Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 102
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Tapetuksi tuleminen. : 25.11.2019 11:38:30
Kahtalaista samansuuntaista tulkintaa nousee esiin, mutta unien näkijähän on toki niiden paras tulkitsija.  Smiley

- Koet, että kyseinen henkilö tuonut positiivista vaikutusta elämääsi. Kuitenkin unessa koet, että hän surmaa sinut eri variaatioin.
Tämä voi olla alitajunnan tapa ilmaista erilaisten henkisessä kehityksessäsi etenemistäsi rajoittavien uskomustesi/roolituksiesi kuolemaa eli niistä vapautumista. Unen kautta ilmaistaan, ettet yksin olisi voinut tehdä tätä työtä, vaan ystävälläsi on ollut huomattava rooli vapauttamisessa.

- Mikäli uskot reinkarnaatioon/karmaan, niin uni voi olla myöskin muistumaa edellisistä elämistä. Ystäväsi on ollut niissä oman vuoronsa mukaisesti toteuttamassa unen kuvaamia tapahtumia. Tässä elämässä hänellä onkin sitten mahdollisuus auttaa ja tukea sinua. Kuitenkin unen/alitajunnan syötteen avulla sinulle nostetaan asioita esiin voidaksesi nähdä niitä laajempana kokonaisuutena sekä oppia hyväksymään asioita arvottamatta niitä hyviin tai huonoihin.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunus oppositio nousumerkki, mitä tapahtuu? : 09.05.2016 09:00:41
Etsiskelin kokemuksia Neptunuksen oppositiosta Nousumerkille, ja täältähän löytyi jo valmiiksi aloitettu ketju.

Onko Titityy vielä langoilla, että voisi kertoa millaista elämä oli tuolloin viitisen vuotta sitten?
Vai voiko joku toinen kertoa kokemuksistaan?

Menikin vuosia, etten ollut juurikaan kiinnostunut astrosta, kunnes männä kuussa innostuin uudelleen ihmettelemään karttaani. Ja tämmöinen transiitti sieltä pomppasi silmille!  smiley6600
3  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Selvitä kastisi! : 31.03.2016 16:12:41
Olikohan niin että Bearnaise-kasti sattui minulle?  Wink
4  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Kuopion paranormaali tapaaminen : 03.03.2015 14:36:35
HenKaNen on Kuopion henkisen kasvun seura.
Ensi viikon keskiviikkona on avoin keskusteluilta klo 18 osoitteessa Tulliportinkatu 62; käynti Sairaalankadun puolelta (KVESin tilat katutasossa - entinen Countrykuppila)

Viikkotapahtumat ovat avoimia myös ei-jäsenille, vapaaehtoinen kahviraha. Smiley
5  Astro special / Yleistä / Vs: RIP Rauni-Leena Luukanen-Kilde : 10.02.2015 22:29:10
R.I.P. Rauni-Leena Luukanen-Kilde oli todellakin ainutlaatuinen. Tuskin kukaan hänen luennollaan tai aurakentässään ollut lienee jäänyt kylmäksi, kokipa hänet ja hänen viestinsä millä tavalla tahansa.

Jaan tässä lyhyen videon, joka tuo hänen karismansa sekä tärkeän viestinsä hyvin esille.
https://www.youtube.com/watch?v=LilWFDCYWVw
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Kuopion paranormaali tapaaminen : 08.02.2015 22:37:54
Oi Karjalan itkuinen nainen, minäkin voin osallistua tapaamiseen.  Wink Olen ollut aika niukasti viime aikoina tällä foorumilla, joten en muista ketkä olisivat olleet vanhan topicin aikaan tuloillaan.

Käyn säännölleen noissa HenKaSen tapaamisissa myöskin, jotta jos ei muuta miittiä saa aikaan, niin siellä sitten voi nähdä - ensi viikolla torstaina ufoilta, seuraavalla meditaatio ja avoin huasteluilta taas kuukauden ekalla viikolla keskiviikkona.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Eläimet pakenevat Yellowstonesta? : 08.02.2015 22:31:24
Niin, näitä uutisiahan on toki jokainen tahollaan seurannut jo toista vuotta. Pahimmillaan Yellowstonen purkautuminen karsisi tämän planeetan väestöä välittömästi ja välillisesti noin 2/3 mikäli se tapahtuu täydellä voimallaan, hallitsemattomasti.

Tämänkaltainen supertulivuoren purkaus on tapahtunut hamassa menneisyydessä jolloin vei kauan aikaa, ennenkuin ilmakehä pystyi puhdistumaan sen verran, että kasvillisuus alkoi jälleen kukoistaa ja ilma oli riittävän puhdasta hengitettäväksi. Se kuinka ne vähäiset ihmiset silloin selvisivät, on ollut aikamoinen ihme. Vanhat intiaanitarinat kertovat siihen tapaan, että 'ilmaa ei voinut enää hengittää, mutta muurahaisihmiset ottivat meidät maan alle luokseen asumaan'.

No mutta jotenkinhan täällä on saatava tämä jumalaton riistomeininki loppumaan.  Siispä laitanpa tälle visiolle hömiön, kuten BE:kin.  Grin 2funny
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Suvun karma? : 03.02.2015 09:39:56
koppi, suvun karmasta puhuttaessa ei liene syytä painottua pelkästään menestystarinoihin, vaan myöskin muuhun pinnan alla kytevään.  Tällä hetkellä näitä 'pahoja tekoja kolmanteen ja neljänteen polveen' -teemoja käsitellään konkreettisesti suvussa kulkevina sairauksina sekä toiminta- ja ajattelumalleina. Häpeän, vihan, kaunan, kapeakatseisuuden energiat ovat jääneet solumuistiin ja sitten polvet puoltavat.

Tokihan niistä voi irtisanoutua, eihän kukaan voi odottaa, että kaikki kykenisivät putsaamaan oman mielenmaisemansa ja karmansa suvun vastaavista puhumattakaan. Syyllisyyttä ei tarvitse kantaa tehdyistä eikä tekemättömistä, sillä kuten siteeraamassasi opuksessa sanotaan Saarnaajan kirjassa: Siis syö leipäsi iloiten ja juo viinisi hyvillä mielin, sillä jo kauan sitten nämä syntisi ovat sinulle anteeksiannetut.
Ja eikös se kirja perustu myös lunastusoppiin, joka helpotti jo edellisten polvien velkojen maksua aneiden muodossa.

Karma pohjimmiltaan on syyn ja seurauksen laki, ei siis palvelijoiden rankaisusysteemi, mistä puhuit. Eli rakkaudellinen tapa opettaa ihmissukuisia, kehittyviä olentoja kantamaan vastuu teoistaan. Myös siitä, että meille on annettu vapaa tahto ja ajatuksen luova voima käyttöömme.

Valitettavaa onkin, että vielä tänäkin päivänä annetaan valtaosa vastuustamme kuolleesta kielestä virheellisesti käännettyyn opukseen, mitä muutenkin on käytetty karmaa tuottaviin tarkoituksiin inkvisitioineen sekä ristiretkineen. Mutta kukin tulee autuaaksi omalla uskollaan.


9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Suvun karma? : 17.01.2015 14:35:45
Kas, kuinka tämä kahdeksan vuotta sitten alkanut ketju onkaan saanut uutta lihaa luidensa päälle!

Tekee hyvää puntaroida omaakin käsitystään asioista näin monen vuoden jälkeen. Maailma, energiat ja värähtelyt ovat muuttuneet - tietoisuus laajentunut, ja silti joudumme pohtimaan edelleenkin mikä on karmaa, omaa - suvun - kollektiivista. Onko nimike edelleenkin sama, vai kaipaako se päivitystä. Onko karma oman kokemuksellisen ajatus-, tunne- ja/tai toimintamallin tuottamaa, vai imemmekö me itseemme kollektiivisesti olemassaolevaa energiaa, mikä syyn ja seurauksen lain mukaan kuuluu kuitattavaksi jossain vaiheessa.

Edelleenkin huomaan olevani suhteellisen samaa mieltä kuin aiemminkin, sikäli, että koen yhä tärkeämmäksi puhdistaa oman itsensä kautta tätä kollektiivista harhaa. Astraalimaailmassa hiimailee ajatustemme tuotokset hyvinkin moninaisine tunnesidoksineen, ja mitä enemmän pystymme niitä sidoksia irroittelemaan ja luudalla seittejä huiskimaan pois, sitä parempi.

Liekö loppupelissä niinkään suurta väliä sillä, kenen likoja puhdistelemme. Ovatko ne aiemman inkarnaatiomme jätöksiä, vaiko nykyisen, vaiko sukumme tahi klaanimme. Tärkeintä on tarkkailla ajatuksiaan, ettemme lisää pesäämme likaisi sekä puhdistaa, puhdistaa, puhdistaa.

Kukin kykynsä ja taitonsa mukaan, tarve lienee kaikilla yhtäläinen.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Entinen elämä : 09.08.2014 23:25:26
Kiitos Ritsa. Jostain syystä nuo syntymämerkit, arvet yms. kiehtovat minua tässä hetkessä.
Ja tässä vielä yksi linkki: http://reincarnationstudies.com/scars-illnesses-left-behind/

Cataya85, tarinaasi on ollut mielenkiintoista seurata. Onko noussut esiin, miksi juuri se elämä on palautunut mieleen - aktivoituiko se tavattuasi jonkun henkilön, joka on ollut tuolloin tärkeä? Mitä opit siitä elämästä ja jäikö siitä jotain kesken?

Eileithyia, toivottavasti saat kiinni siitä, mitä tavoittelet. On kiehtovaa penkoa tietoja ja löytää niistä vahvistuksia ajatuksiinsa!
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Entinen elämä : 04.08.2014 18:58:25
Olipa mielenkiintoinen artikkeli, tässä on lapsella ollut syntymämerkki kohillaan: http://thespiritscience.net/2014/06/21/3-year-old-remembers-past-life-identifies-murderer-and-location-of-body/
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Entinen elämä : 27.07.2014 22:43:16
mä en usko tuohon syntymämerkkijuttuun, tai sitten meillä on suvussa monet polvet pelkkiä rikollisia kun kaikilla on niskassa punaiset merkit  police  knuppel2  :Smiley

Tästä viestistä minulle sujahti näkymä tapahtumasta, jossa ihmisiä on polvillaan suuren, valmiiksikaivatun haudan ympärillä ja heidät tuupataan sinne niskalaukauksen jälkeen. Voisi olla kenties toisen maailmasodan ajalta.

Käsittääkseni usein vanhat tutut inkarnoituvat samoille tanhuville, että voivat jatkaa yhdessä sielunsopimusten käsittelyä.
Lähipiirissä olen kohdannut monia tuttuja vanhoilta ajoilta, esim. Ranskan vallankumouksen ajalta hovissa olleita, intiaanielämistä ja muinaisen Egyptin ajalta. Itselläni ei ole merkittäviä syntymämerkkejä, mutta eräällä läheiselläni, joka kuoli ensimmäisessä maailmansodassa, on selässä nyrkinkokoisella alueella pigmenttiläikkä - tulee mieleen, että siitä on mennyt kuula läpi. 
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Stressi ja korvien soiminen : 26.07.2014 11:31:19
Hyvää pohdintaa Sideman,

PKL taitaa määrittää olevan pääasiallisesti kahdenlaista tinnitusta, joista toinen johtuu ylikuumenemisesta ja toinen taas ns. energiavoimavarojen kuluttamisesta. Eli vuosituhansia sitten on jo tunnistettu stressiperäiset oireet, ennenkuin sanana stressistä tiedettiin mitään.
Toisaalta ulkopuolisten tekijöiden aiheuttamat oireet, kuten omasikin, ovat lisääntyneet. Autoissa kuunnellaan nupit kaakossa musiikiksi kutsuttua melua. Pieni, suljettu tila ja paljon meteliä, mistä seuraa varhaiset kuulo-ongelmat. Lähipiirissä on moottorisahalla ilman kuulosuojaimia työskennelleellä henkilöllä kuulossa heikentymää. Tämä puolestaan aiheuttaa hänen puolisollaan piakkoin tinnitusta, kun stressikynnys paukkuu päivittäin. Ininä yltyy, kun selkiintyy, ettei yksinkertaisia lauseita ollakaan kuultu.

14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Suurkolmio! : 20.07.2013 16:57:55
Justika niin, Nikki  smitten
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Suurkolmio! : 20.07.2013 16:25:11
Tein kartan tuolle 29.7. päivälle, kun siihen tulee niin nätisti maakolmiokin mukaan, ja onhan tässä onnen sopassa sattumia!

Khironin paluun siivellä Neptunuksen transiitti sivelee sitä hyvinnii läheltä,  Venus taputtelee parivaljakkoa Plutoa ja Urkkia Ascendentilla sekä Kuu on tuolloin Aurinkoni sylissä.

Sairausloma lienee tuolloin lusittu, jos tämä vaiva tokenee ensi viikon aikana ja toivottavasti löytyy parempi paikka tehdä töitä, kuin sellainen, jossa toistamiseen tehdään vuoden sisään kosteusvahinkoremppaa. Vesikolmiomitta alkaa täyttyä ja jos nuo taivaalliset kaksi leijaa saavat sinkaisemaan eteenpäin kuni telkän pöntöstä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 102