Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Astro special / Re: Millaisia ovat nousevat neitsyet ? : 04.11.2005 20:23:03
Entinen poikaystäväni, aurinko-rapu, nouseva neitsyt.

Hyvin tieteellinen maailmankatsomus, kyllä! Jaksaa olla yksityiskohdista hyvin kiinnostunut, mitä tulee esim. tähtitieteeseen, maantieteeseen jne. Tutkijaluonne.
Meillä hän myös hoiti nalkuttamisen, esim. maksamattomista laskuista, siitä jos satuin jättämään valot tai radion päälle tms.
Äärimmäisen valloittava persoona, ravun lämpö ja intuitio ja neitsyen terävä äly.
Smiley
2  Astro special / Astro special / Re: Suuri risti ja lapsen syntymä : 04.11.2005 20:17:48
Kiitos vastauksista.   smitten

En oikeastaan juurikaan murehdi suurristin vaikutuksia, enemmänkin vain mietin mitähän ne mahtavat olla..itse kun en ole kovin osaavainen astrologian suhteen...
erittäin mielenkiintoista..myllerrystä ainakin on meneillään!!!
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Kun sanoo huonoja asioita ennalta... : 02.11.2005 19:48:30
Hei Keijuhelinä.

Saatko myös tiedon siitä, miten kuolema tulee tapahtumaan, vai vaan tunteen/tiedon siitä, milloin se tapahtuu?
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Mikä 'eläin' olet? : 02.11.2005 19:38:50
Hei Metsätonttu!

Kiitos kirjavinkeistä, lähden metsästämään niitä heti huomenna.

Minä olen aina samaistunut kissaan, kiehtoneet ovat mm. kolibri ja delfiini, ja unissa on pyörinyt paljon pelottavan seksuaalinen vuohi. Mutta tuo metsäkauris, jonka tunnistin heti omaksi voimaeläimeksi, tuli mielikuvamatkan kautta. Olin niitä tehnyt jo jonkin aikaa ennenkin, mutta aina tietoinen mieleni loi kuvia joistain eläimistä, joiden kai halusin tulevan mieleeni tai jotka vain olivat "päällimmäisenä" tulossa. Kuvat eivät ikinä kuitenkaan olleet todella eläviä eivätkä selkeitä. Ennen kuin tapasin metsäkauriin, jolla oli heti paljon sanottavaa minulle Smiley
Olin riittävän väsynyt ja auki, eikä kai siksi tietoinen mieleni pystynyt juurikaan ohjailemaan mielikuvamatkan tapahtumia.

Suosittelen kyseistä metodia Smiley
Voimaeläintä kannattaa myös kutsua uniin, vaeltaa ennen nukahtamista maisemissa ja yrittää pysyä valppaana, ja pyytää eläintä ilmestymään uneen tai yrittää nähdä sen tulevan esim. puun takaa tai pensaasta, mitä ikinä siellä maisemassa onkin. Voi tulla yllätyksiä!
5  Astro special / Astro special / Suuri risti ja lapsen syntymä : 02.11.2005 19:22:13
Mitenkähän Suuri risti vaikuttaa (tai sen vaikutukset kantavat) tulevan lapseni syntymään...? Laskettu aika on joulupäivänä eli 25.12.
6  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 31.10.2005 15:30:20
Huhhuh!
On ollut ongelmia, nimittäin myös itseni kanssa.
Aurinko Kaksonen,
Nouseva Leijona,
Kuu Kauris.

Ja on ollut ongelmia niilläkin, jotka ovat kanssani läheisen tunnesiteen muodostaneet.

Onnekseni olen onnistunut jotenkin eheyttämään itseäni niin, että nyt koen kyllä olevani kutakuinkin koko-nainen persoona.

Muutaman Aurinko Kauriin kanssa en meinaa millään tulla toimeen. Tosin ei ole tietoa heidän kartoistaan muuten. Nyt jännityksellä odotan, tuleeko omasta pienokaisestani Kauris vai Jousimies!  Smiley
7  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Lapseni lukee ajatukseni ?? : 31.10.2005 12:57:45
Lapset, joiden kielellinen kyky ei välttämättä ole vielä niin kehittynyt, aistivat paljon tunnelmia ja sanatonta vuorovaikutusta. Välttämättä mitään "mystistä" tässä ei ole, riippuu tietenkin tasosta minkälaisia asioita lapsi ymmärtää ja ilmentää. Aikuiset usein luulevat, että lapset eivät "ymmärrä", mutta tietenkin ymmärtävät paljon enemmän kuin osaavat sanoiksikaan pukea.
Lapsilla on myös luontainen kyky "olla samoilla aalloilla" paremmin tallella kuin aikuisilla, vrt. improvisaatio. Sisäisiä malleja ja tiukkoja ajatusstruktuureja ei ole niin paljon, ja on helpompaa olla hetkessä ja "napata" asioita ilmasta.
Useinhan monet asiat leijuvat ympärillämme, ja kaikki jotka ovat auki ymmärtävät/oivaltavat samat asiat.

Mitä tulee vierailla kielillä puhumiseen, niin monikieliset lapsethan oppivat vieraita kieliä juurikin näin, eli jos vanhemmat puhuvat vaikka keskenään englantia, lapsi oppii ymmärtämään sitä kieltä mutta ei välttämättä puhumaan ellei hänen kanssaan kommunikoida englanniksi.
Eräs viisivuotias tyttö puhui ranskan, suomen, luxemburgin ja saksan kieltä ja ymmärsi englantia, jota vanhemmat puhuivat keskenään (mutta vastasi tai kommentoi heille aina ranskaksi tai suomeksi.)
8  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 31.10.2005 12:32:09
Aila Meriluodon Vihreä tukka-kirjasta.

Khora on ehkä jonkinlaista aistimusenergiaa, intuitiota, jonka ihmiset usein ovat kadottaneet luomiensa sanojen ja käsitteiden ja turhuuksien viidakkoon, mutta jonka keijukaiset hallitsevat.  Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Mikä 'eläin' olet? : 31.10.2005 10:52:09
Siitä on jo kolme viikkoa kun minä sen tein... Mur! Monet ovat sitä kyllä suositelleet. Toki aina saa varauksella suhtautua kaikkiin tuommoisiin, tietenkin... Siinähän piti itse aika paljon miettiä eläimiä, joten aika paljon pohjautunee omaan osin tiedostavaankin käsitykseen siitä, mitkä eläimet mahdollisia... PÖH  idiot2

Mulle metsäkauris tuli ihan perinteisen voimaeläin-rentoutus/meditaation kautta. Ennen eläimiä oli muutama muu, eivätkä kuvat kunnolla selkeytyneet, kunnes metsäkauris vaan putkahti jostain niityltä, se oli todella selkeä ja kestävä kuva ja sillä oli mulle paljon asiaa... samoin kuin joistain asioista vaan Tietää, niin tiesin että se on oikea voimaeläimeni.

Kertokee lissää kokemuksia!!
10  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: nousumerkin vaikutus? : 31.10.2005 09:51:04
Mie oon kyllä huomannut, että nouseva merkkini on "pulpahtanut pintaan" enemmän vanhetessani. On myös aikakausia, jolloin koen sen ottavan minusta enemmän valtaa. Tämä lienee täysin ymmärrettävää jo niidenkin "roolien" puitteissa, mitä meillä on ihan jokapäiväisessä elämässämme.
Ajattelen sitä myös persoonallisena kasvuna, toki ne asiat ovat aina olleet minussa mutta itse en ole ehkä osannut nähdä itseäni ennen kaikista niistä näkökulmista kuin nyt osaan ---tämä siis vastauksena alkuperäiselle Smiley

Elikäs mitä eroa on nyt sitten sideerisellä ja esoteerisella astrologialla, vai onko niissä mitään samaa? Kiva jos täällä selvennellään näitä termejä niin ei tarvitse itse vaivautua kaikkea etsimään netistä ja kirjastosta  buck2
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Mikä 'eläin' olet? : 31.10.2005 09:02:10
Oman voimaeläin testin voi tehdä mm. täällä http://www.karhuseura.net/ ja sieltä ottaa linkin kyselyt, niin johan aukeaa..

Mä oon tehnyt tuon testin parikin kertaa mutta en ole saanut vastausta...
missähän vika?  Sad
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Mikä 'eläin' olet? : 31.10.2005 08:57:29
Heii metsätonttu-kauristoveri! Smiley

Löysin itsestäni kauriin arkuutta, lymyämistä varjoissa valppaana...siis seuraan kaikkea ympärilläni, olen kiinnostunut hyvin monista asioista. Kauriista sanottiin jossakin symbolina, että se on myös viestintuoja. Se sopii hyvin yhteen Michael-oppaiden rooleista 'esittäjän' kanssa. Nämä ovat aika hauskoja juttuja, kun niitä ei ota liian vakavasti. Mutta minulla on aina kauhea tarve tuoda jotakin julki ja usein ihmiset kuuntelevatkin. Se ei tarkoita pyrkyriä tai johtajaa vaan sananviejää silloin kun tuntee siihen tarvetta. Kauriilla on myös herkkä intuitio.

Kyllä löytyy yhteistä! Kaikki kuulostaa hyvin olennaiselta minulta. Olen vierastanut tuota kaurista ehkä juuri sen arkuuden takia, mutta toisaalta se liittyy juurikin tuohon herkkyyteen ja tarkkaavaisuuteen. Ja olen kyllä kuu-kauris, ja siinä mielessä hyvinkin pidättäytyväinen...suhteessa aurinko-kaksoseen ja nousevaan leijonaan.
Viestintuoja, sanansaattaja, välittäjä, se todellakin koen olevani. Samoin intuition olen listannut tärkeimmäksi "ominaisuudekseni" jo monet vuodet, ja sitä pyrkinyt kehittämäänkin.

Täytyypä tutustua noihin kirjoihin, olen todellakin vasta tämän kauris-matkani alkutaipaleilla Smiley
Nyt takaisin sänkyyn sumuilemaan unen ja valveen rajamailla, tuntuu siltä että tulee jotain oivalluksia... Kerro toki lisää meistä Wink
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: TARO- kortit : 30.10.2005 19:39:48
Mulle ainakin äärettömän tärkeä itsetutkiskelun väline. Ei voi koskaan mennä "pieleen", koska tulkinta nousee juurikin omasta alitajunnasta. Toisen tulkinnalla voi ehkä päästä syvempiin oivalluksiin, riippuu mielentilasta ja omasta vastaanottavaisuudesta mitä kortit itselle milloinkin kertovat.

Kirjallisuutta löytää paljonkin, kirjastosta, kirjakaupoista ja netistä tilaamalla!
Kannattaa ostaa sellaiset kortit, joiden kuvakieli puhuttaa juuri sinua. Tosin itse sain tarotit lahjaksi ja olen vain luonut juuri niihin kortteihin sellaisen suhteen että toimivat mulla.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Mikä 'eläin' olet? : 30.10.2005 19:36:15
AIna ovat sanoneet minun olevan erittäin kissamainen.

Mutta voimaeläimeni on metsäkauris. Sen sain selville ihan vasta, vaikka olen tutkinut voimaeläinasiaa/kutsunut sitä luokseni monta kertaa.

Joku sanoi näkevänsä paljon unia pelkäämistään hämähäkeistä. Kannattaa tutkia, mitä eläintä pelkää, ja yrittää lähestyä sitä...voi tulla paljon uusia oivalluksia!

Mitä kokemuksia voimaeläimistä ihmisillä?
15  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: nouseva vaaka etc. : 30.10.2005 19:25:22
Niin. Koska olen siis kuumerkiltäni kauris. Smiley
Sivuja: [1] 2