Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: suurkolmio AP-kartalla  (Luettu 6065 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Yulunga
Vieras
« : 03.03.2007 23:39:43 »

sitä piti kysymän, että miten noita suurkolmioita pitäisi tulkita? vai mikä se on, kun minulla on  aurinko (huone 5. oinaassa) jupiter (huone 2. jouskarissa) saturnus (huone 9. leijonassa) kaikki kolmiossa toisiinsa nähden? ja kyseessä on AP-kartta.

Ymmärtääkseni tämä on joku hieno mahdollisuus?
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 05.03.2007 13:37:13 »

Minulla on kohta päättyvällä ap-kartalla vesi-suurkolmio: aurinko (6.), kuu (10.) ja Jupiter (3.), ja se kyllä kuvaa vuotta paremmin kuin hyvin. Tein uuden työsopimuksen joka vähensi työaikaani (myös Uranus ja Merkurius 6. huoneessa) naispuolisen uuden pomoni kanssa (kuu kympissä) ja tämä mahdollisti keskittymisen uuden opiskeluun (Jupiter kolmosessa). Kaikki on sujunut hienosti ja nämä kolme osatekijää ovat tukeneet toisiaan, mitä kolmio-aspekti kuvaakin. Myös seuraavalla ap-kartallani on suurkolmio, tällä kertaa tulimerkeissä: Jupiter (1.), Venus (5.), Saturnus (9.). Se muodostaa myös pohjan Leija-kuviolle, jonka kärkenä tietysti on Neptunus (3.) (= meneillään oleva Saturnus-Neptunus-oppositio).

Tuosta omasta kuviostasi voisi ajatella, että vuoden aikana pystyt toteuttamaan luovasti itseäsi (aurinko viitosessa) erittäin hyvillä fyysisillä resursseilla (Jupiter kakkosessa) rakentaen jotain pohjaa kenties opiskeluille tai kansainvälisyydelle, tai uusille elämänfilosofioille (Saturnus ysissä). Kaiken kaikkiaan nämä ko. planeettojen osoittamat teemat kyseisillä elämänalueille pelaavat hyvin yhteen kyseisenä vuonna. Aurinko viitosessa kertoisi, että energiasi keskittyvät viitoshuoneen asioihin: luovuus, lapset, romanssit. Jupiter kakkosessa voisi merkitä vaikkapa omaisuuden kasvua ja Saturnus ysissä taas esim. pitkäjänteistä työtä näkökulmien laajentamisen hyväksi. Tulimerkeissä kun kolmio on, niin paljon innostusta voisi asioihin kuulua. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Yulunga
Vieras
« Vastaus #2 : 05.03.2007 13:46:37 »

Ajatus, nyt tulvahtaa helpotuksen kyyneleet silmiin... tuo huone 9. on nimittäin täydellisesti sitä alaa millä teen työtä ja haaveenani on tehdä kv-kasvatustyötä lasten parissa!!! Cheesy  smitten Ja on takkuillut pahemman kerran viimeiset puoli vuotta, kun  pluto 6. huoneessa.
Samoin suhteet ja tajusinkin että sehän oli 5. huoneessa se shaakelin Pluto  tickedoff

Näin unta, että joku atrolainen kertoi minulle surullisena, että itse asiassa tuo suurkolmio tekee elämän suurimmat hankaluudet ko. huoneissa. Luojan kiitos se oli vain unta.  buck2
« Viimeksi muokattu: 05.03.2007 13:48:26 kirjoittanut *Hittunen* » tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #3 : 05.03.2007 14:08:38 »

Ajatus, nyt tulvahtaa helpotuksen kyyneleet silmiin... tuo huone 9. on nimittäin täydellisesti sitä alaa millä teen työtä ja haaveenani on tehdä kv-kasvatustyötä lasten parissa!!! Cheesy

Hei, hienoa - kolmiohan sopisi juuri tuohon teemaan! Smiley Olisiko tämä vuosi siis se, jolloin asiat vihdoin lähtevät luistamaan? Toivotaan näin!
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Yulunga
Vieras
« Vastaus #4 : 05.03.2007 15:12:32 »

juu, huhtikuussa alkaa uusi AP missä on tuo em. kolmio!  Cheesy
jipiiiiii...
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #5 : 20.05.2007 10:43:56 »

Vahvasti tuohon kv-kasvatus/lapset suuntaan menossa, piti vain päättää että haluan tehdä sitä.  Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #6 : 20.05.2007 10:45:49 »

Arvaa kuka on ollut lasten kielikoulun aluevastaavana parissa eri kaupungissa.. onnea sinulle! Tuo voi olla mukavaa.  Cool
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Freyja
Vieras
« Vastaus #7 : 20.05.2007 10:47:55 »

Se on mukavaa, itseasiassa olen tehnyt sitä jo osa-aikaisesti vuoden verran nyt vaan sitten sysksystä kokopäiväisesti JOS saan palkankorotuksen.  Smiley  Smiley
tallennettu
Freyja
Vieras
« Vastaus #8 : 20.05.2007 22:51:23 »

 5. huone ja  rapu viittaavat luovuuteen, lapsiin ja perheeseen. Minulla on muuten kuu kaksosissa ja se tarkoittaa sitä että on jatkuvasti 2 miestä yhtä aikaa  Grin (ihan vahingossa!) Viisaammat saa tulkita tota suurkomiota  Wink  Smiley
tallennettu
Oinas-62
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #9 : 21.05.2007 10:25:25 »

Leija täälläkin AP-kartalla. Sen selkärankana Saturnus (11.) Leijonassa ja kärkenä Neptunus juuri 6. puolella  Vesimiehessä. Tuli-suurkolmio muodostuu Saturnuksen lisäksi auringon ja kuun aivan tarkasta konjuktiosta Oinaassa (8.) molempien viimeisillä asteilla sekä Jupiterin ja Pluton väljästä yhtymästä (4.) Jousimiehessä. Kheiron on vajaan seitsemän asteen päässä Neptunuksesta (5.), ja toinen Leija muodostuu niin, että Kheiron korvaa Neptunuksen ja Merkurius (8.)korvaa auringon ja kuun yhtymän.

Haasteita tuottaa Uranuksen ja noususolmun yhtymä (7.) läheellä DC:tä Kaloissa neliöiden Jupiteria. Mars lähes samoin DC:n toisella puolella (6.) ja neliöi Venusta.
Lisäksi Venus on lähellä MC (10.) Kaksosissa muodostaen pienen kolmion Merkuriuksen ja Kheironin kanssa.  Nousevana merkkinä häärää Neitsyt.

Ja syntymäkartalla painaa päälle niin transiitit Pluton neliö Marsin kanssa knuppel2 ja vuoden vaihteen jälkeen Pluton neliö Kuun kanssa Huh. Syntymäkartalla kuu on (12.) 0.42 Vaakaa, Mars Kaloissa (6.) ja Pluto siinä välissä kolmannen huoneen viimeisillä asteilla.
Plussana Pluto tekee kolmiota syntymäkartan auringon(7.) ja Merkuriuksen (7.) kanssa.

Näillä eväillä pitäisi saada lopputyö tehtyä mielellään jouluun mennessä. Antaako eväitä? Syntymäkartalla on Jupiter (5.) Kaloissa sekstiili Merkuriuksen (7.) lopussa Oinaassa kanssa. Sepon mukaan tuo aspekti pitäisi sisällään Kultakurkun osa niin kirjallisessa kuin suullisessa muodossa. Suullisen taidon saatan välillä hallitakin hyvin, mutta tekstin tuottaminen on yhtä tuskaa. Aukenisiko nyt jotain?
Olen tehnyt lapsuuden traumojen parissa töitä useita vuosia, ja lapsuudesta juontuvat myös kirjoittamiseen liittyvät ongelmat. Menen välillä totaalisesti kipsiin, varsinkin stressaantuneena. Viime ajat olen harjoitellut kaikkea maan ja taivaan välillä, ja selvittänyt ongelmaan liittyvät syyt perin pohjin. Mitä voisivat haasteet pitää sisällään? Tulkinta-apu, Kiitos.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: