Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Edith Piaf  (Luettu 3847 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« : 14.04.2006 23:57:05 »

Katseliko kukaan eilen tv:stä tullutta elämänkertadokumenttia Edith Piafista? En minäkään sitä kokonaan nähnyt, mutta sen verran tuli seurattua, että täytyy todeta jotta mielenkiintoinen, hiukan traagisiakin elementtejä sisältävä, elämä tälläkin ihanalla laulajattarella ollut.

Astrotheme tarjoaa laululintusen syntymäajaksi seuraavaa:

December 19, 1915 at 5:00 AM
in Paris (France)


On siis Jousimies aurinkomerkiltään, Skorpioni nousevalta. Tuota Skorpparia osasinkin odottaa, jo pelkkä ulkoinen olemus (ja viehtymys mustaan) sai minut sitä joskikin tärkeäksi merkiksi ( aurinko, kuu tai askendentti) veikkaamaan. Ja kyllähän tuon elämäntarinan palasetkin siihen kuvaan sopivat.

Kuu näyttäisi olevan Kaksosissa, siitä olen vähän yllättynyt. Tulkitsee niin tunteella musiikkiaan ja muutenkin ainakin tuossa mainitsemassani dokkarissa kuvattiin intohimoiseksi ihmiseksi.

Toisaalta hallitsevin elementti on vesi, se lisännee tuota tunteellisuutta. Pullenin laskelmien mukaan Kalat ja Rapu ovat erittäin vahvoilla Piafin kartalla.

Ja kun nyt olen viime aikoina ollut niin kiinnostunut tuosta Plutosta, niin oli aika veikeää huomata, että Edithillä tuo transformaation planeetta sijoittuu 3. Jupiterin ja Venuksen jälkeen (jälleen kerran Pullenin laskelmilla, jos ottaa mukaan valinnaiset asteroidit yms).

(http://www.tv5.org/TV5Site/upload_image/musique/grand_format/357/piaf.jpg)
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #1 : 15.04.2006 00:22:20 »

Edith Piaf nimi joka jai ikuisesti musiikkin ja miksi, koska han lauloi sydammestaan, kuka tekee mita tahansa sydammestaan jaa muistoja historiaan.
Kunnioittaen hanta Diamond
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6594


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 15.04.2006 01:14:10 »

..varpusen elämänkerran olen minäkin aikoinaan lukenut ja intohimoista musiikkiansa kuunnellut..
mikä sitkeyes ja elämänpalo!...skorpionia tietysti..höystettynä jousimiehen tulisella levottomuudella..
kuu kaksosissa on varmaan ollut kekseliäs elämässä selviytymisessä

pitäis kattookin karttaa ja löytää musikaalisuus vaikka neptunuksen ja venuksen avulla...?
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #3 : 15.04.2006 18:16:06 »

pitäis kattookin karttaa ja löytää musikaalisuus vaikka neptunuksen ja venuksen avulla...?

Venus on Kauriissa, 2. huoneessa. Eikös tuo 2. huone perinteisesti Härän huone ole, muistaakseni jossain ketjussa juuri Härän merkin yhdistitte laulun lahjoihin / mahtavaan ääneen. Kaiketi tuo Venus on tuolla aika vahvoilla, ikään kuin omassa ympäristössään, vaikka nyt Kauriin syleilyssä onkin. Ja niinhän tuon Pulleninkin listauksen mukaan venus on toisiksi vahvin planeetta. Venuksen ja keskitaivaan välinen kolmio sopinee kuvioon täydellisesti.

Neptunus Leijonassa, 8. huoneessa. Taide ja luovuus kohtalona? Leijona tuonee karismaa ja esiintymislahjoja, kykyä ottaa yleisö haltuunsa. Neppari kolmiossa askendenttiin nähden ja toisiko tuo sekstiili Kuun kanssa sitten sitä tunnetta peliin?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: