Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: arpaonni  (Luettu 6045 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ave^^
Vieras
« : 12.12.2013 13:50:10 »

Mikä kartalla kertoo arpaonnesta tai voiko jokin siellä kumota sitä?

Mulla kun on vahva jupiter, mutta siitä huolimatta en ole eläessäni ikinä (ehkä pari kertaa) voittanut edes sitä rahat takaisin -voittoa mistään arvasta, lotosta, kenosta yms. En vain koskaan voita niistä yhtään mitään. Miehellä taas on arpojen kanssa jatkuvasti sellainen kehä, että saa siitä sen saman suuruisen voiton mitä on maksanutkin ja menee vaihtamaan sen uuteen arpaan ja taas on samansuuruinen jne. kunnes yhdessä arvassa on sitten jokin 20e tai 50e voitto. Ihan käsittämätöntä.  Tongue  Grin
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #1 : 12.12.2013 14:04:40 »

Mikä kartalla kertoo arpaonnesta tai voiko jokin siellä kumota sitä?


Ei mitään käryä, mutta Kenossa kandee kokeilla sitä, että pelaa vain kahden  kenoa
kestona (ei kunkkunumeroita) ja valitsee ainakin toisen numeron sen mukaan, mitkä numerot ovat esiintyneet
vaikkapa 20:n edellisen viikon aikana selvästi muita useammin??

 :Smiley

PS. Pörssilottoon pääsee pikkurahalla kiinni, kun opettelee pelaamaan esim. warranteilla (warre, warpunen).
Ostowarrantti on vedonlyöntiä kurssinousun puolesta, myyntiwarrea käytettäneen lähinnä osakkeiden arvon
"vakuuttamiseen": jos osakkeen arvo laskee, warrantin arvo nousee tavallisesti %-tuaalisesti huomattavasti jyrkemmin, eli
siinä on ns. vipua rutkasti.

Esim. Nordeassa warreilla päässee pelaamaan kunhan ensin avaa arvo-osuustilin. Se onnistunee vaikkapa verkkopankin
kautta. Ossuuspankissa täytynee ennen warrepeliin mukaan pääsyä täyttää sijoittajaprofiili, jossa ilmoittaa valmiutensa
korkean riskin ottoon, koska warret katsotaan osakkeita mutkikkaammaksi sijoitusinstrumentiksi.

Ennen oikealla rahalla pelaamista kannattanee tutustua warrantteihin jonkin sijoitusoppaan avulla, ja senjälkeen
kuivaharjoitella hyvän tovin virtuaalisijoituksilla.

Wikipedia:

Warrantti (kirjoitetaan joskus myös muodossa varrantti) on pankin tai pankkiiriliikkeen asettama arvopaperi, joka kohdistuu johonkin kohde-etuuteen kuten osakkeeseen, indeksiin, raaka-aineeseen tai valuuttaan. Warranteilla on aina rajoitettu voimassaoloaika, jota kutsutaan myös juoksuajaksi. Warrantit noteerataan pörssissä ja niillä käydään kauppaa kuten osakkeilla.

Tavallisimmat warranttityypit ovat osto- ja myyntiwarrantti. Ostowarrantti antaa oikeuden kohde-etuutena olevan hyödykkeen ostamiseen warranttiehdoissa sovittuun hintaan warrantin päättymispäivänä (tai amerikkalaisissa warranteissa sen voimassaoloaikana). Mikäli kohde-etuuden hinta ei ylitä tuolloin sovittua hintaa, raukeaa warrantti arvottomana. Myyntiwarrantti puolestaan antaa oikeuden myydä kohde-etuus sovittuun hintaan. Mikäli kohde-etuuden hinta jää sovitun hinnan yläpuolelle, raukeaa myyntiwarrantti arvottomana.

Tavallisesti warrantin päättymispäivänä ei suoriteta konkreettisia ostoja tai myyntejä kohde-etuudella, vaan warrantin asettaja maksaa warrantin nettoarvon rahana.

Warranttia käytetään sijoitusten suojaamiseen. Myyntiwarrantilla voidaan suojautua kohde-etuuden kurssin laskua vastaan. Toisaalta warrantilla voidaan saada vipua sijoituksiin – kurssin noustessa ostowarrantin arvo nousee suhteessa enemmän kuin itse kohde-etuuden. Warrantin "oikean" hinnan määrittäminen ei ole triviaali toimenpide; henkilön, joka sijoittaa rahojaan warrantteihin ilman perustietoja, katsotaankin harrastavan lähinnä uhkapeliä. Warranttikauppa on periaatteessa nollasummapeliä, mutta kun kulut otetaan huomioon, niin warranteilla keskimäärin hävitään rahaa pitkällä aikavälillä. Vaikka warrantin liikkeellelaskija todennäköisesti tekee voittoa, ottaa liikkeellelaskija myös riskin, koska tappion mahdollisuus on olemassa. Liikkeellelaskijan voitto johtuu siitä, että liikkeellelaskettaessa warrantilla on aika-arvo, joka pienenee päättymispäivää lähestyttäessä. Lisäksi, jos liikkeellelaskija myös toimii warrantin markkinatakaajana, osto- ja myyntitarjousten erotus eli spread tuo lisätuloja.

Turbowarrantiksi kutsutaan warranttia, joka raukeaa jo voimassaoloaikanaan, mikäli kohde-etuus saavuttaa ehdoissa määritellyn knock-out-tason. Turbowarrantilla päästään, suuremman riskin vastapainoksi, vielä normaalia warranttiakin suurempaan vipuvaikutukseen.


Otetaan esim. ostowarre NOK3L20EP6.00000R0.200NDS (kohde-etuus NOK; 3 = vuosi 2013; L = 12 kuukausi eli joulukuu; 20 : päättymispäivä; toteutushinta 6 eeroa; 0.2: yksi warre vastaa 0.2 osaketta?; NDS: liikkeeseenlaskija Nordea?).

Tällä haavaa kauppaa käydään 2:n centin kurssiin. Jos Nokia ennen 20. päivää nousee yli toteutushinnan (6 erkkiä, noin 5%?), warren arvo tod. näk. nousee ainakin 3:en centtiin, eli 50 prosenttii??

Jos tosissasi aiot osallistua warrelottoon, tsekkaa em. "faktain" oikeellisuus perin huolellisesti... Grin
« Viimeksi muokattu: 12.12.2013 14:53:03 kirjoittanut sideman » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #2 : 12.12.2013 14:41:30 »

Mää sanoisin, että tässä kantsis kattella ehkä transiitteja?

Tosin, poikani, joka on aurinko ja kuu  harka, on aikamoinen munkkihaukka ollut aina.

tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #3 : 16.12.2013 09:45:13 »

Jupiterin ja Uranuksen kontakti lienee tällaisten onnenpotkujen osoittaja?  Jos se on syntymäkartalla, niin onnenpotkuja tulee pitkin elämää, mutta nimenomaan transiitteina voi onnenpotkuja osua meille 'onnettomille' joilla ei noiden kontaktia oo syntymässä annettu.  Toimii kummin päin vaan, eli taivaalla kiertävä Uranus kohtaa syntymäkartan Jupiterin tai toisinpäin.

Miesystävä sai menneellä viikolla parikin voittoa eri peleistä, ja pitihän sitä katsoa hemmon karttaa ja transiitteja.  No siellä 'sattuu' olemaan transitoiva Uranus vastapäätä hänen syntymäkartan Jupiteria!

Olis kiva kuulla kommentteja ja kokemuksia, oletteko seuranneet taivasta sillä silmällä, että tulis lottovoitto?
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #4 : 16.12.2013 09:58:14 »

Mä oon tässä suhteessa, ainakin vielä, väärinpäin vedetty sukka, ku ei tuota onnetonta tai onnekasta rahaa liiaksi ole vaikka kartta saattas niin yhtäkkiä ajatellen väittääkin...noi Uranus ja Jupiter nousulla, Pluto MC;llä ja kakkoshuoneen painotuskin viä.

Tr Jupiter DC;llä, oppositiossa Uranus  aspect_con Jupiteriin ei mulle tuonu mitään arpaonnea....oiein muutenkaan osaa sanoa, mitä se oikein toi, vai veikö sittenkin?
tallennettu
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #5 : 16.12.2013 15:03:40 »

Tutustuin muuten vast'ikään poikaan, jonka jupiter  aspect_con  askendentti  leijona
 aspect_con kuu
 aspect_opp saturnus (descillä)
 aspect_tri onnenpiste
 aspect_tri aurinko
 aspect_sex vesta

.. ammatti-pokerinpelaaja  coolsmiley . Vaikka kuulemma se peli on enempi taktiikkaa kuin onnea. Aurasta oikein huokui "minä onnistun" ja "elämä on peliä"-asenne.
tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
Indium
Vieras
« Vastaus #6 : 16.12.2013 15:32:01 »

Mää olen lapsesta saakka saanut arpajaisvoittoja, edelleen niitä tipahtelee (kuten myös hyvin outoja yhteensattumia, että hädän hetkellä saan mitä tarvitsen) mutta en tiiä oikein mihin tota liittäis astrologisesti.  jupiter neptunus venus stelliumiin ykköshuoneessa ehkä?
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #7 : 17.12.2013 14:26:23 »

Miten muuten jupiterin perääntyminen? Onko kellään arpaonnisella perääntyvää jupiteria, vai kumoaako se muuten vahvan jupiterin vaikutuksen? (Mullakin siis perääntyvä jupiter.)
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #8 : 18.12.2013 01:49:47 »

Otetaan esim. ostowarre NOK3L20EP6.00000R0.200NDS (kohde-etuus NOK; 3 = vuosi 2013; L = 12 kuukausi eli joulukuu; 20 : päättymispäivä; toteutushinta 6 eeroa; 0.2: yksi warre vastaa 0.2 osaketta?; NDS: liikkeeseenlaskija Nordea?).

Tällä haavaa kauppaa käydään 2:n centin kurssiin. Jos Nokia ennen 20. päivää nousee yli toteutushinnan (6 erkkiä, noin 5%?), warren arvo tod. näk. nousee ainakin 3:en centtiin, eli 50 prosenttii??



Näyttää jo nyt likimain satavarmalta, että ne onnettomat, jotka vielä tuota "arpaa" omistavat, eivät siitä pääse kunnialla
eroon. Lienee äärimmäisen epätodennäköistä, että NOK'in kurssi enää ennen 20. päivää nousisi yli kuuden erkin,
jolloin pankki maksaisi erotuksen vähennettynä omilla kuluillaan niille, joilla tuota pörssilottolappua on warren päättymispäivänä...

 Embarrassed
tallennettu
Lumililja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83



Profiili
« Vastaus #9 : 18.12.2013 19:17:03 »

Jaaha pitää kait kokeilla onneaan. En lottoa enkä ostele arpoja, mutta voittelen kyllä palkintoja asiakaskyselyistä, joihin aina joskus vastailen. Viimeksi tuli matkalahjakortti, summa oli melko iso, ei mikään satanen siis...

 jupiter  aspect_tri  uranus ja muitakin jupiter-juttuja on... idiot2
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: