Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 74
76  Astro special / Astro special / Vs: Miten saada Mars-energia kunnolla käyttöön : 04.03.2008 10:51:50
Huomenta Aaviisuinen!

Mars on vetämässä energiansa juuri parhaillaan Kaksosten merkistä Rapuun. Syntymäkarttasi Mars siis sijaitsee ilmeisestikin aivan Kalojen merkin alussa?

En muista karttaasi tarkemmin, vaikka sen nähnyt olenkin. Mutta näet transitoivan Marsin sijainnin helposti itsekin kun katsot, mikä syntymäkartan huone on Ravun alkuasteissa. Veikkaisin että se osuu huoneen 11. tai 12. tienoille...? Se on siis huone, jossa Mars nyt kulkee tehden kolmiota 8. huoneen Marsiisi yhdistäen noiden kahden huoneen energioita toimimaan yhdessä.   

77  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: ASTROLOGISET KOTISIVUT : 04.03.2008 10:22:52
Lämmin kiitos siis sivujeni hehkuttamisesta!  smitten

Kävijämäärätilastot näyttävätkin ihan mukavia lukemia, keskimäärin 80-100 kävijää/päivä. Uskomaton juttu, joka saa itsenikin hämilleni joka päivä uudelleen. Nöyrä kiitos siis!

Erityiskiitos myös sivujani Ultran väelle tarmokkaasti mainostaneelle Ikiksille, jonka ansiosta kirjuuttelen kuukausihoroskooppeja Ultraan seuraavan vuoden ajan, huhtikuun numerosta alkaen.

Kiitos myös Aaviisuinen siitä, että sivujeni osoite löytyy viestiesi alareunasta!  smitten

78  Astro special / Astro special / Vs: Miten saada Mars-energia kunnolla käyttöön : 02.03.2008 19:20:05
Tässä on viime aikoina ollut tilanne se, että olisi paljon "varastoitunutta" Mars-energiaa, mutta en ole löytänyt paljonkaan tapoja kanavoida sitä mihinkään rakentavaan toimintaan. Minulla on Mars Jousimiehessä ja 12. huoneessa. Tuo 12. huonehan saattaa ilmeisesti olla toisinaan hankala sijainti Marsille. Toisaalta minulla on Mars yhtymässä nousevaan merkkiin, joten sen luulisi olevan puolestaan helpottava aspekti tuohon Marsin toteuttamiseen.

Tervehdys kohtalotoveri!

Itsellänikin on Mars 12. huoneessa, Leijonan merkissä. Itselläni se on vielä osana T-ristiä, joka tietysti asettaa haasteita vieläkin enemmän. Tunnistankin itsessäni taipumuksia kaikenlaiseen kulissien takana toimimiseen. Se ei tarkoita muiden selän takana juonimista vaan sitä, että haluaa ikäänkuin toimia rauhassa ja yksinäisyydessä sen sijaan että haluaisi omalla persoonallaan olla esillä.

Sinulla tosin tilanne on hieman erilainen, jos 12. huoneen Mars on lähellä Ascendenttia, saat Marsin toimimaan helpommin.

Marsia tulkitessa kannattaa aina muistaa, että Mars edustaa fyysisyyden lisäksi myös aggressioita. 12. huoneen Marsin omistaja ei välttämättä osaa pitää puoliaan eikä ilmaista kiukkuaan silloin kun sen aika olisi. Tuo taito kannattaa kuitenkin opettelemalla opetella, sillä pinnan alle kerääntyneellä kiukulla on taipumus kerääntyä sananmukaisesti möykyiksi. Möykyt voivat sitten näkyä joko ajoittaisina valtavina "tulivuorenpurkauksina" kauan aikaa kerättyjen kaunojen purkautuessa kerralla pihalle kanssaihmisten suureksi hämmästykseksi tyyliin "mikä ihme sille nyt tuli".  Elimistöön kerääntyneiden pahan mielen, turhautumien ja kaunojen sanotaan myös kerääntyvän elimistöön esim. kasvaimina!


Aaviisuinen,

katso missä huoneessa Mars on syntymäkartallasi ja missä huoneessa transitoiva Mars kulkee. Huoneista saat jonkinlaista viitettä siitä, mille elämänalueille transiitti voisi erityisesti kohdistua. Joka tapauksessa kyseessä on positiivinen kuvio täynnä draivia ja energiaa! Tsemppiä! Pitelehän hatustasi kiinni!  Wink

79  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Apuva Chironin ja Jupiterin transiitteihin? : 01.03.2008 14:07:06
Kannattaa ajatella positiivisesti muistaen että luomme tulevaisuutemme paljolti omilla ajatuksillamme. Maalaa siis maailmasi - ja tee se kirkkain värein! Wink

Itse olisin taipuvainen siis sinunkin kohdallasi ajattelemaan niin, että työasioissa alkavan, uuden 12-vuotissyklin myötä Kheiron Auringolla kuvaa sitä omaa eheytymistäsi, jota onnistuminen ja laajentuminen työasioissa väistämättä tuo omaan persoonaasi.

Onnea siis piakkoin eheytyvälle ja uudistuvalle Minerwalle!  Smiley

80  Astro special / Astro special / Vs: Klotho - Lakhesis - Atropos : 29.02.2008 23:25:42
Mielenkiintoista, kiitos Elämänilo! Näistä en ollut koskaan kuullutkaan.

Esimerkiksi Atroposta olisi mielenkiintoista seurata, osuuko henkilön kuolinhetkellä jokin transiitti juuri Atropokselle. Kun vain aika riittäisi....

Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä veijareista?
81  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Erkki Lehtiranta: Astrologia ja Henkinen Tie : 29.02.2008 23:17:39
Muistan, kun vuonna -87 törmäsin häneen stadissa kadulla ja oli pakko kysyä: Oletkos Markku Manninen  2funny
 smitten

No eihän se nyt kauhean kauaksi heittänyt, astrologeja molemmat vaikka ulkoinen olemus onkin aika erilainen...  Wink
82  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Mandi Lampi : 29.02.2008 23:15:59
Todella ikävää niinkuin nuoren poismeno aina. Voimia omaisille! Omaisien osahan on aina vaikeampi kuin kuolleen, joka on varmasti päässyt nyt kaikin puolin paljon parempaan paikkaan! Traagista ja ikävää tietenkin silti!

Wikipedia tietää Mandin datoiksi seuraavat päivämäärät:
Mandi (real name Mandi Lampi) (October 25, 1988 – February 27, 2008).
83  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Erkki Lehtiranta: Astrologia ja Henkinen Tie : 29.02.2008 23:08:20
Aina edullinen Adlibris (www.adlibris.com) näyttää vetävän taas pohjat, kirjan hinta on siellä 21,90 ja postituskulut tilattujen kirjojen määrästä riippumatta 2,90. Mutta, Astrologia ja henkinen tie näyttää olevan siellä tilapäisesti loppu, ilmeisesti juuri alhaisen hinnan aiheuttaman suuren tilausmäärän takia... Kannattaisi varmaan ottaa sinne yhteyttä ja kysyä, koska saavat kirjaa lisää.

Omani ostin Minä Olen-messuilta suoraan Erkiltä kauniin omistuskirjoituksen kera (taisi laittaa sen kaikille tasapuolisesti) hintaan 30 euroa. On se Erkki luonnossa ihan yhtä mukava, leppoisa ja ystävällinen kuin kirjoituksissaankin!  smitten
84  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 23.02.2008 09:12:30
Marix, laitan tähän suoran lainauksen astrologi Raimo A Nikulan sivuilta.
Vaikka juttu on pääosin Auringonpimennyksistä, myös Kuunpimennykset
tuovat elämään samankaltaisia teemoja joskin ehkä hieman vähemmän merkittävästi kuin Auringonpimennykset. 


YKSILÖKARTALLA

Mihin huoneeseen pimennys osuu? Jos 10.huoneeseen, ovat huoneen asiat - ammatti ja ura -tapetilla muutaman kuukauden vuorenvarmasti. Niissä voi tapahtua nopeaa kehitystä, uudelleenaloituksia tai vanhan lopetusta. Tähän liittyy myös laajempi kokonaisuus: yhtenä vuonna sekä auringon- että kuunpimennykset osuvat usein yhteen ja samaan huoneeseen. Ne pommittavat silloin tiettyä elämänaluetta ja kohdistavat sinne mielenkiintoa ja vaativat muutoksia. Jos pimennyssarja osuu 6-12.huoneeseen, voi vuoden teemana olla palvelutehtävän oivaltaminen, terveysasiat, työteho tai tekniikan kehittäminen. Jos pommitus kohdistuu 2- 8.huoneeseen, on painetta muuttaa suhdetta omaisuuteen ja hallussaoleviin muihin resursseihin.

Millaisia aspekteja Kuu/Aurinko tekevät syntymäkarttaan? Jos pimennys osuu suoraan yhtymään Auringon, Kuun, askendentin tai MC:n päälle, on vaikutus tuntuva henkilökohtaisessa elämässä ja pimennysten kollektiivinen luonne jää taka-alalle. Akseliin osuessaan pimennys usein muuttaa suhdetta aktuaalisiin asioihin tai ympäristöön. Usein matkat ja muutokset elämänolosuhteissa heijastuvat akseleista. Auringon tai Kuun päällä pimennys voi merkitä haastetta kasvaa ihmisenä, voittaa jokin ajankohtainen vaikeus tai päästä henkilökohtaisten rajoitusten yli.

Mitä koko pimennyshetken kartta (laadittuna omalle asuinpaikalle) sanoo? Kartalla on myös askendentti ja muut akselit, mihin ne osuvat suhteessa omaan karttaan? Pimennyshetken askendentti voi kertoa osuessaan yksilökartan tekijälle tarkoin, että juuri se tekijä on lyhyen aikaan polttopisteessä ja että siinä hetkessä on tärkeä viesti tulossa läpi.

Mihin saman vuoden aikaisemmat pimennykset ovat osuneet? Pommittavatko kaikki jotain tiettyä huonetta tai planeettaa? Tästä voi saada laajemman kuvan niistä teemoista, jotka ovat ajankohtaisia ja jotka vaativat uutta asennoitumista. Huoneen osoittamat asiat ovat pyyhkiytymässä puhtaksi jolloin on mahdollista tehdä uusia aloituksia tuoreesti ja vailla menneisyyden taakkoja.


http://koti.welho.com/rnikula/eklipsi.htm
85  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 22.02.2008 23:45:36
Niin itse asiassahan pimennys osui akselille 4-10 Auringon ollessa neloshuoneessa ja Kuun ollessa uraan viittaavassa kymppihuoneessa eli kodin lisäksi myös työasioissa "pimentyi".

Marix, kun jokaisella asialla on tarkoituksensa, myös sellaisella jota emme ymmärrä ja jota siten pidämme vastoinkäymisenä, kannattaa vain uskoa siihen, että edessäpäin odottamassa on jotain vielä paljon parempaa.
Onnea työnhakuun!  smitten
86  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 22.02.2008 22:28:09
Mielenkiintoisia ajatuksia ja kokemuksia teillä!

Omalle kartalleni pimennys osui kolmen asteen orbilla Descendentille. Mitään uutta sillä rintamalla en ole ainakaan vielä havainnut paitsi että aviomieheni aloittaa huomenna opiskelun "vaatimattoman" parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Tapasin myös yllättäin tänään
vanhan ihastukseni, mutta ottaen huomioon sen että olimme molemmat tapaamisessa kuin rautakangen nielleitä, tapahtumaan tuskin tulee jatkoa ja tätä tapahtumaa en osaa ajatella uutena alkuna.

Noin yleisesti ottaen uusiin alkuihin olen yleensä pimennyksien ajatellut liittyvän; pimennys ikäänkuin sananmukaisesti pimentää totutun antaen siten uudelle mahdollisuuden tulla esiin.

Muuten, mielenkiintoinen juttu, että pimennys sattui juuri samalle päivälle, kun USA ampui alas radaltaan karanneen, vaarallisia aineita sisältäneen vakoilusatelliittinsa. Jotenkin pimennys tuossa yhteydessä ei ounastele hyvää. Onko asioita jäänyt pimentoon ja vasta myöhemmin saamme kuulla totuuden siitä, mihin vaarallisia aineita itse asiassa alastulossa joutuikaan.... 

Marix,
pimennys osui kartallasi neljänteen eli kodin ja perheen huoneeseen + kymppihuoneeseen (ura) tehden samalla kolmion ykköshuoneen Venukseen. Kotirintamalla jotain uutta ja miellyttävää, joka myös vaikuttaa omaan persoonaasi iloa ja energiaa tuoden?
87  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Marja-Liisa Niemi-Mattila: Jumalainen mies : 22.02.2008 11:12:48
Ajattomat arkkityypit-kirjan kirjoittaneelta, astrologi Marja-Liisa Niemi-Mattilalta on juuri ilmestynyt mainio teos nimeltä Jumalainen mies.

En ole saanut sitä vielä hyppysiini saati lukenut, mutta käsittääkseni kirja käsittelee astrologiaa - ja etenkin asteroideja - miehisestä näkökulmasta, siitä miten ne toimivat miehen kartalla ja elämässä.

Kertokaapa te nopsat, teoksen jo hyppysiinne saaneet kokemuksianne kyseisestä kirjasta...



Muoks: Adlibris kuvaa kirjaa näin:

C. G. Jung loi 1900-luvun alkupuolella arkkityyppi-käsitteen, josta hänen oppilaansa kehittivät Kreikan ja Rooman mytologiaan pohjautuvat arkkityypit. Arkkityyppi on tietoisuudessamme vallitseva yleinen, yleismaailmallinen perusteema, joka esiintyy eri variaatioin kaikkina aikoina kaikissa kulttuureissa.

Jumalainen Mies kertoo nykymiehestä Kreikan mytologian ja arkkityyppien valossa. Kirja antaa uuden, samalla ikivanhan ja ajattoman näkökulman kysymykseen, mitä kaikkea mies, mieheys ja miehuus pitävät sisällään.

Kaikilla kahdeksalla miesarkkityypillä on omat, toisistaan poikkeavat vallan, kapasiteettien ja resurssien alueet. Zeus-tyypin edustajat ovat aina olleet vallan kahvassa, Haades-mies taas hallitsee talouselämää. Poseidon edustaa joukkovoimaa, Ares puhdasta miehistä voimaa. Hermes-tyyppi on puhetaidon mestari, Hefaistos osaaja ja Apollon sankari. Dionysos on uuden ajan tunteellinen ja herkkä mies. Jumalainen Mies pureutuu syväluotaavissa teksteissään näiden tyyppien ominaisuuksiin ja tutkii laaja-alaisesti kunkin toiminta- ja reaktiomalleja, elämänstrategioita ja rooleja maailmassa. Sitä kautta teos avaa lukijalle tien aidompaan itsetuntemukseen ja vaihtoehtoisiin tapoihin toteuttaa mieheyttä isänä, työntekijänä ja rakastajana.

88  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Erkki Lehtiranta: Astrologia ja Henkinen Tie : 22.02.2008 11:07:51
Aivan ihana kirja!

Syvällisyydessään ja henkisyydessään aivan omaa luokkaansa oleva teos tähänastisten suomalaisten astrokirjojen joukossa ja tuo varmasti monelle harrastajalle kauan kaivatun henkisen näkökulman syntymäkartan kuvioihin. Monesti ns. perinteisen astrologian avulla karttaa tulkitessa kun kyllä löytää kunkin ihmisen kartan ja siten myös elämän toistuvat ongelmakohdat, mutta jää vaille vastausta siitä, miksi juuri tuo haaste juuri tuolle ihmiselle. Erkin näkökulma antaa vastauksia ja auttaa paremmin ymmärtämään omaa elämää osana pidempää jälleensyntymisten kiertokulkua syyn ja seurauksen lakeineen.

Erkillähän on muuten taas tänäkin talvena meneillään Henkisen astrologian koulutusohjelma, jonne olisin mennyt kiljuen jos se olisi vain järjestetty yhtään lähempänä. Mutta Ajatus, sinullahan olisi lyhyt matka kuten teillä muillakin pääkaupunkiseudulla asustavilla..

89  Astro special / Astro special / Vs: Vesimies ja menetykset : 22.02.2008 10:59:56
Kuu-Vesimiehenä elämäni on tosiaankin ollut menetyksiä täynnä. Isäni menetin 14-vuotiaana, äidin kuollessa olin jo aikuinen, mutta traagiseksi asian teki äidin kuoleman ajankohta vain kuukautta ennenkuin tyttäreni syntyi.

Olisiko näiden menetyksien karmallinen tarkoitus johdattaa tunteiden järkeistämiseen usein sortuva Vesimies tutustumaan omiin tunteiisinsa - vaikka sitten pakolla jos ei muu auta?

Toisaalta oman karttani Pluto Ascdendentilla ja ykkösessä Yodin kärkenä on myös isona syynä moneenkin tragediaan. Yodin kantana kun on juuri tuo Vesimies-Kuu ja Jupiter.
90  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Väärin kuultuja laulunsanoja : 15.02.2008 16:27:44
Rovatar, kiitos! Lääkärisanelut ovat tajuttoman hauskoja!  Cheesy

Annalilja!  Grin Onhan se F**k off:kin jonkinlaista peliä ja voihan siinäkin pelaajat halutessaan kuvitella itseään jopa sankareiksi.  Grin

Kävin muuten muokkaamassa juuri alkuperäisestä viestistäni kauhean typon ja alkoikin naurattaan, että ei ihme jos kuulee väärin kun myös kirjoittaa väärin aina vain useammin ja useammin ja useammin....

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 74