Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 2. huone  (Luettu 7379 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Redwolf
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« : 24.01.2007 16:27:38 »

Miten pitäisi tulkita 2.huonetta, jossa on  jupiter kalat ja  chiron kalat.

Lisäksi 2.huoneeseen osuu mahdollisuuden kolmion kärki.

Auttakee! Undecided Kiitos  smitten
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 25.01.2007 20:00:08 »

Taloudellisiin asioihin tuo kakkoshuone yleensä liitetään, joskin kyllähän silläkin on myös henkisempi merkityksensä liittyen mm. omanarvontuntoon.

Jupiter kakkosessa voisi äkkiä ajatellen tarkoittaa, että sinulla on elämäsi ajan taipumus kerätä omaisuutta ja taloudellinen tilanteesi saattaa olla melkoisen turvallinen. Toisaalta kun Kheiron on mukana samassa huoneessa, omaisuuden keräämiseen ja hallintaan voi liittyä myös kipeitä, opettavia kokemuksia tyyliin "raha ei tuo onnea". Myöhemmin, parannettuasi Kheiron-haavat itsessäsi saatatkin suuntautua esim. kalamaiseen hyväntekeväisyyteen.

Jotain tällaista voisi ajatella muuta karttaa näkemättä.
tallennettu

Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #2 : 25.01.2007 20:13:28 »

Heippa,

oliskos kellään mitään muuta sanottavaa  uranus/2.huoneessa Vaa'an merkissä:
-vaihteleva taloudellinen menestys/epäonni
-nopeatempoinen/taideala taloudellisena pohjana
-omituisia tulonlähteitä;-)

Hm...en taida mitään mammonaa tällä asetelmalla kerätä...? Vai onko kellään tiedossa jotain miljonääriä jolla olisi tämä kuvio?;-)
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
sunflower
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 116



Profiili
« Vastaus #3 : 26.01.2007 18:22:24 »

tutullani on h.2 mars, saturnus, pluto, kuu ja jupiter ...ei ainakaan tähän mennessä rahaa ole paljon ollut, työtä kyllä on tehty ja raha-asiat ovat usein mielessä. ennemminkin tuhlaa kuin säästää.

itselläni neptunus ja kuu kakkosessa ...köyhyys on tuttua, huh  buck2 ja tunneelämästä tuntuu riippuvan mikäli kykenen ansaitsemaan työnteolla  Tongue
onko kellään muulla nämä kakkosessa (ei yhtymässä) ja toimeentulon kanssa ei ongelmia?  Huh
tallennettu

aurinko: oinas
kuu: kauris
AC: skorpioni
merkurius: kalat
venus: kalat
mars: rapu
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #4 : 03.02.2007 22:31:48 »

Solararc!
Itselläni myös Urkki kakkosessa. Ajatelen myös sinun laillasi sen tuovan tiettyä epävarmuutta ja yllätyksellisyyttä tuohon taloudelliseen toimeentuloon. tyyliin keppikerjäläisestä miljonääriksi tai päinvastoin.
Kakkosessa Uranus voi osoittautua luonnon kannalta vieroittavaksi tekijäksi, sillä toinen huone liittynee omiin perustarpeisiin, ei pelkästään rahaan. Muotidieetit, ympäristön trendit koskien tapaa elää, syödä, käyttää aisteja voivat olla modernisti mukana..
Uranuksella on taipumus irrottaa ja yhdistää innovatiivisesti. Monet fyysisen minän tarpeet voivat muuntua joksikin muuksi tai ne voivat tulla oikaistuiksi kun Uranus on kakkosessa.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2007 22:36:15 kirjoittanut sangviinikko » tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #5 : 03.02.2007 23:04:01 »


Täällä 2.huoneessa
 neptunus skorpioni
 aurinko skorpioni
 merkurius skorpioni
 venus jousimies
ja vielä  vesta jousimies

 Shocked
tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Satu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #6 : 03.02.2007 23:57:56 »

Entäs jos se 2. huone onkin typötyhjä? Ainoa sinne menevä merkintä on tossa karttakuvassa 2 27 astetta  jousimies 27'?

Köyhänäkö elelen koko ikäni vai?  Shocked
tallennettu

Jokainen päivä on lahja... käytä ne hyvin!
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #7 : 05.02.2007 19:08:04 »

Minulla tuolla 2.huoneessa on  venus kuu ja  chiron  kalat :ssa ja  kuunsolmu ja  saturnus  oinas :ssa.

Niistä esim tuolla helmessä sanotaan näin;
Kuu huoneessa II
Olet erittäin kekseliäs ja tuottelias silloin, kun on mahdollisuus ansaita rahaa. Sinulla on tiedossa paljon muutoksia ja matkoja elämäsi aikana.

Venus huoneessa II
Tunne-elämälläsi on vahvat siteet aineelliseen kauneuteen ja hyvinvointiin, autat mielelläsi ystäviäsi. Voit olla tuhlailevakin ja ajattelematon, jolloin ystäviesi on helppo käyttää anteliaisuuttasi hyväksi. Voit elää yli varojesi.

Saturnus huoneessa II
Tässä huoneessa Saturnus opettaa talouden ja ansaitsemisen rajoja ja muotoja monenlaisten vaikeuksien kautta. Sinulla voi olla vaikeuksia rahan ansaitsemisessa, työ voi olla raskasta työläisenä raatamista minimitoimeentulolla.

 Grin aika osuvaa...

Huone II Kaloissa
Ammatillinen menestyminen on sinulle melkoisen vaivatonta älykkyytesi, nerokkuutesi ja muutaman hyvän ystävän ansiosta. Olet tarkka raha-asioissa, muttet jalosydämisyytesi ansiosta kuitenkaan kitupiikki.

Tarkaksi raha-asioissa voi kyllä oppia...  laugh

« Viimeksi muokattu: 05.02.2007 19:10:01 kirjoittanut *Inanna* » tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #8 : 05.02.2007 19:50:21 »

Minulla on tyhjaa taynna 2 huone ja samoin vastapaata oleva 8 huone?
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 09.02.2007 19:11:01 »

Kuu huoneessa II
Olet erittäin kekseliäs ja tuottelias silloin, kun on mahdollisuus ansaita rahaa. Sinulla on tiedossa paljon muutoksia ja matkoja elämäsi aikana.

*Minulla sekä tuo, että Aurinko Merkkari Neppari. Ehkä omin huoneeni, eniten planeettoja. Ja yhtaikaa mietin miten todellista raha on. En vain tykkää mistään talouden rajoituksista. Mitä tuo Saturnus AP kakkosessa uhoaa.. no joo, samalla Uranus kasissa muistutti taas perintöjutuista tänään. Ei tälle hetkelle mutta tulevalle esmes isompaa kämppää.

2. FINASSIASIAT – ENERGIA ENERGIAT - Toisessa huoneessa itseilmaisuamme ilmenee kestävyytenä; esimerkiksi henkilökohtaisten perustarpeiden tyydyttämisenä, talousasioiden ja perheasioiden hoidossa, mikä heijastelee vaurastumisen laatua.
   - Kaikilla ihmisillä on itsensä elättämisen valmiudet, avut ja lahjakkuudet löydettävissä ansaitaksesi oma toimeentulo. Myös puhekykyä, laulu voivat olla sellaisia, vaikka tämä huone ei sellaisenaan viittaa näihin lahjoihin.
    - Raha on energian synonyymi, ne merkitsevät samaa asiaa. Jos ei ole energiaa siis käyttöpääomaa, ei jaksa tehdä työtä ja ansaita rahaa.
    - Tee työsi suurella ilolla (rakkaudella) ja tunteella, tämän huoneen edustamilla elämänalueilla niin raha-asiasi paranevat. Olisi hyvä jos sinulla olisi ensin visioita rahan ansaitsemisesta.
    - Älä suhtaudu rahaan ja ansaitsemiseen negatiivisesti, mutta älä myöskään käytä rahaa väärin yli-ihannoiden sitä ainoana mahdollisuuksiesi antajana.



Sun in the Second House    2nd hs

You love security, which for you means being surrounded by comfortable and familiar objects. The only problem is that you may try to own more things than you really need, so that your life is cluttered with material possessions.

You may find it difficult to share, but if you want to have good friendships, you will have to learn how. You are even possessive of your friends, and don't like to share them with anyone else. If a friend pays too much attention to someone else while you are together, you are likely to feel jealous. But you have to learn to share that person with others.

Mercury in the Second House    2nd hs

Whenever you have money, you plan what you are going to do with it very carefully. You handle money well and get the most out of whatever you have. You like to learn because you value ideas highly, especially ideas that have some practical use.

In later life, you may earn your money through writing, radio or television work, teaching, traveling, or some other field of transportation or communication.

You will make money by using your wits, which usually requires special knowledge or training. Experience on the job will be very important, too, since this placement indicates that you will learn to be clever in your work through personal experience.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2007 19:19:09 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #10 : 09.02.2007 21:29:54 »

Enpä ole juoppo enkä saita.  Cool
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #11 : 09.02.2007 22:37:27 »

2 huoneessa neptunus ja kärkenä jousimies. Rahaa on aina riitänyt, säästöihinkin asti. En kuiteenkaan rikas ole Grin Pihi taidan olla.. :Smiley

Taloudelliset asiat ovat aina ikäänkuin loksahtaneet paikoilleen. Toivottavasti myös tästä edespäin Wink
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: