Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Buddhalaisuus ja terveys käsitykset?  (Luettu 3268 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 348


I Love Yuo Mom


Profiili
« : 10.04.2009 08:50:17 »

On vaikea saada tietoa buddhalaisuudesta ja terveyskäsitteistä sairauden hoidossa. Olen itse menossa syksyllä kotisairaanhoito jaksolle ja tarkoitus olisi selvittää buddhalaisten arvoja ja ajatuksia esim. kuinka he kokevat kotinsa tulevat vieraat ja miten voi auttaa terveyden seurannassa ja mitä kannattaa ottaa huomioon. Tosin tulevassa ammatissa täytyy ottaa kaikki uskonto/elänäntavat huomioon kunnioittaen asiakkaiden aatteista ja toimia niiden mukaan.. smitten
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #1 : 10.04.2009 14:08:38 »

Henkilökohtaisia havaintoja:

Vieraiden kanssa ei ole ongelmia kunhan muistaa ottaa kengät pois ennen astumista varsinaisiin asuintiloihin, esimerkiksi täälläpäin ne tavataan jättää käytäville (kengät siis, ei vieraat.) Sen sijaan shintobuddhalaisten japanilaisten koteihin ei kannata tunkea ollenkaan, eivät kutsu edes toisiaan koteihinsa kun se on überpyhä paikka.

Toinen juttu on se päähän koskeminen, kun se on pyhä. Mulla on käsityksenä, mitä itse olen täällä lekurissa ollut, että ne tekevät mitä tahansa muuta jotta voivat sen välttää. Eli kuumetta ei arvioida kämmen otsalla jne. 

Kolmanneksi liittyen jalkapohjiin, vyöhyketerapian tuntemus on tärkeää mikäli niitä aikoo ronkkia.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: