Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 640408 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #135 : 17.12.2005 20:06:01 »

Kiitti CorvusL Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #136 : 18.12.2005 01:17:38 »

Saa kai näistä asioista höpistä miten vaan jokainen.

Yritän lukea Mayojen perintöä ihan oikeasti ja ihailenkin sitä tulkintaa, mitä noista matemaattisista kaavoista on tehty, vieläpä löydetty yhteys vanhaan I Chingin heksagrammeihin.

Mutta....tulkintaahan se vain on. Eikö fyysikko Fayman tutkinut Challangerin räjähdystä ja löysi aivan järkeen käyvän vian, ei sen tarvitse olla mitään kenttähäiriötä? Ja tuo numero 13. Eikö Kryonin kanavoima tieto käsittänyt numero 12, joka olisi se tulevaisuuden käyttönumero?

En oikeastaan ole mikään matemaatikko, ehdot joskus sain siitä. Mutta mukava on seurata sitä mitä ymmärtää. Kyllä ihminen on kuitenkin aina yhtä ihana noissa mielikuvissa ja totuudenetsinnässään. Heitä on kautta maailman aina ollut. Heistä on tehty kirjakin, Jari Koponen: Mielikuvituksen mestarit. Kannattaapi lukea, mielenkiintoisia tyyppejä ja utopioita.

Kiitokset kuitenkin pikkuveljelle, joka tämän areenan avasi.
Jäädäänpäs odottamaan mitä tapahtuu.
tallennettu
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #137 : 18.12.2005 03:09:18 »

Näin etukäteen: Vältelkää lainojen ottamista ja sijoitusten tekemistä 2008 alkaen jos investoinnin kohteena on jo olemassa oleviin suunnitelmiin perustuva tai jo rakenteille oleva infrastruktuuri tai mikään siihen liittyvä, koska sellaisen arvo tulee romahtamaan.

Silloisen Kauris-Pluton trini tulevalle Neitsyt-Saturnukselle liittyy voimakkaasti yleiseen staattisuuteen joka koskee nimenomaan julkisen hallinnon toimintaa, rakentamista ja maanalaisia energianlähteitä; fossiilisten polttoaineiden hinnat nousevat mahdottomiin ja niiden tilalle on pakko ottaa kaikkea muuta yleiseen käyttöön. Koska kyseessä on kuitenkin trini, jälkimmäinen prosessi tapahtuu luontevasti joten sen suhteen mitään oikeaa huolta ei ole. Lips Sealed

Kävin lukaisemassa stariq.comissa asiasta ja huomasin että perhana, trinin tilalla tuleekin olemaan neliö - jollainen oli viimeksi 30-luvun laman aikana!

Eli EternalSun, oikeassa lienet. :Smiley
« Viimeksi muokattu: 19.12.2005 16:40:06 kirjoittanut CorvusLeonis » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #138 : 18.12.2005 18:37:31 »

Uskon että 2008-2010 tulee jotain laman tyyppistä, kantsuu tosiaan hoitaa sijoitukset sitä ennen kondikseen jos voi..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #139 : 09.01.2006 16:19:57 »

coolsmiley
                 Lama, tuttu sana tuolta tiibetin ylängöltä, Hänkö tulee ?

                 Ei pelätä !

                         
« Viimeksi muokattu: 20.01.2006 01:21:53 kirjoittanut Kotkansilmä » tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #140 : 09.01.2006 16:35:35 »

Hei!

Olen melkein lukenut nyt tuon 'Mayojen perintö" välillä hiukset pystyssä, välillä otsa rypyssä, välillä nauranut niille lennokkaille visioille. Sain kyllä monta varteenotettavaa vinkkiä nykyelämääni ihan yksilötasolla, mutta ei tuosta mitään paniikkia synny. Jos jossakin syntyisi, niin USA:ssa, mutta siellä on tukena fundamentalismi uskonnon pohjalla ja se tavaton itseriittoisuuden talouselämä, ettei siellä edes huomata joidenkin 'tyhmien' mayojen tulkintoja elämstä.

Ei mielestäni ole olemassa mitään tyhmää, on vain tulkintoja jostakin näkövinkkelistä, eikä mielikuvitus tai visiot ole koskaan tyhmää, ne ovat aina ponkaisua johonkin päin. Ei se pahaa tee nykymaailman menolle miettiä noita asioita mitä tämä kirja tuo esille. Kyllähän me elämme aivan hurjanlaisesti tässä siunatussa Maassa!
tallennettu
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #141 : 10.01.2006 00:16:56 »

2012: 

Rautaesirippu laskeutuu.
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #142 : 10.01.2006 00:44:23 »

Corvus! Kyynistä. Osuvaa!
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #143 : 10.01.2006 21:47:54 »

Mä käyn varmaan nakkikioskilla ostamassa
vegehampurilaisen.
Ellen tässä niin sitten seuraavassa elämässä
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Rhonda
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #144 : 12.01.2006 13:21:44 »

Tämmöstä löysin...
Mayojen profetia ja 21.12.2012
Mayat, joita nykyisin edustavat Quiche maya-intiaanit, ovat tulleet kuuluisiksi kehittämästään maya-kalenterista. Mayojen historiasta muistetaan myös espanjalaisten valloitus- ja myöhemmin ristiretket Jukatinin niemimaalla.
Maya-profetia
Mayakulttuurin kukoistus ja sen katoaminen ovat osaltaan mysteereitä. Tarkkaa tietoa menneen ajan maya-kansan vaiheista on saatu arkkeologisten kaivausten ja mayojen jälkeensä jättämien hieroglyfien sisältämien viestien avulla. Popol Vuh kertoo mayojen profetiasta, joka sisältää maailman uudelleensyntymisen tapahtuvan 21.12.2012 talvipäivänseisauksen aikoihin. Tämän tapahtuman seuraamiseksi mayat kehittivät ihmiskunnan historiassa ainutlaatuisen tarkan kalenterin kunnioittamaan tätä hetkeä. Maya-kalenterin tapahtumat seuraavat pitkälti kuun venuksen kiertoon auringon ympäri sekä auringon sijaintiin suhteessa taivaankanteen.
Talvipäivänseisaus 21.12.2012 on astronomisesti hetki, jolloin presessiosta johtuva auringon siirtyminen eläinrataa pitkin saavuttaa pisteen, jossa auringon liike linnunrataa vasten leikkaa linnunradan elämänpuun eli galaktisen keskipisteen kanssa. Tuona hetkenä aurinkokunta ja maapallo saa mahdollisuuden vastaanottaa henkisen virikkeen, jonka siivittämänä ihmiskunta aloittaa uuden 5125 vuoden jakson.
Uusi aikakausi
Uusi aikakausi on mahdollisuus, jolloin ihmiset alkavat kommunikoida telepaattisesti ja alkavat elää aikaisempaa enemmän maapallon tietoisuuden kanssa. Nykyinen meno maapallolla tuhoaa yhteenkuuluvuuden ja edesauttaa vääjäämätöntä muutosta maapallon ekosysteemissä. Uuteen aikaan kuuluu ihmisten keskinäinen veljeys ja rakkaus taiteisiin. Taiteisiin sen vuoksi, että ihminen tehdessään sitä mitä hän rakastaa luo ympärilleen suotuisan, rakastavan ilmapiirin, jonka avulla hyvinvointi muiden ihmisten välillä kasvaa. Viha, katkeruus ja sitä kautta myös osa sairauksistamme katoaa tarjoten lapsillemme rakkauden täyttämän aikakauden. Yhteisestä näkökulmasta katsottuna olemme kaikki lapsia, sisaria sekä veljiä, joiden yhteinen tehtävä on saattaa kaikki ihmiset ja kansakunnat yhteen mukaan lukien eri uskontokunnat.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #145 : 14.01.2006 17:55:36 »

vai se on silloin..

Minäkun muistin tähtitieteilijöiden laskeneen
sen vuosi ajaksi 2108.
Kaipa sitä kokoajan huomaa miten virheellisiä omat
tiedot ovat...
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #146 : 15.01.2006 10:10:30 »

coolsmiley
                 HAH ! Muistan, tai no en nyt kuitenkaan, mutta ME
                  kaikkihan olimme siellä " luomassa " tätä meidän
                   kalenteria,  niin , jota nyt toteutamme, kiitos !


                   
« Viimeksi muokattu: 20.01.2006 01:22:32 kirjoittanut Kotkansilmä » tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #147 : 12.03.2006 19:27:32 »

KYSYMYS: jatkoa..: En haluaisi puuttua epäoleelliseen, mutta eikö meidän geneettinen rakenteemme vaikuta jatkossakin meidän tuleviin fyysisiin ominaispiirteisiimme? Onko minut tuomittu elämään niiden kanssa ikuisesti, vai onko minun jatkossa mahdollista suunnitella kehoni uudelleen vuoden 2012 jälkeen, pikemmin kuin jatkaisin nykyisten kehoni solujen elävöittämistä? Puolustusjärjestelmäni toimii loistavasti ja olen hyvin terve ja verrattain hyväkuntoinen, mutta olen valmis ulkonäön muutokseen tai kenties kehittämiseen, mikä heijastaisi sitä, miltä minusta sisäisesti tuntuu.

VASTAUS: Olipa hieno kysymys. Ihmiskeho tulee näyttämään jatkossakin samalta. Ero tulee kuitenkin olemaan siinä, mitä te kutsutte "Ihmisluonnoksi". Juuri sitä voidaan muuttaa. Se on Ihmisen pääaines, ominaisuus, joka monien mielestä on vastuussa sodasta, ahneudesta, ja eräänlaisesta surun karusellista tällä planeetalla. Tämä kaikki kuitenkin kirjoitetaan vähitellen uudelleen. Sen lisäksi immuunijärjestelmä antaa vähitellen tilaa järjestelmälle, joka harmonisoi ja muuttaa pikemmin kuin taistelee vastaan. Tämä on eräs solutason kehitysaskel, jolla on mahdollisuus toteutua seuraavan kahden tai kolmen Ihmissukupolven aikana. Vuosi 2012 on energian merkkipaalu. Millainen energia silloin onkin, se tulee valmistelemaan näyttämön seuraavaa askelta varten.

Tässä kryonin ajatus asiasta angel
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #148 : 19.03.2006 18:22:13 »

Tuntuu että tämän mystisen vuoden kanssa on käynyt samalla tavalla kuin aikoinaan Roswellin tapauksessa. On niin monenlaista selitystä, että kukaan ei enää lopulta tiedä mikä on totta ja mikä satua.

Onkohan ihmiskunta varautunut siihen, että emme olekaan ylempien tahojen mielestä vielä valmiita ja se vuosi 2108 olisi oikeampi ja ihmiset joutuvat erilaisista odotuksistaan tai peloistaan huolimatta edelleen nauramaan, itkemään, toivomaan, pettymään, uskomaan... Eli elämään sitä elämää jota se on ollut jo aikojen alusta. Voi mikä ratkaisu se olisikaan kaiken tämän jälkeen.
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #149 : 19.03.2006 19:40:49 »

Huomasin ketjun vasta nyt ja oli kohtuullisen mielenkiintoista Smiley.

Itse olen pitänyt ko. vuotta merkittävä jo pitkään.. Ystävämme neptunus siirtyy kaloihin!!
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: