Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tietäjälle!  (Luettu 3654 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sarzza
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 31.10.2005 11:28:57 »

Hei,

minulla olisi hieman kysyttävää 22.12. syntyneestä henkilöstä. En oikein tiedä miten suhtautua, sillä tarkkaa syntymäaikaansa en tiedä, eikä kyseinen mieshenkilö ole sitä itsekään kovin kiinnostunut selvittämään. Sanoi kuitenkin, että on syntynyt joko aamulla tai illalla.Siis, seuraavan kuvaukseni perusteella muistuttaako miekkonen jousimiestä vai kaurista:
Vaaleahiuksinen mutta iho ruskea, lyhyt, (174), urheilullinen (terveen näköinen), energinen, poikamainen (HUOMATTAVASTI ikäistään nuoremman oloinen ja näköinen), vilpittömät kauniit silmät (sänkykamarisilmät :-), sinkku (47v.), varovasti etenevä, "katsotaan" kuuluu mottoihinsa :-( , pidättyväinen tunteissaan ja sanoissaan, jännittäessä (naiseurassa) sekoilee sanoissaan, laukoo blondi-vitsejä, asiallinen, insinööri, työkeskeinen, johtava, merkkitietoinen, siisti (myös koti järjestyksessä ja siellä näkyy ikään kuin "naisen kädenjälki" kukkineen, verhoineen yms.), vähäuninen, seksuaalisuus ei voimakkaasti korosunutta ja konservatiivista. 

Tässäpä pähkinä purtavaksi jouskarille (nouseva leijona) Sarzzalle
tallennettu
dissolve
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 166



Profiili
« Vastaus #1 : 31.10.2005 11:30:40 »

Syntymävuoden ja syntymäpaikan tietäminen helpottaisivat suuresti...  Undecided Mutta Kauriiltahan tuo kuulostaa, nouseva merkki ehkä Rapu?
« Viimeksi muokattu: 31.10.2005 11:32:30 kirjoittanut dissolve » tallennettu

Aurinko-Skorpioni, Kuu-Härkä, nousu-Vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: