Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuolleen ohjaaminen valoon : 14.01.2009 13:14:18
Tämäkös seminutkin tänne pitkästä aikaa lennätti  Wink Oma isoisäni myös kuoli tuossa syksyllä. Näin hänet hautajaisissa -tulee niin sydämellinen olo kun vaan kerron tästä..hän oli hämmentynyt ja vaikkakin "uskova" hän ilmeisesti pelkäsi jonkin verran kuolemaa. Nyt on hyvä. Voit jutella hänelle mutta kuten edelläkin jo kerrottiin ja oli keskustelua teidän täytyy päästää hänestä irti ja hänen teistä -pelättävää ei ole. Rukousin voitte saattaa hänet "porteille", ellei hän jo olekin siellä.

Siunausta perheellenne!
-manna-
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Minulle eivät ennustajat näe. : 20.09.2008 18:24:11
  Mahdollista on että sinulla on itselläsi korkeampi värähtely kuin -hmm.. "tulkitsijalla" jonka luona olet käynyt. Vaikka sama hlö näkisi jollekin ystävistäsi, se ei välttämättä tarkoita että sinulle. Jos sinulle puhutaan höpöä käynnilläsi..vastaus saattaa ikään kuin junnata saman lausen ympärillä olla lähinnä jotain oletuksia elämästäsi...puoskarointia sanon minä. Selvänäköinen kertoisi kyllä jos ei näe tai jos asia olisi epäselvä -toki asiat myös muuttuvat. Päätä siinä sitten.

-manna-
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 12.03.2008 18:12:55
Hei taas Smiley

Kokeilin tehdä syntymäkarttaa..tuo kuu kai melko voimakas noista merkuriuksesta ja venuksesta en sitten tiedäkään -ei kuulu vahvoihin puoliin :Smiley mutta mun mielestä tässä on mulle ihan tarpeeksi vesimiestä  Grin

Pikkuisen kartalla siis
-Nousumerkki Leijonassa
-Aurinko Kaloissa
-Kuu Vesimiehessä
-Merkurius Vesimiehessä
-Venus Vesimiehessä
-Mars Ravussa
 
            -muoks: Mun kartalla oli hirmuisesti tekemistä chironilla -lienee tosiaan parantavaa vaikutusta, olo on ollut uskomattoman hyvä, uskon kyllä että kanssaeläjillä on myös "peukalonsa pelissä" tämän voinnin suhteen  smitten -kiitos
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 10.03.2008 00:32:34
Kiitoksia kovasti smitten

En tiedä onko välttämättä sitä ettei saa yhteyttä..nimittäin useammalta "näkevältä" taholta kyllä oltiin siinä uskossa kuin minäkin --tosin ne mun omat vahvat ajatukset saattoivat sekoittaa myös. Näin näyn tyttärestäni noin vuoden ennen raskaaksi tuloani. Tämä raskaus opetti olemaan enemmän kiinni tässä hetkessä ja muutti ajatteluani tulevaisuudesta. Ehkä Se tyttö vielä tulee..pieni enkelivauvani on jo nyt opettanut minulle paljon.

Esikoinen kyseli kovasti nyt illalla enkeleistä, täytyy vähän miettiä miten niitä asioita selittäisi taas huomenna  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 09.03.2008 03:27:30
Enkeleitä matkaan mannalle ja pikkuiselle angel

Rakkaudella lilah smitten

Kiitos  smitten

  Elikkäs eilen oli paluu kotirintamalle..kärsimätön ja innokas (tietenkin) isoveli on pörrännyt vauvan ympäri ja hoitanut kovasti -tänään on kyllä kiven kovaan väittänyt että se tuli hänen vattasta ja on hänen vauva  Smiley en oo kamalasti näitä elämän totuuksia selvittäny vielä pojalle..
  Kaikista oletuksistani huolimatta (--titidittidii--) poika syntyi 4.3 klo. 14.35   angel (tietenkin aamulla poiki lehmä eikä meinannu päästä lähtemään laitokselle kun piti se ensin hoitaa...NIIN normaalia)
Pitää varmaan pakata noita mekkoja jonnekin   Grin  ..alkaakin hirmu miettiminen mikä nuorelle miehelle tulee nimeksi!
  Väsynyt oon toki tai sanotaan että väsyn melko äkkiä, muuten vointi oikein hyvä, en osannut edes kuvitella tuon esikoisen jälkeen että näinkin hyvin voi voida synnytyksen jälkeen. Vauva on tosi rauhallinen ja jotenkin vaatimaton..ja pelkään että nälkäinen, maito kun ei tunnu nousevan (ensimmäisen aikana imetys ei onnistunut kaikista toiveista ja yrityksistä huolimatta) ...Ja niinku arvata saattaa aivan valtavan suloinen!!! Nyt käyn jääkaapilla ja menen taas nukkumaan  coolsmiley -että jaksaa taas.

-manna-

Kun jossain vaiheessa taas ehdin niin täytyy kurkata millaselta pojan taivas oikein näyttää..
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 04.03.2008 09:36:50
Hei vaan  Smiley

 Kyllä tästä nyt ainakin lähdetään jahka mies saa vähän töitään tehtyä (eläimet täytyy hoitaa) -en onneksi hirvittävän kipeä ole..ainakaan näin välillä. Palaan  Wink toivottavasti vauvan kanssa smitten

-manna-
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 03.03.2008 00:33:35
Ei ole kolmea tyttöä..yksi kolmivuotias poika on. Tätä tyttöä odottelin jo -03..olisi syntynyt alkuvuodesta -04, mutta ei sitten tullutkaan >kesken jo aikaisin. Tässä ajatuksessa ainakin olen asian suhteen. Mielestäni tilanne on kovin erikoinen tavallaan ja minulle nämä lapset jotenkin erityiset, siksikin toivoin pientä ajatusten vaihtoa tähän "loppuajan kuluksi" ..saahan vielä nähdä mitä tuleman pitää  Smiley Nyt taas supistaa niin ettei meinaa kirjoittamaan taipua -huh.

-palailen taas, josko tulee mieleen jollekin jotain  :Smiley

ps. Ajattelin 22 tai 23 pvä että jos menee kaksi viikkoa vielä -toivottavasti se ei ollut mitään!
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 01.03.2008 22:50:33
  Eikä kukaan halua virkata mitään koko ÄLYTTÖMÄN ÄÄRIMMÄISESTÄ IHMEESTÄ joka on *öö* niinku jo melkein tässä käsillä?! Huh

  Ainakin tämä pitää kivussa, säryssä ja jännityksessä...Huijaa mua hyvin buck2

                        Voi elämän karut kävyt! crazy2

9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: kuolleen lapsen kohtaaminen : 29.02.2008 13:30:50
Lähetin sinulle juuri yksityisviestin. Voimia!
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Madot, toukat, vampyyrejä? : 28.02.2008 22:45:35
Hmm..itse kun näen vampyyriunta/unia se merkitsee jonkinlaista petosta, ystävä "pettää" tms. niitä nähdessäni olen elämässäni ahdistavassa tilanteessa ja uneen liittyy myös pakeneminen aina jotenkin. Viimeksi ennen "selkäänpuukotusta" näin vampyyriunen jossa  kaikki asianosaiset puoleltani olivat myös vampyyreja..ne toiset vaan sattui olemaan sen lisäksi jotain kannibaaleja kun yrittivät omia saada. Mutta lentäminen oli kevyttä ja kaikesta painostuksesta huolimatta sieltä kumpusi "voittaja" fiilis...se että oikeus voittaa.

-jään kyllä kelaamaan saisiko mitään seksuaalisuuteen liittyvää noihin liitettyä kohdallani...mutta Shocked
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneunet : 28.02.2008 22:00:37
Juup.. Toisinaan se on se "ihan tavallinen" uni joka jää mieleen ja sitten aukee tavalla tai toisella, niin että itse ymmärtää (avustuksella tai ilman) sen merkityksen. Toisinaan se voi olla tasan tarkkaan tietty tilanne jossa tunne ajatukset ja tapahtumat ovat täsmälleen ne mitkä jossain vaiheessa tapahtuvat todella.

-manna-
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Näetkö vauvaa? : 28.02.2008 21:24:36
  Saa veikata  Wink -taikka kertoa jos näkee tai tuntee jotain tästä lapsesta... äiti on kovin kärsimätön niin kuin yleensäkin tässä vaiheessa! Hetki on kovin lähellä, laskeutunut on hyvin ja laskettu aika oli 27pvä. Vaihtelevasti supistaa ja alavatsalla vihloo -oh niin ihana loppuaika..

  Itsellä ollut alusta saakka ajatus että täytyy olla vesimies--mitenkähän lie käykään, aurinko kun on jo kaloissa..jostain se vesimies varmaan aikanaan paljastuu. Tyttöä olen alusta saakka odottanut, mutta sukupuolesta ei toki ole mitään tietoa. Vilkasta, ruskeasilmäistä "mimmiä" odotellessa smitten

-manna-

ps. Ystäväni synnyttäessä lapsensa 7.2 olin itse kipeä illasta seuraavaan aamuun..meillä laskettujen aikojen välissä oli 9 päivää, melko epätävallisesti ja toisistamme tietämättä raskaus alkoi. Nämä lapset ovat jotenkin yhteydessä toisiinsa, sillä haluavat syntyä näin samoihin aikoihin, osittain samalla perimällä (ovat "odottamani" "kaksoset" ) Mielenkiinnolla kuulisin jos joku näkee tai tuntee jotain tästä kaikesta.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy timolta : 28.11.2007 22:50:57
 Kiitos taas! Lohduttaa ajatella että elämä jatkuu..ts. asiat muuttuvat vähitellen.
 Lapsi parka sai silmätulehduksenkin vielä molempiin silmiin, eilen aamusta alkoi rähmiä. En voi kuin ihmetellä tuota tarmoa ja innostumista taas niiin ku ruuan laitostakin tänään..miten jaksaa. Lämpimältä tuntui ja limaa piti aamusta oksentaa, räkä valuu ja silmiin luulisi sattuvan. Enhän juuri muuta voi kun aikaa antaa, niistää nenän aina uudelleen ja pitää sylissä. Eihän se ruokakaan maistunut mutta oli oma ohjelmansa tehdä se, kun ei perhekerhoonkaan päästä ja leikkimään kun on niin flunssaa. Meni päiväunet iltaan ja nyt täytyy mennä lukemaan satua  Smiley    ..ja laittamaan rasvaa nenän pieliin.

Siunausta sinulle Timo! -tiedänkin että terveiset tulivat perille
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sinisiä valonpilkahduksia : 26.11.2007 07:07:05
Omissa kokemuksissani ne toisinaan näyttää alati liikkeessä olevalta tähtitaivaalta..erotuksena se että tämä kuitenkin ilmenee keskellä päivää Smiley  hmm.. yhteydessä tähän on kuitenkin se että on hyvin vähän ajatuksia. Ja ensin saattaa hämmentääkin mutta tuo aina iloa -suurta iloa minulle. Viimeksi näin kun tunsin yhteyden puolivuotiaaseen serkku-vauvaan. Tiedän että meillä on se, en tosin että miksi --mutta onko se nyt viellä niin oleellistakaan  smitten hyvänen aika, ihana pieni neiti!
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy timolta : 26.11.2007 06:59:25
Mä oon jämähtäny buck2

Pari potkua persauksiin -kiitos! Grin
Sivuja: [1] 2 3 ... 5