Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 22.05.2015 13:32:14
Mukava, että näin tarjoudut auttamaan ihmisiä  Smiley Mitä näet minulle ihan yleisellä tasolla ja hyvin eläväisten unieni takia on pakko kysyä, että halutaanko minulle kertoa henkimaailmasta jotain?

 Kiitos  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustajat? : 02.09.2013 13:41:58
Itsekin olisin kiinnostunut kuulemaan ihmisten kokemuksia ennustajista Päijät-Hämeen alueella. Saa toki suositella muualtakin =) Tai jos joku täällä haluaa minulle katsoa, niin otan sen ilolla vastaan.
3  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 04.04.2011 01:25:57
Ymmärrän jos kyseessä on jokin huomattava kosmeettinen haitta, mutta ymmärrys on koetuksella jos kyseessä on puhtaasti turhamaisuus. Mutta taas toisaalta olisin ylimielinen, jos tuomitsisin muiden päätökset ulkonäkönsä suhteen. Kaikki tekevät niinkuin parhaaksi näkevät...

 Miksi joillekin ajatus "kohtele muita niinkuin haluaisit itse tulla kohdelluksi" on niin tuhottoman vaikea?
4  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 04.12.2010 14:53:21
Vapaapäivä, muki kuumaa teetä ja ulkona sataa hiljalleen lunta Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Vaikea vakuutusasia... : 16.04.2010 15:34:06
Moni on täällä jo apuaan tarjonnutkin ja liityn joukon jatkoksi. Itselläni löytyy lähipiiristä jos jonkinlaista virkamiestä ja lainoppinutta, joten jos Athamaarit haluat niin voin hieman kysellä asiasta. Laita YV:tä jos et halua näin julkisesti selittää asiaa tarkemmin.
6  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 25.02.2010 23:44:22
Myrskyluodon Maijasta ei tule mieleen muuta kuin se biisi. Asiaa sivuten: etsikääpä jostain Veeti Kallion tulkinta tuosta biisistä. Vau!

 Milloin toisten arvostelu on paikallaan? Vai onko se ikinä?
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Silmät : 23.02.2010 00:43:35
Olen tässä viime aikoina kiinnittänyt huomiota ihmisten silmiin. Joillain ihmisillä on hyvin lempeät silmät, joillain hyvin pistävät, joidenkin silmät tuntuvat porautuvan suoraan sieluun ja joillain suorastaan pelottavat silmät. Vilkaiskaapa Youtubesta Aileen Wuornoksen haastatteluja, niissä silmissä on jotain järkyttävän pelottavaa.

 Kysymys kuuluukin: mikä tekee silmistä lempeät, pelottavat tai pistävät jne?
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä Tarot-kortti olet? : 14.02.2010 19:31:06
You are The Magician

Skill, wisdom, adaptation. Craft, cunning, depending on dignity.

Eleoquent and charismatic both verbally and in writing, you are clever, witty, inventive and persuasive.

The Magician is the male power of creation, creation by willpower and desire. In that ancient sense, it is the ability to make things so just by speaking them aloud. Reflecting this is the fact that the Magician is represented by Mercury. He represents the gift of tongues, a smooth talker, a salesman. Also clever with the slight of hand and a medicine man - either a real doctor or someone trying to sell you snake oil.
9  Astro special / Yleistä / Vs: ***** Nosta itsellesi Tarotkortti***** : 12.02.2010 00:13:44
Lanttien kuningas

Lanttien kuningas on teollisuuden ja talouden ehdoton hallitsija, jolla on oikeus käyttää omia varojaan aivan mihin tahtoo. Tämän kortin energiassa sinun tulee suoda itsellesi sellaisia hankintoja, joihin varasi riittävät. Huomisen varalle säästäminen ei ole kuninkaan arvon mukaista.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kolmas silmä? O_O_O : 31.01.2010 03:11:43
Vastaan, mitä vain kysyt. Vaikka kuinka triviaalia ja typerää, tai tärkeää ja tähdellistä, jos vain osaan. Smiley

annaelen

Oletpas aika <3 Tuli vaan mieleen kun tulee lueskeltua näitä sinun kirjoituksiasi =)

 Samaa mieltä. Annaelenin kirjoitukset ovat kerrassaan ihquja  Grin
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Piikkimatto kokemuksia : 28.01.2010 14:43:57
Itsekin hommasin piikkimaton ja eilis-iltana kokeilin ensimmäistä kertaa. Laitoin sen selän alle ja köllöttelin noin vartin verran. Yöllä tuli heräiltyä useampaan otteeseen, kun hikoilin melkoisesti ja tänään ollut pientä huimausta. Kellään muulla samanlaisia kokemuksia ekan käyttökerran jälkeen?
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Atooppinen iho : 26.01.2010 22:51:34
Paljon uusia näkökulmia asiaan, hienoa  Smiley Paikallisesta luontaistuotekaupasta kävin hakemassa neuvoja ja tuotteita. Sieltäkin tuli mukavasti uutta tietoa.

 Pitää varmasti paikkansa, että fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Täysin stressittömäksi tuskin tulen itseäni ikinä saamaan, mutta kyllä varmasti kannattaa miettiä asioita uudelta kantilta.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Aivopesua? : 24.01.2010 19:44:21
Missä ja miksi?  :Smiley

Mediassa, uskonnoissa, kouluissa tmv?

Mistäs sinä olet löytänyt aivopesun siemeniä ja toteutuksia ja löytyykö niitä sinun mielestä täällä henkisellä sektorilla?

 Hyvä kysymys. Mun mielestä mainoksissa näkyy jossain määrin aivopesua. Ajatellaan esimerkiksi ostos-tv:n mainoksia. Nehän on toistoa ja alitajuntaan iskostuvia mielikuvia. Luodaan kuva, ettei katsoja voi elää ilman tätä tiettyä tuotetta. Naistenlehdissä on vähän sama ilmiö. Vihjataan, että käyttämällä tiettyä parfyymia/kosteusvoidetta/hiusväriä muuttuu yhtä kauniiksi kuin mainoskuvassa oleva nainen.

 Olen usein miettinyt armeijaa aivopesun yhteydessä. Siellähän kaikki laitetaan samanlaisiin univormuihin, ylempiarvoisia täytyy totella kyselemättä, (erilaista) ajattelua ei suvaita ja nuoriin yksilöihin pyritään iskostamaan tietty isänmaallisuus. Moni nuori mies menee armeijaan vain, koska se on yleinen käytäntö ja kaveritkin menee. Ja siviilipalvelusta pidetään raukkamaisena vaihtoehtona...
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Atooppinen iho : 22.01.2010 20:55:06
Tässähän tuli ihan uusia juttuja mulle  Smiley Paljon kiitoksia!
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Atooppinen iho : 21.01.2010 19:12:46
Nyt pitää kysyä vähän neuvoja atooppisen ihon hoitoon. Syön säännöllisesti helokkiöljykapseleita ja monivitamiineja ja käytän perusrasvoja. Pesulla käydessä käytän kosteuttavia ja mietoja aineita, mutta silti iho kutiaa ja hilseilee. Käytin hakua ja muutamia aiheita löysin tästä asiasta. Ymmärsin, että sinkillä ja magnesiumilla on jonkinlainen vaikutus ihoon?

 Jos jollakulla on kokeilemisen arvoisia vinkkejä, niin otan ne kiitollisena vastaan  Smiley
Sivuja: [1] 2 3 4