Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 27.01.2009 13:17:22
Ja mitä tulee perustuslakiin muuten, niin Lex Nokiahan on sitäkin hyvää vauhtia jyräämässä.

http://www.urkintalaki.fi/

"Laki ei koskisi pelkkiä työnantajia, vaan tasa-arvoisesti kaikkia ns. yhteisötilaajia eli kirjastoja, kouluja, taloyhtiöitä, yliopistoja – jopa eduskuntaa. Jos lain oikeasti olisi haluttu koskevan vain työnantajia, se olisi säädetty työelämän tietosuojalakiin."

 knuppel2


(en tutkinut onko fakta)
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 26.01.2009 16:28:18
Puhuin yleisellä tasolla.
Okei, no sori sitten vastapiikittely. Ymmärsin väärin Smiley
Yritän aina kyseenalaistaa kaikki teoriat, virallisen "totuuden" ja uutiset ja siksi nousin varpailleni kommentistasi. Luulen, että harva salaliittoteorioihin uskovista niihin todella haluaa uskoa, koska sen verran ovat ikävää matskua. Siksi ärsyttää myös usein nähtävä teoriaporukan haukkuminen, ikään kuin ne olisivat jotenkin naurettavia tyyppejä, joiden kustannuksella voidaan nauraa porukalla. Tosiasiassa he ovat niitä, jotka välittävät muista(kin) ja ovat huolissaan.

Olet oikeassa siinä, että näiden teorioiden kanssa pitäisi tarkistaa kaikki lähteet ja henkilöiden motiivit. Ihan älytön määrä tiedosta on disinformaatiota, jota myös tahallaan levitetään. Huijareita löytyy joka lähtöön. Valitettavasti monellakaan ei ole aikaa alkaa penkomaan niitä lähteitä, varsinkaan jos niitä ei edes ole kerrottu. Siksi en mielelläni itsekään puhu näistä asioista julkisesti, etten itse levitä huuhaatietoa. Eikä sekään vielä riitä, että joku on kirjoittanut kirjaan mayojen kalenterista vaan pitäisi päästä niin pitkälle, että näkee itse mistä se kirja on kirjoitettu ja miten sitä faktaa on kirjaan tulkittu. Sitten aletaan jo olla totuuden lähteillä Wink

Sama juttu pätee tällä keskustelupalstalla oleviin kirjoituksiin yliluonnollisesta. Mitään et voi tarkistaa todeksi, mutta itselläsi saattaa olla omiakin kokemuksia. Silti sitä aina epäilee. Kuitenkin, kun riittävästi lukee ja katsoo dokkareita ym:ta, alkaa se kokonaiskuva hahmottua pikkuhiljaa. 100% varma ei voi olla mistään, edes omasta olemassaolostaan, mutta ei lainkaan uskomatonta, että niin pitkään kun salaseurojen oleminen on mahdollista, niitä myös on. Eikä tarvitse järinkään viisas olla tajutakseen mihin tätä maailmaa ollaan viemässä hyvää vauhtia "terrorismin vastaisella sodalla". Kameroita, paikantimia, internet-sensuuria, mikrosiruja ihon alla.. Joku puoli vuotta sitten uutisoitiin, että EU-alueella lentokoneisiin asennetaan jokaiselle paikalle kamera ja mikrofoni, joilla on tarkoitus sitten tunnistaa ne terroristit. Eeh. Eihän tästä ole kuin vuosi, kun suomessakin kyseltiin mukamas randomilla kaduntallaajilta henkkareita, että löytyy niitä laittomia maahanmuuttajia. Vai että randomilla... Perustuslain mukaan ulkonäön tai kansalaisuuden perusteella ei saa syrjiä. Ja mitä tulee perustuslakiin muuten, niin Lex Nokiahan on sitäkin hyvää vauhtia jyräämässä. Joku vajaa vuosi sitten Maikkarin uutisissa oli juttu siitä, miten Suomessa ryhdytään valmistelemaan keinoja jäädyttää terroristiepäiltyjen rahaliikenne. Ei löytynyt mistään muusta mediasta kyseistä juttua eikä tuosta ole sittemmin puhuttu. Luultavasti tulette kuulemaan sitten, kun se on valmis. Se, perustuuko edellämainitut jonkin salaseuran suunnitelmiin, on sinänsä toissijaista. Tällaiselle pitäisi tulla stoppi, mutta kansaltahan ei kysellä mitään. Eikä kyllä näytä paljon ketään kiinnostavankaan, kunhan telkkariohjelmat tulee ajallaan ja iltalehdistä löytyy törkyjuttuja.

3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 26.01.2009 10:25:02
Kyllä se nyt on niin, että silloin tällöin tieto vähentää tuskaa. Nimittäin Suomi on sen verran pieni maa, että tuolle suomalaisten osallistujien listalle mahtuu myös sellaisia tutun tuttuja, joiden minun on vähän vaikea kuvitella olevan suoraan James Bond kirjojen sivuilta revityltä kuulostavaa "maailmanvaltaan" pyrkivää järjestöä. Ja jos ovatkin, niin suunnitelman menestyksekkyyteen ainakaan ei voi luottaa.  Grin

Tuota noin. Ei kukaan ole väittänyt, että ne kuuluvat suoraan mihinkään järjestöön. Jos osallistujat salaavat kokousten sisällön, he ovat osallisia. Kuulostaako sana "avunanto" tutulta? Oman edun tavoittelu? Kyllähän se epäilyksiä herättää terveessä mielessä. Poliitikot ja media samassa kokouksessa, haloo?

Aatos Erkko - SanomaWSOY:n ja Helsingin Sanomien pääomistaja
Janne Virkkunen - Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja
Atte Jääskeläinen - Yleisradion uutistoiminnan vastaava päätoimittaja

"Miksei ole juttuja mediassa?"  :Smiley
Entä tarviiko Kanervan tapauksesta edes mainita median voiman yhteydessä?

Lainaus
En kiellä salaliittojen olemassa oloa - historiahan tuntee useita paljastuneitakin sellaisia-, mutta sitä ihmettelen, kuinka henkilöt, jotka kertovat kyseenalaistamaan kaiken, toisaalta tuntuvat mielellään uskovan kyseenalaistamatta kaiken, minkä heille on totuteena joku kaiken kyseenalaistaja esittänyt. Wink Perustui tämä totuus sitten kuinka valikoituun tai jopa väärään todistusaineistoon.

Toivottavasti et nyt puhu musta, koska et todellakaan tiedä mitä kukakin on mulle puhunut, mitä olen kyseenalaistanut ja mihin uskon. Et viitsisi vihjailla, että uskon sokeasti muiden juttuihin, kun et tiedä musta yhtään mitään. Aika noloa sun osalta.

Kenenkään ei ole pakko ihmetellä noita Bilderbergiläisiä sen enempää. Jos se tuntuu normaalilta, että media, yritysjätit ja poliitikot ympäri maailmaa käy valtaväestöltä salaisissa kokouksissa sopimassa ties mitä, niin sitten niin. Tai jos tietää tuolta listalta jonkun tutun tutun tutun, joka on ihan varmasti hyvä tyyppi, niin hieno juttu. Varma tieto sekin kai sitten on. Joillekin. Kuitenkin näyttäis siltä, että kannattais tutustua vähän tarkemmin asioihin ennen kuin ryhtyy toisia mollaamaan jonkun tollasen "tiedon" pohjalta.

--
Tuota Zeitgeistiakin kannattaa muuten katsoa varauksella. Dokumentti pyrkii riisumaan katsojan uskostaan ja uskomaan siihen, ettei mitään yliluonnollista ole. Ohjaaja myös väittää (dokumentin ulkopuolella), että eläimet oppivat kaiken vanhemmiltaan, siis ilman vaistoja, ja perustelee tällä, että ihminen voi muuttaa koko maailman utopistiseksi yhteiskunnaksi, jossa on vain yksi kansa, joilla on sama opetus. Hetkinen, siis new world order eri kenkiin puettuna. Videossa on myös kohtaus, jossa kädet muodostavat pyramidin, jonka sisällä säteilee aurinko.

4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 21.01.2009 21:17:11
Tosta asiasta löytyy tietoa pilvin pimein. Kannattaa aloittaa selailemalla vähän ketä suomalaisia siellä Bilderbergissä käykään: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_attendees#Finland

Mutta odotas, kunhan näet ensikertaa chemtraileja taivaalla. Sen jälkeen löydät niitä omista valokuvista ympäri maapalloa, elokuvista, tv-sarjoista... Ja niitähän ei virallisesti olekaan *köh köh*

Illuminati-symboliikkaan kannattaa tutustua, jotta oppii tunnistamaan propagandan elokuvista. Ja kannattaa ne lastenkin (etenkin lasten!) leffat katsoa etukäteen ennen kuin istutaa sen pikkuihmisen siihen ruudun eteen vastaanottamaan mitä tahansa alitajuisesti (pahimpia Disney ja Pixar siinä ohessa).

Yleisesti ottaen: kyseenalaista kaikki  Tongue
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkka : 05.01.2009 01:23:51
Enkeleistä, enkelikokemuksista kuten ylipäänsä mistään henkisistä kokemuksista ei ole mitään tieteellisesti todettavissa olevia faktoja, mutta silti se ei merkitse sitä etteivätkö ne olisi tosia.

Kiitos vastauksesta.
En tarkoittanut 'faktoilla' sanaa kirjaimellisesti eli en ollut vailla tieteellistä selitystä. Tiedekin kompastelee omiin uskomuksiinsa, koska kaikkea ei tiedetä vieläkään. Tarkoitin 'faktoilla' vain tarkempaa selvitystä noihin kysymyksiini, koska tätä(kin) keskustelua lukiessa tuntuu kuin minulta olisi jäänyt pari kurssia välistä Smiley

6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 12.12.2008 10:46:29
Moi!

Onko kellään kokemuksia orbeista jotka tulee valokuvaan?
Ihmettelin mieheni kanssa kun otimme kotona valokuvia niin minun ympärillä kuvissa "pörrää" orbeja ja savun tyylisiä hahmoja  Shocked . Yhdessä kuvassa on kirkas pallo. Mieheni kuvissa ei näy mitään sellaisia. Nämä orbit näkyvät eri kohdissa kuvissa, eli linssikään ei ole likainen.

Salamalla kun ottaa kuvia huoneissa, ilmassa leijaileva pöly heijastaa salamavaloa takaisin. Ja joskus ihmettelin pitkään joistakin kuvista, että mitähän orbeja nämä sitten ovat, kunnes keksin, että nehän ovat kaikki linjassa ja linja johti jonnekin heijastavaan pintaan. Oli muodostunut ns. lens flare eli linssiheijastus, mikä näkyy sellaisina pyöreinä muotoina. Vähän epäilen, että suuri osa netistä löytyvistä orb-kuvista on linssiheijastuksia, pölyä tai kosteuspisaroita ilmassa. En kuitenkaan väitä, etteikö todellisiakin olisi, kuten ilmeisesti sinulla, jos miehesi kuvissa ei näy mitään eikä pöly selitä savumaista muotoa. Laita ihmeessä kuvia näytille Wink
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkka : 11.12.2008 14:22:53
Joka paikassa puhutaan, että "pyydä enkeliltäsi sitä ja tätä". Miten se pyytäminen sitten tapahtuu? Ja miksi se tuntuu jotenkin väärältä, että pyytää heiltä apua? Ajattelee, että ikään kuin siellä puolella samalla tuskailtaisiin, että "eikö se nyt itse pärjää". Kerran todella toivoin merkkiä "jonkin" olemassa olosta, koska olin todella hermostunut koko universumille, mutten saanut minkäänlaista, vaan ne merkit tulevat aina odottamatta (tälle kyllä skeptikot nauraa Wink). Mikähän idea tässä sitten on?

Miten se saatu apu sitten ilmenee? Missä muodossa?
Pitääkö tästä saadusta avusta jotenkin pokkuroida vai riittääkö, että on aidosti kiitollinen mielessään? En ehkä nyt täysin ymmärrä tätä enkelijutun kokonaisuutta.

Entä mitä on enkelimeditaatio?

Joku kirjoitti siitä kuinka on puhunut enkeleiden kanssa ja näkee heitä ystävänsä kanssa. Toiset sanoo, että kuulee kuiskauksia. Kiinnostaa kuulla vähän tarkemmin vastaavista kokemuksista, että miten sellainen on tapahtunut, mistä se on alkanut jne jne.. Ihan siis ajatellen siinä suhteessa, että toinen kertoo tarkoin jokaisen yksityiskohdan kuvaillen jostakin pienestä, mutta merkityksellisestä "sattumasta", jossa epäilee enkeleillä olevan osuutta ja toiset vain mainitsevat juttelevansa enkeleiden kanssa Smiley

Nyt faktoja pöytään. Todella kiinnostava aihe Smiley
Sivuja: [1]