatun vastaista sillä se korottaa luodun Luojan yläpuolelle (Room. 1: 21-25).

Maan päällä yhteisöä johtavat ns. Uuden aikakauden johtajat ja opettajat, jotka Saatana on saanut petettyä ja jotka saavat ohjauksensa ja opetuksensa henkimaailmasta demonioppailtaan. Useat näistä johtajista ja opettajista ovat omien henkioppaidensa vaikuttamina kirjoittaneet kirjoja ja artikkeleita, jotka ovat siis puhtaasti Lusiferin vaikuttamia. Näitä julkaisuja on nykyisin jo hyvin runsaasti tarjolla. Nuo johtajat saavat ohjausta ja opetusta pimeyden henkimaailmasta ollessaan erikaltaisin tavoin saavuttamissaan hallusinaationaalisissa tiloissa, esim. Transsissa, huumeiden vaikutuksen alaisina ym.

Opetuksiaan Lusifer tuo ihmiskunnan tietoisuuteen noiden kirjoituttamiensa kirjojen ja muiden julkaisujen kautta, sekä nykyisin yhä enenevässä määrin TV:n, radion, musiikin, videoiden ym. kautta.

Vaikka Uusi aikakausi kohdistaa hyökkäyksensä kaikkiin ihmisryhmiin, sen erityiskohteena ovat lapset, nouseva sukupolvi, ja tuo yhteisö on lähtenyt todelliseen hengelliseen sotaan voittaakseen lapset puolelleen!

Soluttaessaan oppejaan lapsille UA -yhteisö ei jätä mitään asiaa huomioonottamatta, käytössä ovat lelut, TV, videot, musiikki, vaatetus, sarjakuvat, kirjat ym. Vaaravyöhykkeessä ovat koulut, kouluopetus sekä päiväkodit.

Erityisesti nykyisin räjähdysmäisesti levinneet pimeyden opit ovat Uuden aikakauden aikaansaannosta; taikuruus, ennustus, ufot, fantasia - ja tieteiskirjallisuus, jooga ym. Nämä ja monet muut pimeyden opit ovat jo todella erittäin huolestuttavassa määrin levinneet lasten ja nuorten pariin. Todellinen ongelma, huumausaineet ovat Uuden aikakauden tehokkain ja myrkyllisin käyttöase!

Texe Marrs: "Uuden aikakauden jäsenet etsivät lakkaamatta juuri sitä oikeaa huumetta, joka toisi heille valaistuksen ja onnellisuuden. He kutsuvat tällaisia huumeita muotoiluhuumeiksi".

Uusi aikakausi -yhteisö on ulottanut lonkeronsa myös terveydenhoidon alueelle.

Saatana on myös tunkeutunut ja soluttautunut kristilliselle alueelle. Itse asiassa se on tässä Uuden aikakauden esiin työntymisessä erittäin uskonnollinen. Saatana on omaksi edukseen väännellyt Raamatun sanomaa, kääntäen kaiken hyvän osoittamaan itseään.

Ja koska Lusifer ajaa EY -asiaa, yhteistä maailmanhallintoa ja -järjestelmää, se haluaa myös yhteisen maailmanuskonnon, jossa se itse korottaa itsensä jumalaksi (2 Tes. 2: 4). Lusifer on kajonnut koulujen uskonnonopetukseen, tarkoituksena poistaa kristinuskonopetus yksinomaisena uskonnonopetuksena kouluista. Myöskin yritys vesittää Raamatun todellinen Sanoma on Lusiferin työtä.

Kun ymmärtää tuon pimeyden ruhtinaan pääpyrkimyksen, silloin ovat totta Vapahtajan sanat Joh. 9: 4 "Tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä".

Uusi aikakausi -yhteisö ei tule hyväksymään kristittyjä, jotka todistavat ja puhuvat kristillisen Raamatun Totuuden puolesta. Sen tähden tuo yhteisö tulee vainoamaan todellisia kristittyjä. He antavat ymmärtää kristittyjen myös olevan esteenä Uuden aikakauden pyrkimyksissä sen lopulliseen päämäärään. Lusifer tuon yhteisön takana kokee kristityt todelliseksi uhkaksi itselleen. Uusi aikakausi -yhteisö on antanut suoraan ymmärtää että se tulee raivaamaan tieltään pois kaikki, jotka vastustavat tuon yhteisön pyrkimyksiä.

Pat Robertson kirjassaan Uusi maailmanjärjestys kirjoittaa: "Jos Uuden maailmanjärjestyksen täytyy pakottaa elämä ja ajattelu omaan muottiinsa, niin olemme pian takaisin kommunismissa. Uusi maailmanjärjestys muovautuu väistämättä kommunismin kaltaiseksi. Vapaudelle ei löydy sijaa enää missään."

Ja näin tämä Lusiferin unelma muodostaa oma valtakunta maan päälle, jossa se tulee ottamaan Jumalan paikan, alkaa jo selvästi hahmottua (2 Tess. 2: 4) ja on jo hyvin näkyvää. Työtään tekee tuhansien juonien taitaja ja valheen isä. (Joh 8:44). Lusiferilla on hyvin itsekkäät tarkoitusperät. Käynnissä on todellinen hengellinen sota, jossa kamppailu käydään ihmissieluista. Jeesus on kuitenkin väkevämpi tuota väkevää ja Hän on voittanut sen Golgatan ristillä (Luuk. 11: 22,
Kol. 2: 14-15). Jeesus on voittanut maailman ja Hän tulee lopulta kukistamaan Saatanan ja sen valtakunnan (2 Tess 2: 8, Joh. 16: 33). Kristittyjen täytyy olla valveutuneita ja selvillä siitä, mitä on tapahtumassa voidakseen vastustaa Saatanaa sen tuhopyrkimyksissä. (Ef. 6: 10-18). Rukous on voimallinen ase (Matt. 18: 18, 2 Kor 10: 3-5). Tiedät asiasta enemmän kuin tutustut asiantuntijoiden julkaisuihin, joissa he paljastavat Uuden aikakauden juonia.

Esim. Baer Ronald: Päättymätön painajainen, Huima Leena: Jumala peilissä, Robertson Pat: Uusi maailmanjärjestys, Marrs Texe: Uhattu uusi sukupolvi ym.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2009 14:47:35 kirjoittanut ~~Sac Xib Chac~~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 27.01.2009 14:50:46 »

pikaisesti silmäillen, sekä enkelit että ihmisten tuleva todellisuus on siis 4-5-ym ulottuvuuksissa toimimista.
se mitä viimeinen kirjoittaja pelkää, on sitä että ihmiset kehittyisivät nopeasti, mutta "väärälle tielle".
tietääkö joku mikä on oikea tie, kun ulottuvuus muuttuu?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 28.01.2009 10:56:33 »

huhuu    vesimies vesimies vesimies

meneekö lujaa ja oletteko Luojia?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: